|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
w ciągu tygodnia ma sie wyjaśnic czy Kislyak z Dynama Mińsk którego podobno obserwujemy trafi do Wisły,Lecha czy Legii.200 tyś € to myśle że nie jest wygórowana cena.
.http://www.futbol.pl/artykul/87286.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
tak,oczywiście zagra nasz nowy bramkarz Milan Jovanić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Jak za taką kasę to bym go brał w ciemno, idealnie by się nadawał na następce Sobola, dodatkowo chyba jest nieco lepszy w ofensywie. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Ta telenowela pod tytułem Makinwa w Wisle jest po prostu śmieszna, co kilka dni wypływają jakieś sprzeczne newsy, w poprzednim okienku było zresztą podobnie. Oczywiście gdyby nie to, że nie łapie się tam do składu nie mielibyśmy szans go tutaj ściągnąć ale trochę dziwne jest że klub kupuje grajka tylko dzięki nazwisku. Mam wątpliwości czy ktoś u nas w klubie zdaje sobie sprawę z tego w jakiej on jest formie. Tak wiem to jest liga włoska, ale nie róbmy z Makinwy jakiegoś bohatera bo tam nawet Matusiak trochę pograł i udało mu się strzelić bramkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeżeli Wisła nie sprowadziła Sadloka i Milinkovicia to o czym my w ogóle rozmawiamy? O Makinwie? Radzę dać sobie na wstrzymanie. Temat tej dyskusji, a więc " Polityka transferowa Wisły" teraz na prawdę zabawanie brzmi, bo prawda jest bardzo smutna niestety. Wisła nie prowadzi polityki transferowej. Testujemy jakiegoś śmiesznego Brazylijczyka. Ktoś mi powie, że oceniam go po 2 minutowym filmiiku. Zresztą sami się przekonamy ile jest wart w dzisiejszym sparingu . Daje sobie łeb uciąć, że może mieć problemy z IV ligowcami.
Dalej jest taki sam burdel jaki był. Nie wierzę w żadne obietnice Jarosza, Basałaja i innych ludzi. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
czasem wchodze i tak popatrze co wymyślają tutaj gimnazialiści i śmiać mi się chce, jak się każdy nakręca, a potem przychodzi konferencja i wielkie rozczarowanie :] nic sie nie zmieniło, stary kibic, mający choć trochę zdrowego rozsądku nie wierzy w jakieś makinawy i innych grajków o których tutaj wypisujecie. Jak dorośniecie to zrozumiecie i też nie będziecie przeżywać. Tak jak już ktoś pisał, sami się nakręcacie, media podchwytują dodają swoje dwa grosze i tak się karuzela kreci. RADZĘ WIĘC nie podniecać się i nie wypisywać bzdur. najbardziej aktywnym politykiem od transferów jest nijaki TOMASZ_19 i z niego najbardziej chce mi się śmiać Jest weekend, włączcie sobie FIFA MENAGERA czy w co tam gracie po szkole, odpalcie tranfermarket i proponujcie dalej, pomoże to jak zmarłemu kadzidło :]
Ostatnio edytowane przez lucekj : 19.06.2010 o godz. 10:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
zbymak nie pisał baranie że się pojawi tylko, że jest szansa że się pojawi. ŻAL ludzi, którzy sami sobie przypisują swoją ideologie do czyiś słów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
I takim spsosobem na forum powstal watek pt"Basalaj i Jarosz precz z Wisly"
zal.pl. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ps. I może wiecej szacunku do kolegi Adamka21
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 19.06.2010 o godz. 10:25.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
po meczu z garbarnia mamy negocjowac ze srodkowym obronca...
![]()
MISIEK
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a skąd taka informacja? kolejni ię bawią w informatorow? ![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A może Makinwa to tylko zasłona dymna
Ot tak , żeby pismaki miały o czym pisać ktos tam mu jakąs ofertę wysał a tak naprawdę to negocjujemy z kimś innym Tak tylko dywaguję, bez posiadania tajemnych źródeł wiedzy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wnosze o wprowadzenie zasady do regulaminu forum, a mianowicie, ze kazda podobna informacja musi byc na dole z dopiskiem z jakiego pochodzi zrodla, a jesli jest to tkz "zrodlo wlasne" wtedy powinno byc to rowniez jasno napisane, jako ze informator sam poniesie konsekwencje gdy okaze sie, ze podane info jest zwyczajnym klamstwem.
Co do srodkowego obroncy, jasne jest, ze ktos przyjdzie w tym okienku transferowym, bo inaczej zostaniemy z Marcelo i Cleberem, ktory ze swoim wiekiem nie nadaje sie juz na pelne 90 min, i z tego faktu kazdy w klubie zapewnne zdaje sobie sprawe, wiec o ta pozycje bylbym spokojny. ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ty mi grozisz banem za ta informacje
![]()
MISIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z obrońcą Częstochowy... trochę stary ale jak na polską ligę będzie gitara !!!
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
nie masz pojęcie to sie nie odzywaj...przekonamy sie kto mial racje
![]()
MISIEK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Pisac mam prawo co mi sie podoba, jezeli nikogo nie obrazam i nie lamie regulaminu tego forum, bo od tego zostalo stworzone forum aby wymieniac swoje zdanie. Amen ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czasem sie zastanawiam czy ci ktorzy krytykuja tych ktorzy "wiedza" wiecej od szarych forumowiczow maja choc odrobinke oleju w glowie. Widac dystansu i tego oleju wlasnie brak niektorym...
Sorry za off-top. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS: Proponuję założyć osobny wątek dla Jasnowidzów i Plotkarek. Lepiej ich w jedno miejsce zgrupować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
to jest forum debilu a forum jest po to by dyskutowac nie
![]()
MISIEK
|