|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
wchodziłem w ten link dzieki
Ostatnio edytowane przez Piotrek : 09.07.2010 o godz. 13:10.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
vanish do tapicerki ![]() Tylko_Wisła! : nie ma za co ![]() Powód: .
Ostatnio edytowane przez palczi : 10.07.2010 o godz. 19:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
albo sok z cytryny... jeśli masz skórzaną sofe...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dzięki panowie.Ratujecie mi dupe
![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem o Shakers'ie i Kamisie, że można tam obejrzeć. Shakers na Szewskiej, Kamis nie pamiętam, ale mówią na to ,,U Araba".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Złapie busa do Suchej Beskidzkiej z Ogrodowej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://www.mercbus.pl/pl/Krakow-Sulkowice-Zawoja.pdf
z tego wynika że przenieśli się na Dworzec z Ogrodowej,a nie wiem czy jeździ coś innego z busów z Krakowa do Suchej oprócz tej firmy.PKS na pewno są ale z R.D.A. ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Pytanie do kolegów z WROCŁAWIA
21 lipca, tj. środa ląduję przed 21 na lotnisku. Czy o tej porze dam radę się dostać na Bielany celem złapania stopa w stronę Krakowa/Rzeszowa? Albo może ktoś będzie się wybierał w trasę i może mnie zabrać, do benzyny oczywiście się dorzucę, palącemu mogę zaoferować parę paczek papierosów ![]() edit: labtec, dziękuję. Oczywiście nie miałem na myśli piechoty, ale nie wyraziłem się jasno to mam nadzieję tylko, że zdążę między tymi autobusami wstąpić do sklepu i uzupełnić prowiant , bo droga długa a siedzieć całą noc na dworcu, żeby wsiąść rano w autobus to bez sensu ;D
Ostatnio edytowane przez Stanlej13 : 10.07.2010 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wałkowaliście to pewnie sto razy, ale czy jak chcę kupić koledze wejściówkę (np. na Szawle) to czy muszę mieć jakieś inne ich dane niż PESEL? Czy przy zakupie wejściówki dla mnie muszę okazać dowód tożsamości? Od paru lat konsekwentnie kupuję karnety i już zapomniałem zasad sprzedaży normalnych wejściówek
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Watts : 10.07.2010 o godz. 15:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Lepiej spod lotniska wsiądź w Autobus linii 406 kursuje do Dworca Głównego PKP i Centralnego PKS w dni powszednie co 20-30 minut a w dni wolne i świąteczne co 40 minut. a z Dworca PKP masz darmowe autobusy na bielany wrocławskie ![]() http://www.airport.wroclaw.pl/dojazd.php =========== przy okazji bardzo ważne pytanie, podczas ostatniego odkurzania pokoju eksplodował mi odkurzacz...no niby nic, przepalił się i jebnął - zdarza się. Ale w momencie odkurzania włączony był komputer stacjonarny. No i teraz włącza się komputer nomrlanie...ale nic się na monitorze nie pojawia. Monitor włączony - bo świeci się dioda, ale nie ma obrazu. Co się spierniczyło, albo inaczej - co i za ile mam kupić i u kogo żeby spowrotem działał pc ?
Ostatnio edytowane przez labtec : 10.07.2010 o godz. 16:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Wybiera się ktoś z Was na Rajd Krakowski 17 lipca? a jeżeli tak to które miejsca polecacie do obejrzenia tego rajdu?Muszę przyznać że oba odcinki są mi obce dlatego proszę o radę.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
orientuje się ktoś które busy z Krakowa do Kalwarii albo Wadowic jadą przez Przytkowice? jeśli tak to skąd jadą i jak często ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
jeśli kupujesz bilet na mecz w Szawle to musisz mieć dowód osobisty bądź paszport(zależy z czym się kolega jak i Ty wybierasz bo potrzebny jest numer tego dokumentu). Normalnie wystarczy imię,nazwisko,pesel ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziękuję pięknie, chodzi mi o mecz domowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
mam parę postów (4) do przetłumaczenia z angielskiego jakby ktoś mógł pomóc proszę o priv tekst krótki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Co się dzieje z "Fanatykiem" (internetowym, że tak powiem). Klikam na głównej stronie TWSD na "Sklep kibica" i zamiast jak kiedyś "Fanatyka" i jego oferty wyskakują mi te pierdoły związane z "home.pl".
Mam coś kliknąć gdzieś czy jak? o.O *Tylko_Wisła!*- niee, ale dzięki za starania ![]()
Ostatnio edytowane przez masterlag : 10.07.2010 o godz. 22:06.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.tswisla.pl/fanatyk/ o to chodzi ? ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
O co chodzi z tym "POZnan*" ma to jakies znaczenie ? przeslanie ? ukryta tresc?
Zastanawiam sie i nic mi do łba nei przychodzi ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Powiększenie trzech pierwszych liter odwołuje się do indywidualnego i uniwersalnego skrótu miasta, który funkcjonuje na całym świecie - znany między innymi z lotniska Ławica. Użycie w przypisie terminu "know-how" jest według urzędników wskazaniem głównej cechy określającej miasto i jego mieszkańców. Według Ryszarda Grobelnego, termin ten, określający szczegółową wiedzę i umiejętności, które pozwalają na wykonanie czegoś w najbardziej profesjonalny i skuteczny sposób najlepiej odzwierciedlają charakter mieszkańców Poznania. Miasto wyda w tym roku na promocję 25 milionów złotych Wystarczyło wygooglować. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie numerów na koszulkach . Dawniej przyznawano je w zależności od pozycji na boisku ,np bramkarz -1 , prawy obrońca -2 itd. ,a czy piłkarzom rezerwowym (np. rezerwowy środkowy obrońca )też przyznawano jakieś konkretne numer tak jak w przypadku numerów od 1do 11 czy już była pełna dowolność od 12 wzwyż
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie jest dobra firma zajmująca się drukiem wielkoformatowym? Chciałbym sobie zrobić kilka plakatów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to jest teraz z roamingiem w Unii Europejskiej?
Kumpel wyjechał do Niemiec (jest w Plusie), wysyłając smsy z Polski (ja w erze) płacę normalne stawki? ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|