|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
widzę te ukośne wzmocnienia...jest ich niby 6...ale mam wrazenie że 2 są w jednym prostokącie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tam gdzie są dwa odciągi zamontowane są dwa elementy obok siebie. Tak samo będzie na przy narożniku z trybuną E. Oba te elementy liczone są osobno, stąd te 6 z 31
Ostatnio edytowane przez Wicked : 26.11.2009 o godz. 15:15.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Drodzy Rodacy
:Wiecie coś może na temat wykorzystywania przez klub w obecnym czasie pomieszczeń w centrum medialnym (wydaje mi się że jest skończony, jeśli nie to sorki za wpadke ;p)? Kiedy będzie Wisla Krakow SA korzystała z tych pomieszczeń w środku trybun ? Dopiero po oddaniu trybuny zachodniej ? I co z galerią klubową wg światowych trendów ? Są jakieś plany już na wykorzystywanie miejsca ... ? A także ostatnie co będzie znajdować się w biurze medialnym a co w środku trybuny ? Znacie jakiś podział ? (tzn. rzecznik w centrum media. a biuro trenera w środku trybuny ... ? Jestem głodny wiedzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
a ja mam pytanie. Skąd się urwałeś? Centrum medialne? WTF? Galeria klubowa? WTF? Biuro medialne? WTF?
Na resztę pytań odpowiedzi są w tym temacie. Wystarczy sobie poszukać... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Z tego wynika, że dach będzie nad okrąglakiem? Doliczyłem się 31 tych ukośnych wzmocnień... |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
To nie jest dach nad okrąglakiem, tak się może wydawaćale to dach trybuny C
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
to po co odciagi dachowe sa rowniez nad okraglakiem?
ziwne.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie ma ich nad okrąglakiem, po prostu wizualizacja jest zrobiona pod katem prostym, i odciągi na trybunie wschodniej i zachodniej pokrywają się, stąd wrażenie że też są na okrąglakiem, a tak naprawdę są po 2 stronie murawy;-P
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W obliczu chujowizny na boisku i ogólnej jesienno zimowej deprechy rosnący stadion cieszy
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie zeby sie czepail ale tyl nowej C pasuje do E czy D jak pies do jeża
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czyżby to były skybox
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
^^ To jest nic... Cupiałowsa bedzie miała 250m2!!! To bedzie dobpiero loża...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Właśnie na takie fotki czekałem, aby zobaczyć jak idą prace w środku trybuny. Szkoda, że jest ich tak mało. Chociaż może to ze względu na wylewanie posadzek...
A właśnie, to teraz takie grube te posadzki się wylewa? 25 cm.? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Choć w sumie mnie to rybka, bo i tak tam nigdy nie zawitam![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Na pewno będzie strop podwieszony.
![]()
KOPER
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Chłopaki nie będą musieli do Frantica na imprezy chodzić po meczach
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu sie nie ma co czepiac.... D i E ti inny stadion a C i AB jeszcze inny !!! Sztuka to bedzie zlaczyc w kupe !! ...Polska paranoja...
|
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Coraz bardziej nasz stadion mi się podoba. Ma charakter (odróżnia sie od tych wszystkich okrąglaków)
Liczy się również atmosfera w środku a u nas możemy na to liczyć. Sektor D będzie robił cały czas niezłe wrażenie gdy jak do tej pory będzie tam główny doping. (niczym Anfield Road - tam tez jest jedna płaszczyzna trybun i dlatego doping jest najlepszy w Anglii) Już nie narzekajmy. Trzeba się cieszyć bo będzie pięknie !!! ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czyli niespełna 20 tys. zł na osobę, za gwarancję rocznego oglądania każdego meczu Wisły w cieplarnianych warunkach. Myślę, że dla właścicieli kilku mniejszych firm skrzyknięcie się i wyłożenie takiej sumy, by wspólnie wynająć jednego takiego skyboksa to nie problem.
A teraz taki mały żarcik fotograficzny: ![]() Tutaj cała galeria, zaś wieczorem będzie i krótki filmik >>
Ostatnio edytowane przez rav : 27.11.2009 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mysle, ze te skyboksy zejda na pniu. 45k euro to nie jest jakas spora suma.
Zorganizowanie wspolnego ogladania meczu dla swoich nalepszych klientow lub dostawcow jest nie do przecenienia. Nie liczy sie w sumie poziom pilkarski tylko sam fakt wyroznienia, dla krawaciarzy to jest wazne. Jak sie jeszcze zaprasza kooperantow z wysp lub Irlandii to juz wogole beda sie slinic. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobrze, ze posuwa sie do przodu
oprocz oczywistej brzydoty stadionu jego plusem bedzie imponujaca jak na jedynie 33 tys stadion monumentalnosc i wrazenie twierdzy oraz surowości - zwlaszcza patrzac od strony parku |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
poczekaj na elewację, troszkę wypięknieje. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Brzydota jest pojęciem względnym. Stadion w miarę budowy wyglada duzo lepiej niż na wizualizacjach, no ale poczekajmy na efekt końcowy. Mi akurat podobają się stadiony budowane w takim stylu, a oponki niekoniecznie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a mnie się podoba...rozumiem,że ty jesteś niekwestionowanym autorytem w dziedzinie estetyki.to zapewne oczywista oczywistość.KUBA NA PREZYDENTA
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z tych co bylem to np. Parma miala o wiele brzydszy stadion.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Rzeczywiscie zbyt mocnych inwektyw użyłem ![]() Każdy ma swoj gust a ja bynajmniej sie za arbitra elegancji nie uwazam.Dla innych może być to unikatowe piękno na skalę światową. Nie zamierzam tego krytykować. Ujmę to inaczej - przez większość forumowiczów skyscrapercity stadion jest oceniany negatywnie pod wzgledem estetyki projektu. I sam się z tym zgadzam. Tyczy się to głownie niezgrania trybun ze sobą (gdyby wszystkie były w identycznym stylu estetyka stadionu stałaby na duzo wyzszym poziomie), braku jednolitej koncepcji od początku, okrąglaka wziętego z kosmosu i innych detali. Być może gdyby zewnętrzna elewacja była wszędzie w stylu tej z AiB oraz C i spojna ze sobą stadion mógłby wyglądać ciekawiej. Mam nadzieje, ze nie uraziłem nikogo skrajnością opinii ![]() Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez Kuba : 27.11.2009 o godz. 20:41.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tylko że stadion Parmy był przebudowywany ostatnio 20 lat temu - w dodatku na bazie tego co powstało bodajże w latach 20-tych XX w. ... Jak już mamy porównywać stadion Wisły z innymi obiektami, to tylko z tymi które buduje się w ostatnich latach.
Takie porównanie wychodzi różnie. Biorąc pod uwagę powstające obiekty o pojemności podobnej do naszego powiem szczerze że jedne są lepsze, inne o podobnej klasie, ale osobiście pewnie wytypowałbym i parę słabszych niż stadion na R 22. Może nie tyle mam tu na myśli estetykę, co np. jakość zaplecza czy funkcjonalność. W jednym tylko nasz stadion przegrywa na całej linii - w kwestii parkingów. Trudno znaleźć jakiś nowy stadion bez parkingów... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak czy inaczej wlochy to panstwo bogate, miasto Prma tez jest bardzo zasobne. Stadion mimo to maja ch%$owy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|