The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2009, 19:14
Jako że nie chce przeklinać i ubliżać piłkarzom grającym w barwach naszego klubu to nic nie napiszę.
Feci quod potui faciant meliora potentes
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 22.11.2009, 19:14
Czekam na konferencje Co tym razem powie Skrorża
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 22.11.2009, 19:15
Jak jakiegoś patałacha zobaczycie bawiącego się w klubie - napierdalać w zęby !
W życiu ważne są tylko chwile...
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 22.11.2009, 19:15
Z taką grą to powinniśmy się teraz martwić o następny mecz z 16. w tabeli Odrą Wodzisław. Jak go nie wygramy to nic w tym sezonie już nie osiągniemy...
Ostatnio edytowane przez eMTe : 22.11.2009 o godz. 19:57.
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 22.11.2009, 19:16
Dobra, przestańcie już tak po Skorży jeździć, bo te kompromitacja to w takim samym stopniu wina jego, jak i naszych nibypiłkarzy.

Zresztą jak znając Cupiała to i tak trener przed zimą wyleci. Od Ruchu dostaniemy bęcki, stracimy lidera i wtedy Cupiał nie wytrzyma - założę się, że tak to będzie.
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

ku**a nie ma szerokiej kadry nie ma rywalizacji,nasi piłkarze zamiast trenować wolą balować na dyskotekach,brozkowi zachciało się kariery za granicą to teraz ma.Pan Małecki dostał wysoki kontrakcik i mu sodówka odbiła gwiazdor od 7 boleści,Co robi drewniak Jop w obronie? o.O Kupić nowych piłkarzy którym się chce, a tym co się nie chce podziękować.Zmienić trenera Skorża się wypalił.
Piggy oddaj hajs
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

potrzebna jest akcja jak w Górniku Zabrze. Czyli wpad na trening...
Wisła jest najważniejsza!
Tuman
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 22.11.2009, 19:17
Prezydent Izraela ogłosi święto narodowe. Ż e n a d a.
Forza Wisła!
Teqcontroller
Senior Member

Stary 22.11.2009, 19:18
wstyd na cala polske ....nie mowie juz o Krakowie ....

nie powiem ambicje mieli ale .....ta skutecznosc to byle jakie kopanie zatrzymywanie gry w srodku pola ...nie ma szbkiej gry z kontry ....co oni do chu** robia na treningach !!!!!!!!? powiedzcie mi ....tyle trenuja i nie ma zgrania porozumienia na boisku ...skorza co ty kur... robisz z ta druzyna oni z meczu na mecz graja coraz gorzej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FRANTIC
Member

Od: 08.2004

Myślę, że Stefan będzie z Nas Dumny. Co tu dużo pisać, Nasz środek pomocy był dziś żenujący(z Legią też), Mariusz Jop też kilka razy się nie popisał. Wydawało mi się, że puszczenie Zienia a przybycie na jego miejsce Kirma okaże się strzałem w 10, myliłem się. Cóż, tak jak co poniektórzy, Leviadie, Lecha i Legie mogłem przecierpieć ale porażki ze Starozakonnymi nigdy, jeszcze gdybym widział walke, ambicje, i mecz życia Cabaja mógłbym się zgodzić ale tak...

Pozatym czy ktoś prócz mnie zauważył, że Wisła za wszelką cene chciała wejść z futbolówką do siatki?
TYLKO WISŁA !
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Myślę, że trener powinien podać się do dymisji, na piłkarzy nie liczę, że zdobędą się na jakiś gest - typu rezygnacja z części pensji, bo pokazali dzisiaj że Wisłę i jej Kibiców mają głęboko w d...

Gdyby k.. Cracovia wygrała jakimś nieziemskim fartem , ale oni byli lepsi po prostu.To nie do wiary....

Teraz z kim się zrehabilitują Z Odrą w Wodzisławiu wygrają 1:0 ?

No coś się po prostu musi zmienić!
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

madziar napisał(a):Wyświetl post
tu nie chodzi o to kogo wprowadzil tylko kiedy... 4 minuty przed koncem? spooooro za pozno zwlaszcza ze nasz przod gra dno! praktycznie caly mecz!
nooooooo spoko
i tak mu dał 4 razy więcej czasu niż Burlidze w lidze i Janikowi w PP
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.11.2009, 19:19
dobrze ze Cracovia pany ale w sosnowcu..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 22.11.2009, 19:20
Niestety żenada, najłatwiej byłoby ocenić wszystkich piłkarzy od 1-10 na 1 (dno) ale w tym syfie kilku zasłużyło na ciut wyższą ocenę!

Pawełek - 5 nic nie spartolił ja z Legią....
Jop - 1 Tragedia! Już przed sezonem pisałem żeby nie brać dziada a lepiej zostawić Kowalskiego. Niestety wypożyczyliśmy Mateusza a u nas gra najsłabszy dziad! Utrata bramki to głównie jego wina..
Marcelo - 6 - Niestety był za daleko od Jop... to co robił robił oprawnie
Piotrek Brożek 3 - w obronie jako tako ale z przodu słabo
Alvarez 2 - "zawodowiec" a na 6 dośrodkowań żadne nie było dobre, same balony! Czy on w ogóle umie dośrodkowywać? Z tyłu owszem nieźle ale z przodu jego wyjścia NIC nie dają, to strata piłki. Lepsze ma Łobodziński! (obniżone 2 punkty za notoryczne straty.... tj dośrodkowania)
Łobodziński 3 - coś biegał, kilka razy dośrodkował.... i tyle
Diaz - 3 - słabo w rozgrywaniu, chaos
Jirsak - 4 - owszem, podawał piłkę, ale na boki.... żadnej prostopadłej piłki nie było
Kirm - 2 żenada - od razu napisze, przeczuwałem że będzie to mecz 1 bramki... Andraż jak zwykle miał setki i spartolił. Swoją nieskutecznością przesądził wynik meczu (2 punkty minus za żenujące marnowanie setek!)
Małecki - 6 - biegał walczył podawał.... jedyny widoczny z przodu
Brożek - 3 - no coś rozgrywał, biegał... za mało (znowu niedoleczona kontuzja)

Rezerwowi
Ćwielong 3 - chciał, biegał
Boguski - 4 - ( - 1 za zmarnowanie sytuacji gdzie zamiast podawać lobował bramkarza) nie trafił... niestety
Leszczak - 3 - nie tracił piłek i w przeciwieństwie do Alvareza lepiej dośrodkowywał
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Ze Skorży taki trener jak z Łobodzińskiego piłkarz.
Zero taktyki, zero pomysłu i zero ambicji.
Jak zero taktyki? Taktyka byla i to przednia. 54 dosrodkowania, a w obranie Cracovii: Polczak 192cm, Wasiluk 196cm.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

do 55 min zaden z tych frajerow nie byl spocony poza MARCELO i MALECKIM!!!!
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Szczyt kompromitacji. Levadia 2. Tbilisi 2. Valeranga 2. Nie wiem jak to określić. Brak słów.

Skorża? Zaczynam coraz poważniej wątpić. Następca? Tu też mam wątpliwości - bo kto? Szatałow, Fornalik? bez jaj.. nie ta półka do naszych gwiazdek.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Szlag mnie trafił dziś oglądając tą kopaninę. Jak można grać tak debilnie i dośrodkowywać non stop na 2m Wasiluka i 1,9m Polczaka. ****a! Trzeba było wystawić Marcelo w środku ataku skoro tak gramy?

Nie wiem nie rozumiem i jeszcze jedno słowo o Jopie - bład z Levadią bład z Legią i dziś znów prezent dla matusiaka a przy bramce też chyba zjebał. Nie wiem po co to drewno wróciło do Wisły - Kowalski już by był 100 razy lepszy chociaż te błedy bym mu wybaczył bo jest młody i może sie rozwinać...

Jak nie nigdy nie krytykuje zespołu tak dziś coś mnie trafiło widząc tą tragedie...
Markus
Senior Member

Poziom gry Wisły jest przerażający. Te wyniki nie biorą sie z niczego. Nasi kopacze w ogóle przestali tej jesieni grać w piłkę.

Nie mają kompletnie czucia futbolówki, prezentują zero techniki, co powoduje lawinę problemów nawet z najprosrzyszm kopnięciem piłki do przodu, mają horrendalną ilość niewymuszonych błędów, są ciężcy, wolni, pozbawieni pomysłu, agresji, nie potrafią się skoncentrować.

Nie mają żadnej organizacji gry przy stałych fragmentach, w ofensywie (poza długimi zagraniami na aferę i alibi), dośrodkowań, prostopadłych zagrań - tego naprawdę wręcz nie da się oglądać.

Jeśli nie nastąpi żaden wstrząs, przełom, zapomnijmy o mistrzostwie w tym sezonie - bo ich gra jedynie coraz bardziej pikuje i przy tym trendzie obecna przewaga nie ma prawa przetrwać. W końcu skończy się też szczęście w meczach z innymi tzw. ligowymi ogórkami, w których wymęczamy po 3 punkty jedną pramką różnicy.

W tej rundzie przegraliśmy wszystkie mecze z drrużynami, które się nam postawiły, a nie usłużnie oddały punkty jeszcze przed pierwszym gwizdkiem. To jest niestety prawdziwy obraz tego zespołu.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Peroslaw88
Senior Member

Stary 22.11.2009, 19:21
Wywalić Skorżę natychmiast. Już nie mogę patrzeć na tego grzecznego garniturka. Facet nie potrafi zmotywować piłkarzy na żaden mecz. Łobodziński i Małecki do Młodej Ekstraklasy od jutra.
Wisła jest najważniejsza!
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

koyoot napisał(a):Wyświetl post
Ochloncie wszyscy lepiej. Znizka formy musi niestety byc teraz, identycznie bylo w zeszlym roku a jakos Mistrza zdobylismy. Wiec nie panikujcie i rozliczcie trenera po sezonie.

Co mi to dalo ze zareagowalem akurat na twoj post? Dla ciebie na pewno nic, a ja sobie chociaz udowodnilem ze tobie to juz nic nie pomoze...
Zniżkę formy to my mamy od meczu z Zagłębiem Lubin...
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Wszystkie porażki można wybaczyć ale z craxa najtrudniej...bo do niech człowiek nie jest przyzwyczajony. Gra Wisły jest taka jak w poprzednich meczach. Nie było widać żeby piłkarze chcieli odkupić winy po porażce z Legią. Na chwilę obecną gramy piłkę koszmarnie słabą. Nie ma w ogóle gry z pierwszej ipłki, nie ma kacji wypracowanych, nie ma CELNYCH podań, nie ma nawet 100% syuacji...Wisła w 3 meczu w rundzie nie strzela gola, fatalna passa...
Nie wiem co dalej ze Skorżą, chyba jednak szukać nowego trenera bo za kadencji tego drużyna nie potrafi się mobilizować. 2 mistrzostwa, piękna sprawa ale widać gołym okiem że Wisła nie uczy się niczego nowego, Wisła stoji w miejscu...
ypeeh
Senior Member

Stary 22.11.2009, 19:22
Bez przesady z wbijaniem na trening, tylko niepotrzebne zamieszanie w mediach się zrobi, jak po akcji Górnika... To nie jest odpowiedni sposób na motywowanie piłkarzy, oni tylko się sprężają, jak kasy nie ma. Jak dostaną po kieszeni, to może się wezmą do ciężkiej roboty!
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.11.2009, 19:23
Każdy to powie, CRACOVIA rządzi w Krakowie
Nie no mega jaja, w sumie ta drużyna jest tak skompromitowana, że to dzisiejsze niewiele zmienia...

Mam takie marzenie, że to był ostatni mecz Skorży... no ale cóż to tylko marzenie...
robert1980
Member

Od: 11.2007

Panowie i Panie dzis nasze grajki pokazały gdzie mają klub ,kibiców ,ambicje i wolę walki a mianowicie odpowiedż jest prosta w D U P I E
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Heero napisał(a):Wyświetl post
Zniżkę formy to my mamy od meczu z Zagłębiem Lubin...
a mieliśmy zwyżke formy?
michalg
Member

Stary 22.11.2009, 19:24
Kolejna porażka, bez stylu, bez walki, bez sensu. Skorża nie potrafi wyciągnąc wniosków (powielenie w końcówce taktyki z Kielc, która wprowadziła chaos i nic pozatym) i zmobilizowac kopaczy. Wszyscy nasi piłkarza dramatycznie słabi, najlepszy Rafał, który nie grał w piłkę 8 miesięcy i nie przepracował okresu przygotowawczego z drużyną i Leszczak, który z nimi na codzień nie trenuje.
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.11.2009, 19:25
panie Brożek gdzie ta rehabilitacja?
bardzo mnie dziś zdziwiło ze nie było wywiadu po przerwie i po meczu z zawodnikiem Wisły
dla mnie to jest banda patałachów grubo przepłacana...to nie są zawodowcy
Boguski w 20min wiecej zrobil niz reszta tych pseudo piłkarzy!
a nawet Leszczak coś pokazał.
Alvarez zawiesina...przecież on dobrej piłki nie potrafi dośrodkować
Jop to jest porażka, wolałbym młodego Czekaja na obronie niż Jopa!
to jest przesada już!
zero ambicji!!! niech Cupiał wstrzasnie tymi "pilkarzami'!!!

blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.11.2009, 19:27
Peroslaw88 napisał(a):Wyświetl post
Wywalić Skorżę natychmiast. Już nie mogę patrzeć na tego grzecznego garniturka. Facet nie potrafi zmotywować piłkarzy na żaden mecz. Łobodziński i Małecki do Młodej Ekstraklasy od jutra.
Mały do ME ? Chyba cie pojebało gościu . Najlepszy zawodnik Wisły dziś.
Jop z Łobodzińskim natomiast mogą wypierdalać z Krakowa,bo prezentują poziom niższy niż podwórkowy.
W kwestii trenera: niech zostanie bo kogo innego damy ?

A i jeszcze jedno, widać że Leszczak będzie zajebisty. Jestem za tym żeby od następnego meczu grał w podstawie. Tyle ode mnie
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
blank_screen
Member

Od: 10.2009

Stary 22.11.2009, 19:28
Skorzysyny dzisiaj przesadzily, kiedy my ostatnio przegralismy dwa mecze z rzedu u siebie?!?!?!?! Ktos pamieta Chyba za czasow Cupiala nie bylo takiej wtopy... masakra, trzeba jakies wnioski z tego wyciagnac, przywiazania do pewnych nazwisk az bola, diaz, malecki, lobodzinski, no i dlaczego maleckiemu nikt nie da w morde po kolejnym nieudanym zagraniu Sobol wroc!!!!!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów