|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
rav, na trybunie zachodniej nie ma biur, te są wyłącznie na trybunie wschodniej i teoretycznie Wisła już może się tam przenosić, chyba, że czekają aż do oficjalnego odbioru trybuny.
Wtedy wystarczyłoby dodać 2-3 rzędy więcej wzdłuż trybuny, po problemie. W chwili obecnej to i tak nie ma sensu się o to spierać, tych błędów poprawić się już niestety nie da.
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 12.07.2010 o godz. 18:30.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
![]() W tym miejscy są juz białe krzesełka czy tam maja byc innnego koloru i jeszcze ich nie zamontowano? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nie ma, najzwyczajniej. Kwestia była już poruszana.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
No to mamy kolejny cyrk, mozna sie tylko za glowe zlapac, zero logiki. Jak projektowali to cudo to chyba duzo wodki sie polalo...
![]()
Jazda jazda jazda! BIALA GWIAZDA!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A jeśli nadal nic się nie dzieje z północą - dlaczego nikt nie reaguje? Miasto marnotrawi kolejny bezcenny czas na naszych oczach w milczeniu?! Niepojęte... Gdzie są ogólnopolskie media, demonstracje kibiców, cokolwiek na ten skandal? Już wszyscy bezkrytycznie dostosowaliśmy się do chorego załatwiania spraw i chorych terminów przez ZIKiT? Krew mnie zalewa, gdy widzę tą "organizację pracy" na naszym stadionie... ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Te krzesełka to chyba też kładli po pijanemu - te sektory między literami na górze: w jednym miejscu dwukolorowe, w innym czerwone, dalej białe. Na dole, na prawo od cyfry 6 białe krzesełka zupełnie z dupy na niebieskim sektorze. Pod zerem też jakiś pasek bieli... Co to ma być ? :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na +3 jest strefa robocza mediów od jednego do drugiego brzegu trybuny będą biurka dla fotografów i dziennikarzy, prosto z tej kondygnacji jest wyjście na sektor prasy na trybunie zachodniej. +2 to strefa kibiców z II poziomu trybun - hall, toalety, pierwsza pomoc i kioski gastronomiczne (o ile doczekają się realizacji) +1 strefa VIP - skyboxy, loża prezydencka, hall, restauracja 00: strefa kibiców z I poziomu trybun, toalety, pierwsza pomoc, kioski gastronomiczne -1: parking, zaplecze gastronomii, pomieszczenia techniczne, szatnie drużyn, szatnie sędziów, trenerów, pomieszczenia kontroli antydopingowej, pomieszczenia pracowników. Rozplanowanie i wykorzystanie przestrzeni wewnątrz trybun nie jest po prostu zrobione odpowiednio. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
No to nieźle -główne, reprezentacyjne wejście na stadion wraz parkingiem będzie wejściem tylko dla kibiców ,prasy i zawodników, a zarząd klubu będzie dymać do biur asfaltem od strony parku jordana.Ba ...nawet jakby chcieli to nie ma przejścia między wschodnią a zachodnią.
Ja sie juz nawet tym nie denerwuje-po prostu mi to juz lata i tak poza słodkim gadaniem na forum teraz nic nie zrobimy |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
||
Bo mnie się wydaje, że nie.
Ostatnio edytowane przez sandbender : 12.07.2010 o godz. 22:28.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
a tych kontenerow nie da sie gdzies przenieść, zeby odslonić trybunę? malo jest miejsca wokol stadionu? To jest 6 kola ludzie... i prawie 18 tys na stadionie, to chyba wieksza strata niz przeniesienie kontenerow w inne miejsce...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie... Reymonta 22. Ot taki adres,,,
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie znam się za bardzo na murawach, więc zastanawia mnie jedno - czy system zraszania nowej murawy na R22 nie obejmuje tych wysuwanych zraszaczy, że murawa jest podlewana oddzielnymi zraszaczami i wężami? Czy to tylko tymczasowe rozwiązanie aż do czasu zakorzenienia się trawy i odbiorów technicznych systemu murawy?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zastanawiałem się dokładnie nad tą samą sprawą, ale stwierdziłem, że z powodu wciąż trwających prac budowlanych, ciąg wodny do nawadniania murawy nie został jeszcze podłączony. Mam taką nadzieję, bo wydawało mi się, że przy okazji opisywania poszczególnych etapów prac przed położeniem murawy w którymś z artykułów była mowa o 'nawadniaczach', czy też 'zraszaczach'.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Na ile widziałem na zdjęciach podczas układania murawy - to byly tam tylko 2 instalacje - drenaż i podgrzewanie.Raczej 3 instalację-instalację zraszaczową było by łatwo zobaczyć.Jak by była
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że nasza murawa jest już bardziej zielona i wygląda dużo ładniej niż na początku.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam przed sobą projektu,czy instalacja zraszaczy była projektowana?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tego nie wiedzą nawet najstarsi górale.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam,
Ponowie pytanie czy jest tu ktoś z osób zajmujących się budową i czy mógłby wyjaśnić kwestię braku symetrii w wzorze na wschodniej trybunie. Chciałbym się dowiedzieć czy jest to układane z zgodnie z projektem, napisałem do SKWK, ale ciągle nie otrzymałem odpowiedzi. Dzięki z góry za odpowiedzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
A co do tego reprezentacyjnego wejścia stworzonego dla kibiców i mediów to po prostu brak słów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co wy na to, gdyby na stadionie Wisły, obok ławki rezerwowej gospodarzy wykonany został herb klubu z kwiatów. Mogłaby to być sama Biała Gwiazda na czerwonym, okrągłym tle, lub po prostu herb SA. Tak jest np na Camp Nou.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Spryskiwacze pewnie są , ale na pewno nie ma zrobionych zbiorników na deszczówki którą potem wykorzystywano by do podlewania , tak jak to jest na innych stadionach. O ten fakt klub ma duże zastrzeżenia do miasta , bo podlewając bezpośrednio z rurociągu będzie musiało płacić strasznie duże rachunki za wodę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jesli dobrze widze, to poprawiaja wlasnie krzeselka nad wejsciami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A trawa zaczyna coraz bardziej żółknąć... Chyba coś jest nie tak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Trawa zaczyna żólknąć bo im później ją układali tym dłużej leżała w rolkach a co za tym idzie nie była podlewana. W takich warunkach jak teraz panują wydaje mi się ze wogóle powinni ją przechowywać w chłodniach przed położeniem ale to ich kłopot. Nie postarali sie za pierwszym razem to niech teraz kładą od nowa. Czasu mamy dzużo przed pierwszym meczem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak patrze na tą murawę to wątpie,żeby cokolwiek z tego jeszcze było...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|