The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 17:38
Fakt, ze Rios gra jako prawy pomocnik i ewentualny transfer Tiboniego może świadczyć o tym, że Mały jest na wylocie.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.07.2010, 17:39
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
jestem tylko ciekaw po co nam ten Tiboni? czyżby ktoś z ataku miał odejść np Brożek? sprowadzając tego Włocha zrobił się straszny tłok w ataku :o
Tiboni jest tylko na TESTACH.
Więc wg mnie szybko go odeślą.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 22.07.2010, 17:39
Wreszcie będzie rywalizacja o miejsce w składzie.

O ile jeszcze w obronie jest w miarę spokojnie...to w przodzie będzie prawdziwa masakra...

Garguła, Jirsak, Sobolewski, Wilk, Brożek, Małecki, Łobodziński, Boguski, Paljić, Żurawski, Brożek, Rios, Kirm...i może Tiboni.

Daje to 12-14 zawodników na, UWAGA...6 miejsc w pierwszym składzie. A kombinacji jest tyle że nikt nie może być pewny gry w 11tce.

Pięknie!

Dlatego Panowie Piłkarze, nie pozostaje nic innego jak zapierd***ć na treningach i w każdym meczu na 200% ku chwale Wisły
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 22.07.2010, 17:40
jestem tylko ciekaw po co nam ten Tiboni? czyżby ktoś z ataku miał odejść np Brożek? sprowadzając tego Włocha zrobił się straszny tłok w ataku :o
Zgadzam sie, ale wystarczy oglądnąc trening żeby zobaczyć ze na drużynę działa to pozytywnie...Od dawna oglądałem treningi i nie pamiętam kiedy ostatnio wszyscy tak zapier...alali...
Widać, ze każdy gra o miejsce 18stce meczowej!! A tak przed dzisiejszym meczem to powiem Wam tylko, że we wtorek to im tak piłka od nogi do nogi chodziła, że Szawle powinno przed meczem wziąć awiomarin...
Obym się nie mylił

Jest oferta za Diaza, już któraś... O Maleckim nic nie wiem jeszcze
Ostatnio edytowane przez flamengista : 22.07.2010 o godz. 17:48.
Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.07.2010, 17:42
Ja chyba mam zwidy.Wchodze na temat transferowy i widze zadowolonych kibiców OO
Ale faktycznie okienko wydaje sie byc bardzo udane
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Konkurencja to najlepsza rzecz jaka może być w składzie - każdy stara się aby wystąpić w I składzie.
W poprzednich sezonach konkurencji nie było (kontuzje etc) i widać, jak nasi zabłysnęli pięknym footballem.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

No jak to po co Tiboni. Powtarzam się, ale kto oprócz Brożka potrafi strzelać regularnie bramki hę ?
A jak Brożek złapie kontuzję na 3 rundę np to co będzie ? Albo na jakiś mecz wazny w lidze ?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 22.07.2010, 17:43
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Jezeli sie sprawdzi to niby dlaczego maja go odsyłac? Zobaczymy jak sie zaprezentuje bo skoro chca go testowac to widocznie jest ciekawym zawodnikiem.
Odpowiedz cytując
dodo19891989
Member

Od: 01.2008

Stary 22.07.2010, 17:44
Panowie, tutaj macie naszego Rios...no chyba że go nie poznacie, to nie wiem jak Wam to udowodnić http://www.youtube.com/watch?v=iB1zi...layer_embedded

A wiecie że Marko Milinkovic nie jest już piłkarzem MFK Kosice? Teraz pozostaje bez klubu, czyli nie trzeba będzie płacić sumy odstępnego za transfer...wystarczy tylko się z nim dogadać co do indywidualnego kontraktu! I sądzę, że teraz "obniżył" by swoje wymagania, bo chyba jak każdy profesjonalny zawodnik chce grać Oj bardzo bym prosił zarząd o ponowienie negocjacji z tym zawodnikiem

Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.07.2010, 17:45
chyba ze upokorzy po raz kolejny polski poziom pilkarski i olsni naszych dzialaczy ...
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
http://xyz1906.mybrute.com/
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 22.07.2010, 17:46
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jezeli sie sprawdzi to niby dlaczego maja go odsyłac? Zobaczymy jak sie zaprezentuje bo skoro chca go testowac to widocznie jest ciekawym zawodnikiem.
Nieeeeee, jak nasi go chcą testować, to nie znaczy, że jest ciekawym zawodnikiem.
Aczkolwiek testować nie zaszkodzi, najwyżej się sprawdzi.
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.07.2010, 17:47
Rios też był tylko na testach, a dziś jest już naszym graczem więc wiesz...
Zresztą sam fakt takich testów(nie jest to ogórek z Indii) znaczy, że szukamy jeszcze jednego napastnika.
Kolejną sprawą jest fakt, że podobno zamierzamy ściśle współpracować z jego klubem, a ten transfer ma być początkiem owej współpracy(tak gdzieś czytałem). Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu Włochowi i liczę, że w jutrzejszym sparingu pokaże na co go stać...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 22.07.2010, 17:48
Nieeeeee, jak nasi go chcą testować, to nie znaczy, że jest ciekawym zawodnikiem.
Aczkolwiek testować nie zaszkodzi, najwyżej się sprawdzi.
Ale skoro jest zainteresowanie to chyba słaby nie jest
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.07.2010, 17:49
nie zdziwie sie , jeśli ten Włoch technicznie będzie 10 razy lepszy od Łobo , Małego czy Kirma . Poza tym nie jest to typowy anonimowy testowany , tylko oglądany od wielu tygodniu i negocjowany transfer . Dla mnie jest to sygnał jasny - z klubu odchodzi najprawdopodobniej Małecki . Ofeta dla Diaza pewnie tez byłaby warta zastanowienia .

Bardzo ciesza mnie ostatnie doniesienia transferowe , pozostaje tylko stoper do pozyskania i będzie można być spokojnym o odzyskanie mistrzostwa Polski , szczególnie po tym co prezentuje aktualnie majster 2010
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 22.07.2010, 17:49
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Ale skoro jest zainteresowanie to chyba słaby nie jest
Heh, też nie, ale nevermind.

Cytat:
A wiecie że Marko Milinkovic nie jest już piłkarzem MFK Kosice? Teraz pozostaje bez klubu, czyli nie trzeba będzie płacić sumy odstępnego za transfer...wystarczy tylko się z nim dogadać co do indywidualnego kontraktu! I sądzę, że teraz "obniżył" by swoje wymagania, bo chyba jak każdy profesjonalny zawodnik chce grać Oj bardzo bym prosił zarząd o ponowienie negocjacji z tym zawodnikiem
Skąd te info o Milko?

Cytat:
Rios też był tylko na testach, a dziś jest już naszym graczem więc wiesz...
Zresztą sam fakt takich testów(nie jest to ogórek z Indii) znaczy, że szukamy jeszcze jednego napastnika.
Rios przeszedł testy, ale medyczne, nasi nie sprawdzali jego poziomu sportowego, a te dni, które czekaliśmy, to były negocjacje, bo przecież główna poinformowała o tym w niedziele.
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 22.07.2010 o godz. 17:54.
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.07.2010, 17:51
Jak sprzedamy (wyrzucimy ) Małeckiego to powróci może temat Milinkowica a Kirm z Łobodzińskim będą walczyć o prawą stronę.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
Thuesen
Member

Od: 05.2010

Stary 22.07.2010, 17:52
Coś czuje że na dzisiejszym meczu Sobola będzie dzisiaj wszędzie pełno. Przyjście Wilka na pewno dobrze naszemu Radkowi zrobi.

Ok jest Rios i może dojdzie Tiboni, ale co z tym "wielkim nazwiskiem"? Osobiście uważam ze nie jest nam jakoś bardzo potrzebne, ale na obecna chwile jeśli by się jednak pojawił to na pewno nie będzie to napastnik. Może jakiś obrońca?
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 22.07.2010, 17:53
Thuesen napisał(a):Wyświetl post
Coś czuje że na dzisiejszym meczu Sobola będzie dzisiaj wszędzie pełno. Przyjście Wilka na pewno dobrze naszemu Radkowi zrobi.

Ok jest Rios i może dojdzie Tiboni, ale co z tym "wielkim nazwiskiem"? Osobiście uważam ze nie jest nam jakoś bardzo potrzebne, ale na obecna chwile jeśli by się jednak pojawił to na pewno nie będzie to napastnik. Może jakiś obrońca?
zgadzam sie ze na pewno nie napastnik, no ale skoro zalozmy ze bedzie Chavez, to dla mnie rozeszloby sie o pomocnika (wg mnie srodkowy ofensywny)
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.07.2010, 17:53
Wielki nazwisko to powinien być rozgrywający.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Stary 22.07.2010, 17:54

moze to ktos, kto byl w orbicie zainteresowania Barcy
http://www.totalbarca.com/2010/news/...ko-milinkovic/
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.07.2010, 17:55
Tylu napastników może oznaczać że pożegnamy się z Małeckim ale nie obraziłbym się jakby odszedł Boguski.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 22.07.2010, 17:55

Te wielkie nazwisko hmmm, to raczej bujda, GK coś źle zinterpretowała.

PS: mam nadzieję, że jeśli rzeczywiście jest coś na rzeczy, to nie będzie to Krzynówek...
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.07.2010, 17:56

Będzie lewoskrzydłowym, a dokładnie biorąc będzie to Jacek Krzynówek
A tak na serio to w chwili obecnej widziałbym takie głośne, lekko podstarzałe nazwisko na obronę.
Oczywiście wolałbym żeby gościu nie był zbyt stary bo od bycia najstarszym mamy Clebera
Ciekawe co powie Jarosz jeśli faktycznie Wilk podpisze/podpisał xD zapewne, że on nie był wprowadzony w ten transfer.
Powód: Obudź się: Krzynówek zakończył karierę
Ostatnio edytowane przez flamengista : 22.07.2010 o godz. 18:04.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 22.07.2010, 17:56
na stroni MFK KOSICE Marko Milinkovica nie ma w skladzie, i wedlug zakazanej strony na "t" Marko jest dostepny z wolnego transferu

Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 22.07.2010, 17:58
Pierwsza sprawa: za kolejny filmik z youtube'a autorowi pozostanie tylko oglądanie filmików, a nie pisanie na forum. Od wrzucania filmików (jeszcze wypada sprawdzić, czy to na pewno właściwy piłkarz!) jest temat nasi piłkarze.

Tu piszemy o polityce transferowej.

Druga sprawa: pozyskanie Wilka i Riosa oznacza że mamy już 7 transfer do klubu w tym okienku. Sporo, a przecież czekamy jeszcze na co najmniej jednego stopera. Owszem, część zawodników bardzo ciekawa ale wszystko wyjdzie w praniu. Ważne, że zwiększa się konkurencja o podstawową 11tkę.

Natomiast należy zachować odpowiednie proporcje i nie popadać w hurraoptymizm. Wiele wskazuje na to, że to nie koniec transferów - zarówno do klubu jak i z klubu (możliwe oferty dla Małeckiego, przewija się też nazwisko Diaza).

Oznacza to, że Cupiał z Basałajem zdecydowali się na rewolucję kadrową i budowanie nowego zespołu. A więc nie ma co liczyć na szał i cudowną grę na początku sezonu. Na wyniki tej rewolucji przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać. Z oceną tych działań warto się wstrzymać na 2-3 miesiące.

PS. Nadal jednak mamy zbyt szczupłą formację defensywną. Tu stoper prawonożny jest absolutnie konieczny, na wczoraj.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.07.2010, 17:58
Po co sie pozbywac Malego i Boguskiego? czym wiecej tym lepiej, akurat teraz jest napastnikow wystarczajaco duzo, po co wybrzydzac, a potem plakac w razie kontuzji itp ze nie mamy kim grac, albo ktos nie jest w formie.. mam nadzieje ze jak ktos ma jeszcze odejsc to niech bedzie to tylko Diaz i nikt nie wiecej,
w koncu mamy pake jaka powinnismy miec, jest w czym wybierac, i bedziemy sprzedawac wartosciowych graczy (ok, odmowil gry, wielu to przyslonilo to co prezentuje Maly i uj.. sie chlopaka, ale juz przeprosil wiec dajcie sobie na wstrzymanie)
Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.07.2010, 17:59

Ale byłby to jedyny wysoki napastnik, a zwróć uwagę, że Rios tylko wypożyczony, a Żuraw w nieskończoność grał nie będzie.
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Stary 22.07.2010, 18:01
dodo19891989 napisał(a):Wyświetl post
JarTSW jako dowód, że nie podaje informacji z "kapelusza" to proszę bardzo:
Kadra A http://www.mfkkosice.sk/c/portal_pub...?p_l_id=21.244
Kadra B http://www.mfkkosice.sk/c/portal_pub...t?p_l_id=21.21
Status transferowy "Unbekannt" http://transfermarkt.de/de/marko-mil...ler_74918.html
mi sie wydaje ze dlatego tak jest bo ustalili, ze odchodzi ale za te 500 tysiow e . Wierza, ze znajdzie ten klub, takze go nie uwzgledniaja.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 22.07.2010, 18:02

Z wielkim nazwiskiem to jest Żurawski, chyba najlepszy obok Szymanowskiego i Kmiecika piłkarz w historii Wisły. Jeżeli przyjdzie Włoch to już moim zdaniem żadnych wzmocnień ofensywy nie potrzeba.

Wreszcie mamy bardzo dobrego ofensywnego pomocnika - Gargułę. Gdy jest w formie to jest najlepszym ofensywnym pomocnikiem w lidze.

Kilku dobrych napastników: Żurawski, Brożek, Rios i możliwe że ten Włoch.
Do tego Małecki, Kirm, Łobodżiński, Piotrek Brożek, Boguski i Paljic, Jirsak

Możemy mieć najlepszy atak i pomoc w lidze. Trzeba ich teraz przede wszystkim zgrać.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.07.2010, 18:04
Areo napisał(a):Wyświetl post
Forumowe płaczki nie mają się do czego się przyczepić to przypieprzają się do... fryzury. No rzeczywiście z takim fryzem chłopak nie ma szans. Po co myśmy go w ogóle brali.
Jestem przekonany, że Arsenal bardzo żałuje, że zainwestował pieniądze w tego obciachowego leszczyka. A wystarczyło spojrzeć na włosy!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów