The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 19:49
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
Macie racje ze winni sa tez pilkarze ale bez przesady dobry trener by ich tak po uszach nap... ze ci zaczeli by cos grac a Maciek co im moze zrobic Powiedziec ze sie staraja i by nastepnym razem sie bardziej starali? Nie wiem jak wy ale ja sie najlepiej uczylem jak mialem ostrego nauczyciela bo tam gdzie ktos mily to zaraz znajda sie goscie ktorzy to wykorzystaja!
Byl tu pewien Rumun, Petrescu sie nazywal i nic nie wskoral. Wrecz przeciwnie.
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 22.11.2009, 19:49
hehe znajda sie setki poklepywaczy Skorzy i jego Wielkich Zawodnikow. ale slepcow ci u nas nie brak 60% bylo za przedluzenie kontraku Skrozy do 2013, a ja sie pytalem kiedy widzielismy ostatni DOBRY mecz Wisly (nie liczac meczu z Lubinem, ktory gral na poziomie 3 ligi)
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.11.2009, 19:50
ZSW746 napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest mniej więcej taka, ze predzej czy pozniej do czegoś tak dramatycznego musialo dojsc. Chodzi mi oczywiści o wybitny poziom gry jaki prezentujemy w tym sezonie.
W meczu takim jak ten, od pilkarzy oczekuje się zapierd***nia przez 95 minut na pelnych obrotach. Niestety, nasze krolewny wziely sie za siebie dopiero po straconej bramce i po glosnym wyrażeniu swojego niezadowolenia przez kibicow.
Odnośnie szanownego pana Skorży. Dlaczego od początku sezonu, przeprowadza pan tę sama zmianę ?! Mianowicie jest minuta 50/55. Za Łobodzinskiego wchodzi Cwielong. Pomijam to, ze jeden nie lepszy od drugiego. Skoro nie satysfakcjonuje pana gra Lobo i wprowadza pan Cwielonga w celu "rozruszania" gry to dlaczego caly czas wystawia go pan w pierwszej 11 ? Nie twierdze, ze Cwielong na nia zasluguje ale cos tu jest nie tak.
Druga sprawa jest taka, ze prowadzona przez Skorże Wisla gra bezbarwnie, bez pomyslu, bez ambicji ... Wymieniac dalej ?
Nie spodziewalem sie, ze powiem kiedyś cos zlego o Macieju Skorży ale spójrzmy prawdzie w oczy.
Podpisuję się
Bednarz=Landryna=......
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

"Każdy to powie, CRACOVIA rządzi w Krakowie" Zasłużone śpiewy piłkarzy Pasów po meczu bo byli lepsi i kropka.

W sumie nasza drużyna traktorzystów jest już tak skompromitowana, że to dzisiejsze niewiele zmienia...

Mam takie marzenie, że to był ostatni mecz Skorży... no ale cóż to tylko marzenie...
Strzala
Senior Member

Od: 11.2006

Jop znowu pokazał klasę. :/
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 22.11.2009, 19:51
CZLOWIEKU ZA ZASLUGI TO MOZNA W KLUBIE PRACOWAC ALE W INNEJ ROLI NIZ PILKARZ ! 2 MISTRZOSTWA ZDOBYL TO MIAL JAKIES PRZODY ALE PRZEGRAL Z LEGIA AMICA LEVADIA CRAXA!!! Wstyd. Ah szkoda ze Clebera niema... bo bylby zbawieniem za Jopa.

Wypier...lic "kaleke" lobodzinskiego, jopa "emerytura w Krakowie"!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.11.2009, 19:52
Jak ja tego Diaza i Jopa ****a nie trawię!
i z tymi miernotami trzeba będzie jeszcze 3 mecze wytrwać... ;/

a i dało się grać po ziemi? dało.
ale nie, my przez 50min musimy grać długie piłki do nikogo.
wislak1986
Member

Od: 09.2005

Stary 22.11.2009, 19:55
Jak to jest Teoretycznie najsilniejszy skład w słabej lidze..co nie zmienia faktu, że najsilniejszy. Różnica klas jeśli chodzi o umiejętności piłkarskie w stosunku do drużyny, z którą dzisiaj graliśmy, a której nazwa nie przejdzie mi przez klawiaturę.

Mówi się o braku tzw. liderów typu Sobol czy Głowa- no i co z tego, piłkarze powinni się sami na boisku motywować. Abstrahując od całej emocjonalnej otoczki to jest ich zawód. Obowiązkowe zajęcia z psychologiem dla każdego zawodnika. Ze Skorży dobrego motywatora się już nie zrobi... Janasa jakoś nie widzę na pozycji gościa, który krzyczy na zawodników.

Jak napisałem w temacie o Skorży...widziałbym na stanowisku trenera Miodraga Jesica, którry ponoć był już do Wisły kiedyś przymierzany lub Ceesa Loka.

Pana Maćka dni są już chyba policzone.
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
Alov
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 22.11.2009, 19:55
Najgorszy gracz meczu = Paweł Brożek - KAPITAN, gwiazda, reprezentant , duze umiejetności, prawie wychowanek = 10 MINIUT GRY W DERBACH?!!!!!!!

Najlepszy w Wisle - M. Pawełek - przy bramce nie miał szans, więcej okazji nie miał
Sredni - Mały

Reszta + Pa. Brozek - dziekuje za to ze na moim osiedlu panuje dzis swieto - nie zaslugujecie na to by siedziec na lawce w naszym ponad 100-letnim klubie,

nie macie ambicji i honoru, moze macie umiejetnosci ale przegrywaja one dramatycznie w porownaniu z waszym minimalizmem

Rafał - mam nadzieje ze w koncu wrocisz bo dales wiecej niz wszyscy (przocz Malego ) razem wzieci.

Sobol, Glowa wracajcie i uczcie tych kolkow ambicji i walki

Mozna przegrac wszystko - nie derby !!!
Lechista69
Senior Member

Stary 22.11.2009, 19:56
koyoot napisał(a):Wyświetl post

Pamiętaj że to nasze gwiazdy płakały nad jego morderczymi treningami że niedawali rady, Petrescu mógł z 5 wysłać do rezerw i pokazać kto ma tu władze, jednak Cupiał bał się stracić gwiazdki i pozbył się trenera... a tera on się śmieje grając w CL...
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 22.11.2009, 19:57
na 3 mecze przed koncem roku to chyba nie zwolnia Skorzy tymbardziej ze mieli mu przedluzac umowe w stylu angielskim do 2013 roku . Choc i nie takie rzeczy sie u nas dzialy . Co do meczu to przygotowanie fizyczne ,podobnie jak w meczu z Legia fatalne.Nie wiem jaki z tego Terrizotiego specjalista jak Cracovia byla lepiej przygotowana od naszych. Przyjecia pilki szczegolnie Brozka ,to ku*wa ja bym ta pilke lepiej odebrał. Diaz to juz w ogole smiech na sali ,Jop interwencja przy golu zaj*bista
Mixu
Senior Member

koyoot napisał(a):
Lechista69 napisał(a):
Macie racje ze winni sa tez pilkarze ale bez przesady dobry trener by ich tak po uszach nap... ze ci zaczeli by cos grac a Maciek co im moze zrobic Powiedziec ze sie staraja i by nastepnym razem sie bardziej starali? Nie wiem jak
wy ale ja sie najlepiej uczylem jak mialem ostrego nauczyciela bo tam gdzie ktos mily to zaraz znajda sie goscie ktorzy to wykorzystaja!

Tak jeden sezon i nawet dobrze nie zaczął pracy, ale przez niego przygotowani pilkarze zabiegali w dogrywce Iraklis i druzyna wygladala 100 razy lepiej niz ta co dostala po dupie z zydami. Założe sie ze jakby zostal na nastepny sezon moze bysmy byli w LM tak jak Unirea.
Ostatnio edytowane przez Mixu : 22.11.2009 o godz. 20:00.
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

****a mać ! Dostawali 0:4 z Groclinem, 0:1 z Vitorią, 2:4 z Bełchatowem, 1:4 z Lechem. Wielokrotnie przegrywali i zawsze dostawali wsparcie trybun. Te mecze były jednymi z najlepszych kibicowsko pod względem dopingu. Dziś z trybun poleciały teksty, których ja nigdy nigdy wcześniej nie słyszałem i miałem nadzieję, że nigdy nie usłyszę... Jak w końcówce poprzedniego sezonu nasi walczyli jak lwy, grali na maksa i do upadłego uwierzyłem, że mamy niesamowite szczęście, mając takich piłkarzy przywiązanych do klubowych barw, takich którzy "za Wisłę daliby się pokroić". Ja naprawdę nie powiedziałbym na nich złego słowa, gdyby przegrali z przeciwnikiem lepszym, zostawiając na boisku serce, walcząc do końca. Ale niestety to nie kwestia umiejętności była dzisiaj decydująca... Na linii piłkarze - kibice napewno będzie gorąco
W życiu ważne są tylko chwile...
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.11.2009, 19:59
Kiedy ostatni raz Cracovia wygrała z Wisłą, zgadnijcie co się stało? Wylądowaliśmy w drugiej lidze. Z taką grą możemy oczekiwać powtórki. Wszystkie ważne mecze przegrywamy, miałem kredyt zaufania do Skorży, ale po tym co widzę zaczynam tęsknić za trenerem typu Petrescu, który by dał popalić tym gwiazdką na treningach.

Mówicie, a co zrobicie jak Skorżę wywalicie? Nic, po prostu będzie tylko lepiej...
Bóg, Honor i Wisła!
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.11.2009, 19:59
Wstyd , kompromitacja , żenada , można tak długo wymieniać ...

Od dłuższego czasu oglądanie meczów Wisły to istna katorga . Obrońcy Skorży będą zwalać na kontuzje kluczowych graczy .. w takim przypadku popatrzmy jakimi zawodnikami dysponuje Craxa , to bogowie piłki czy co ? śmiem w to wątpić . Wisła nie ma charakteru, ani na ławce trenerskiej , ani na boisku . Skorża przed meczem mówił, że traci cierpliwość , to my do niego straciliśmy cierpliwość . To nie jest Wisła , to tylko 11 koszulek z kiepskim dyrygentem .
Jak ktos chce dalej bronić Skorże i oglądac taką Wisłe przez następne lata to życze mu wszystkiego najlepszego .
ZSW746
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 22.11.2009, 20:01
FRANTIC napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli coponiektórzy oceniają piłkarzy za walkę to gratuluje, taki Gattuso(przykład pierwszy lepszy) powinein dostać nagrodę France Futbol.
Ja to rozumiem. Ale sam chyba widzisz, że 90% naszych grajków ma problem z przyjęciem piłki.
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.11.2009, 20:01
trzeba dograć do końca ta rundę i niech sie gwiazdorki zastanowią nad swoją grą.
Brożek tak mówił o rehabilitacji i co z tego wyszło jak zawsze gówno!
Dziś nikt nie chciał z Wisły udzielić wywiadu w Canale Plus(albo nie widziałem tych wywiadów)

piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.11.2009, 20:02
przydal by sie motywacyjny W*....... dla grajkow w drodze do krk lub na najblizszym treningu rozebrac do naga bo nie sa godni noszenia koszulek Wisły
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Edo
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 22.11.2009, 20:03
Panie Macieju dziękujemy i Wam piłkarzyki też dziękujemy. Że też ja musiałem doczekać tej chwili i to jeszcze przegrana z tak słabą Cracovią - Matko Boska.
ZoneNh
Senior Member

Od: 01.2005

SkMk napisał(a):Wyświetl post
****a mać ! Dostawali 0:4 z Groclinem, 0:1 z Vitorią, 2:4 z Bełchatowem, 1:4 z Lechem. Wielokrotnie przegrywali i zawsze dostawali wsparcie trybun. Te mecze były jednymi z najlepszych kibicowsko pod względem dopingu. Dziś z trybun poleciały teksty, których ja nigdy nigdy wcześniej nie słyszałem i miałem nadzieję, że nigdy nie usłyszę... Jak w końcówce poprzedniego sezonu nasi walczyli jak lwy, grali na maksa i do upadłego uwierzyłem, że mamy niesamowite szczęście, mając takich piłkarzy przywiązanych do klubowych barw, takich którzy "za Wisłę daliby się pokroić". Ja naprawdę nie powiedziałbym na nich złego słowa, gdyby przegrali z przeciwnikiem lepszym, zostawiając na boisku serce, walcząc do końca. Ale niestety to nie kwestia umiejętności była dzisiaj decydująca... Na linii piłkarze - kibice napewno będzie gorąco
Leciały, leciały...

Można przegrać każdy inny mecz, można nie zdobyć Mistrzostwa, można nie zdobyć PP ale kur... derby trzeba wygrać, przynajmniej walczyć jak lwy! Czy to była walka ? mm KO w 2 rundzie

Kopaczom nalezy sie pogarda
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Jasne, wyjebmy Skorżę, chvj że zdobył dwa MP i jest szansa na trzecie. Przecież przegrał z Cracovią, Amiką i Legią, a na dodatek zremisował z Polonią B (to, że mimo tych porażek Wisła nadal prowadzi w tabeli to nic nieznaczący szczegół). Co tam mistrzostwa Polski... wiadomo, że każdy prawdziwy kibic Wisły ma je w dupie(no nudzą się... co zrobić, od 10 lat kapią jak deszcz, więc mogły się przejeść) Wygrana z Legią, Amiką no i przede wszyskim Cracovią to jest prawdziwy i jedyny cel jaki powinien przyświecać trenerowi Wisły Kraków, drużyny której kibice nie mają żadnych kompleksów, a już napewno nie mają kompleksu Legii, Amiki czy Cracovii.

Puknijcie się w głowę.
Niestety, ale to Ty musisz się puknąć w głowę i to bardzo mocno. Patrzysz na czubek nosa, dla Ciebie liczy się tylko mistrzostwo i to jest szczyt Twoich marzeń. Nie widzisz, że drużyna Skorży się stacza, nie widzisz, że z taką grą nie ma szans w Europie, nie widzisz, że w przyszłym roku czeka nas następna kompromitacja. Masz gdzieś emocje i uczucia kibiców, dla których porażka z Legią, Lechem czy Cracovią to coś osobistego. Nie rozumiesz, że tylko stawiając sobie wyższe cele jesteś w stanie osiągnąć te pośrednie.

Skorża się wypalił Skorża nic z tą drużyną nie osiągnie. Jest dyletantem jeśli chodzi o taktykę. dla niego liczą się tylko długie podania w pole karne, jest dyletantem jeśli chodzi o motywacje, jest tchórzem, który nie chce dać szansy młodszym a takiego Diaza, Kirma i czy Łobodzińskiego odesłać to Młodej Ekstraklasy.

Co on do jasnej cholery robi na treningach z tą drużyną? Niech mi to ktoś wytłumaczy, bo ja trenerem piłkarskim nie jestem, ale trenowałem swego czasu męskie drużyny koszykówki i jeśli ktoś nie potrafił mocno i celnie podać, to ćwiczyłem to z nim indywidualnie, jeśli ktoś miał problem z rzutami z dystansu, to zostawałem z nim godzinę i ćwiczyliśmy tylko to, a co robi Skorża z Alvarezem, żeby ten zaczął normalnie dośrodkowywać? Co robi na treningach Skorża z Diazem, żeby ten potrafił celnie podać na 10 metrów, co robi Skorża z Łobodzińskim, żeby potrafił zagrać 1:1?

Co Skorża robi z tą drużyną na treniingach żeby uzmysłowić im, że są jeszcze inne metody wypracowania sobie sytuacji niż długie podanie na Brożka?

Dla mnie ten trener skończył się w Wiśle już jakiś czas temu.

Ende, szlus
Lechista69
Senior Member

- Przegraliśmy bardzo ważny, a przede wszystkim prestiżowy mecz. Można tylko przeprosić naszych kibiców za to, że w tak ważnym meczu zawiedliśmy. Szczególnie po utracie tej przypadkowej bramki zagraliśmy bardzo chaotycznie i nerwowo - powiedział Maciej Skorża po przegranym meczu z Cracovią.

ktos tu zgadł co powie Maciek! Brawo dla niego XD!
Hives4
Banita

Od: 06.2008

O jaki transparent z pozdrowieniami chodziło?
vodzu91
Member

Od: 07.2009

Odcinając się trochę od komentarzy na temat meczu z pasami (jak było wszyscy widzieliśmy), chcę przedstawić naszą sytuację w lidze z innej strony.

Jesteśmy liderem? A kogo kosztem? Ogórków (tutaj od razu odpowiadam- ok ogórków też trzeba umieć ograć, ale jaki był styl tych wygranych?) Jesteśmy liderem, ale nie trzeba mieć umiejętności stricte matematycznych by przeanalizować wyniki naszych "gwiazd", a one przedstawiają się następująco:
Z 5 zespołami znajdującymi się bezpośrednio za nami zdobyliśmy 7 pkt na 15 możliwych.

Czyli nawet nie ma tutaj połowy z tego co mogło być. I tutaj od razu znowu chcę się obronić przed tymi, którzy sądzą, że mistrza ten zdobywa kto nie traci wielu pkt z zespołami pokroju Odry. Ok. Załóżmy, że zdobywamy mistrza w tym sezonie. I na co Wy liczycie w Europie? Bo ja na nic. Dlaczego? Bo nie radzimy sobie z lepszymi zespołami ligi, która jest ogonem starego kontynentu. Więc czego oczekiwać?

Nie będę wypominał szczęśliwego zwycięstwa z Arką po samobóju Mrowca. Nie będę wypominał wygranego meczu 2-1 z Jagiellonią- pamiętamy wszyscy końcówkę meczu. Nie będę wypominał meczu z Koroną, w którym daliśmy sobie wbić 2 bramki grając z przewagą 2 zawodników, na drużynę, która powinna być od nas co najmniej o klasę niżej zaawansowana pod każdym aspektem sportowym...

Niech Was drodzy forumowicze nie zmyli moje utyskiwanie. Bo ja nie szukam dziury w całym. Nie szukam sposobu jak zwolnić Macieja Skorżę. Pokazałem czyste fakty. Co mogę jeszcze przypomnieć? W tamtym sezonie sytuacja naszych wyników z czołówką była taka sama? Nudzę...

Jest mi szalenie przykro, że jako kibic Wisły nie mogę nawet na chwilę dać się ponieść fantazji po kolejnym zdobytym mistrzostwie. Nie mogę mieć nawet cienia nadziei na to, że powalczymy ze średniakami Europy bo nie potrafimy grać w meczach z czołówką i meczów czysto prestiżowych- Cracovia.

Myślę, że problem jest. I nie pomoże mydlenie oczu, że mamy lidera i wszystko w naszych rękach. Bo dowieziemy tego lidera do końca rundy. I mistrz też pewnie będzie. Tylko mistrzostwo ma być przepustką, szansą na pokazanie się w Europie...

Można by jechać po Jopie, Brożkach, Małym itd. Tylko ja problem widzę gdzie indziej. Ta drużyna nie ma stylu.. Poprostu. Nie mamy stylu i jest mi bardzo bardzo przykro z tego powodu. W żadnym meczu tego sezonu nie widziałem drużyny na poziom czysto średnio europejski. Bo to, że X zawodnik nie zawaliłby takiej akcji, a Y zawodnik strzeliłby dwie 100% sytuacje NIC NIE ZMIENIA.

Pamiętacie mecze Lecha z belgami w tym sezonie. W grze zachodnich rywali było widać inność, pomysł na grę. A przecież jest to TYLKO średniak Europy!

Co robić? Nie wiem czy mi to przejdzie przez gardło, ale Panie Macieju... czas w Wiśle chyba dobiega końca?
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko
uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło"

Gabriel García Márquez
AS82
Banita

Stary 22.11.2009, 20:05
piotrek chicago napisał(a):Wyświetl post
przydal by sie motywacyjny W*....... dla grajkow w drodze do krk lub na najblizszym treningu rozebrac do naga bo nie sa godni noszenia koszulek Wisły

10 znaków
papiwislak
Member

Od: 07.2008

Stary 22.11.2009, 20:05
chyba czas na wizyte na treningu bo jak skorza nie daje rady to moze my im wytlumaczymy gdzie i dla kogo graja.. a nie piekne gadanie na spotkaniach w jamie, czas no otrzezwienie... podajcie termin a bede.... ostatnio zabrze swoim pilkarzykom pewne rzeczy wytlumaczyli....
WILU TS
Banita

Stary 22.11.2009, 20:06
Srać na Jopa,ani sie nie wybił ponad swoje możliwości ani nie zawalił jako jedyny,podziękujmy naszym gwiazdom,Brożkowi Pawłowi Małeckiemu ktoremu od pewnego czasu odpierdala i tak na prawdę całej "drużynie"...mam nadzieje ze to koniec tej "wielkiej wisły" i wreszcie przyjdzie dla nas walka w polowie tabeli a nie coroczna kompromitacja w pucharach.Skorża won...
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 22.11.2009, 20:06
Tak jest panowie, najlepiej zwolnić trenera. Tylko co to da? Nic. Nie trener jest winny tylko zawodnicy!!! Im się nawet biegać nie chciało. I nie mówcie, że to wina Skorży! Skorża nie ma kim grać! Zmiana trenera nie rozwiąże naszych problemów zobaczcie na Bayern Monachium. W ciągu ostatnich 2 lat pracowało w tym klubie 3 trenerów i jakoś nie widać sukcesu, a Olympiqe Lyon zaufali trenerowi i chyba nie żałują...
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.11.2009, 20:07
PabloTS napisał(a):Wyświetl post
a ja jako kibic Wisełki od 42 lat mam w DUPIE ich przeprosiny,mam w DUPIE załosne i pod publiczke nastepne tłumaczenie sie P.Skorzy,
Jako kibic z czterdziesto jedno letnim starzem w calosci Cie popieram !
the_blues
Member

Od: 04.2007

Stary 22.11.2009, 20:07
nie wiem co Jop robił na boisku, z taką grą to chłopcy z ME robiliby go jak dziecko. sam poczatek meczu, nie przeciąć lekkiego podania do Matusiaka..

czemu zawodnicy wykazali tak mało chęci zwycięstwa? miałem wrażenie że po stracie gola pogodzili sie z porażką. po starcie gola oczekuję wjazdu na bramkę, gryzienia trawy i palenia butów celem strzelenia gola. szkoda ze tego nie było

jestem zły na piłkarzy, bo wisła w sercu jest i porazka boli. odpowiedni ludzie muszą ze soba porozmawiać, zastanowić się co dalej. jakieś zmiany zajść muszą. nie wieszam kotów na trenerze bo i tak to nic nie da a i tak nie zazdroszczę mu tej sytuacji.
Blue is the colour, football is the game...

Stamford Bridge
Fulham Road
London SW6 1HS
Wielka Brytania

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów