|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Wrócić można, a nawet należy, tylko tak sformułować umowę najmu, że miasto będzie musiało dokończyć obiekt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
PiotrG mam pytanko.
Załóżmy, mamy stadion na 4 rundę LE.Gdzie, jak myslisz umieszczą główną kamerę telewizyjną, gdzie będą stanowiska komentatorskie,dziennikarskie - przecież to też trzeba przygotować... ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nareszczie działają kamerki na http://www.2012.org.pl/pl/miasta-gos...ow/kamera.html
Nadal tylko 2 maszty oświetleniowe :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
na kamerce widać, że świeci się światło w narożniku północ-zachód wiec może jakiś mały przełom w systemie pracy robotników. Czyżby to była 3-zmiana? Mam nadzieje że coś się teraz ruszy...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Na pewno sie ruszy, w grudniu po południu. A tak na serio to juz nie wierze aby cokolwiek sie ruszylo z prostej przyczyny - wykonawca nie dostaje zadnych kar za opoznienia, wiec go to rybka czy zrobi robote za tydzien czy za 2 miesiace. Po co ma wiecej dokladac do interesu. Niestety, jak dla mnie to miasto zawalilo z Niedzialkowska na czele.
![]()
Jazda jazda jazda! BIALA GWIAZDA!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
jest i 3 masz z oświetleniem jesli mają zdażyć do 9 sierpnia to tylko z 4 masztami, ale tu pytanie czy 4 maszty wystarczą chyba............ niewiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
5 masztów + dodatkowe oświetlenie pod dachem. Jak oni chcieli zdążyć na poprzednie rundy eliminacyjne to ja nie mam pojęcia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To wie tylko Majchrowski.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na wcześniejsze rundy nie było wymagane oświetlenie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jak to możliwe że nie było wymagane oświetlenie, skoro graliśmy o takich godzinach, że w drugiej połowie juz oświetlenie było włączone
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To o której godzinie w tej rundzie był mecz decydowała w dużym zakresie TV. Dopiero od kolejnej rundy jest zalecenie, żeby mecze odbywały się w godzinach wieczornych, przy sztucznym świetle. A dokładna godzina jest chyba też dopiero ustalana z TV
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie chcę wyjść na seksistę, ale jak można było powierzyć zarządzanie tą budową i projektem Kraków 2012 (czy jak się on tam zwał) kobietom? Jak mogą kontrolować czy wszystko jest dobrze, jak w życiu pewnie na stadionie nie były, a jak my pasjonowaliśmy się meczami z PAO, Lazio itp. to one przełączały na M jak Miłość...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
no żeby oni skończyli całe oświetlenie i to dodatkowe pod dachem to myśle koniec sierpnia cos sie uruchomii
niewiem stadion ma miec 2000 luxów juz pod hd a z tego co wyczytałem na 4 runde potrzeba 1200luxów może w tym jest jakiś haczyk. no ale z reszta nie liczmy już na cuda bo na tej budowie juz tylko same dziwy są |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wg mnie nie powinnismy wchodzic na stadion do momentu az nie bedzie skonczony w 100% mam tu głównie na myśli trybune D moge sie założyc ze jeśli tak nie zrobimy to D bedzie jeszcze pare lat stała pusta a tak to miasto bedzie musiało cos z tym zrobic
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Akurat dach i oświetlenie są w stanie w tydzień zrobić - tyle ze musieliby pracować na 3 zmiany.
Jedyne co jest dla mnie zagadka, a o czym nikt nie mówi to zasilanie tego oświetlenia.Na zachodniej jest dopiero stan surowy bez żadnych stałych instalacji więc pewnie i rozdzielni nie ma- wątpie żeby dopuścili podczas odbiorów zasilanie tymczasowe |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ona nie musi absolutnie wiedzieć co jest potrzebne na stadionie, a co nie, chociaż byłoby wskazane. Jak się nie zna to jej obowiązkiem jest zatrudnić sobie kogoś kto wie i na tym zjadł zęby. Ona pewnie jest managerem projektu wiec ma jeszcze milion innych rzeczy do roboty w projekcie niż wertowanie dokumentacji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest cały obraz tej budowy - kluczowe osoby - Obtułowicz i Niedziałkowska - nie maja pojęcia o budowie stadionów.A do tego niestety B.C. olał sprawę i nie wyznaczył nikogo kto by nadzorował budowę i konsultowal projekt stadionu na bieżąco.Gdyby był ktoś z klubu kto się tym zajmuje nie byłoby wiekszosci błedów.taka jest prawda.Owszem klub nie miał takiego obowiązku ale dla własnego dobra powinien być na bieżąco z procesem budowy.Nie byłoby jaj z północną, brakiem murawy, monitoringu,telebimów itd a tak to płacą teraz ciężka kasę za stadion na SS i maja znacznie mniej kasy z biletów.Cóż za błędy/głupotę/ (wybrać co kto woli) się płaci.Widać maja kasę.Siedzieli przecież zaraz przy stadionie 2 lata i co nie widzieli w klubie że na pólnocnej nic się nie dzieje?Sam widziałem wielokrotnie ex-prezesa Wilczka w okolicach stadionu i co nie zaglądnął na budowę i nie spytał czemu nikt nie robi nic na trybunie.NIe sprawdził tego co my sprawdzaliśmy nie raz w dokumentacji przetargowej- co jest a czego nie ma.Inaczej niż brak kompetencji tego nazwać nie można.Żenada.Teraz nagle rozmowy - płacz i zgrzytanie zębami.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
mam pytanie odnośnie oddania trubun ,nie wiadomo kiedy wreszcie będzie można obejrzeć mecz na R22 w ekstraklasie,bo z tego co wiem to z arką gramy na hutniku?i czy trzy trybuny będą oddane do urzytku jednocześnie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeczytaj sobie chociaż kilka stron tego tematu to się dowiesz kiedy będą albo nie będą oddane do urzytku...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
słyszałem że trybuna D będzie pusta bo nie można się do niej dostać.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://stadion.legia.com/budowa/?akt=16562
tutaj też wykładają płyty prefabrykowane sztuczną trawką. jeśli u nas będzie wyglądać podobnie to nie mam większych zastrzeżeń. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wiadomo już jak rozwiązali sprawy z kasami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006