The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 07:31
Dziwna i niefajna sytuacja zważywszy na to jak mocną i "liczną" mamy pakę. Trza to zażegnać i wziąć się w garść. A swoją drogą to też kamyczek do ogródka Kaspra. Czyżby czasy dobrej współpracy i porozumienia z grajkami już minęły?
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 09.07.2010, 07:32
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Radzę wstrzymać się z przeżywaniem tej całej sytuacji, bo marne szanse żebyście się doczekali jakiegoś oświadczenia. Takie sprawy załatwia się po cichu, w szatni.
Oczywiście że oświadczenie będzie, bo sprawa "wyszła z szatni" i zaczyna się robić głośna w mediach. Inna kwestia - na ile to co powiedzą w oświadczeniu będzie zgodne z prawdą - tego to się raczej nie dowiemy.

pozdrawiam
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.07.2010, 07:37
arti napisał(a):Wyświetl post
Dziwna i niefajna sytuacja zważywszy na to jak mocną i "liczną" mamy pakę. Trza to zażegnać i wziąć się w garść. A swoją drogą to też kamyczek do ogródka Kaspra. Czyżby czasy dobrej współpracy i porozumienia z grajkami już minęły?
A jaką pozycję w klubie ma nasz trener?

Wpychają mu na treningi gości z nadwagą, a on musi udawać że wszystko w porządku. Mówi wprost, ze konieczne są wzmocnienia, to mu rozmontowują obronę i w meczu z Litwinami będzie musiał grać Kowalskim na stoperze. Jedyne na co sobie może pozwolić, to nie wziąć piłkarzy z ME żeby pokazać jak słabi kadrowo jesteśmy. Ot, taki gest rozpaczy.

Skoro trener nie ma kompletnie nic do powiedzenia w klubie, to trudno oczekiwać żeby go piłkarze szanowali. Albo inaczej - brak mu narzędzi, którymi posłuch mógłby wyegzekwować.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 09.07.2010, 07:55
Guru forum pan Małecki pokazuje jakim wielkim jest Wiśłakiem. Przed podpisaniem kontraktu jakoś to jeszcze to wyglądało, teraz ten facet bije rekordy. Jak pomyślę, że taki Fabregas siedzi na ławie i nie narzeka, to śmiać mi się chce z tego piłkarza. Dla przykładu zesłać do ME-w przeciwnym razie nie tylko pyskaty Patryczek będzie fikał.
Kasper musi być w szoku-w ważnych meczach potrafił zostawić na ławce np. Szymka czy Franka a tu trafiła się taka wielka gwiazda,że trenera słuchać nie musi.
I nie piszcie, że dobry piłkaraz to musi być zadziora bo to naprawdę jest śmieszne, aż komentować się tego nie da. Dobry piłkarz oprócz umiejętności musi być zdyscyplinowany...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Magic19
Member

Od: 05.2007

Stary 09.07.2010, 08:02
brak profesjonalizmu i tyle... Do młodej ekstraklasy i niech się nauczy pokory, gwiazdor wielki...
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.07.2010, 08:05
A może coś go bolało i dlatego nie chciał trenować? Nic nie wiecie, a już go zjechaliście.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.07.2010, 08:07
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
A może coś go bolało i dlatego nie chciał trenować: http://zdrowo.info.pl/gimnastyka.html ? Nic nie wiecie, a już go zjechaliście.
To nie łaska trenerowi powiedzieć? No chyba głosu mu z bólu nie odebrało, a skoro sam trener nie wie, co się stało, to chyba coś jest nie tak?
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 13:52.
Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.07.2010, 08:11
Zachowuje sie jak Mauro Zarate w Lazio ;-) Zreszta taki sam typ pilkarza.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.07.2010, 08:13
Serio spodziewaliście, że Patryk "Kim ty ****a jesteś" Małecki będzie pokornie słuchał kogokolwiek? Bo mnie to on nie zaskoczył tym wybrykiem.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.07.2010, 08:15
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
A może coś go bolało i dlatego nie chciał trenować? Nic nie wiecie, a już go zjechaliście.
Kolego a nie wydaje Ci się, że jak by coś go bolało to by raczej nie było całej sprawy? A tak coś jest na rzeczy...
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 09.07.2010, 08:26
Na pytanie, czy Małecki obraził się o to, że nie był w wyjściowej jedenastce, Kasperczak odparł: - Obrazić to on się może... To dziecko jeszcze. Kto mu przeszkadza karierę robić? A jak się obraził, to zobaczymy - http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

jeśli tak to jaja zamiast zapieprzać jak mały samochodzik by dąc trenerowi do myślenia to się obraża no $%@#$ mać
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.07.2010, 08:29
Przykro to pisać ale Małemu zaczęło odwalać po podpisaniu nowego kontraktu, machanie rękoma, opieprzanie wszystkich dookoła, niefrasobliwe wypowiedzi. Przedtem zapierd..lał po boisku jak robocik. Być może sprawa ma drugie dno bo coś nie chce mi sie wierzyć że afera powstała przez głupi sparing z Hannoverem. Patryk sprawia wrażenie rozkapryszonego bachora któremu ojciec nie kupił lizaka, ciekawe co by powiedział gdyby musiał zapier..alać za 1500 zeta / msc.
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 09.07.2010, 08:35
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Skad tyle komentarzy negatywnych, skoro nie znamy calej sytuacji?! Zeby nie zrobilo sie niektorym glupio, kiedy poznamy powody, ktorymi sie kierowal. Moze poprostu Malecki mial wazne powody osobiste...wiadomo, ze pilka nie jest w zyciu najwazniejsza...

