|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
ja bym chciał mario djurovskiego i marko markovicia to były by 2 kapitalne transfery...widac ze są to wschodzące gwiazdy w swoich ekipach(vojvodina i koszyce) może jutro coś się wydarzy
![]()
MISIEK
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale się juro rozczarujecie:/
Wyjdźcie na dwór póki ładna pogoda (jutro ma zacząć padać), a nie kisicie na przed kompem...
Ostatnio edytowane przez marcinb88 : 17.06.2010 o godz. 17:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Dzięki że nam ostudziłeś głowy ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Tak przy okazji, bo nikt jeszcze nie podchwycił tematu, ale jest tu może ktoś kto orientuje się w realiach ligi słowackiej. Wg transfermarktu Koszyce były przedostatnie w lidze. Mógłby ktoś to w jakiś wiarygodny sposób potwierdzić( transfermarkt ma tabele robione automatycznie i niezgodnie z zasadami- zawsze decyduje różnica bramek) i ewentualnie określić, czy oznacza to spadek Koszyc( liga ma 12 miejsca, więc równie dobrze mógł być baraż). Takie okoliczności rzucałyby zupełnie nowe światło na sprawę i sprawiałyby, że transfer ten wydawałby się bardziej prawdopodobny. |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
za wislakrakow.com :
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Zostałem uprzedzony W kazdym razie ich liga wygląda tak, że Slovan, Żlina, to mniej więcej (bardziej mniej niż więcej) poziom naszych najlepszych drużyn, a dalej poziom czołówki naszej pierwszej ligi czy najsłabszych drużyn Ekstraklasy, tyle że w tych słabszych ekipach zdażają się też takie nieliczne indywidualności jak właśnie Novak, Milinkovic, Vrsajevic, Hanek, Divis czy Kopunek. Z drugiej strony jest to w większości właśnie poziom Cantoro, Robaka, Wilczka, Glika, Sernasa, Banasia, Nowaka itd. więc można z czystym sumieniem powiedzieć, że Dubnica, MFK, Dunajska Streda, Tatran itd. to są właśnie nasze Arka, Odra, Piast, Górnik, Widzew.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 17.06.2010 o godz. 17:53.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Ale byli przedostatni w lidze tak jak napisał transfermarkt. Tu masz potwiedzenie http://eng.mfkkosice.sk/c/portal_pub...le_version=1.0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Niesamowite, to ta sama Petrzałka jest na ostatnim miejscu co niedawno w lidze mistrzów grała?...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
1. trener od przygotowania motorycznego 2. trener bramkarzy 3. ? I wcale nie kłamał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez rw88 : 17.06.2010 o godz. 18:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czyli oświadczenie Jarosza, że możemy spodziewać się następcy Głowackiego w tym tygodniu staje się nieaktualne?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja nie twierdzę że kłamał . Ale każdy miał na myśli odnośnie tych niespodzianek co innego niż trenerzy ... wszyscy wiedzą co - "transfery "- choć oczywiście mam nadzieję że jutro jednak ktoś zostanie zaprezentowany ale nie można teraz pisać że Zbymak niczego nie pisał o niespodziankach bo pisał i na konferencji że taka będzie również. Ja też mogę powiedzieć że w tym miesiącu czeka nas ogromna niespodzianka nie mając żadnej wiedzy na temat tego co się dzieje w klubie a jak coś się wydarzy to wtedy mogę to podciągnąć pod tą niespodziankę i powiedzieć że o to mi chodziło. W przypadku Zbymaka wygląda to podobnie... zaznaczam że jest to moje zdanie i wolałbym się mylić i żeby jutro zostali zaprezentowani jacyś nowi piłkarze bo wszyscy chyba się zgodzą że ten balonik jest nieco napompowany głównie dzięki Zbymakowi bo on wlał w nasze serca nadzieję że do Wisły mogą przyjść pewni piłakrze. A po drugie to trener bramkarzy i od przygotowania motorycznego to wcale nie są niespodzianki bo wiadomo że tacy ludzie po prostu muszą pracować w klubie więc nie kwalifikowałbym tego do niespodzianek zapowiadanych przez Zbymaka...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 17.06.2010 o godz. 18:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja się wcale z Tobą nie zgodzę. Przede wszystkim człowiek, który ma jako takie pojęcie na temat piłki nożnej powinien zdawać sobie sprawę z tego, że w negocjacjach transferowych nigdy nie ma PEWNYCH informacji. Bo negocjacje transferowe są bardzo nieprzewidywalne. Jeżeli chcesz rozstrzygnąć wiedzę, bądź też niewiedzę zbymaka to zważ najpierw na jedną rzecz. To on zawsze wie wcześniej niż każdy kiedy będzie konferencja prasowa z dokładnością co do godziny. To świadczy o tym, że posiada informację na ten temat, a to, że póki co nie sprawdza się jego wiedza transferowa nie musi być wynikiem nieposiadania jej - tylko dużej nieprzewidywalności i trudności w toczonych negocjacjach. Wisła zawsze ma problem z szybkim dojściem do porozumienia. Jest to podyktowane zaciskaniem pasa w naszym klubie od pewnego czasu i walką o każdą złotówkę w trakcie negocjacji. Niestety należy się przyzwyczaić, że pieniążków jest ile jest i nie narzekać na Wisłę bo to nie jest spowodowane ich nieudolnością, tylko przez ich ograniczone zasoby finansowe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kur...jakbyscie umieli czytac to bylo napisane ze niespodzianki maja byc.
Jarosz tez powiedzial z e w tym tygodniu. Ale...jakbyscie naprawde dobrze czytali to zostalo tez napisane ze owe niespodzianki moga zostac opoznione...czy to takie trudne do skumania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja mam nadzieje na tą niespodzianke...niektórzy chcą dwie lub trzy....to później teraz trzeba załatać dziurę po Głowie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czyli jak zwykle następna dupa...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
PS. Przypominam że niedawno Thun był w podobnej sytuacji więc coś w tym musi być ![]() ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak tylko w petrzalce wlascicielowi zachcialo sie wycofac z finansowania klubu z tego co pamietam.. A co do Thun to trudno jest utrzymac zespol jak 14 pilkarzy gwalci 14letnia dziewczyne, wiec nie ma co sie dziwic ze zespol sie rozpadl.. taki cios ze do tej pory nie moga sie pozbierac ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na wislaportal niezłe wkrętki idą xD koleś o tym samym ip podaje się za rożnych gości i wkręca ludzi odnośnie transferów do klubu. Najgorsze jest to, że ludzie to łykają :/ hehehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Nie tyle zachciało mu się wycofać, co postanowił przejąć inny klub, a za nim poszło też chyba kilku najbardziej produktywnych piłkarzy Artmedii, do jego nowej drużyny. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wisła jest podobno zainteresowana Tonim Pezo 23-latkiem z Hajduka Split, który może grac jako środkowy pomocnik jak i srodkowy obrońca...
![]()
MISIEK
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
||
Wyluzuj człowieku, bo żyła pierdząca ro*******i ci mózg. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prosiłbym o źródło tej rewelacji.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jak nie wierzysz to nie zobaczymy kto będzie mial racje....
![]()
MISIEK
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|