|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A oglądacie gale UFC? wg mnie dużo lepsze.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dużo? heh nie ma porównania. Tam chłopy ważą po 265 (120 kg) i napierd***ją się przez 15 min.
oglądnąłem jeszcze raz walkę Pudziana i teraz mnie to zaczęło śmieszyć, takiego haosu dawno nie widziałem... a i dziś wielki rewanż Machida vs Rua będzie się działo ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ale gdzie Ty porównujesz w ogóle UFC do KSW? To jest pare klas różnicy, i chyba nikomu nie trzeba o tym mówić. Więc nie ma co pisać że "wg mnie dużo lepsze"
Dziś w nocy rozpocznie się Gala UFC 113 a tu przedstawione wyniki ważenia http://www.fight24.pl/ufc-113-wyniki-wazenia/ Walka która wzbudzi największe emocje to walka: Lyoto Machida vs. Mauricio Rua Jestem zwolennikiem, stylu tego pierwszego, więc mam nadzieje że Lyoto dopisze do swojego rekordu kolejną wygraną walkę i mam nadzieję że będzie to KO. Dla niewiedzacych rekord Machidy to 16-0. Rekord Mauricio 18-4. Jeste to rewanż walki z października ubiegłego roku, kiedy to przez decyzje wygrał Lyoto Machida(co wywnioskować z rekordu można )Powód: TSW Fanatyk, uprzedził mnie pisząc o dzisiejszej walce :P
Ostatnio edytowane przez Jachcik : 08.05.2010 o godz. 14:28.
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jakiś czas temu prowadziłem akademicką dyskusję z ojcem na temat Pudziana w MMA. Twierdził on, że jest on nie do ruszenia, że każdego będzie w stanie zadusić jak kurczaka. Okazało się, że to ja miałem rację i tacy goście pokroju Bruce'a Lee, czy Benny'ego Urqideza (moi idole z przeszłości) wypuktowaliby Pudziana jak dzieciaka. Cieszy mnie, że technika, szybkość i wytrzymałość są ważniejsze od statycznej siły.
Żeby ktoś jeszcze zniszczył Wałujewa. Może Adamek
Ostatnio edytowane przez LAW : 08.05.2010 o godz. 14:57.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
A żeby nie psuć koniunktury na pudziana pewnie nie pokaże żadna polska TV walki z Sylvią. Jak się mylę to przepraszam.
Ostatnio edytowane przez tofik : 08.05.2010 o godz. 21:01.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jan Błachowicz jest z Cieszyna, a nie z Katowic. I nie jest kibicem GieKSy.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
na jakiej stronce można znalezc filmy z walkami z ostatniego UFC?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.sfd.pl/UFC_113_walki_do_zassania!-t593812-s2.html
[http://www.megaupload.com/?d=X95K6FMC] [http://www.megaupload.com/?d=RJRC6ZOW] może ktoś zassać kto ma b. szybkie łącze i zobaczyć czy działa ? ![]()
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 09.05.2010 o godz. 10:17.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.mma-core.com/videos/_Maur...010723&tid=100
Machida vs Shogun ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
dlaczego? a no dlatego że po długości buforującego się filmiku można określić jak zakończyła się walka, radzę ściągać całe gale ![]() ![]()
I
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A ma ktos samą walke Pudziana?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://hotfile.com/dl/41936616/536d48f/KSW.13.Pudzianowski.vs.Kawaguchu.2010.avi.html
http://rapidshare.com/files/384927172/KSW.13.Pudzianowski.vs.Kawaguchu.2010.avi możesz sobie wybrać ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Każdy tutaj ma inne zdanie ale w jednym musicie mi przyznać rację ... Panowie powiedzcie mi kur... po co oni wzieli tą rurę która w połowie gali śpiewała... fałszowała, skrzeczała aż wyłączyłem telewizor.... Albo musi komuś cos dawać albo to jakaś totalna pomyłka .
PS. Najlepsze wejście miał Kułak ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
To będzie w końcu transmisja telewizyjna walki Pudziana?
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Tak, gala jest na Polsacie o 3 nad ranem.
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Tak na koniec, ciekawostka. Mariusz często jeździ po remizowo-wiejskich dyskotekach, na których jest jedną z głównych atrakcji, kilka razy był także obecny w mojej okolicy. Na jednej z imprez, po swym występie, w luźnej gadce przy piwku z kilkoma zwykłymi chłopakami, zapytany czy "koksił" zaśmiał się tylko, potem jeszcze coś wspominał, że był taki epizod w jego karierze... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zobaczymy dzisiaj w nocy czy mu ten koks uszami nie wyjdzie
![]() A swoją drogą nieważne czy koksił czy nie - trzymam kciuki za Pudziana jako Polaka ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Brał koks czy nie, Pudzianowski zaczął trenować na poważnie sztuki walki, a więc trening na masę zastąpił w dużej mierze treningiem wytrzymałościowym. Dlatego utrata masy jest czymś zupełnie normalnym, a nawet pożądanym w tym przypadku.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przecież oficjalnie powiedział ze stosował, tylko kto teraz nie bierze?To jest akurat najmniejszy problem z tym gościem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pudzian stanie się przeciętniakiem. Straci masę i siłę statyczną do strong menów, a w mma nie potrafi praktycznie nic.
Nie wróżę mu sukcesu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A tam koksy. Koksy to wpieprzaja nawet szachisci. Pudzian musial jakies ciezkie hormowy w siebie szprycowac, bo inaczej, by taki zwierzak z niego sie nigdy nie zrobil.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Racja, naszprycował się hormonami, opieprzał się na treningach męcząc tylko partie plażowicza i siła/masa tylko od tych "hormonów' mu przybyła... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To kiedy w końcu ta walka?
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A nie trochę później?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Gala zaczyna sie o 2 a walka Pudziana pewnie kolo 3 czy 4. Lepiej ogladac juz od 2 w nocy
Bedzie rowniez walczyl inny Polak, Łukasz Jurkowski![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzieś czytałem że Łukasz ma jakieś problemy z więzadłami ale zapewniał że na gali wystąpi.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja zaś czytałem że walka koło 5/6
![]() A co do Pudziana to ja myślałem że koks w strong manach jest legalny. Przecież jakby nie był na koksie to by sobie mógł na IO z marszu pojechać i w kategorii +105 sobie rekreacyjnie złoto w podnoszeniu ciężarów zdobyć ![]()
Ostatnio edytowane przez UniaTarnówZKS1928 : 21.05.2010 o godz. 19:59.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|