|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Krzysiek akurat w tym temacie w związku z wybranym projektem nikt nikogo nie obraża (jak do tej pory oczywiście)
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Uprzedzam fakty;P
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Osobiście bym wolał całą trybunę w jednolitym czerwonym, ewentualnie na niebiesko, ale jak juz "góra" uparła się na jakieś napisy, to myślę, że można by spróbować na górnej trybunie dać napis 1906 z dużą złotą koroną między 9a0, a na dole napis Wisła.
Ch****o wygląda teraz ta niezagospodarowana przestrzeń na dole między 9 a 0, a za bardzo nie ma tam miejsca, żeby wcisnąć koronę, ew. białą gwiazdę, bo koślawo wyjdą...Duża złota korona na górnej trybunie była by myślę swoistą perełką i robiła by fajne wrażenie. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Cała czerwona jakoś mi nie pasuje :/ nie komponuje się z D w mojej opinii i wygląda na odrębną
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja mam zgoła odmienne zdanie. Przestrzeń między 9 a 0 wcale nie wygląda źle. Żadnych koron i innych pipidówek. Białą Gwiazdę mamy już z kolei na sektorze D, wystarczy. A jak już ktoś woli jednolity czerwony czy niebieski no to ^$^$*&
No ale, jeden woli rybki, drugi woli akwarium. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Projekt jest bardzo ładny, nie należy wybrzydzać. Podziękowania dla autorów.
Bardziej martwcie się o brakujące 75 mln - bo bez nich stadion ukończony i dopuszczony nigdzie nie będzie, a wówczas żaden kolor i wygląd krzesełek nie będzie miał znaczenia. Ciekawi mnie, jak radny Olszówka na dzień dzisiejszy ocenia szansę na przegłosowanie tych pieniędzy w radzie? Jak zachowają się kluby, czy wiadomo już, kto raczej na pewno poprze sprawę? ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jutro TVP Kraków 1800-1810 "Krakowskie stadiony" Ostatnio był supermarket więc kolej na nas
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() edit:...miałem dać edit a dałem chyba cytat |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
O co b w ogóle ? Jakie "W" a nie jakie "L" ? Narzekanie jakby nam trybuny w pasy tych od Izraela zrobili. Nazwa klubu i data powstania. "a bo szachownica , a bo pasy, a że w jednym kolorze" nie wiem, może tylko mi jest to obojętne jak to będzie czy na krzyż czy na ukos.. Ważne że jest "WISŁA 1906" w barwach klubu. Brak s.a i wogóle czysta tradycja bez żadnego świrowania. Cieszcie się że miasto nie wpadło na "lepszy pomysł" w ogóle się nie liczyć z naszym zdaniem i nazwę sponsora który wygra przetarg na powierzchnie komercyjne umieścić na krzesełkach . W tedy moglibyście narzekać , a teraz ? Bezpodstawne.
![]()
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
pozatym... gdyby jaskiniowcy stwierdzili ze do tej pory nikt koła nie uzywal, wiec i oni nie zaczną, to gdzie byłaby dzisiejsza cywilizacja? a ten pomysl z przestawieniem kolorow miejscami , zeby wyszla litera " W " z czerwonych krzeselek wydaje sie całkiem całkiem ..
Ostatnio edytowane przez Fuks : 18.03.2010 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Brawo! Bardzo ładny wzór, z klasą i nasz. Fanom "śnieżnej wersji" niestety się nie spodoba. Jak to mówią za oceanem, "what a shame".
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Projekt krzesełek jest ok, chociaż dolny poziom mógłby być cały niebieski (była taka propozycja na stronie stadionwisły), chociaż i ta wersja jest estetyczna. Natomiast jeśli teraz wszystko było robione na szybko, to może warto by było zawczasu przemyśleć jakąś koncepcję trybuny zachodniej? A to będzie chyba najtrudniejsze, bo jeśli teraz decydujemy się na tak wyrazistą formę na trybunie wschodniej, to tym trudniej będzie wybrać estetyczny wzór na trybunie zachodniej. Trybuna zachodnia powinna być maksymalnie prosto i jednolicie wykończona krzesełkami. Nawet myślę, cała niebieska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Projekt prosty, zwiezly i spelnia swoje zadanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Według mnie projekt zajebisty bo czytelny i od razu kojarzy się kibicowsko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy narzekający mogą pochwalić się czymkolwiek poza wiecznym malkontenctwem?
Mamy stadion budowany metodą wojny partyzanckiej, projektanta kościołów - ja rozumiem, że to nasza futbolowa świątynia ale nie takiego speca byśmy sobie wybierali - realizatora inwestycji, który nie zna się nawet na drogach, nie mówiąc już o sportowej infrastrukturze i w końcu prezydenta siedzącego w kieszeni Comarchu. To czego się spodziewaliście Projekt zrobiony przez SKWK nie powala na kolana ale ratuje honor tej budowy. Inaczej Ci napieprzający w klawiaturę (jeśli już na chwilę oderwaliby się od monitora i przyszli na R 22) nie wiedzieliby czy są na stadionie im. Henryka Reymana czy miejskim stadionie w Gdyni. Dzięki dla tych, którym się chciało i zrobili co mogli i jak potrafili. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I tak od juz jakiegos czasu czytajac ten temat dochodze do wniosku ze niektorym przydaloby sie te 5 pieter i... twarza na pysk...
Co jeden to wiekszy madrala. Znasz jeden z drugim okolicznosci tego jak i w jakim czasie byly zbierane projekty i wybierany ten lepszy i nie gorszy od innego To co zostalo wybrane nie jest zle ale szalu tez nie robi. Zastanawiam sie tylko czy to faktycznie bedzie tak jak jest na przedstawionym zdjeciu. Chodzi mi czy brane byly dokladnie ilosci krzeselek i czy to co widac bedzie dokladnie takie samo w rzeczywistosci. Mnie tam tak jak juz komus tu na forum projekt czym wiecej na niego patrze tym bardziej sie podoba. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie chce narzekać (ostatnio cały czas to robię) ale wersja (bodajże 3?) z górnymi partiami trybuny na czerwono, literki I i Ł bardziej mi sie podobała, była bardziej skromna i taka jakby nie przekolorowana
![]() Ale co tam! Ta opcja też jest ładna. A jakie kolory by nie były to i tak ten Stadion będzie NAJPIĘKNIEJSZY!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Crazycaro nie wiem chłopie o co się tak naprawde czepiasz.
- Projekt wybrało kilkanscie osob w glosowaniu, wygral najpopularniejszy wzór. Innej opcji nie było - po prostu kilka osób musiało wybrać i w demokratycznym głosowaniu ze wszystkich dostępnych opcji wybrany został ten podany - nawet jeśli nigdzie na świecie nie ma szachownicy to nie znaczy, że u nas jej być nie może - nie miej chłopie pretensji o to, że późno informujemy o projekcie, bo innej opcji nie mielismy, sami zaskoczeni zostalismy wszystkim. Nie zarzucaj nikomu złej woli, nepotyzmu czy niedbalstwa. Naprawde w tej sprawie zrobione zostało wszystko co było możliwe w przeciągu niecałych 48 godzin od czasu kiedy dowiedzielismy się, że możemy jakoś wpłynąć na wygląd krzesełek. Opanuj emocje i weź głęboki oddech. Poniżej przedstawie projekty wysłane przez Ciebie. Mogę sie założyć, że również znaleźliby się święcie oburzeni, że nie chcą takiego projektu bo np jeden z projektów jest mocno "choinkowy". Nie sposób pogodzić gustów wszystkich. Ja np wogóle nie chciałbym mieć niebieskich krzesełek na Reymonta a same czerwone z ew napisami tak jak ma Man U (czcionka mają podobną do twojej nieco). Ale po pierwsze istniejących trybun już nie zmienie, a pod drugie muszę się rownież liczyc ze zdaniem innych. Co ma powiedzieć LukuL, który jest twórcą większości koncepcji i ze wszystkich stworzonych przez siebie najwiekszą antypatią darzył właśnie ten wybrany? ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Kuba : 18.03.2010 o godz. 21:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wiedziałem, że jest fanem "śniegu"
