|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
co za wstyd ,niech wydupca Skorze bo z takim zaangazowaniem to sie w glowie nie miesci zeby podejsc do meczu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
po prostu irytuje mnie ostatnio napeirdalalnie na skorze.... bledy popelnia... ale do jasnej cholery nigdy nic nie osiagniemy jesli bedziemy zwalniac trenera po kilku nieudanych meczach... powinno sie go rozliczyc po sezonie... nie mam ochoty w tej chwili analizowac calego meczu, ile w tym winy trenera, itd.... ide ochlonac... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja .......e
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Coś się skończyło. Kto zawinił? Nie mnie to oceniać. Pozostawiam to mądrzejszym ode mnie lub tym którzy mądrzejszymi się mienią.
Pieniądze szybko się skończą, a wstyd pozostanie na długo... ![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
****A MAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przegranie z Levadia Legia i Lechem nieboli tak jak dzisiaj
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Skorza powinien zlozyc dymisje na miejscu w Sosnowcu i juz nie wracac do Krakowa !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
ostatni mecz na kuponie ze Wisla strzeli gola... 370 zl w plecy ;(! Moze poprostu gwiazdki traktuja Macka jak kolege ? Przyjaciela? Ziomka ? Trzeba tam kogos z batem ktory bedzie ich nap.... !
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale wstyd...
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
hehehe ale kopacze ... Skorza chlopie oni nic nie graja .... co oni na treningach robia ... nie ma ani skutecznosci sprytu szybkosci nic ...zero .... :( albo zmienic trenera albo wziasc i zaczac cos robic na treningach ...bo to jest zero ...ja sie dziwie jakim sposobem wisla jest na 1 miejscu w tabeli ..przegrywamy wszystkie wazne mecze z Lechem Legia Cracovia .... :( zal.pl Brak ambicji zerooo !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
****A!
Skoro w europie i tak gowno znaczymy to ja wole chociaz zeby u nas grali pilkarze, ktorzy potrafia sie zmobilizowac. Zamiana Kirma i Alvareza na Zienia i Baszcza to sabotaz. Takim samym sabotazem jest praca w Krakowie tego pyzatego gogusia. Najwyzszy czas zmienic trenera ? Kto bedzie lepszy ? A chocby Moskal i Kulawik, ktorzy maja swoj honor i przywiazanie to barw. Czas gogusia sie skonczyl, tak samo jak i wiekszosci gwiazdeczek skorza won! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Przegrać z Levadią OK, przegrać z Lechem OK, przegrać z Legią OK, ale ****a przegrać z Cracovią to jest już szczyt szczyt. Zmienić trenera, zmienić kopaczy ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No, niestety mecz przegrany zasłużenie :(
Gra dramatyczna, kopanina bez sensu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wstyd się w mieście pokazać... i nie chodzi mi tylko o Kraków...
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
No to macie swojego "trenerka" i jego kilku osobową bandę "piłkarzy" !!
Levadię, Lecha nawet Legię można było ścierpiec ! Ale tego SYFU z Innowiercami - NIGDY!!! SKORŻA OUT !!! |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Serce boli jak cholera widząc taką gre :(
![]()
zenio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No cóż...
Kiedyś to się musiało stać. Trzeba jedno przyznać Skorży - było pięć ważnych meczy w tej rundzie i wszystkie udało mu się modelowo położyć. Stuprocentowa skuteczność. Do tego przegrać z Cracovią - czysto piłkarsko, po takiej grze... Strzelam, co Skorża powie po meczu: a) Liga będzie ciekawsza. b) Jest mi bardzo przykro. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Oszukali nas napluli nam w twarze, jebani amatorzy, złodzieje i ......A Skorże to zwolnic bo już nic nie zdziała z tą drużną.Łobodziński razem z Jopem to się nawet do okręgówki nie nadają.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Analizować nic nie zamierzam, rozpisywac też mi się nie chce. Ale jedno mam do napisania: Brawo pzpn!!! Przecież ........ powinna grać w I lidze! :|
Ostatnio edytowane przez masterlag : 22.11.2009 o godz. 19:14.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że na wiosnę nie będę oglądał już tej mendy na ławce trenerskiej. Bardzo ładna rehabilitacja panie Macieju po Levadii. Amica, Legia, Craxa. Brawo!
Aha. Po Legii też miała być rehabilitacja. ![]()
:/
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ze Skorży taki trener jak z Łobodzińskiego piłkarz.
Zero taktyki, zero pomysłu i zero ambicji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Obciach porównywalny do tego z Levadiom ...
Totalna załamka ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jop Lobodzinski Brozki OUT !! Proste bledy ...skutecznosci zero .....
hehe Ale wstyd dostalismy baty od wszystkich naszych wrogow (prawie) hehehe ale zal.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
jak zawsze wielcy kopacze zaczynają walczyć jak przegrywają 5 minut przed końcem..
Rafał Boguski- najlepszy zawodnik? szkoda że nie strzelił ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Co mi to dalo ze zareagowalem akurat na twoj post? Dla ciebie na pewno nic, a ja sobie chociaz udowodnilem ze tobie to juz nic nie pomoze... |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie ma sie co tłumaczyć, ale był spalony przy golu dla Cracovi. Przed Pawełkiem gościu stał 1.5 m.
![]()
Opisom mówię -> NIE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Ruszyc sowicie oplacanych dupsk sie nie chcialo do 55min?!?!
![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zawodnik meczu - Pablo "Zawiesina" Alvarez , dedykuje posta koledze który niedawno napisał , że jest zdecydowanie lepszym obrońcom niż Baszczu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|