The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MichauSzczu
Banita

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2009, 15:58. Tako?:(
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
OK, aspektu wysokiego odszkodowania faktycznie nie bralem pod uwage, bo po prostu w zakresie pasiorkow nie jestem tak dobrze poinformowany jak Ty
Jesli taki zapis rzeczywiscie istnieje, to o podziekowanie Orestowi z pewnoscia bedzie trudniej.
Niewiadomo czy nowy trener zagwarantowalby poprawe gry, ale w sytuacji kiedy Lenczyk takowej nie gwarantuje, zaczyna korcic aby sie o tym przekonac

Bo liczenie na to, ze zima Janusz znowu rzuci kasa, moze okazac sie zgubne. Lenczyk juz raz dostal od niego monete, ktora utopil w najslabszych obecnie z calego zespolu Golinskiego i Matusiaka.
Przesadzasz z tym ze Golina i Matusiak są najsłabsi, zreszta oni przechodzili do Cracovii na zasadzie wolnego transferu, więc zadnej kasy nie utopili, oczywiscie nie licząc pensji.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.10.2009, 16:17
MichauSzczu napisał(a):Wyświetl post
Przesadzasz z tym ze Golina i Matusiak są najsłabsi, zreszta oni przechodzili do Cracovii na zasadzie wolnego transferu, więc zadnej kasy nie utopili, oczywiscie nie licząc pensji.
To ze sa najslabsi czy tez najbardziej zawodza, to w zasadzie nie tyle moje slowa, co dzisiejsze Lenczyka. Moze gosc przesadza, nie wiem. W kazdym razie Matusiak to na razie bohater jednego spotkania, a od Golinskiego w ostatnim meczu o niebo lepiej zagral 19-letni Klich.
A co do kasy, to ja jednak pensyjki policzylem Zreszta za Golinskiego jednak chyba cos Zaglebiu zaplacic musieli. Tak czy siak, nie rozchodzi sie o konkretne sumy, a sam fakt. Jesli zima dokonaja rownie udanych transferow, to chocby byly darmowe, a zawodnicy grali za minimum krajowe, przed ostateczna zaglada moze juz nie byc ratunku.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.10.2009, 16:53
To ze sa najslabsi czy tez najbardziej zawodza, to w zasadzie nie tyle moje slowa, co dzisiejsze Lenczyka..
To po kieg grzyba Lenczyk ściągał Matusiaka, żeby teraz narzekąć,że jest najsłsabszy?. Z drugiej strony mieliśmy szczęście,że gwiazdę jedej rundy Matusiaka nie podpisaliśmy kiedy wychodziło mu w Bełchatowie.

A co do Lenczyka. Podsumuje to jednym słowem. Starość różnie się objawia.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.10.2009, 17:21
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A co do Lenczyka. Podsumuje to jednym słowem. Starość różnie się objawia.

ja sie mu wogole dziwilem od samego poczatku,po co sie dziadek na stare lata pakuje w pasiaste bagienko i targa sobe nerwy?

im odpadł Slusarski mam wraznienie ze od tego czasu jadą po rowni pochyłej
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 28.10.2009, 21:22
Dajcie spokój z tym Tuskiem- "Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział". Teraz macha szabelką, żeby pokazać, że walczy z hazardem, bo ciemny naród nawet nie wie o co w tym wszystkim chodzi( ale to tak na marginesie). Ważniejsze jest to co już tutaj ktoś zauważył- nawet jeśli ustawa wejdzie w życie, to trochę na to poczekamy- ustawa się dopiero robi, potem na pewno nie zostanie ot tak od razu przyjęta no i powinno być jakieś vacatio legis- takie przepisy nie mogą wchodzić w życie z dnia na dzień. Pewnie B-a-H w Wiśle już wtedy nie będzie chociaż wcale niekoniecznie. Po pierwsze wątpię aby umowa sponsorska była obwarowana w stosowną klauzulę- B-a-H nie prowadzi za naszym pośrednictwem działalności tylko się reklamuje. To jest raczej problem bukmacherów, a nie klubów. Poza tym w Polsce prawo jest śmiesznie skonstruowane i wszystko można obejść. Ponadto gdzieś czytałem, że de facto bukmacherka internetowa w Polsce jest nielegalna, a przynajmniej była do niedawna. Tzn. nie jest zabroniona, można prowadzić taką działalność, ale nie można legalnie rozliczać się z zysków, bo nie istnieją stosowne regulacje prawne, a jednocześnie prawo wymaga aby rozliczać się z każdych zysków. W efekcie jeżeli wygrasz u internetowego bukmachera masz dochód z nieewidencjonowanego źródła, który trzeba ale nie można opodatkować i w efekcie dopuszczasz się przestępstwa podatkowego. Do czego piję- w tej chwili nikt się tym nie zajmuje, chociaż mógłby, i po wprowadzeniu nowej ustawy też nikt nie będzie wprowadzał jej w życie. Starczy, że firmy będą działały za granicą i nie będą blokowały polakom dostępu do usług- nasze prawo na pewno okaże się bezradne, a przynajmniej nikomu nie będzie się chciało na poważnie zająć pilnowaniem jego przestrzegania.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 29.10.2009, 09:35
Uran,

z tym rozliczaniem dochodów też można to obejść. Na przykład zamiast wypłaty wygranej na konto (co może skontrolować Urząd Skarbowy) firma bukmacherska może wydać bon internetowy, który będzie uznawany przez sklepy internetowe i portale aukcyjne typu allegro czy e-bay.

I bardzo jestem ciekaw, jaka będzie wykrywalność takiego procederu.

Krytycy tego projektu (choć ich głos jest mało słyszalni) mówią wprost: będzie olbrzymi problem z egzekwowaniem prawa. Do tego trzeba by zatrudnić tysiące osób w skarbówce i dać im odpowiedni sprzęt i oprogramowanie.

Zamiast tego lepiej byłoby ściągać od takiej działalności podatki, co dałoby dodatkowe wpływy do budżetu. Do tej pory nie rozumiem historii z jednorękimi bandytami: jaki problem kontrolować, czy działają one zgodnie z prawem?

28-letni Thomas Dewey, jako prokurator Nowego Jorku potrafił sobie poradzić z Abe Relesem czy braćmi Shapiro - własnoręcznie rozwalając młotkiem nielegalne maszyny. To były lata 30-te XX wieku.

W XXI wieku, w cywilizowanym kraju szef MSWiA dysponujący armią policjantów i inspektorów nie potrafił sobie poradzić z podobnym problemem... Pytanie: nie potrafił czy nie chciał?
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 29.10.2009, 11:13
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
ja sie mu wogole dziwilem od samego poczatku,po co sie dziadek na stare lata pakuje w pasiaste bagienko i targa sobe nerwy?

im odpadł Slusarski mam wraznienie ze od tego czasu jadą po rowni pochyłej
po co? for good money oczywiście i jeszcze żeby do reszty nie zardzewieć na kanapie. Trudno Go nie rozumieć. No ale sytuacja jest trudniejsza niż się wydawało...
Co do Waszej dyskusji czy lepiej jak Cracovia jest w ekstraklasie czy 1,2,3 lidze - mój głos jest taki - niech spadają w piz..
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.10.2009, 12:05
arti napisał(a):Wyświetl post
po co? for good money oczywiście i jeszcze żeby do reszty nie zardzewieć na kanapie. Trudno Go nie rozumieć. No ale sytuacja jest trudniejsza niż się wydawało...
Co do Waszej dyskusji czy lepiej jak Cracovia jest w ekstraklasie czy 1,2,3 lidze - mój głos jest taki - niech spadają w piz..
E tam, ja wole jak są w ekstraklasie. Zawsze to pewne 4-6 pkt w sezonie . No i to też pewny komplet na stadionie, czyli więcej kasy dla Wisły.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.10.2009, 16:48
Faworytem hitu 12-tej kolejki jest oczywiscie Legia, chociaz nie brakuje glosow wieszczacych niespodzianke (Mielcarski, Srutwa).
Teoretycznie gdyby Ruch w niedziele zwyciezyl na Lazienkowkiej i przy zalozeniu, ze za tydzien Legia przegralaby ponownie z Wisla w Sosnowcu, to dla wielu niemozliwe staloby sie faktem i walka o mistrzostwo toczylaby sie dalej z udzialem Niebieskich, za to juz raczej bez udzialu Legii
Oczywiscie nikt jednoznacznie nie odbieralby Legii szans na odrobienie strat, choc przy bardzo prawdopodobnym zwolnieniu Urbana w takiej sytuacji, mogliby szybko sie nie pozbierac.
To wszystko w teorii, bo w praktyce bardziej prawdopodobny scenariusz to taki, gdzie Ruch mimo zapewne ambitnej postawy dostanie 2:0, a za tydzien w Sosnowcu padnie remis.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Stary 29.10.2009, 17:30
Ruch wreszcie zagra z kims konkretniejszym i jestem bardzo ciekaw co pokaża.

Czy sa naprawde silni ,i maja jakis pomysl czy tylko tak sobie graja ,cos tak strzelą ale mecze wygrywaja?

Dlatego mecz z Legia moze pokazac im miejsce w szeregu ,i na co NAPRAWDE ich stac.

Eustachy ...Legia to Legia ,i to ich obstawiam jako walczacych z nami na finiszu o tytuł
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 29.10.2009, 20:53
Faworytem hitu 12-tej kolejki jest oczywiscie Legia, chociaz nie brakuje glosow wieszczacych niespodzianke (Mielcarski, Srutwa).
.
Rozumiem,że Ruch coś gra obecnie, ale z całym szacunkiem, to co napisał Wojtas, Legia to Legia i zweryfikuje obecną rzeczywistą dyspozycję Ruchu. Drugi poważny rywal, z tego co pamiętam to z nami Niebiescy coś cieniutko co nie przeszkodziło im siedzieć nam teraz na ogonie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
swirson
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.10.2009, 21:03
Ciekawi mnie czy Lechia odda Piastowi punkty za ostatni mecz zeszłego sezonu.
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.10.2009, 21:10

Czy sa naprawde silni ,i maja jakis pomysl czy tylko tak sobie graja ,cos tak strzelą ale mecze wygrywaja?

Dlatego mecz z Legia moze pokazac im miejsce w szeregu ,i na co NAPRAWDE ich stac.

Eustachy ...Legia to Legia ,i to ich obstawiam jako walczacych z nami na finiszu o tytuł

Zgadzam sie zupelnie, dla Ruchu to jest mecz prawdy
,
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.10.2009, 21:16
Grał już w pierwszej kolejce z kimś konkretniejszym i nie istniał
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 29.10.2009, 21:39
Zagłębie 1:0 Polonia Bytom 78'
No niech wreszcie się podniosą z Jagą i może wreszcie ktoś z tej ekipy: Odra/Cracovia/Arka spadnie
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 29.10.2009, 21:49
już 2-0 Traore No i Polonie chyba kryzys dopada...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.10.2009, 21:53
Może niektórym odejdzie bezkrytyczne zauroczenie Szatałowem co to (jak niektórzy głoszą na forum) Skorże powinien taktyki uczyć i ogólnie fachu trenerskiego

Jest to dobry trener, ale nie aż tak dobry jak się niektórym wydaje.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.10.2009, 21:55
ale i tak Szatałow osiaga z Polonią wyniki grubo powyżej ich możliwości.Uważam że to ciekawy trener, który z mocniejszym klubem może namieszac w lidze.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 29.10.2009, 22:08
Zagłębie w drugiej połowie bardziej przycisnęło Polonię czego efektem były 2 bramki, pierwsza po zbyt słabym wybiciu obrońców Polonii piłka odbija się od słupka i pleców Skaby i wpada do siatki coś al'a Pawełek w meczu z Jagiellonią.
Druga bramka z kontry i strzał z przed pola karnego.
Co do Polonii to odważniej zaatakowali już w ostatnim fragmencie meczu. Fakt faktem że trener Szatałow robi w Bytomiu dobrą robotę, bo jak ktoś by mi przed sezonem powiedział że po 12 kolejkach Polonia będzie mieć 20 punktów to chyba bym nie uwierzył.
Ale złapali trochę zadyszki co było dziś widać i tak chyba skończy się ich przygoda z walką o czołowe lokaty w Ekstraklasie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 29.10.2009, 22:52
element napisał(a):Wyświetl post
Zesrałow a nie Szatałow.
Niektórzy to mają fantazje z tymi trenerami.
Bez urazy dla tego Szatałowa czy jak mu tam, po prostu rozpierdalają mnie teksty typu "trener xxx dużo wygrał, zesrał, przegrał".
Nie on gra, nie on trafia do bramki z 3 metrów i nie on z dokładnością szkolną podaje piłkę do partnera.
On jedynie tłumaczy profesionalnym piłkarzom tą samą bajkę co reszta.
I tylko od nich zalezy czy im się zachce troszkę śmigać po trawniku.
Bo umiejętności zadnych i więcej szczęscia niż rozumu.
I tak jak każdy przysłowiowy bohater jednej akcji skończy prawdpodobnie tak jak Zagłębie Lubin i inne wymysły.
Wdech wstecz i wielkie bum na pare sekund, dziś walka o utrzymanie.

@ pewnie że trener w jakimś tam stopniu robi swoje ale często niektórzy przesadzają.
dobra dobra ale Polonia Bytom dzięki trenerowi pokazuję ciekawą grę(efektowną i efektywną), poukładaną taktycznie. A to że kopacz nie potrafi trafić z 3m do bramki to rzeczywiście nie wina trenera.
I myślę, że jednak warto żebyś nazwisko tego trenera zapamiętał.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Stary 29.10.2009, 23:16
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Grał już w pierwszej kolejce z kimś konkretniejszym i nie istniał

No wlasnie.

Jak siegne pamiecią do tego meczu ,to oczy przecieram ze zdumienia ze tak niedoulnie grajacy wtedy znami Ruch moze byc za nami w tabeli...

Dla mnie mecz Ruchu na Lazienkowskiej pokaze "oblicze" tego zespolu.

A dzis kto ogladal mecz Lubina z Bytomiem i okrzyknal Szatalowa super trenerem bo wygrywal z Polonia Bytom mecze, musi porzadnie popukac sie w czółko,zwykly trenerzyna jakich w Polsce cala masa

Ta Liga jest tak słaba ze tu sa tylko słabi i słabsi.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.10.2009, 23:24
kto był na ławce Zagłębia?

Smuda? Czy może już jakiś nowy trenejro?
.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 29.10.2009, 23:32
Smuda.

chyba będzie nadal prowadził Zagłębie. Do grudnia przynajmniej.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.10.2009, 23:34
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
kto był na ławce Zagłębia?

Smuda? Czy może już jakiś nowy trenejro?
Smuda.. komentatorzy z OrangeSport cały czas się śmiali, że tak głośno gestykuluje...

PS. W "Sportowy Wieczór" na TVP3 był wywiad na żywo ze Smudą, i gdy dzienikarz się zapytał czy będzie dzielił robotę na reprę i Zagłębie, to powiedział. że będzie tylko trenerem Reprezentacji Polski. Jestem ciekaw kogo Zagłębie Lubin znajdzie na zastępcę
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 30.10.2009, 00:20
Michniewicza i za rok mistrz xD
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 30.10.2009, 00:57
No wlasnie.

Jak siegne pamiecią do tego meczu ,to oczy przecieram ze zdumienia ze tak niedoulnie grajacy wtedy znami Ruch moze byc za nami w tabeli...

Dla mnie mecz Ruchu na Lazienkowskiej pokaze "oblicze" tego zespolu.

A dzis kto ogladal mecz Lubina z Bytomiem i okrzyknal Szatalowa super trenerem bo wygrywal z Polonia Bytom mecze, musi porzadnie popukac sie w czółko,zwykly trenerzyna jakich w Polsce cala masa

Ta Liga jest tak słaba ze tu sa tylko słabi i słabsi.
Ośmielę się nie zgodzić. Fakt- Legia jest faworytem tej konfrontacji, chociażby dlatego, że u siebie nie zwykła przegrywać, ale nie spisywałbym Ruchu na straty. Z nami grali w pierwszej kolejce i mecz przegrali przed przerwą, kiedy brakowało im przede wszystkim ambicji. Ruch przed sezonem miał bronić się przed spadkiem i nikt w Chorzowie nie liczył na zwycięstwo z nami. Teraz sytuacja jest inna, od dwóch czy trzech kolejek Ruch uwierzył, że może walczyć o puchary i to widać po grze całej drużyny. Ruch to nie jest Polonia Bytom. Bytomianie z całym szacunkiem jadą na sile woli i słabości ligi, ale nie ma tam ani weteranów, którzy graliby kiedyś na wysokim poziomie, ani młodych obiecujących, ani piłkarzy w szczytowym okresie kariery( no może poza Podstawkiem, który i tak jest cienki).
Natomiast w Ruchu to wszystko jest. Zając, Niedzielan- dwóch piłkarzy z międzynarodowym doświadczeniem, przebojowe indywidualności. Grzyb, Scherfchen- co by o nich nie mówić olbrzymie ligowe doświadczenie, zawsze reprezentowali pewien poziom( wiem, że Scherfchen to przecinak, ale jeden z niewielu rozpoznawalnych w lidze- to o czymś świadczy). Sadlok, Sobiech- o obydwu mówi się już głośno w kontekście reprezentacji, może nawet na Euro. Straka, Brzyski- obaj w najlepszym piłkarsko wieku i w szczytowej formie, kto wie czy przy Smudzie Brzyski nie załapie się do kadry. Do tego sporo graczy którzy trzymają przynajmniej przeciętny ligowy poziom- Baran, Nowacki, Janoszka, Grodzicki, Balaz i mają potencjał by przynajmniej w pojedynczych spotkaniach być postaciami czołowymi. Do tego dwóch dobrych bramkarzy. Drużyna świetnie trzyma dyscyplinę taktyczną i zaczyna być świadoma swojego ofensywnego potencjału. Ich akcje z meczu na mecz wyglądają coraz lepiej. Na dziś Ruch jest drugi, jest przed Legią i w dodatku na Łazienkowskiej niewiele może stracić( jeśli przegra nadal będzie drugi), za to wiele zyskać. Tymczasem gdyby Legia się potknęła, na zespół spadłaby olbrzymia fala krytyki, taka jakiej jeszcze w tym sezonie nie widzieliśmy( 7 punktów straty do wicelidera to już sporo).

A z Szatałowem to dajcie spokój. Facet jest dobrym trenerem i kto wie, może zagranicą zrobi karierę, jeśli zna język. Ale w Polsce to może prowadzić Polonię Bytom. W czołowym klubie, mając gwiazdeczki za podopiecznych, nie wierzę żeby mógł powtórzyć sukces( tak, to co na dziś prezentuje Polonia to jest sukces- grają w piłkę, choć piłkarzy to tam za bardzo nie ma). Media na siłę zrobiły z niego gwiazdę i wykreowały szum, którego on sam szukał. Dajcie facetowi spokój, bo to nie on pcha się do mediów, tylko dziennikarzyny szukają sensacji. Słuchając ich głupot tylko napędzacie im koniunkturę i zachęcacie do dalszego kreowania "rzeczywistości".
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 30.10.2009, 09:44
trzymam kciuki za remis w meczu Legia-Ruch. To by było najlepsze dla nas, oczywiście sami musimy dziś wygrać. Jednak w Wawie faworytem będzie na pewno Legia.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.10.2009, 10:20
Proud napisał(a):Wyświetl post
Smuda.

chyba będzie nadal prowadził Zagłębie. Do grudnia przynajmniej.

Z tego co uslyszalem to po zakonczeniu rundy ma podpisac kontrakt tak wiec dwa pierwsze mecze kadry poprowadzi za friko.
,
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.10.2009, 15:45
Cytat:
arti napisał:
trzymam kciuki za remis w meczu Legia-Ruch. To by było najlepsze dla nas, oczywiście sami musimy dziś wygrać. Jednak w Wawie faworytem będzie na pewno Legia
nie wiem, czy nie lepiej dla naszych, by Ruch wygrał (oczywiście nasi powinni też wygrać). Te trzy punkty przed Ruchem to dobry bat na nasze gwiazdki, by się im w główkach nie poprzewracało.

Ale, niestety , mało prawdopodobne, by Ruch nie przegrał, choć trzymał za nich będę ile sił w spracowanych dłoniach

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 31.10.2009, 09:39
Oldpara napisał(a):Wyświetl post

Tak więc trzymam kciuki za utrzymanie Pasów.
Pozwolę sobie powtórzyć cytat - trzymaj chłopie kciuki za nich niech grają jak z Bełchatowem

EDIT:
Cytat:
Jan Wejchert zmarł dziś - podał TVN24; Współtworzył również telewizję TVN i był współwłaścicielem klubu piłkarskiego Legia Warszawa
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów