|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ludzie.......a jak myslicie ile goli strzeliłby w Lazio Robert Lewandowski? Mega gwiazda polskiej piłki
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Szczerze? 15 goli w lidze Wloskiej jest jak 150 goli w lidze Polskiej. Nie uwlaczajac...
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
To ja Was zaraz udusze!! od 3 dni sie sprawdza co mówię, aa każdy jeden podważa moje posty...!!
Ale jak jestes cfaniak to zapraszam...
![]() Jezu!! Nie przesadzaj... Choć moze trener przegląda forum![]() palladyTs nie nocuje ale mam kilka minut do stadionu i kiedy mogę to idę ![]()
Ostatnio edytowane przez maci0s : 26.02.2010 o godz. 13:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
maci0s a co masz jakies info ze trener tu bywa
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
...jeszcze mi maci0s powiedz że siedzisz na tej osławionej ławeczce przy wjezdzie na Wisłe pod dwoma drzewkami,gdzie przychodzą i debatują kibice.Też tam kiedyś chodziłem na każdy trenning,jak mieszkałem w Kraku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() Wisła to dla niego i dla nas wielka szansa.Poczekajmy do wieczora na oficjalne info. Jesli chodzi o konferencje prasowe itp,prezentacja druzyn czy nowych zawodników,Wisła jest na tyle duzym klubem ze powinny zostac udostepniane relacje LIVE. Myslę ze jest to kwestia czasu,nie tylko u nas. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
o której ma być dzisiaj konferencja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
powinna już trwać
![]()
Wiem, że sie nie zmienie - sumienie mam czyste
Nowa Huta - w tej dzielnicy zawsze wierzyć bedę w Wisłe!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
od 13:30 trwa
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o 13:30 się zaczeła
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Czasem tam jestem, ale nie jestem stałym bywalcem... Ale szacunek dla tych kibiców, oddani są bardzo, Wisła to ich życie choć czasem jak kazdy gadają takie pier..oły ze... Ale tam jest zawsze wesoło!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Relacje ktoś powinien z niej robić, choćby tekstową ;p
Moze wislakrakow.com sie zainteresuje na przyszlosc ?Ilosc odslon na pewno by wzrosła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na razie to tylko takie nasz gdybanie,ale na pewno dużo kibiców oglądała by takie relacje.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Banita
Offline |
|
...to fakt!zawsze było wesoło!...pamiętam takiego jednego kolesia co na rowerze przyjeżdżał i wszystko można było u niego kupić,a cały towar miał zawsze w bagażniku rowera! Poza tym Robert albo Paweł nie pamiętam przedstawiciel dużej firmy budowlanej,były sędzia piłkarski.Towarzycho spoko! No faktycznie relacja live byłaby OK! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
OD roweru to Pan Tadziu...
![]() Ps. Teraz roweru nie ma bo zima jest... ale znow zacznie sie sezon ale naprawde bardzo w porządku ludzie!! Jeśli któryś z nich to przeczyta to POZDRAWIAM!!Dzisiaj sie chcieli na konferencje wbić
Ostatnio edytowane przez maci0s : 26.02.2010 o godz. 14:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to teraz czekamy kto pierwszy zamiesci jakies info z konfernecji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wszyscy siedzimy podekscytowani, a może się okazać, że Skorża wyminie się od jednoznacznej odpowiedzi
. Ehh te nerwy ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak przy okazji tego "czasu gry" naszego "murzyna" (nie jestem rasistą, ale nie chcę przekręcić nazwiska
Teraz niby zmiana władz i wielka walka z faszystami, ale "niebiescy" wydali spooooro kasy na transfery, więc odciążenie budżetu na pewno im jest potrzebne.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja .......e, opanujcie się, bo się rzygać chce.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
normalnie nie wysiedze.... ale czas sie dłuży..
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
hehehe...no cali oni bez kitu...hehehe na konferencje chcieli wbić Tat ,tak! Tadziu dokładnie!Tadziu jak to czytasz to pozdrawia cię ciepło biku!Nasze ostatnie spotkanie pod Tesco na Kapelance ![]() Teraz już tam nie chodzę (niestety),po pierwsze nie mieszkam w Krakówku a po drugie ...od lipca żonaty.Żona nie puszcza... ![]() No dawac cokolwiek z tek konferencji....bo mnie krew zaleje! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Przestańcie pieprzyć nie na temat. Tutaj "polityka transferowa" a nie czy pan Mieciu grał w bierki pod stadionem z Agacią, a potem się gonili etc. !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=22770
Georgi Hristov na 99% będzie piłkarzem Wisły. Zostały tylko formalności. Mam nadzieję, że w grudniu to wypożyczenie przekształci się w transfer definitywny - powiedział Maciej Skorża. Wkrótce więcej informacji.
Ostatnio edytowane przez amauri1990 : 26.02.2010 o godz. 14:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
podają że Makinwa zarabia w Lazio aż 750 tyś € rocznie.Ciekawe ile by chciał w Wiśle zarabiac ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciekawie co Skorza powie o Makinwa...
|
|