Powody osobiste ? a co to znaczy ?

Odmowił wykonywania pracy !

Dośc mam bajek Małego o miłości do Wisły, kiedyś Surma po zejściu z boiska cisnął koszulką o ziemie...Wtedy "Baryła" sprawil iz Judasz nigdy więcej nie założył barw "Najjaśniejszej z Gwiazd", oby teraz było podobnie w wypadku "urodzonego Wiślaka"
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.07.2010, 08:39
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Przykro to pisać ale Małemu zaczęło odwalać po podpisaniu nowego kontraktu, machanie rękoma, opieprzanie wszystkich dookoła, niefrasobliwe wypowiedzi. Przedtem zapierd..lał po boisku jak robocik. Być może sprawa ma drugie dno bo coś nie chce mi sie wierzyć że afera powstała przez głupi sparing z Hannoverem. Patryk sprawia wrażenie rozkapryszonego bachora któremu ojciec nie kupił lizaka, ciekawe co by powiedział gdyby musiał zapier..alać za 1500 zeta / msc.
"A kim ty k***a jesteś śmieciu, żeby wymagać ode mnie roboty za taką kasę?"

Nie wiem co ten chłopak chce osiągnąć swoją postawą. Logiczne wydaje się, że jeśli trener na mnie nie stawia, to zapieprzam jeszcze bardziej, żeby go do siebie przekonać. Jak widać, dobrze pisali ludzie na forum, że przez brak zawodników co niektórzy mają monopol na grę. Monopol się niespodziewanie skończył, a z tym Patryk już sobie nie poradził.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 13:51.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.07.2010, 08:42
A mi się wydaje, że Małecki dostał bardzo dobrą propozycję transferową, którą klub odrzucił i dlatego Małecki stroi fochy.
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.07.2010, 08:42
Łagodni jesteście koledzy. Do ME? I jeszcze mu płacić? Leszczak został zdyskwalifikowany na jakiś czas. Wydaje się, że Małecki też powinien, pół roku bezpłatnego urlopu mogłoby mu zrobić dobrze. Albo się stoczy albo zrozumie, że klub to odpowiedzialność, praca jak każda inna. Jedno wyszło wyraźnie, na takim zawodniku nie da się zbudować niczego. Ciekawe czy kontrakty uwzględniają takie sytuacje?
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.07.2010, 08:45
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Skad tyle komentarzy negatywnych, skoro nie znamy calej sytuacji?! Zeby nie zrobilo sie niektorym glupio, kiedy poznamy powody, ktorymi sie kierowal. Moze poprostu Malecki mial wazne powody osobiste...wiadomo, ze pilka nie jest w zyciu najwazniejsza...
Mam osobiste problemy - idę do trenera przed meczem, wyjaśniam, że mam problem, proszę o zwolnienie - koniec sprawy. A nie stroję focha bo mi nagle przepadło miejsce w pierwszej jedenastce, które przecież miałem już dożywotnio zagwarantowane bo ja jestem Patryk, Patryk Małecki.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.07.2010, 08:52
Małecki parafrazujac twoje słowa: "Kim tu ku@@a jestes".
Moze go gdzies sprzedac bo z niego to nie bedzie pozytku. Gdziekolwiek. Za cokolwiek
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 09.07.2010, 08:53
[QUOTE=maxx304;931085]"A kim ty k***a jesteś śmieciu, żeby wymagać ode mnie roboty za taką kasę?" QUOTE]

