|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Kto Mistrzem? | |||
| Chelsea |
|
146 | 25,30% |
| Arsenal |
|
75 | 13,00% |
| Man United |
|
251 | 43,50% |
| Liverpool |
|
67 | 11,61% |
| Inny zespół |
|
38 | 6,59% |
| Głosujących: 577. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
I to lubię w lidze angielskiej a zwłaszcza w United. Nie ważne czy to 40 czy 90 minuty wszytko jest jeszcze możliwe. Np podobny mecz we Włoszech to by można sobie już odpuścić 5 ostatnich minut bo i tak 4 by leżeli i płakali. A tutaj w ostatnich minutach tyle sytuacji i walki że nie jeden mecz bym obskoczył. Nie ma lepszej ligi...
Teraz trzeba trzymać kciuki za Totenhamem który u sibie gra świetnie ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A Arsenal to co
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Denerwują mnie wygrane drużyn których nie lubię w końcówkach
Ale przynajmniej jak Manu wygrywa w końcówce to widać że ci goście pracują na to i nie jest to tylko fart ale walka do końca. Nie to co Amica w poprzednim sezonie która tą jedyną akcję robiła w 90 minucie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chciał bym być na miejscu fanów City, drugi mecz derbowy przegrany w praktycznie takich samych okolicznościach. Można się nerwicy nabawić.
Ciekawe czy Rooney złapie formę na MŚ? Albo gra z kontuzją dalej albo się coś niedobrego dzieje. Bez szybkości, skuteczności itp ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No teraz liczę na Tottenham!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Naprzód Chelsea.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ale miał farta ten Manchester
I tak wszystkich Was pogodzi w przyszłym sezonie Newcastle United ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podejrzewam, że to jest bardziej przeciw Chelsea, aniżeli za Tottenhamem
MU trochę sfarciło, choć z trójki - Arsenal, Chelsea i MU, to chętnie bym widział kanonierów na szczycie Potem MU ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak na razie Tottenham jest lepszym zespołem a dodatkowo wygrywa 1-0 po watpliwym karnym. Tottenham widze forma dobra - jak na ta chwile dwa mecze na ich korzysc. Ostatnie 5 minut meczu... to 78% posiadania pilki po stronie gospodarzy. Pracuja na kolejne zwyciestwo.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
dla mnie żydami jest Cwelsea, odkąd Avram był tam trenerem tak ich nazywam
![]() ![]()
!! Jedno Serce Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() swoją drogą to też licze na to że sroki po awansie wszystkich poustawiają ![]() ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
niestety, Kanonierzy przegrywają mistrza tym, że nie potrafią zwyciężać z m.in. Chelsea, Man Utd. Podobnie jak Wisła, tylko że my w porównaniu do nich mistrza zdobywamy. Nie chce porównywać tych lig, nie róbcie tego też wy bo wiem, jaki jest poziom wyżej wymienionych lig. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ja tam niestety widz MU
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
United miało farta, że nie wiem co city powinno wygrać 3-0 no ale nie wykorzystane sytuacje się mszczą co mnie ogromnie cieszy
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a ja wole Kanonierów
tyle ze niestety raczej juz bez szans... a jak nie Arsenal to Chelsea niech wygra...![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak dla mnie to mimow wszytko United miało więcej sytuacji i bardziej klarownych i dlatego wygrali Arselna można wykreślić. A Fabian kolejny błąd do kolekcji. Szkoda chłopaka.
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 18.04.2010 o godz. 15:51.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Fabiański kolejny mecz i kolejny raz sie nie popisał. Arsenal odpada w walce o mistrza.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Pogoń Wigan godna podziwu, z 0-2 na 3-2 z Arsenalem to jest naprawdę coś. Podsumowaniem meczu gol N'zogbii, cud, miód i orzeszki. Fabiański sie nie popisał, ale to juz od dawna wiadome ze w Arsenalu jest "spalony".
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Fabianski nie przekonał Wengera do siebie. Cały zespol tez sie nie popisał - mogli spokojnie strzelic na 3-0 i wygrac. Wenger zrobił jeden bład - za pozno wprowadzil Eboue a szczegolnie van Persiego. O mistrza juz nie walczymy ale z tyłu robi sie ciekawie. City i Tottenham jeszcze maja szanse na 3 miejsce a wydawało sie, ze nic Arsenalowi nie zagrozi. Teraz trudna sytuacja nie tylko kadrowa. Trzeba za wszelka cene wygrac z Manchesterem City a i w kolejnych spotkaniach nie zawiesc. Kolejny sezon stracony i kolejny raz trzeba to powiedziec - za rok powalczymy znow. Beda na pewno wzmocnienia (jedno juz jest) i oby tylko nie było kontuzji.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 19.04.2010 o godz. 07:19.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
oglądal ktos moze teraz mecz City - Villa? Powiedzcie mi co to za nuta na stadionie grała przed wejsciem pilkarzy na murawe? Kojarzy ktos?
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czas na nowy sezon! przed rozgrywkami doda nam smaczku tarcza wspólnoty już dzisiaj o 16.00 Chelsea-Manchester United.Mam nadzieję, że Mu wygra jakby ktoś chciał sportklub 16.00.Co do nowego sezonu mam nadzieję,że ligę wygra Manchester United druga Chelsea może Arsenal a Liverpool 4
![]() no i jak mówiłem MU pewnie pokonało Chelsea ten Hernandez może być objawieniem sezonu ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 08.08.2010 o godz. 16:53.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dla spragnionych dobrego futbolu; dzisiaj do Premiership wraca Newcastle. Mecz o godzinie 21 na Canale + Sport. "Sroki" podejmą na wyjeździe Manchester United.
Jak na początek głęboka woda, lecz mam nadzieje, że przy odrobinie szczęścia wywiozą punkcik z trudnego terenu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to sie zanosi, ze Fabianski bedzie tylko rezerwowym bramkarze.
"Według Sport.co.uk w poniedziałek rozpoczęły się negocjacje Arsenalu z Manchesterem City w sprawie transferu Shaya Givena. Rewelację tą na łamach amerykańskiej telewizji potwierdził Warren Barton, były kolega z drużyny Givena z czasów gry w Newcastle United, ponadto uważa, że może to być kwestia jedynie kilku dni." W koncu sie skoncza problemy z bramkarzami w Arsenalu. Mam nadzieje, ze zobacze go juz w nastepnym meczu ligowym. To nie do pomyslenia aby taki klub jak Arsenal miał takich słabych bramkarzy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Moje skromne podsumowanie 1. kolejki:
http://www.zpierwszejpilki.com.pl/watkikom/8/26/ ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|