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten śnieg to został stworzony 2 miesiące temu i to akurat nie przeze mnie ja tam tylko dołożyłem napis Wisła.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 18.03.2010 o godz. 21:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jezeli planowane sa jakiekolwiek zmiany w projekcie, pamietajcie ze ewentualna Biala Gwiazda pomiedzy 19 i 06 musi byc na czerwonym tle.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wzór w sumie ciekawy, ale nie macie wrażenia, że na dolnym poziomie trybuny pomiędzy cyframi 19, a 06 jest rzucająca się w oczy pusta przestrzeń, którą można by było zapelnić jakimś symbolem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Najbardziej się czepiasz a proponujesz zmieniony kolorystycznie projekt Legii. I teraz przynajmniej wiem czemu sam nie chciałeś wkleić swoich propozycji. ![]()
Ostatnio edytowane przez filip74 : 18.03.2010 o godz. 23:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Rzadko zaglądam do tego tematu i być może padła już podobna propozycja (ciężko się przekopać, wyszukiwarka nic nie znalazła), ale właśnie przeczytałem piękną rzecz w książce o kolorach w kinie. Otóż, autorka zamieściła tam anegdotę o niejakim Knute Rockne, trenerze klubu Notre Dame, który to w latach 20-tych przemalował szatnię drużyny gości na niebiesko, a gospodarzy na czerwono i przez kilka następnych lat wygrał wszystkie mecze u siebie. Czerwony miał wzbudzać agresję, niebieski powodować uczucie melancholii. Może tak spróbować tego na Wiśle. Zwłaszcza, że większość występów Boguskiego jest zupełnie taka, jakby miał chłopak błękit przed oczami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
@filip74 Jakoś nie pisałes o tym 2 miesiące temu, gdy była na ten temat cała dyskusja, ale teraz zeby mi dogryźć raczyłes to "nagle" zauważyć. Jak już powiedziałem wcześniej ta propozycja była już w przeszłości przedstawiona w poście którego numer podałem i omówiona więc nie insynuuj że to jest powód nie zamieszczenia moich propozycji przeze mnie bo jak widzisz grubo się mylisz. Zresztą gdybyś śledził uważniej ten wątek to może byś SAM zauważył ten projekt. A co powiesz o pierwszym projekcie tez ci się nie podoba bo to jest mój ulubiony projekt Nie chciałęm projektów zamieszczać właśnie z powodu takich drwin i ataków jak twój i to tylko dlatego że nie podoba mi się obecny projekt i raczyłem o tym dobitnie napisać. Kuba nie powinien teraz zamieszczać tych projektów ponieważ skoro temat jest już zamkniety to zrobił to jedynie żeby mi dopiec (albo żeby zrobili to inni). Nikomu niczego nie zarzucam, żadnego niedbalstwa itp, a jesli cos takiego zrobiłem to niech ktoś to znajdzie i pokaże, a ja usunę. Wogóle dyskusja odeszła od tematu stadionu, ale co tam nie ma to jak kogoś wykpić A jesli chodzi o LukuL'a to szacunek dla niego bo jest twórcą znacznej większości projektów. Niektóre były naprawdę niezłe, a szkoda wygrał ten projekt który mu się nie bardzo podobał.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 18.03.2010 o godz. 23:58.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dodatkowo, zwróćcie uwagę ze ciężko na tak małym sektorze ułożyć ładną gwiazdę .
Co do projektu, mi się podoba może troszkę wolałbym aby zamiast "szachownicy" były pasy niebiesko czerwone, ale i tak jest bardzo fajny. Najważniejsze żeby na meczach widać było kibiców a nie krzesełka ![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
No niestety pokazały się tu Twoje propozycje z czym musiałeś się liczyć , i ciężko obok nich przejść obojętnie bo tak jak Tobie nie podoba się ta wybrana tak mi nie podoba się ta Twoja pierwsza , no może malutki + tylko za cienie przy literach napisu Wisła , a co do drugiej po prostu uważam że wysyłając ją okazałeś brak szacunku dla adresatów . Dla mnie to koniec dyskusji odnośnie Twoich wzorów. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|