The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiernyTS
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 11:34
najgorsze ze oni nie mieli pomysłu na gre. Widzieli ze maja wysokich obroncow i nic z dosrodkowan, a oni jak na złosc wszystko wrzucali... Ale moze wreszcie teraz cos sie zacznie dziac. bo moge zrozumiec ze nie poszło im z Legia bo ona grała o zycie, ale ze znienawidzoną Cracovia zero zaangazowania to juz naprawde przegiecie. Ja bym jeszcze nie krytykował Skorży. Tylko On po prostu musi wstrząsnąc zawodnikami tak jak mowil na poczatku sezonu. Inaczej pewnie wygramy tą lige, jednak niestety jak zwykle na tym sie skonczy...
Ostatnio edytowane przez wiernyTS : 23.11.2009 o godz. 11:39.
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.11.2009, 12:14
papiwislak napisał(a):Wyświetl post
kiedy na trening sie wbijamy dajcie namiar...
Żeby się ośmieszyć?

grajkami steruje się taką bandą
http://www.youtube.com/watch?v=9Ol51...eature=related
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
kristos
Senior Member

Stary 23.11.2009, 12:23
wiernyTS napisał(a):Wyświetl post
najgorsze ze oni nie mieli pomysłu na gre. Widzieli ze maja wysokich obroncow i nic z dosrodkowan, a oni jak na złosc wszystko wrzucali... Ale moze wreszcie teraz cos sie zacznie dziac. bo moge zrozumiec ze nie poszło im z Legia bo ona grała o zycie, ale ze znienawidzoną Cracovia zero zaangazowania to juz naprawde przegiecie. Ja bym jeszcze nie krytykował Skorży. Tylko On po prostu musi wstrząsnąc zawodnikami tak jak mowil na poczatku sezonu. Inaczej pewnie wygramy tą lige, jednak niestety jak zwykle na tym sie skonczy...
To zdecyduj się nie mieli pomysłu na grę ,czy im się nie chciało ?
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 23.11.2009, 12:32
element napisał(a):Wyświetl post
Żeby się ośmieszyć?

niestety nie ma szans,żeby takie coś u Nas wyszło.

off. nie chciałbym,aby taka Zvezda przyjechała na Reymonta w grupie 800 głów. roznieśliby nas.
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 23.11.2009 o godz. 12:35.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.11.2009, 12:36
czemu myślisz że u nas by się nie dało ? Myślę że teraz znalazło by sie tylku chłopaków co by poszło na trening troche zmobilizować naszych grajków tyle że oni by się chyba wystraszyli i uciekli z treningu!!
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 23.11.2009, 12:46
tam to faktycznie strach sie bac kibicow przez pilkarzy
ciekawe co by byo jakby taki red star przejelo ITI..
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 23.11.2009, 13:23
Całe to gadanie o braku woli walki i zaangażowania to zwyczajne pieprzenie. Nasza drużyna jest bardzo słaba ofensywnie i wiemy to od dawna. Ostatnio strzelaliśmy dużo bramek za Kasperczaka. Obecni zawodnicy choćby gryźli trawę przez 90 minut nigdy przekroczą pewnego poziomu. Skoro potrzebują 20 strzałów na bramkę żeby strzelić 1-2 gole to jak możemy liczyć na zwycięstwa w meczach gdy sytuacja jest znacznie mniej? Jak możemy liczyć na dobrą grę z przodu skoro naszym jedynym rezerwowym wariantem ofensywnym jest Ćwielong.

Nasi gracze ofensywnie nie są wystarczająco dobrzy. W dodatku jest ich za mało, co powoduje że muszą grać zawodnicy zupełnie bez formy i z kontuzjami. O złym wpływie braku rywalizacji na formę już nawet nie wspomnę. Dajmy sobie spokój z powtarzaniem cały czas tych samych sloganów o braku profesjonalizmu, lenistwie, braku zaangażowania itp. Powód naszych porażek w najważniejszych meczach jest prosty: zupełny brak jakości w grze ofensywnej spowodowany za słabą i zbyt wąską kadrą.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.11.2009, 13:27
przez lata mecze Wiśle nawet jak była pod formą to wygrywała para bardzo skutecznych napastników.Żuraw i Franek po 20 bramek każdy strzelił w sezonie.Teraz Mały i Broziu to jednak nie ta klasa co Oni.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.11.2009 o godz. 13:52.
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 23.11.2009, 13:47
krawiec szyje jak mu materiał podejdzie , no ale chwila,

przeciez ten materiał nie wiedział co robić, w dużej mierze Skorża przyczynił się do tego haniebnego występku!

ZERO pomysłu na gre, ZERO! Bezdradnośc była wymalowana na twarzach naszych panienek!

Po co te wrzutki ze skrzydłą w pole karne gdzie nikogo nei było, bite na wysokich stoperów Po co?

To ma być taktyka? Rzucamy wszystko na prawe skrzydło (nawet jak jest dobra okazja do strzału) i ze skrzydła babol w pole karne na dryblasa Małeckiego

Panie Skorża, toż to nei trzeba mieć żadnej szkoły aby takie strategie układać.

Zero pomysłu, zero drużyny, nie wiem co się stało ale tutaj dużo winy idzie na Skorże,

Brożek wyma..... rękami nawet jak mu sie piłka odbije od pleców, można zjechać rozumeim, ale nei zrozumeim, dlaczego nikt nie wytyka żenującej gry Kirma?

Irsak też sie nie popisal, jak czytam tutaj ludzie piszacych ze Czech dobrze gral to nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać, przecież Kulawikowi on do pięt nie dorasta, o Czerwcu czy Szymkowiaku nie wspominam.

Jop 3 babole-w tym brama, tragedia.

Jedyny jasny punkt to MArcelo, i Alvarez do mementu wrzutek, ale tutaj pomocnik jest od tego, a nie obrońca, który pełni rolę Łobodzińśkiego czy Ćwielonga lub też Kirma

reasumując: pseudo GWIAZDECZKI, bez rozumum, niegodne podania ręki!
Ostatnio edytowane przez lucekj : 23.11.2009 o godz. 14:23.
Markus
Senior Member

Stary 23.11.2009, 13:50
Arked napisał(a):Wyświetl post
Całe to gadanie o braku woli walki i zaangażowania to zwyczajne pieprzenie. Nasza drużyna jest bardzo słaba ofensywnie i wiemy to od dawna. Ostatnio strzelaliśmy dużo bramek za Kasperczaka. Obecni zawodnicy choćby gryźli trawę przez 90 minut nigdy przekroczą pewnego poziomu. Skoro potrzebują 20 strzałów na bramkę żeby strzelić 1-2 gole to jak możemy liczyć na zwycięstwa w meczach gdy sytuacja jest znacznie mniej? Jak możemy liczyć na dobrą grę z przodu skoro naszym jedynym rezerwowym wariantem ofensywnym jest Ćwielong.

Nasi gracze ofensywnie nie są wystarczająco dobrzy. W dodatku jest ich za mało, co powoduje że muszą grać zawodnicy zupełnie bez formy i z kontuzjami. O złym wpływie braku rywalizacji na formę już nawet nie wspomnę. Dajmy sobie spokój z powtarzaniem cały czas tych samych sloganów o braku profesjonalizmu, lenistwie, braku zaangażowania itp. Powód naszych porażek w najważniejszych meczach jest prosty: zupełny brak jakości w grze ofensywnej spowodowany za słabą i zbyt wąską kadrą.
To bardzo trafna diagnoza. Nasi piłkarze, podobnie zresztą jak piłkarze innych polskich klubów, są dramatycznie słabi w ofensywie i marnie wyszkoleni. Technicznie to są zera. Wystarczy jakikolwiek dobrze zorganizowany w tylach, ambitny i agresywny rywal, nawet równie surowy technicznie, a już mają cieżkie problemy ze stwarzaniem sytuacji strzeleckich. A jeśli jeszcze do tego są rozleniwieni, niewiele robią na treningach, trenując sobie lekko i przyjemnie, urządzają ostracyzm w stosunku do coachów probujących zagonić ich do hard worku, a myślami krążą po Słowenii, czy jakichś zagranicznych klubach typu Fulham, a nie po boisku, efekty nie mogą być inne od tych, ktorych doświadczamy.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
As
Socios Wisła Kraków

Stary 23.11.2009, 14:27
Markus napisał(a):Wyświetl post
To bardzo trafna diagnoza. Nasi piłkarze, podobnie zresztą jak piłkarze innych polskich klubów, są dramatycznie słabi w ofensywie i marnie wyszkoleni. Technicznie to są zera. Wystarczy jakikolwiek dobrze zorganizowany w tylach, ambitny i agresywny rywal, nawet równie surowy technicznie, a już mają cieżkie problemy ze stwarzaniem sytuacji strzeleckich. A jeśli jeszcze do tego są rozleniwieni, niewiele robią na treningach, trenując sobie lekko i przyjemnie, urządzają ostracyzm w stosunku do coachów probujących zagonić ich do hard worku, a myślami krążą po Słowenii, czy jakichś zagranicznych klubach typu Fulham, a nie po boisku, efekty nie mogą być inne od tych, ktorych doświadczamy.
trzeba jednak zauwazyc, ze kontuzjowany jest/byl Gargula, Boguski oraz Sobolewski. Gdyby ci zawodnicy byli zdrowi to automatycznie tworzyliby konkurencje. Maly moglby rywalizowac na prawym lub lewym skrzydle razem z Cwielongiem. naciskaliby na Lobodzinskiego i Kirma. Zdrowy singlar dlaby mozliwosc probowania Alvareza na skrzydle a zdrowy Sobol nie tylko wzmocnilby srodek pola lecz rowniez wypchnalby Diaza na lewa strone zeby rywalizowal z bezproduktynym i popelniajacym bledy Brozkiem.
Do tego dochodzi zdrowy Glowa.
W****iony jestem maksymalnie, ale to uczucie nie moze przeslonic pewnego obiektywnego spojrzenia na sytuacje kadrowa.
Oczywiscie w dlaszym ciagu uwazam, ze Cracovie obecny sklad powinien pokonac z palcem w dupie.
haeno
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 23.11.2009, 14:36
mnie najbardziej dziwi, że taka Cracovia, która piłkarzy lepszych od nas nie ma, potrafi sobie rozegrać na niewielkiej odległości szybką piłkę po ziemi w trójkącie, a nasi jak kogoś mają przed sobą to zazwyczaj jest piłka do obrońcy i ten zagrywa długą do napastnika... no bez jaj. tak można zagrać raz na jakiś czas w meczu, a nie nonstop z każdym przeciwnikiem.

i tu wychodzi mierność naszej drużyny. Albo Skorży, który zupełnie nie widzi, że nawet druga połowa tabeli momentami potrafi lepiej od nas operować piłką. Albo piłkarzy, którzy widząc, że taka gra się nie sprawdza, nawet nie próbują rozegrać inaczej (nawet wbrew trenerowi)...

No chyba, że piłkarzom znudziła się praca z tym trenerem i próbują go spuścić...
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
mhl_pl
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 23.11.2009, 16:12
Kilka moich spostrzeżeń

1. To był najgorszy mecz w wykonaniu Wisły na jakim byłem i jaki w życiu widziałem.
2. Widowisko było tak żałosne że tego się oglądac wogóle nie dało.
3. Wedlug mnie , kibiców uszanowali tylko Marcelo, Jirsak, Leszczak , Boguski i Alvarez mimo swojej nieudolnosci w dosrodkowaniach widac ze sie starał i walczył
4. Brożki, Małecki, Diaz, Łobodziński Jop tragedia dramat żal katastrofa.
5. Brożek chciał wyjezdzac do Anglii hahahahahaha gdzie? po co ? co on tam bedzie robił bo chyba nie grał w piłke
6. Współczuje Sobolowi i Głowackiemu że musza grac z tą banda (wyjątki to ci zawodnicy o których napisalem wczesniej ) patałachów pozbawionych jakiejkolwiek ambicji i ''jaj''.
7. Dan Petrescu- ktoś ma jeszcze watpliwosci co do słów Rumuna że polscy piłkarze nie profesjonalnie podchodza do swoich obowiazków. pamietam tą fale krytyki na Petrescu , a zawsze twierdzłlem ze Rumun miał racje. Za co klub płaci tym nieudacznikom tysiace euro
8. Fakty są takie ze te piłkarzyny wsiada w swoje wypasione auta i mają gdzies Nas kibiców. Tak było zawsze i jest teraz. Mają nas gdzies. przegrali - trudno ważne ze kasa sie zgadza.
9. Gdyby każdy z nas zwyklych kibiców zle wykonywał swoje obowiazki zawodowe to by nas z pracy szef wyrzucił bez zadnej odprawy i wypłaty, Prawda a co mamy tutaj Piłkarzyny niszczą piękna historie naszego klubu ale wypłata sie musi zgadzac.
10. Mam gdzieś wyniki, chce w klubie ambitnych zawodników, wychowanków którzy Kochają ten klub tak samo jak ja i będa oddawac serce i zdrowie na boisku!
11. W Polsce nie ma profesjonalnej piłki i piłkarzy wiec porównywanie się do innych lig jest nie na miejscu.
12. Jopowi radze zakończyc kariere. po co się w szkole mają smiac z jego dzieci..
13. Jak mam wybrac trener- zawodnicy to w tym przypadku wybieram mniejsze zło i wybieram trenera Skorże i jego popieram aby pracował dalej. on za piłkarzyny nie wybiegnie na boisko.
14. Na całe szczescie Wisła to My a nie piłkarzyny..

Pozdrawiam ABG
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.11.2009, 16:14
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że na forum już kilka osób Wisłę porównuje do Barcelony. Zupełnie nie wiem dlaczego, pewnie siedzi jeszcze w głowach ta nasza wymęczona wygrana w sierpniu ubiegłego roku...
Nikt nie porównuje Wisły do Barcelony, a jedynie porażkę u siebie Barcy z Espanyolem z ubiegłego sezonu do wczorajszej porażki Wisły z Cracovią. Podobny blamaż przy zachowaniu pewnych proporcji (Ekstraklasa to jednak nie Prmera Division).

Vinci napisał(a):Wyświetl post
Skoro jednak padł już taki przykład, to zastanówcie się, jak w tej Barcelonie zareagowaliby kibice, gdyby duma Katalonii przegrała kolejno z: Sevillą, Realem i Espanyolem, a w pucharach odpadła np. z mistrzem Polski albo Czech...

Myślę, że reakcje niewiele, by się różniły od tego co widzimy teraz na forum.(...)
Gdyby oprócz Realu Sevilla miała w składzie porównywalnych piłkarzy do Barcy, tak jak Lech ma do Legii i Wisły, gdyby połowa podstawowego składu (i to ta lepsza) była kontuzjowana (w tym liderzy mentalni drużyny) itd. to być może reakcje byłyby podobne, ale wg mnie tylko dlatego, że kibice hiszpańscy równie emocjonalnie podchodzą do futbolu jak polscy.

W każdym razie wg mnie za dużo osób ma zbyt wysokie wymagania co do wyników i gry drużyny w zaistniałych w Wiśle okolicznościach w tym sezonie.

Porażka z Levadią, choć pechowa i również przy nieciekawej sytuacji kadrowej, była dramatem i po tym dwumeczu Skorża mógł polecieć (bo sam był też winny) i nie byłyby w tym nic dziwnego. Jednak dano mu szansę na wyciągnięcie drużyny z dołka i wyznaczono nowe zadanie: mistrzostwo. I teraz powinno się rozliczać naszego trenera-menedżera właśnie z tego zadania, a nie wypominać non-stop klęski z Estończykami.

Jak wygląda realizacja tego zadania? 10 zwycięstw, 1 remis i 3 porażki = 31 pkt po 14 kolejkach. Czy jest aż tak źle?
Jednobramkowe porażki, które nas dotknęły w tym sezonie są co prawda prestiżowe, ale i tak będą niczym jeśli zdobędziemy mistrzostwo.
Maćko
Urodzony optymista

Stary 23.11.2009, 16:23
Raphael napisał(a):Wyświetl post
Jednobramkowe porażki, które nas dotknęły w tym sezonie są co prawda prestiżowe, ale i tak będą niczym jeśli zdobędziemy mistrzostwo.
Chyba Ci się koleżko coś poprzestawiało. Dla mnie nawet wejście do LM nie zmaże tej kurewskiej plamy, jaką jest porażka po 50. latach, bądź co bądź na własnym stadionie, z zawodnikami spod znaku gwiazdy dawida.
Szkoda mi słów, bo chłopaki z SKWK świetnie to ujęli.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Raphael
Senior Member

Stary 23.11.2009, 16:37
Maćko napisał(a):Wyświetl post
porażka po 50. latach, bądź co bądź na własnym stadionie
Tak, na własnym Stadionie Ludowym w Sosnowcu, koleżko. Myślełem, że my z Krakowa jesteśmy...
mhl_pl
Senior Member

Stary 23.11.2009, 16:40
papiwislak napisał(a):Wyświetl post
kiedy na trening sie wbijamy dajcie namiar...
wlasnie dobre pytanie. tez mnie to bardzo ciekawi
T-michal-S
Member

Od: 05.2007

Stary 23.11.2009, 16:45
Raphael.. Wiesz co ? Może jestem młody , może na Wiśle jestem od 7 lat ale wiem że moje zdanie wiele osób podziela - DERBY TO MECZ SEZONU MECZ NAJISTOTNIEJSZY MECZ KTÓRY MA MIANO WOJNY !!! I żadne zwycięstwa z Lechem, Legią , Barceloną, majster z 30 pkt przewagi nad resztą prawie najsłabszej ligi sezonu nie zmaże plamy jaką jest porażka z Pasami. Czemu wam tak zależy na tym mistrzu ? Tak bardzo musimy sie dowartościować ? Nasza drużyna jest potęgą KRAJU ! Nasi kopać z odrobiną ambicji powinni w pył roznosić Odry , Ruchy, Polonie obydwie... Czemu nie mogą niektórzy zrozumieć że oprócz meczu w Lubinie i momentami we Wronkach nasz drużyna leci w hmhm.. ? Naprawdę to nie chodzi o to zeby oni wygrywali 10 : 0 ja bym wolał remisy 3:3 ale żebym widział amibcje , wole walki !!!!! Żebym był dumny jeszcze bardzieje niż jestem.. A tak odbiegając od tematu , Małecki przed podpisaniem kontraktu - Małecki po podpisaniu kontraktu- niech każdy sobie odpowie.
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."

pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.11.2009, 16:48
Nie chce mi się wierzyć, że Wisła dorobiła się "kibiców", dla których porażka w derbach u siebie będzie niczym, jeśli wygramy MP. ****a, kim Ty jesteś chłopie?! Rzygać się chce.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 23.11.2009, 16:49
element napisał(a):Wyświetl post
Żeby się ośmieszyć?

u nas na meczu slabo o taka ilosc
ale jak bedzie cos oficjalenego to z chcecia bym poszedl,ale organizacja nie w stylu tej co ost byla robiona
.....
Cracovsky
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 23.11.2009, 16:51
O sukcesie Cracovii w tym meczu zdecydowała nie jakaś magiczna gra, ale konsekwencja. Graliśmy tak od kilku meczów i wczoraj dopiero się udało. Dodatkowo wyszła wasza indolencja w ataku, mieliście też pecha, ale tylko trochę.

Potrzebujecie wzmocnień, juz przed meczem wiedzieliśmy że jeśli mamy jakąś szansę, to dzięki temu, że na boisku są Łobo, Jop i Pawełek. Ten ostatni się nie wygłupił, ale dwaj wcześniejsi owszem.

Poza tym pamiętajcie, że praca Lenczyka zaczyna efekty przynosić, to żaden wstyd przegrać z nim, nawet jeśli styl Cracovii nie był najwyższych lotów. Grającemu "futbol na tak" Stawowemu udało się jedynie zremisować.

Pozdrawiam i życzę dystansu, to tylko porażka.

PS. Do grona "wygłupionych" zaliczyć należy też Kirma. Grał jakby miał kaca.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.11.2009 o godz. 16:59.
mhl_pl
Senior Member

Stary 23.11.2009, 17:00
Koledzy a zastanowiliscie sie wogole czy którykolwiek z tych piłkarzyn czyta to forum i komentarze czy akurat teraz są w jaccuzi , u kosmetyczki, na basenie, w saunie albo w galerii kupują Vercace, Dolce Gabana albo Armaniego na poprawe troszke dla nich zepsutego wczoraj humorku
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 23.11.2009, 17:02
mhl_pl napisał(a):Wyświetl post
Koledzy a zastanowiliscie sie wogole czy którykolwiek z tych piłkarzyn czyta to forum i komentarze czy akurat teraz są w jaccuzi , u kosmetyczki, na basenie, w saunie albo w galerii kupują Vercace, Dolce Gabana albo Armaniego na poprawe troszke dla nich zepsutego wczoraj humorku
dla tego wazne jest wstawienie sie na treningu
.....
Raphael
Senior Member

Stary 23.11.2009, 17:05
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Nie chce mi się wierzyć, że Wisła dorobiła się "kibiców", dla których porażka w derbach u siebie będzie niczym, jeśli wygramy MP. ****a, kim Ty jesteś chłopie?! Rzygać się chce.
A co jest ważniejsze, dobro i rozwój klubu (możliwy dzięki m.in. mistrzostwie, które da nam kolejną szansę na awans do LM) czy samolubna duma kibica z tego, że rządzi w Sosnowcu... ekhm w Krakowie?

pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Proszę Cię, nie pogrążaj się już, a mnie nie dobijaj.
Typowa odpowiedź przy braku argumentów. Sam się pogrążyłeś.
Ostatnio edytowane przez Raphael : 23.11.2009 o godz. 17:14.
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.11.2009, 17:08
Niestety mamy trenera, ktory jest miekki i tyle.

Druga sprawa, przestancie panikować, sami widzicie jaki skład był. Macie rpetensje, ze WIsłą przegrywa ale przeciez zobaczie kto gra. Małecki-zapatrzony w ziemie, pustak Cwielong, Mariusz niepowiem co Jop, Mariusz dziurawa reka Pawełek. Przeciez oni nadaja sie do ODry a Wy sie zachowujecie jakby to była hańba przegrac takimi zawodnikami. Poczekajcie do wiosny.Nie miło bedzie zobaczyc skład

Byle nie pawełek-Alvarez-Marcelo-Głowa-Brozek-Diaz-SObol-Garguła-Boguski-Kirm-Brozek

SAmi zobaczie, ze to wyglada naprawde dobrze. Najlepsza para stoperow. Defensywni pomocnicy nie do przejscia jak na Ppolske. Kreatywni Garguła i Boguski oraz szarpiacy jak chce Kirm i Brozek, ktory mam andzieje ebdzie lepiej grac. Druzyna wtedy zbilansowana i z graczami z CHARAKTEREM jak Sobol.

APeluje o nie panikowanie, zachowujecie sie jakby Wisla obecnie miala graczy jak Barca bez SObola,GLowy,Garguly Boguskiego oraz zBrozkiem w slabej formie i z takim bramkarzem WIsla ma graczy slabych i nie w formie a wy maicie pretensje. Jak Kasperczak mial bombowy sklad i przegral z Dinamem to wtedy mozna bylo byc wscieklym

Fajnie jakby był jeszce jakiś trener z prawdziwego zdarzenia i ten skłąd, który wymieniłem, wtedy MP jestw kieszeni a dalej juz mogloby byc roznie.

Ja rozumiem, ze macie moze pretensje o brak ambicji moze ja tez troche mam ale zyjecie jeszce chyba w czasach Franka,ZUrawia czy Kosy i myslicie, ze Cwielong,Malecki,Kiirm czy Brozek to sa Oni, a tak nie jest przejzyjcie na oczy, ze bez obecnie nkontuzjowanych najlepszych graczy Wisla ma w wiekszosci patałachów nadajacych sie do gry w srodku tabeli. WIelka szkoda, ze akurat wypadł Nam szkielet druzyny, tez chcialbym zeby Gargula,Boguski,Głowa i SObol grali ciagle a w zamian za nich kontuzjowani byli Małecki,Jop,Cwielong czy ktos inny ale jest jak jest. Jeżeli WIsla dojedzie do zimy na fotele lidera, to nawet z tym trenerem ale po poowrocie kluczowych graczy spokojnie bedzie mistrzem.
Ostatnio edytowane przez FrankDrebinTSW : 23.11.2009 o godz. 17:12.
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.11.2009, 17:13
Raphael napisał(a):Wyświetl post
A co jest ważniejsze, dobro i rozwój klubu (możliwy dzięki m.in. mistrzostwie, które da nam kolejną szansę na awans do LM) czy samolubna duma kibica z tego, że rządzi w Sosnowcu... ekhm w Krakowie?
Proszę Cię, nie pogrążaj się już, a mnie nie dobijaj.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.11.2009, 17:14
Ja mysle ze bylo to ustawione przez bet-at-home. Mozecie sie teraz smiac z teorii, ale Wam wytlumacze.
Mecz Wisła - Cracoia. Zdecydowanym faworytem jest Wisła. BAH widząc, że 99% kuponów jest na Wisłe, postanowili się dogadać z Wiślakami. Zaproponowano im grę na remis, albo nawet przegraną. W tej sytuacji krocie zarobi BAH, gwiazdeczki tez cos napewno dostały... Stad ten brak zaangazowania.

To samo np. we Francji byla w ten weekend niespodzianka, a w Niemczech to juz w ogole
WISŁA!!!
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 23.11.2009, 17:18
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Ja mysle ze bylo to ustawione przez bet-at-home. Mozecie sie teraz smiac z teorii, ale Wam wytlumacze.
Mecz Wisła - Cracoia. Zdecydowanym faworytem jest Wisła. BAH widząc, że 99% kuponów jest na Wisłe, postanowili się dogadać z Wiślakami. Zaproponowano im grę na remis, albo nawet przegraną. W tej sytuacji krocie zarobi BAH, gwiazdeczki tez cos napewno dostały... Stad ten brak zaangazowania.

To samo np. we Francji byla w ten weekend niespodzianka, a w Niemczech to juz w ogole
Jeżeli by tak było to będę w pierwszym szeregu tych którzy zrobią visit-at-home u naszych gwiazdek
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Romy S.
Senior Member

Stary 23.11.2009, 17:20
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
dla tego wazne jest wstawienie sie na treningu
Pewnie, jeszcze jak się wstawią na treningu to dopiero będą grać kaszanę.

...nieczytelny...
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.11.2009, 17:22
Romy S. napisał(a):Wyświetl post
Pewnie, jeszcze jak się wstawią na treningu to dopiero będą grać kaszanę.

Bo ja wiem?
Niektórym mógłby poprawić się drybling

Raphael - bądź tak miły i nie wkurzaj ludzi, ok?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów