|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam na fecie była 1 osoba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sory, że w tym temacie ale potrzebuję linka na relację tekstową bądź jakąkolwiek meczu Wisły Can Pack z Chorwatkami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Przy okazji swoich poszukiwań, natrafiłem na tą, której szukasz, to Impact
http://www.dafont.com/impact-label.font ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Działają wam torrenty.org ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Tylko i wyłącznie mbank i ubezpieczenie od nich, nigdzie taniej nigdy nie było a po porówaniu np z ofertą po znajomości po niskich stawkach naprawdę z niską prowizją itd byli na zbliżonym pozimie ale cały czas taniej mbank. Jak będziesz ubezpioeczał tam to daj znać, jak byś miał pytanie to robiłęm tam kilka ubezpieczeń to ci pomogę na ile będę umiał. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy istnieje "piracki" multiroom? tzn chodzi mi o bezprzewodowe połączenie 2 dekoderów.
(bo wiem jak podzielić za pomocą splitera tylko chodzi mi o połączenie bez kabli.) ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
potrzebuję adres strony internetowej sklepu z używanym sprzętem narciarskim, który znajduje się gdzieś w centrum Nowej Huty.
z góry dziękuję
Ostatnio edytowane przez DYRU : 26.11.2009 o godz. 14:03.
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ile taka zabawa kosztuje?
![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na allegro jakieś 400-500zł
Potrzebujesz drugi dekoder i bedziesz musiał zmienić konwerteer na antenie żeby mieć dwa sygnały. Konwerter jakieś grosze od 30 zł, dekoder zależy jaki kupisz między 100zł a może troszkę mniej do xxxx zł Jakie 800zł może łącznie to się zgodzę spliterr taki http://www.allegro.pl/item817694965_...er_2karty.html albo taki http://www.allegro.pl/item829761896_...dowy_150m.html albo jeszcze są RFlinka http://www.allegro.pl/item830692602_..._warszawa.html Używkę pewnie taniej wyrwiesz Na drugi dekor też jest motyw to napisz jak będziesz chciał to robić.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 26.11.2009 o godz. 14:08.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja mam dwa pytania :
1. Do kiedy Wisła ma umowę z Umbro? 2. Jaki zespół trenuje teraz Werner Licka |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Licka był przez jakis czas trenerem Banika Ostrawa, teraz jest tam jakimś dyrektorem.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@shad: odwrotnie z tego co wyczytałem na wiki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
jeszcze odwrotnie, sprawdz oficjalna strone
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:07.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
jak na moje to kalkulator jest dobry tylko masz ustawione radiany a nie stopnie
takze liczy sin 20 radianow poszukaj w ustawieniach na 100% jest taka opcja |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może jakieś menu ekran główny czy coś takiego?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Witam, potrzebuje się dostać tutaj:
General Logistics Systems Poland Spólka z o.o. Filia NR 30 Brzezie 165 32-080 Zabierzow mam pytanie, czy jeździ tam jakiś autobus/bus? Czy to "te" Brzezie: http://www.mpk.krakow.pl/default.aspx?docId=154 Jeśli tak to który przystanek bedzie najbliżej: # Brzezie # Brzezie Działki # Brzezie Kulka # Brzezie Narodowe ? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
choć u mnie na kalkulatorze bez Shfta działa poprawnie. Czyli sin20=0,34... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
odnośnie kalkulatora
Do funkcji trygonometrycznych można wprowadzać dane na trzy sposoby - w stopniach, radianach i "gradach". Ten ostatni bazuje na wycinku koła. Zazwyczaj gdzieś u góry na wyświetlaczu świeci się literka D,R,lub G (tak jest u mnie) odpowiadająca trybowi wprowadzania. Tobie z tego co sprawdziłem powinna się świecić G (zakładając, że kalkulator jest podobny do Casio). I dlatego liczenie sin20 nie oznacza sinusa z dwudziestu stopni tylko "gradów" i rzeczywiście wychodzi ok. 0,30. Jak zmienisz na stopnie to policzy poprawnie ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mam prośbe jakby ktoś wiedział gdzie mogę dostać katalog z cennikiem kart telefonicznych
byłbym bardzo wdzieczny.Kiedyś taki posiadałem ale aktualnie nie mogę znalezć a mam wiele kart i ciekwy jestem ile są warte edit. jeśli ktos również zbiera i chce sie powymieniać to priv Powód: kolekcjoner
Ostatnio edytowane przez sergio : 27.11.2009 o godz. 15:38.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
mam pytanie
jaka jest pogoda w centrum ZAKOPANEGO ? ewentualnie czy jest snieg na GUBAŁÓWCE? |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
268, 278 |
|
|
|
Senior Member