The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Locdog
Junior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2009, 16:39
Leszczak znowu ma dużo czasu ^^
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.12.2009, 16:39
Z tą grą Diaza nieprzesadzajcie bo oprócz tej jednej akcji grał fatalnie
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 06.12.2009, 16:40
Powiedz mi czemu nie grałeś tak dwa tygodnie temu...
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 06.12.2009, 16:40
Super Gra Wisły od Utraty gola Tak Grajcie zawsze a nawet jak przegracie nikt nie bedzie miał do was pretensji
Odpowiedz cytując
WislakP
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 06.12.2009, 16:42
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Z tą grą Diaza nieprzesadzajcie bo oprócz tej jednej akcji grał fatalnie
Masz rację, ale podobnie można ocenić wielu innych z drużyny.
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 06.12.2009, 16:43
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
No to teraz kazdy moglby w zasadzie postawic u buka dorobek zycia, ze Wisla juz sie nie podniesie, jak zawsze w tym sezonie po stracie gola.

Zreszta o czym tu gadaC...w tej polowie jeszcze nie bylo celnego strzalu na bramke.
W pierwszej polowie byl jeden. Normalnie ULTRAOFENSYWA !!
przegrales Eustachy dorobek calego swojego zycia
bukmacher jak zwykle wyszedl na plus
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 06.12.2009, 16:43
Leszczak +2 PD
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.12.2009, 16:44
Znowu ogolnie mecz slaby w naszym wykonaniu, cieszyc moze tylko wynik, ale ogolnie to jest zniesmaczony tą ''grą''.Nie pozostaje nic innego jak wyczekiwac na kontuzjowanych, za tydzien z Zaglębiem bedzie podobnie ale moze byc trudniej z racji tego ze Smude cenie i bedzie to wyrownany mecz.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 06.12.2009, 16:44
Wisła słabiutko aż do 60 pechowej minuty, a może szczęśliwej minuty? Po stracie gola pokazali charakter, tym razem zawalczyli na tyle ile mogli, tylko k!@#$ czemu nie grali tak od początku?
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 06.12.2009, 16:45
Wystarczyło 30' dobrej, zawziętej i zdecydowanej gry by wybić 3-ej drużynie ligi grę z głowy. Jak wyglądała by tabela a przynajmniej wynik derbów gdyby częściej grali na takim poziomie mówić nie trzeba.

Znamienne po stracie bramki zdenerwowanie Alvareza i jego sprint po prawej flance.

I cieszy mnie wspólna radość drużyny po zakończeniu meczu a także podziękowania Małego dla Diaza i Kirma za mecz.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
Jak dobrze że Diaz w następnym meczu nie zagra to co on wyprawia to są jaja...
Co wyprawia? Jak dla mnie jeden z najlepszych zawodników Wisły.
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Mimo wszystko trzeba naszych przeprosić za brak wiary, bo tym razem, chociaż przegrywali pokazali trochę ambicji. Bravo!
Odpowiedz cytując
W.Star
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 06.12.2009, 16:46
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Leszczak +2 PD
Ten komentarz, jak to mówią w Anglii, make my day XD
Nie no po pierwszej połowie tragedia, myślałem, że jak to mówią z kolei w górach, "piz*ę", ale jednak opłacało się dotrwać do końca meczu. Wkurzają mnie te niedokładne podania czasami, naprawdę można się postarać i podać dokładniej. Po takim finiszu moje serce jednak nie pozwala mi na zgnojenie kilku piłkarzy więc po prostu pozostanę przy cieszeniu się z 3 punktów
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 06.12.2009, 16:47
Szkoda że Boguś nie wykorzystał swojej sytuacji bo taki gol na przełamanie na pewnio bardzo by mu sie przydał.Szczeże mówiąc po stracie bramki myślałem że będzie co najwyżej remis.Piłkarze pokazali ze jednak mają jaja.

Evil : Na przykład to że przy stanie 1:0 dla Ruchu chłop sklada sie do "nożyc". Chociaż musze powiedzieć że zaimponował mi tym rajdem.
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 06.12.2009 o godz. 16:49.
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Genio napisał(a):Wyświetl post
przegrales Eustachy dorobek calego swojego zycia
bukmacher jak zwykle wyszedl na plus
To fakt, ze przerznalbym dzisiaj wszystko, ale na obrone pozostaje mi fakt, ze podstawy do takich przypuszczen mialem dosc solidne biorac pod uwage poprzednie mecze w tym sezonie
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Afgan1906 napisał(a):Wyświetl post
No to teraz kazdy moglby w zasadzie postawic u buka dorobek zycia, ze Wisla juz sie nie podniesie, jak zawsze w tym sezonie po stracie gola
Ja tam w przeciwienstwie do wielu osob na tym forum zawsze wierze w Wiselke i nie opluwam pilkarzy i trenera za wczasu, przegrywali 1-0, postawilem na nich u buka po ladnym kursie i troche sie wygralo
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 06.12.2009, 16:49
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Wisła słabiutko aż do 60 pechowej minuty, a może szczęśliwej minuty? Po stracie gola pokazali charakter, tym razem zawalczyli na tyle ile mogli, tylko k!@#$ czemu nie grali tak od początku?
Bo nikt nie jest doskonały. Ale nasi piłkarze są najlepsi.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.12.2009, 16:50
Zauważyliście, że Małecki bez Pawła Brożka jest dużo spokojnieszy na boisku i nie wyżywa się na innych np. Kirmie?
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.12.2009, 16:51
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
To fakt, ze przerznalbym dzisiaj wszystko, ale na obrone pozostaje mi fakt, ze podstawy do takich przypuszczen mialem dosc solidne biorac pod uwage poprzednie mecze
A ja Ci cos powiem.Jak Wisla grala z Barcelona na Kanp Nou wierzylem w wygrana choc i tak szans nie bylo. A wiesz czemu? bo jak sie cos/kogos kocha to sie nie kalkuluje.

Po pierwszej polowie bylem zmieszany, po bramce Niedzielana bylem zalamany a teraz jestem szczesliwy i za to kocham Wisle, za emocje ktorych mi dostarcza.

Jak by placili nawet 100 zlotych za kazde 1 zl ze Wisla przegra to bym nigdy nie postawil na przegrana bo jak mozna nie wierzyc w klub ktory sie kocha.
,
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 06.12.2009, 16:52
Ruch to jest poprostu pierwsza druzyna, ktora porządnie wk***** Wisłe. Po bramce , do tego jeszcze Niedzielana, jego radosc w kierunku naszej ławki, widac było ze nasi są niesamowicie zdeterminowani. No i pokazali , ze jak chcą, to taki Ruch nie istnieje na boisku. Gdyby tak zawsze grali? eh
Odpowiedz cytując
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 06.12.2009, 16:53
Brawo dla Cantoro i Małeckiego, Łobodziński zaskoczył - pozytywnie : )
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

dobrze ze pokazali charakter.
Niech zaczną grać na wiosnę tak od poczatku. Nawet dobra zmiane dał Łobodźinski, kilka fajnych kombinacyjnych wymian z jego udziałem. Ważne są 3pkt.

Odpowiedz cytując
WislakP
Senior Member

Od: 03.2009

saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
A ja Ci cos powiem.Jak Wisla grala z Barcelona na Kanp Nou wierzylem w wygrana choc i tak szans nie bylo. A wiesz czemu? bo jak sie cos/kogos kocha to sie nie kalkuluje.

Po pierwszej polowie bylem zmieszany, po bramce Niedzielana bylem zalamany a teraz jestem szczesliwy i za to kocham Wisle, za emocje ktorych mi dostarcza.

Jak by placili nawet 100 zlotych za kazde 1 zl ze Wisla przegra to bym nigdy nie postawil na przegrana bo jak mozna nie wierzyc w klub ktory sie kocha.
Nic dodać, nic ująć.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

-Goral- napisał(a):Wyświetl post
Bo nikt nie jest doskonały. Ale nasi piłkarze są najlepsi.
Nie chodzi o to że mają być doskonali, ale nie wierze że gdyby naprawdę się postarali to nie potrafiliby przeprowadzić kilku łandych akcji przy stanie 0-0. Mimo wszystko w ostatnich 30 minutach pokazali klase jak rzadko w tym sezonie. Jeszcze przydało by się dodać o asyście Małego przy bramce na 1-1 gdzie ładnie zagrał głową do Brożka mimo że był kryty przy samej lini końcowej...
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.12.2009, 16:55
Bardzo mi się Alvarez dzisiaj podobał. Zaraz po stracie gola - zajebisty rajd na pełnej wk**wie, ewidentny faul ,ale oczywiście dostał żółtko za dyskusje. Taką kartkę jestem mu jednak w stanie wybaczyć...
Dobry mecz także Marcelo,Cantoro, Małecki ,Brożek i o dziwo......Łobodziński. Diaz i Kirm nawet nezle ,ale kilka prostych błędów Jop i Ćwielong niestety po raz kolejny DNO.
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 06.12.2009, 16:55
Musze przyznac ze tez strasznie denerwowalem sie w czasie meczu i rzucalem ****ami na lewo i prawo, ale to co odejabliscie w tym temacie przeszlo juz wszelkie granice dobrego smaku. Najpierw masowe uzalanie sie i wyzwiska na poziomie 12latkow a teraz, ze wielki mecz i wychwalanie pod niebiosa. A ty element daj sobie spokoj z tymi dniami konia bo to juz zalosne jest. Pilarz ze 2 strzaly wybronil i to w sam srodek lecace.
Poziom sedziowania o dziwo dobry - zdenerwowala mnie tylko kartka dla Alvareza. Albo jest faul i wolny dla Wisly albo bez faulu i rog. Innej mozliwosci nie ma.
Odpowiedz cytując
Wrona
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.12.2009, 16:56
Bez Pa. Brożka w 180 minut strzeliliśmy... 6 bramek
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki
To się może skończyć źle

[*]
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 06.12.2009, 16:56
Wygrana w ostatnich dwudziestu minutach... Dwudziestu minutach które poprzedziło wejście 2 piłkarzy Łobodzińskiego i Boguski.

Jeśli chodzi o tego drugiego to niech wraca jak najszybciej do 100% formy, bo to chyba jedyny gracz który potrafi oddać celne podani w każdej sytuacji...w sumie każdy moze powie ze co ta z plus, ale jeśli wszyscy nasi grajkowi umieliby w ostanich meczach tak celnie podać w dogodnych sytuacjach to kto wie ile na plus w tabeli mielibyśmy dzisiaj.

Co do Łobo, zagrał jeden z najlepszych meczów w barwach Wisły. Zarówno dzisiaj jak i w meczu Lechią pokazał że ma potencjał, sam Skorża podkreśla, że Łobodziński gra świetnie na treningach, ale jak wiemy w większość swoich występów zalicza poniżej średniej, a szkoda bo Wojtek z dzisiejszego meczu przydałby sie przez cały sezon, jak dla mnie to po prostu w większości meczów coś w nim pęka w środku.

Parodoksalnie, Marcelo rozegrał dzisiaj jeden z słabszych meczy w rundzie, a jest jednym z bohaterów tego spotkania, w gruncie rzeczy to chyba najlepszy stoper u nas od wielu lat, przypomina sylwetką bardziej zawodnika NBA, z świetnymi warunkami fizycznymi i dobrym timeingiem, niż obrońca ekstraklasy.

Bez apelacyjnie jednak najwyższa nota należy się Piotrkowi Brożkowi, dzisiaj potwierdził, że Reprezentacja to jego miejsce, myśle że Franc;który zresztą dzisiaj zasiadł na trybunach;to dostrzegł.

Dobre ostanie 20 minut, nie ma jednak co się podniecać bo to tylko 20 minut, brawa za walkę, ale klasę trzeba potwierdzić w meczu z Zagłebiem.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 06.12.2009 o godz. 17:07.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 06.12.2009, 16:57
Mogli tak jak dziś po stracie bramki zagrac z parchami, chociaż szału nie było. Wynik na oślepienie i zaciemnienie obrazu patologi która toczy się wsród grajkow naszego klubu.

Dzięki za wspaniały prezent Mikołajowy.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.12.2009, 16:58
Przyznam szczerze że po bramce Niedzielana Skorża był już dla mnie skreślony!Przegrałby wszystkie ważne mecze. To zwycięstwo z Odrą tydzień temu nie było mimo wszystko sprawdzianem takim jak to spotkanie z Ruchem.Po stracie bramki widziałem wreszcie tą prawdziwą Wisełkę którą kocham do szaleństwa!Szalone było ostatnie pół godziny a nasi udowodnili że nawet pod nieobecność Sobola,Głowy czy Brożka potrafimy radzić sobie z każdym przynajmniej na naszych boiskach.O wiosnę jestem zatem spokojnyWróci cała gwardia naszych kontuzjowanych a przy ich szybkim powrocie do formy nawet możemy wreszcie śmiało powalczyć o Champions League.Jestem szcześliwy może pisze to na szybko nie ważne jak ale ważne są 3 punkty!!!Pięknie jest!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów