|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jest jakaś biała karteczka, chodzi Ci o "Twój klucz rejestracji elektronicznej" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Do Wisełka1906PBZ : http://www.youtube.com/watch?v=bT0IO...eature=related - kiedyś to oglądałem kilka razy pod rząd i zawsze spadałem z krzesła
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
grafik Potrzebny "na GwaŁt" !
Bardzo Bym ProsiŁa O Priv OsobĘ, KtÓra Potrafi ZrobiĆ Co Nie Co Z Fotkami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jestem znawcą, ale jak sam kupowałem, to kazano mi zwrócić uwagę na to, żeby był właśnie full hd, miał 3 wyjścia (wejścia?
Zobacz np. ten: http://www.promobile.pl/produkt-Tele...3_4,73018.html
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 18.12.2009 o godz. 19:38.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znacie linki stronek gdzie codziennie jest nowy upload na stronie nutek HIP-HOP/RAP
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 18.12.2009 o godz. 19:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
peb.pl 123456789
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki wielkie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może gdzie można kupić krasnala ogrodowego
? Muszę się wywiązać z przegranego zakładu, a nie mam pomysłu gdzie takie coś mogę nabyć.Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez JacobusTSW : 18.12.2009 o godz. 22:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
||
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
1.Pionnier potem chwile nic 2. Panasonic potem bardzo długo nic 3. i cała reszta oczywiscie sprawa sie dotyczy plazmy, osobiscie używam Panasonica(nie podaje Ci swojego modelu kupionego ponad rok temu z prostej przyczyny juz go nie ma) uważaj tylko na kod cyfrowy przy modelu niektore sa robione tylko do marketow czyt sklepów dla idiotów z bardzo marną matrycą (poczytaj na forum np elektrody itp). Ja do kablówki UPC hd i C+ użwam owego Panasonica 42 jest ok a plazma jest "lepszą" wersja kineskopu po prostu ma kolory w tym czerń, lcd wprowadzony ze względu na niskie zużycie pradu patrz dyrektywy UE. TV idealny LED lecz jeszcze parę mistrzostw zdobędziemy zanim będzie w cenach dla ludzi |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Wieje mi pod drzwiami balkonowymi ... i to tak dość znacznie. Okna są plastikowe.
Co zrobić? Tzn jakiś "serwis" można wezwać. Okna nie są już na gwarancji, będzie z 10lat jak je mamy. No bo w drewnie to można było uszczelki dokleić czy coś ... a tu ? Bo nie powiem, że trochę mało wesoło ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
DLA ZNAWCÓW KOMPUTERÓW ZAGADKA
![]() mam problem...grałem sobie 5 h w FM2010 dzisiaj, zapisałem grę. wylączyłem pc. wracam, odpalam grę i co widze ? http://i50.tinypic.com/20pog8h.jpg !!!! oczywiście gra ściągnięta wiadomo skąd, plik iso , wypalono wirtualny obraz na dysku i wszystko działało, grałem Wisłą etc a tu nagle odpalam i brak płyty :| WTF ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Hej, na pewno są wśród nas budowlańcy. Potrzebuję łopatologicznego wytłumaczenia jak zrobić "cokół z płytek" w mieszkaniu... Mam płytki, klej, pistolet do kleju, fugę, krzyżyki (tylko, że jakieś dziwne z jednej strony pół okrąg mają... ale tylko takie były). Po pierwsze potrzebuje informacji: jak mam to cholerstwo wymierzyć, żeby zrobić odstęp od podłogi z płytek... po drugie, jak mam się tymi krzyżykami posługiwać... bo ni chu chu nie wiem... :/
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() a jak juz koniecznie musisz sam, to jutro postaram spisac jak to zrobic jesli dopadne speca od takich robot ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na dole jest sporo odnośników. http://www.youtube.com/watch?v=7B8EsbH4gys Po prawej więcej filmików. http://www.przepisnadom.pl/porady-pr...-terakoty-cz2/ Jacek nawet też dobrze to tłumaczy. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie płytki masz oryginalne przycięte czy sam je będziesz ciął. po trzecie na posadzce masz już płytki? General jeżeli podłoże masz nośne i w miarę równe, a na posadzce płytki to: 1. Rozrabiasz klej smarujesz ścianę do wysokości płytki, bierzesz płytkę smarujesz klejem i na ścianę. Krzyżyki wkładasz pod płytkę ( 2 pod 1 płytkę, żeby zrobić miejsce na fugę) lub dociskasz do posadzki ( wersja bez fugi).Pomiędzy płytkami musisz dać krzyżyk. i tak dalej. Problem będzie z cięciem, jeżeli nie masz przynajmniej szlifierki kątowej, choć na upartego można ciąć za pomocą ostrego , płaskiego śrubokręta. Oprócz tego będziesz potrzebował packę lub choćby szpachelkę, gąbkę . Jak coś to priv. ![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dzięki za pomoc, priva wysłałem
![]() Największy problem mam z tym, że na wszystkich filmikach jest klej "z worka", a mi budowlańcy kazali kupić w 'pistolecie', bo na cokół to lepiej, bo się nie upaprze ściany itp. I nie wiem jak mam się tym posługiwac Resztę już w miarę ogarnąłem. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie odnoście karty graficznej w pewnym laptopie, czy może ktoś powiedzieć jak na niej bedą się spisywały jakies gry nowsze, etc. po prostu czy jest w miare dobra czy słaba.
Oto ta karta : Intel Graphics Media X4500MHD ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|