|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Najlepszy jest komentarz pod wywiadem- "Czerwony buc z Sosnowca..."
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
No nic, trzeba nieco poczekać, ale czuję że będzie lipa jak w wypadku południowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
co do telebimu
http://www.legialive.pl/zdjecia/nse_ajax_juve2_f4.jpg ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z różnych stron padają propozycje żeby zmienić nazewnictwo trybun np:
- trybuna X "nowa dziesiątka" lub trybuna X "dziesiątka" zamiast sektor D - trybuna C "Jordanowski" "Dr Jordana" - trybuna "E" "Zwierzyniecki" bo od strony zwierzyńca Tak aby nadać kolorytu i wyrazu trybunom. Co tym myślicie? Podane nazwy są jedynie przykładowe. Powód: sektor/trybuna
Ostatnio edytowane przez Kuba : 21.03.2010 o godz. 13:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Tak można nazwać trybuna a nie sektory. Przecież sektorów bedzie ponad 10
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nowa dziesiątka? eee.. oczywiście że X .. juz dawno powinno byc zmienione.. zadne D tylko ogółem X..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 21.03.2010 o godz. 13:27.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Moim zdaniem X zamiast D byłoby dobre, ale pozostałe propozycje Kuby mi się nie podobają. Jakoś nie pasuję wg mnie.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wystarczy że na Legii każda trybuna ma innego patrona. Mi również się ten pomysł nie podoba.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Propnowalbym pozostanie przy nazwach poludniowa-zachodnia-polnocna-wschodnia i ewentualne dodanie nazw.
Oczywiscie zamiast D - Dziesiatka. Pozostale niekoniecznie ale jesli juz to dalbym im patronow. Mielismy mnostwo wybitnych sportowocow, chocby Messu Gracz. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Zamiast D - X - to oczywista oczywistość. Reszta - wg.mnie zgodnie ze stronami świata ew.nazwana sławami Wisły ale wtedy lepiej to brzmi po angielsku- niestety/stety (Reymana STAND a nie trybuna Reymana) nie wiem czy to by przeszło
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Osobiście w ogóle mi się nie podoba zmiana nazw trybun ;/ jedną trybune można nazwać symbolicznie, tzw. młynek ale zamiana reszty tylko wprowadza chaos w zarządzaniu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
i co zmieni wg. tamtego pana ten jego artykuł? krew sie w człowieku gotuje jak czyta kolejny raz takie gówno.
mówcie co chcecie ale fajnie że mamy Pana Darka po naszej stronie szkoda tylko że jest Pan zrzeszony(o ile nic się nie zmieniło) ale to nie ten temat na tą dyskusje ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
to samo mialem wlasnie wrzucic ręce opadają jak to sie czyta..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ale ku**a imbecyl.
Choć z jednym się z nim zgodzę: Niestety to prawda, za taką kasę można było wybudować ładniejszy stadion, albo chociaż Obtułowicz mógłby go całkowicie oszklić co znacznie lepiej by wyglądało. No ale tego już nic nie zmieni, można gdybać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
albo sprowadzić kilkunastometrowe drzewka i zasadzić
![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Autor jak widać z periodyku katolickiego. Zapewne wolałby zamiast stadionów budowę jakichś zakonów, by kolejny Peatz mógł sobie podupcyć młodych kleryków. Zresztą gość śmierdzi żydem, używając zwrotu "Ziemia Święta" podobnie jak żydowska diaspora.
Ps.Jestem wierzący i nie mam nic do kościoła. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciekawe czemu nie czepiają się o kasę która poszła na budowę opery,albo ile kasy rocznie wydaje sie na teatry.a to jak i to słuzy rozrywce.mało tego każdy mecz jest inny i dostarcza wiecej emocji niz po raz setny słyszane "być albo nie byc o to jest pytanie"...
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o nazwy trybun to ja jestem za zostawieniem D ( bo D jak Dziesiątka, czyli dawne X, nie można porównywać starej X z tą obecną, tamta to już piękna historia, czas na nową ).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
pozatym X to był "sektor" natomiast D to cala trybuna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A ja bym tak z góry autora tego artykułu nie nazwał imbecylem. Obiektywnie patrząc ma facet bardzo dużo racji. Budowa dwóch stadionów w takim mieście jak Kraków to nieporozumienie. Powinien być jeden stadion miejski z prawdziwego zdarzenia. Jak ktoś obcy mówi ,że stadion nasz jest architektoniczno-estetyczną porażką to z miejsce zrywa się cała wataha do szkalowania. Jak sami kibice Wisły tutaj zwracali uwagę na to ,że stadion jest ohydny to był wszystko OK. Stadiony są naturalnie potrzebne ale muszą być dostosowane do potrzeb. U nas piłka nożna stoi na skandalicznie niskim poziomie. Budowa stadionów to tylko jeden z bardzo wielu elementów sanacji ,które powinny iść równolegle. My będziemy mieli stadiony a jakościowa pustka zostanie. Będą stadiony na 35 tysięcy ludzi a poziom ligi będzie taki ,że max 15 tyś. będzie przychodzić. Na Wiśle będzie identyczny problem jak w Warszawie , Poznaniu, Wrocławiu ,Gdańsku. Wielkie molochy a gdzie polityka i działania na rzecz kibica, nie fanatyka ale człowieka ,który piłką interesuje się średnio a chce wydać pieniądze na jakość. Nie na ustawiane mecze, sprzedajnych sędziów , kopaczy "trenowanych" przez peemsy .
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.03.2010 o godz. 21:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak... nieporozumieniem jest budowanie stadionu dla najlepszej druzyny w Polsce, wielokrotnego mistrza Polski.. swoje to swoje, nie wazne jaki jest.. a nie dzielenie sie tym z czyms takim jak Cracovia..
zresztą pachnie ten Michałek pasiastym na kilometr.. Cytat:
nie trzeba miec wynikow zeby miec super frekwencje (przyklad chocby Gornika) .. marketing i jeszcze raz marketing.. wiadomo, potencjalny Kowalski ktory przypomina sobie o zespole gdy ten dobrze gra przyjdzie tylko wtedy, ale marketing tez swoje robi.. a czasem wiecej niz wyniki.. u nas marketing nie istnieje od wielu lat.. kompletnie nic sie nie dzieje.. a mimo to frekwencja stoi na dobrym poziomie..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 21.03.2010 o godz. 22:48.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
- Najważniejszym zadaniem jest promowanie akcji pod hasłem np " bezpieczny stadion" moze to śmieszne ale ludzie nie chodzą na mecze, ponieważ się boją o siebie , dzieci i wcale sie nie dziwie, chociaż ostatnio wygląda to lepiej - Zwiększenie kar dla wiadomo kogo - Normalne godziny meczy, bo czasami jak są mecze o 17 lub wczesniej to jest wg. mnie porażka - Sprzedaż biletów przez internet - Promowanie meczy, które już w obecnej chwili wygląda bardzo dobrze, wielka zasługa dla osób które się tym zajmują No i poprawa wyników piłkarzy, ale to już od nas niestety nie zależy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Yhyy... grajmy dalej na stadionach,które od Europy dzieli 50 mln lat świetlnych.. Z takim nastawieniem to nikt,nigdy by nic nie osiągnął. Będą stadiony,będą też wyniki to i ludzie przyjdą na mecz.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dlaczego we wszystkich miastach mówi się o nowych stadionach w kategoriach przewidywanego zysku. A w Krakowie tylko o kosztach.
Czy w naszym mieście brakuje świetnych marketingowców? Dlaczego żaden prezes Wisły nie wziął nie zajął się rozwinięciem pionu marketingowego? Co jak co ale tego powinniśmy się uczyć od Lecha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
@ strzała. Akurat popołudniowe godziny meczy to NIC DZIWNEGO!! Wiesz o której grał dzisiaj Manchester United z Liverpool'em
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|