Obawiam się że taką odpowiedź w realu mógłbym ułyszeć od Małego. Szkoda że człowiek który dla wielu jest idolem w rzeczywistości ukazuje się być najzwyczajnie w świecie burakiem (mam nadzieje że się mylę). Mam nadzieje że Patryk czytasz czasami to forum. Jesli tak jest to zarejestruj się jak swego czasu Franek i przedstaw nam swoje argumenty.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 09.07.2010, 08:53
Cytat:
Małecki parafrazujac twoje słowa: "Kim tu ku@@a jestes".
Moze go gdzies sprzedac bo z niego to nie bedzie pozytku. Gdziekolwiek. Za cokolwiek
Jestesmy w takiej sytuacji, ze nie mozemy sobie pozwolic na taki ruch. Oddac 4 zawodnikow podstawowego skladu, nie wzmacniająć się przy tym, bo Ci co przybyli to jest melodia przyszlosci, a nie na teraz.
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.07.2010, 08:54
Powinien dostać grubo po kieszeni. A potem ławeczka do czasu aż w bani przestanie mu gotować. Jak ostygnie będzie grzeczny i pokaże dobrymi zmianami że można go wystawić od początku to Kasper może zacząć to robić.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 09.07.2010, 08:55
skeba napisał(a):Wyświetl post
Jestesmy w takiej sytuacji, ze nie mozemy sobie pozwolic na taki ruch. Oddac 4 zawodnikow podstawowego skladu, nie wzmacniająć się przy tym, bo Ci co przybyli to jest melodia przyszlosci, a nie na teraz.
Sęk w tym, że takie psucie atmosfery przez jednego kopacza może być bardziej dramatyczne w skutkach niż jego usunięcie z ekipy.
Klimat w drużynie to podstawa. Małecki na pewno go nie poprawia...
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.07.2010, 08:58
a tyle mówił o wieloletnim reprezentowaniu Wisły, o przywiązaniu do barw klubowych... tak nie zachowuje się prawdziwy Wiślak... odmówić wejścia na boisko, co za żal... widać wszystko pod publiczkę jak do tej pory robił... no ale jak we łbie pusto to co zrobić
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 09.07.2010, 09:07
Cytat:
Sęk w tym, że takie psucie atmosfery przez jednego kopacza może być bardziej dramatyczne w skutkach niż jego usunięcie z ekipy.
Klimat w drużynie to podstawa. Małecki na pewno go nie poprawia...
Tzn, ze w druzynie mamy pipy, gdzie jest Sobol? Przeciez ja bałbym się jego, koleś wygląda na faceta z jajami, niech tam nasz kapitan usiadzie i pogada z nim. Od tego jest wlasnie kapitan !
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.07.2010, 09:13
A temu co do głowy strzeliło :/ ? Ostatni, który odmówił gry to chyba był Uche. Za co do dzisiaj go wszyscy nienawidzą. O samym Małeckim się nie będę wypowiadał, ale swoją teorię mam, za którą już raz bana dostałem
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 09.07.2010, 09:16
Czy Sobol "ma jaja" to inna kwestia... Dyskusyjna - w szatni to raczej rządzą Brożkowie i Żuraw. Wątpliwe natomiast, że Patryk ma wobec kogokolwiek szacunek i pokorę. Taki typ.
Odpowiedz cytując
JacaTS
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.07.2010, 09:22
A po co Sobolewski ma go umoralniac czy prac po pysku? Nowi koledzy, stojacy za pewna flaga, powinni mu jednoznacznie dac do zrozumienia, ze nie beda tolerowac takich szczeniackich akcji. Mysle, ze sposob po stokroc efektywniejszy niz rozmowa chocby z samym Cupialem.
Tylko Wisła
Ukochana Wisła
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 09.07.2010, 09:26
[QUOTE=PANDEM0NIUM;931098]
maxx304 napisał(a):Wyświetl post
"A kim ty k***a jesteś śmieciu, żeby wymagać ode mnie roboty za taką kasę?" QUOTE]

Obawiam się że taką odpowiedź w realu mógłbym ułyszeć od Małego. Szkoda że człowiek który dla wielu jest idolem w rzeczywistości ukazuje się być najzwyczajnie w świecie burakiem (mam nadzieje że się mylę). Mam nadzieje że Patryk czytasz czasami to forum. Jesli tak jest to zarejestruj się jak swego czasu Franek i przedstaw nam swoje argumenty.
Franek się potrafił chociaż wypowiedzieć ( nie chodzi mi o forum bynajmniej) i składać zdania w sposób logiczny i sensowny.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 09.07.2010, 09:32
Po pierwsze to gdzie byli rodzice maleckiego gdy trzeba bylo go kablem wychowywac...
Po drugie czy on slucha hh Jego zachowanie jest bardzo podobne do wyznawcow rycha peji "tak koncza frajerzy"...
Po trzecie ja bym w zyciu do starszego (kasper) z takimi osiagnieciami nie powiedzial ze nie wyjde bo nie, raczej staralbym sie powiedziec dlaczego nie... brak szacunku dla starszych, jechanie po Jirsaku w kilku meczach, zero szacunku do kolegow z zespolu... czysty mobbing, wstyd mi ze ktos taki reprezentuje barwy Wisly, bo nawet jesli umiejetnosci ma spore to i tak jego zachowanie sprawia ze z tego dziecka jest wiecej problemow niz zyskow...
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
damians
Member

Stary 09.07.2010, 09:34
W związku z odmową gry przez Patryka Małeckiego w czwartkowym meczu sparingowym pomiędzy Wisłą Kraków a Hannoverem 96 po powrocie piłkarzy ze zgrupowania w Barsinghausen zostanie przeprowadzona rozmowa dyscyplinarna z zawodnikiem, w trakcie której zostaną ustalone konsekwencje jego zachowania.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ie_maleckiego/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów