|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Polsat Sport. A tak BTW, sprawdzenie mi tego zajeło za pomocą Google 1 minutę. Pozdrawiam.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
ale ku*** heca mam identycznie!!też głośniki logitecha..Może jakieś fale łapią? Nie raz szło u mnie jak by radio (nie polskie) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To nie jest śmieszne bo ONI tam wywiad przeprowadzają! Raz po niemiecku raz po rosyjsku. Jak to ma być jakaś reklama tej firmy to udana, bo obok tego nie da sie przejść obojętnie! Maro-TS-NH a może to jakaś izraelska stacja i ocalimy świat przed zagładą ![]() a kto tam zna Żydów, może potem na Niemcy zwalą zło tego świata ![]()
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 07.11.2009 o godz. 23:06.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
)
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 07.11.2009 o godz. 23:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ja tak mam czasem i spowodowane jest to radiami CB ,szczegolnie ruscy maja silne radia z dobrymi antenami ale naszych tez czasem odbieram
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
weźcie mi to proszę wytłumaczcie... mam iso...mam czyste płyty..pliki ściągnięte nie są uszkodzone, zainstlwoałem grę, cracka wiadomo przekopiowałem ale...
![]() nie działa ;-////////// ==== nie zgrywa po prostu obrazu na plyte ;-/ ![]() http://img36.imageshack.us/i/ku2rwa2.jpg/
Ostatnio edytowane przez kacap : 08.11.2009 o godz. 05:25.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie w sprawie kupbilet.pl Zamówiłem tam bilety (pierwszy raz) i zapłaciłem od razu ale tam cały czas mi pisze że mam niedopłate (tak jakby pieniądze nie doszły). Pytanie brzmi czy zawsze tak jest
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
****a, humor cie jeszcze widac trzyma
a ja za to mam inne pytanie, posiada ktos mercedesa klasy A? Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kamil : 08.11.2009 o godz. 10:16.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
A czy ktos wie czym moze byc spowodowane, ze czasami przegladarka nie chce mi otwierac stron (internet wtedy dziala- sciaga plik, gg dziala). Musze odwiezac kilka razy wtedy i otworzy po jakims czasie. Dzieje sie tak z kazda przegladarka, Mozilla, Explorer czy Opera. Firewalla tez zadnego nie mam, mial ktos cos podobne, restart Windowsa nie pomogl...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
co pisało na transie wywieszonym na meczu z Legią?
edit: macie może jakieś sprawdzone knajpy które będą otwarte 11 listopada
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 08.11.2009 o godz. 12:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zaktualizowało mi sie gadu po czym włączyłem od nowa i wystąpił jakiś błąd
Jak usunąć ostatnią aktualizacje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie czy nie posiada ktoś e-booka lub zwykłej książki
"Jak napisać, przepisać i z sukcesem obronić pracę dyplomową ?" (Alicja Kaszyńska) ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Myślę że zrobiłbym to tak: opcja przywracania systemu (używam Visty, nie wiem czy ta funkcja istnieje w innych systemach) i bym przywrócił system sprzed instalacji lub wyinstalował najnowszą wersję, poszukał w necie na stronach z darmowymi programami starszej instalki gg i zainstalował ją.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Czy ma ktos moze ksiazki o Wisle: "10 Lat Razem Złota Dekada Wisły", "100 lat w blasku Białej Gwiazdy" , "Wisła Kraków. Piękno i dramat sportu" , "Encyklopedia Gazety Wyborczej Wisła Kraków" sa to stosunkow drogie ksiazki, wiec jakby ktos mogl mi pozyczyc do skerowania byloby fajnie, oczywiscie sie zrewanzuje w jakis sposob
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Inwestuje ktoś z Was na giełdzie ? Możecie polecić jakąś lekture dla osób,ktore pragna zaczac i poczytac o podstawach ?
Ważne,żeby język też był zrozumiały pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:05.
![]() |
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wie ktoś czy sprzedam w komisie sam telefon bez ładowarki i słuchawek?
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najprawdopodobniej nie, bo wygląda telefon na kradziony, sorry...
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak, ale to wyglada na telefon kradzony: bez ładowarki, bez sluchawek, bez pudełka z papierami (jak mniemam) no to sorry - ja bym nie przyjal, zeby nie miec problemów gdyby psy sprawdzały komisy
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
zależy od sprzedawcy. Często sprawdzają numer IMEI z telefonu z tą naklejką na pudełku.
Także lepiej będzie jak zmienisz kod IMEI w telefonie i ożenisz na allegro ![]()
|
|
|