|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Leszczak znowu ma dużo czasu ^^
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Z tą grą Diaza nieprzesadzajcie bo oprócz tej jednej akcji grał fatalnie
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Powiedz mi czemu nie grałeś tak dwa tygodnie temu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Super Gra Wisły od Utraty gola Tak Grajcie zawsze a nawet jak przegracie nikt nie bedzie miał do was pretensji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
bukmacher jak zwykle wyszedl na plus |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Leszczak +2 PD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Znowu ogolnie mecz slaby w naszym wykonaniu, cieszyc moze tylko wynik, ale ogolnie to jest zniesmaczony tą ''grą''.Nie pozostaje nic innego jak wyczekiwac na kontuzjowanych, za tydzien z Zaglębiem bedzie podobnie ale moze byc trudniej z racji tego ze Smude cenie i bedzie to wyrownany mecz.
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła słabiutko aż do 60 pechowej minuty, a może szczęśliwej minuty? Po stracie gola pokazali charakter, tym razem zawalczyli na tyle ile mogli, tylko k!@#$ czemu nie grali tak od początku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wystarczyło 30' dobrej, zawziętej i zdecydowanej gry by wybić 3-ej drużynie ligi grę z głowy. Jak wyglądała by tabela a przynajmniej wynik derbów gdyby częściej grali na takim poziomie mówić nie trzeba.
Znamienne po stracie bramki zdenerwowanie Alvareza i jego sprint po prawej flance. I cieszy mnie wspólna radość drużyny po zakończeniu meczu a także podziękowania Małego dla Diaza i Kirma za mecz. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mimo wszystko trzeba naszych przeprosić za brak wiary, bo tym razem, chociaż przegrywali pokazali trochę ambicji. Bravo!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ten komentarz, jak to mówią w Anglii, make my day XD
Nie no po pierwszej połowie tragedia, myślałem, że jak to mówią z kolei w górach, "piz*ę", ale jednak opłacało się dotrwać do końca meczu. Wkurzają mnie te niedokładne podania czasami, naprawdę można się postarać i podać dokładniej. Po takim finiszu moje serce jednak nie pozwala mi na zgnojenie kilku piłkarzy więc po prostu pozostanę przy cieszeniu się z 3 punktów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Szkoda że Boguś nie wykorzystał swojej sytuacji bo taki gol na przełamanie na pewnio bardzo by mu sie przydał.Szczeże mówiąc po stracie bramki myślałem że będzie co najwyżej remis.Piłkarze pokazali ze jednak mają jaja.
Evil : Na przykład to że przy stanie 1:0 dla Ruchu chłop sklada sie do "nożyc". Chociaż musze powiedzieć że zaimponował mi tym rajdem.
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 06.12.2009 o godz. 16:49.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zauważyliście, że Małecki bez Pawła Brożka jest dużo spokojnieszy na boisku i nie wyżywa się na innych np. Kirmie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Po pierwszej polowie bylem zmieszany, po bramce Niedzielana bylem zalamany a teraz jestem szczesliwy i za to kocham Wisle, za emocje ktorych mi dostarcza. Jak by placili nawet 100 zlotych za kazde 1 zl ze Wisla przegra to bym nigdy nie postawil na przegrana bo jak mozna nie wierzyc w klub ktory sie kocha. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ruch to jest poprostu pierwsza druzyna, ktora porządnie wk***** Wisłe. Po bramce , do tego jeszcze Niedzielana, jego radosc w kierunku naszej ławki, widac było ze nasi są niesamowicie zdeterminowani. No i pokazali , ze jak chcą, to taki Ruch nie istnieje na boisku. Gdyby tak zawsze grali? eh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Brawo dla Cantoro i Małeckiego, Łobodziński zaskoczył - pozytywnie : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dobrze ze pokazali charakter.
Niech zaczną grać na wiosnę tak od poczatku. Nawet dobra zmiane dał Łobodźinski, kilka fajnych kombinacyjnych wymian z jego udziałem. Ważne są 3pkt. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chodzi o to że mają być doskonali, ale nie wierze że gdyby naprawdę się postarali to nie potrafiliby przeprowadzić kilku łandych akcji przy stanie 0-0. Mimo wszystko w ostatnich 30 minutach pokazali klase jak rzadko w tym sezonie. Jeszcze przydało by się dodać o asyście Małego przy bramce na 1-1 gdzie ładnie zagrał głową do Brożka mimo że był kryty przy samej lini końcowej...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Bardzo mi się Alvarez dzisiaj podobał. Zaraz po stracie gola - zajebisty rajd na pełnej wk**wie, ewidentny faul ,ale oczywiście dostał żółtko za dyskusje. Taką kartkę jestem mu jednak w stanie wybaczyć...
Dobry mecz także Marcelo,Cantoro, Małecki ,Brożek i o dziwo......Łobodziński. Diaz i Kirm nawet nezle ,ale kilka prostych błędów Jop i Ćwielong niestety po raz kolejny DNO. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Musze przyznac ze tez strasznie denerwowalem sie w czasie meczu i rzucalem ****ami na lewo i prawo, ale to co odejabliscie w tym temacie przeszlo juz wszelkie granice dobrego smaku. Najpierw masowe uzalanie sie i wyzwiska na poziomie 12latkow a teraz, ze wielki mecz i wychwalanie pod niebiosa. A ty element daj sobie spokoj z tymi dniami konia bo to juz zalosne jest. Pilarz ze 2 strzaly wybronil i to w sam srodek lecace.
Poziom sedziowania o dziwo dobry - zdenerwowala mnie tylko kartka dla Alvareza. Albo jest faul i wolny dla Wisly albo bez faulu i rog. Innej mozliwosci nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bez Pa. Brożka w 180 minut strzeliliśmy... 6 bramek
![]()
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki To się może skończyć źle [*] |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wygrana w ostatnich dwudziestu minutach... Dwudziestu minutach które poprzedziło wejście 2 piłkarzy Łobodzińskiego i Boguski.
Jeśli chodzi o tego drugiego to niech wraca jak najszybciej do 100% formy, bo to chyba jedyny gracz który potrafi oddać celne podani w każdej sytuacji...w sumie każdy moze powie ze co ta z plus, ale jeśli wszyscy nasi grajkowi umieliby w ostanich meczach tak celnie podać w dogodnych sytuacjach to kto wie ile na plus w tabeli mielibyśmy dzisiaj. Co do Łobo, zagrał jeden z najlepszych meczów w barwach Wisły. Zarówno dzisiaj jak i w meczu Lechią pokazał że ma potencjał, sam Skorża podkreśla, że Łobodziński gra świetnie na treningach, ale jak wiemy w większość swoich występów zalicza poniżej średniej, a szkoda bo Wojtek z dzisiejszego meczu przydałby sie przez cały sezon, jak dla mnie to po prostu w większości meczów coś w nim pęka w środku. Parodoksalnie, Marcelo rozegrał dzisiaj jeden z słabszych meczy w rundzie, a jest jednym z bohaterów tego spotkania, w gruncie rzeczy to chyba najlepszy stoper u nas od wielu lat, przypomina sylwetką bardziej zawodnika NBA, z świetnymi warunkami fizycznymi i dobrym timeingiem, niż obrońca ekstraklasy. Bez apelacyjnie jednak najwyższa nota należy się Piotrkowi Brożkowi, dzisiaj potwierdził, że Reprezentacja to jego miejsce, myśle że Franc;który zresztą dzisiaj zasiadł na trybunach;to dostrzegł. Dobre ostanie 20 minut, nie ma jednak co się podniecać bo to tylko 20 minut, brawa za walkę, ale klasę trzeba potwierdzić w meczu z Zagłebiem.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 06.12.2009 o godz. 17:07.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mogli tak jak dziś po stracie bramki zagrac z parchami, chociaż szału nie było. Wynik na oślepienie i zaciemnienie obrazu patologi która toczy się wsród grajkow naszego klubu.
Dzięki za wspaniały prezent Mikołajowy. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przyznam szczerze że po bramce Niedzielana Skorża był już dla mnie skreślony!Przegrałby wszystkie ważne mecze. To zwycięstwo z Odrą tydzień temu nie było mimo wszystko sprawdzianem takim jak to spotkanie z Ruchem.Po stracie bramki widziałem wreszcie tą prawdziwą Wisełkę którą kocham do szaleństwa!Szalone było ostatnie pół godziny a nasi udowodnili że nawet pod nieobecność Sobola,Głowy czy Brożka potrafimy radzić sobie z każdym przynajmniej na naszych boiskach.O wiosnę jestem zatem spokojny
Wróci cała gwardia naszych kontuzjowanych a przy ich szybkim powrocie do formy nawet możemy wreszcie śmiało powalczyć o Champions League.Jestem szcześliwy może pisze to na szybko nie ważne jak ale ważne są 3 punkty!!!Pięknie jest!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|