The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2009, 14:08
Trzeba isc, pokazac że Kraków, Królewskie miasto nie toleruje pedalstwa. Ci co idą na kosza, spokojnie zdążycie, więc nie rezygnujcie z przyjścia na manifestację.
Nie chciałbym takiej sytuacji żeby mówiono po sobotnim dniu, że mieszkańcy tolerują pedalstwo, ponieważ nie homosie przeszli w spokoju.
Tylko mam pytanie, my nie mamy zgłoszonej żadnej manifestacji? Bo podobno zbiorowisko ponad 16 osób już jest nielegalne?
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Hamas_kr
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 29.10.2009, 14:17
1. Policja musi wystąpić o zgode na wejście na teren Wawelu. Nie wiadomo czy taką zgode będą mieli.
2. Oficjalnie nie mamy zarejestrowanej manifestacji. Jeżeli ( a zapewne tak ) dojdzie do tradycyjnego spisania wszystkich i rozmowy z organizatorem "zbiegowiska" to podzielimy się na grupy 14 osobowe stojące w pewnych odstępach. Od 15 osób jest zgromadzenie na, które trzeba mieć pozwolenie.

Jeszcze raz podkreślam, że kontra nie będzie oficjalnie organizowana przez żadną organizacje, więc nie ma się czym zrażać tylko przyjść. W szczególności jak napisał Arkas można połączyć to z wypadem na kosza.
Ostatnio edytowane przez Hamas_kr : 29.10.2009 o godz. 14:22.
Ave
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 29.10.2009, 14:28
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Ok, ja jednak potrafie zrozumiec homoseksualistów. Przecież oni nie są homo ze względu na swoje widzimisię. Szukają akceptacji, bo w takim kraju jak nasz są na marginesie społecznym.
Skad sie bierze? Stad co heteroseksualizm, czyli z natury.
Wśród normalnych ludzi homosie nigdy nie będą tolerowane.Ciekawe czy chciałbyś,aby twój syn musiał patrzeć będąc w parku na dwóch pedałów liżących się na ławce.

Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 29.10.2009, 14:30
"FR"edzio - coś dla Ciebie do wydrukowania i powieszenia na ścianie:

MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 29.10.2009, 14:59
widze że pedały zaatakowały ten temat ale myśle że normalni ludzie się nie dadzą ,piszecie że to walka o swoje ? o co? jak jesteś pedałem to żyjesz sobie swoim życiem ,na czole ci to nie pisze ,po jakiego h... muszą wychodzić na ulice i nachalnie pokazywać swoje przekonania ,czy moje dziecko na spacerze na rynku musi oglądać ich roznegliżowane torsy ? czy ich hepeningimudszą sie odbywać na rynku czy WAWELU ,ciekawe jest tez to że jest też wtedy wielu zagranicznych dziennikarzy ,przypadkowo he he
Bati_NS_TSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 29.10.2009, 15:58
najlepsze w gejach jest to, że nie moga sie rozmnażać.
Nie rozumiem ich potrzeby do pokazywania sie calemu swiatu, czy normalni heteroseksualni ludzie organizuja takie parady ?
Dla mnie to profanacja naszych tradycji narodowych.
Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!!
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.10.2009, 16:46
http://nacjonalista.pl/foto/manifa_p...w/IMG_3400.jpg
słaby fotomontaż. Przyglądnijcie się tablicom "trzymanym przez nich". Ciekawe więc czy są za homo czy też przeciw x).

EDIT: jak już coś to byłAŚ! (<foch> ;P)
A tak serio to przypatrz się. Nie chodzi mi o ludzi, bo wiem, że różni są, różni chodzą, ale ... Np. ten gość 4. od lewej- dwie ręce + dodatkowa dłoń wychodząca z... brzucha? o.O {i o to mi chodzi}
EDIT2: nie rozkminiłam tego w ten sposób (ach ten pośpiech.. xD). Choć i tak trochę to zdjęcie mnie nurtuje. Ale dobra, mniejsza o tą fotą x)
Ostatnio edytowane przez masterlag : 29.10.2009 o godz. 18:46.
Krakowska Wiślaczka!
Hamas_kr
Senior Member

Stary 29.10.2009, 16:51
To nie jest fotomontaż. Nie wiem czy byłeś na jakimś antypedale, ale można tam oprócz łysych i kibiców spotkać również "normalnych" ludzi...
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.10.2009, 16:53
Gdybym był prezydentem to bym ich wszystkich wytępił!
oskar TS
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.10.2009, 17:00
O prosze, katolicy. Ci co zlo zwalczaja miloscia. Tak, nie pozwolcie domagac sie swoich praw gejuchom, toz to wielka profanacja naszego miasta!

Z twoim nastawieniem to powienies chodzic na 2 strone bloni.Kompletnie co po niekotrym sie por... w glowach.
matt1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.10.2009, 17:02
O prosze, katolicy. Ci co zlo zwalczaja miloscia. Tak, nie pozwolcie domagac sie swoich praw gejuchom, toz to wielka profanacja naszego miasta!
Urodziłeś się w Krakowie?
na wyjazdach byłeś ilu?
karmel1906
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.10.2009, 17:03
kubawislak na prezydenta!!
sorry za OT, ale nie moglem sie powstrzymac.

czyzbysmy mieli do czynienia z wiecznie zywym, wracajacym jak boomerang, jak nie oknem to drzwiami charcerzykiem, badz jego klonem

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
kubawislak
Senior Member

Stary 29.10.2009, 17:12
karmel1906 napisał(a):Wyświetl post
kubawislak na prezydenta!!
sorry za OT, ale nie moglem sie powstrzymac.

czyzbysmy mieli do czynienia z wiecznie zywym, wracajacym jak boomerang, jak nie oknem to drzwiami charcerzykiem, badz jego klonem
To była oczywiście przenośnia Aczkolwiek nie trawię homoseksualnych
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 29.10.2009, 17:17
A nie lepiej to wszystko popie***lić zamiast się "napinać"? Rozumiem niechęć i w ogóle frustrację wywołaną tym przemarszem, ale im właśnie o to chodzi.. żeby jakieś kontrowersje wzbudzać! Gdyby stanąć o poziom... kilka poziomów wyżej niż oni i to wszystko olać. Dopiero wtedy byłoby ich zdziwienie, że nikt, a nikt się nimi nie interesuje,że nikt nie został "dotknięty" tymi ich pseudo wyczynami i że nikt nie ma słowa sprzeciwu wobec nich.
fanKA92
Member

Od: 06.2007

Stary 29.10.2009, 17:19
matt1906 napisał(a):Wyświetl post
Urodziłeś się w Krakowie?
mówi ten co z Krakowa nie pochodzi. . .

Sorry za OT
Edit: nie, ale.. bez sensu >wcięcie< z twojej strony -,-
Ostatnio edytowane przez fanKA92 : 29.10.2009 o godz. 17:23.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
matt1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.10.2009, 17:21
fanKA92 napisał(a):Wyświetl post
mówi ten co z Krakowa nie pochodzi. . .

Sorry za OT
a mówie, że z Krakowa jestem?

ok, rozumiem o co Ci chodziło.
Ostatnio edytowane przez matt1906 : 29.10.2009 o godz. 17:28.
na wyjazdach byłeś ilu?
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.10.2009, 17:35
Mnie to juz męczy.......

Po co ci ludzie obnoszą sie swoja innoscia.

Naprawde nikogo orienacja drugiego nie powinna obchodzic wiec po co komu takie marsze

Ne interesuje mnie czy chlop ktorego mijam idac ulicą jest gejem,tranwestytą ,albo miliosnikem zapachu 3 dniowych skarpet.Mam to gdzies,kazdy ma swoje podworko i,swoje sprawy ,problemy... niech sie nimi interesuje.To powinno dzialac wiec w obie strony ,wiec po co oni chca sie pokazac?

A nie robic jakies pseuo-marsze i ..och ! ach! jestem gejem ,jestem lesbijką no tylko popatrzcie jak nam w tej Polsce ludzie cisną...

Beda szli w barwach tęczy ,obok kordon psow i atakujacy ich wszechpolacy ,mlodzi gniewni i inni tego typu,do tego delegacje kibicow tylko pytam

P O C O

A potem placzą ze ktos ich obraża,itd.

To jest chore.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 29.10.2009 o godz. 17:42.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
kamikaze
Member

Od: 02.2009

Stary 29.10.2009, 17:55
Powiem tak niech sobie paradują, ale niech nie profanują Wawelu i innych naszych historycznych miejsc.
Tak samo marsz nie powinien być ochraniany przez policję, to jest skandal. Ile nas podatników kosztuje marsz pederastów? Czy nasze miasto nie ma co robić z pieniędzmi, że wydaję je na propagowanie zboczeńców?
mlody_ale_wierny
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 29.10.2009, 18:05
gdzie się zbieramy, zeby nas za gejow nie wzieli ? ;p
HEJ WISŁA KOSZ!!!

Hamas_kr
Senior Member

Stary 29.10.2009, 18:15
masterlag napisał(a):Wyświetl post
EDIT: jak już coś to byłAŚ! (<foch> ;P)
Faux pas... przepraszam...
masterlag napisał(a):Wyświetl post
A tak serio to przypatrz się. Nie chodzi mi o ludzi, bo wiem, że różni są, różni chodzą, ale ... Np. ten gość 4. od lewej- dwie ręce + dodatkowa dłoń wychodząca z... brzucha? o.O {i o to mi chodzi}
Ręka to nadruk na bluzie...

Młody 13.00 przy katedrze na Wawelu.
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 29.10.2009, 18:28
Cytat:
Oni domagaja sie pewnych praw, chca zawierac zwiazki malzenskie, aby moc po sobie dziedziczyc, oddawac organy itd. Nie wiem jaki sens ma zabranianie tego tym ludziom. Moze Wy mi wytlumaczycie dlaczego?
To zastanów się dlaczego państwo przewiduje pewne przywileje i specjalne instytucje , dla kobiety i mężczyzny wchodzących w związek małżeństwa i żyjących w takim związku .
Myślisz , że od tak bawi się w świętego mikołaja ?
M-M
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 29.10.2009, 20:17
Ciekawe jest tez to, ze protest jest skierowany glownie do gejow. Co panowie, lesbijki nie sa takie zle?
Są złe, ale na kobiety sie ręki nie podnosi.
Wszelkie dewiacje trzeba zwalczać i pokażywać tym łajzom, że Polska to nie holandia, a jak im się nie podoba to niech się przeprowadzą właśnie tam i ruchają bez ograniczeń.
Tu jest Polska, tutaj na parady zboczeńców trzeba reagować agrasją.
Nie będą się wozić po rynku i domagać adopcji dzieci i legalnych związków.
Jakby to ujał bohater popularnej bajki 'fakt, że żyją jest juz dostatecznym nietaktem'.

co tu duzo pisać,
ZAKAZ PEDAŁOWANIA

ps. ide o zakład, że jak zalegalizują adopcję dzieci przez pary homoseksualne (oby nigdy taka hańba nie miała miejsca), to, żeby nie czuć się nie w pełni równouprawnieni, będą domagać się becikowego przy adopcji
Ostatnio edytowane przez M-M : 29.10.2009 o godz. 20:22.
[CENTER][SIZE=3][I]Ś.P. Kompot[/I][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][SIZE=1][I]Zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...[/I][/SIZE][/SIZE][/CENTER]
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 29.10.2009, 20:39
Ja jestem ateistą, a pedalstwa szczerze nienawidzę. Ta cała "poprawność polityczna" i cholerna "tolerancja dla wszystkiego" ci już mózg wyżarła. Jesteś zwykłą galaretą społeczną.
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 29.10.2009, 20:53
M-M napisał(a):Wyświetl post
ps. ide o zakład, że jak zalegalizują adopcję dzieci przez pary homoseksualne (oby nigdy taka hańba nie miała miejsca), to, żeby nie czuć się nie w pełni równouprawnieni, będą domagać się becikowego przy adopcji
Cytat:
Najpierw żyły w homoseksualnym związku partnerskim, potem walczyły o dzieci. Prawo do opieki nad dziećmi przysługuje nie tej, która obecnie ma męża, ale jej byłej partnerce.

Stanowy sąd najwyższy podtrzymał tym samym wyrok, który zapadł rok temu w niższej instancji. Był to pierwszy wyrok dotyczący opieki nad dziećmi w związkach partnerskich w stanie Montana.

Sąd przyznał prawo do opieki nad dziećmi samotnej lesbijce Michelle Kulstad, podnosząc argumentację równości wobec prawa. Jego zdaniem, przyznanie praw do opieki nad dziećmi parze małżeńskiej byłoby dyskryminacją homoseksualistki. - Lesbijki i geje nie mogą być zmuszani do walki o małżeństwa, do wychowywania dzieci i życia z tą samą godnością, która przysługuje heteroseksualistom – napisał w uzasadnieniu sędzia James Nelson. Dyskryminację „na podstawie orientacji seksualnej” nazwał bigoterią.

Kulstad w 2006 roku została porzucona przez Barbarę Maniaci, adopcyjną matkę dwójki dzieci, które razem adoptowały. 9-letni dzisiaj chłopiec trafił do pary w 2001 r., 6-letnia dziewczynka – trzy lata później. Kiedy relacje między kobietami się popsuły, jeszcze na rok przed ostatecznym rozpadem związku zaczęły się kłótnie o dzieci. Kulstad postanowiła wstąpić na drogę prawną, gdy jej partnerka zawarła heteroseksualny związek małżeński i razem z mężem przejęła opiekę nad dziećmi.

To nie pierwsza tego typu batalia sądowa lesbijek o prawa do opieki nad dziećmi. W ubiegłym miesiącu głośnym echem odbiła się sprawa, która trafiła do sądu w stanie Wirginia. Tam homoseksualistka odmówiła podporządkowania się wyrokowi sądu, który przyznał prawo do widywania się z 7-letnią adoptowaną córką jej byłej partnerce.
P.S.
Porucznik Gruber też będzie?
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.10.2009, 21:01
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Porucznik Gruber też będzie?
Matko. Widziałem tylko jedną głupszą kombinacje - pederaści w koszulkach z podobizną Che. Ciekawe czy wiedzą, co na temat ich zboczenia miał do powiedzenia ich idol
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.10.2009, 21:27
Heh wsrod lesbijek chodzil taki dosc nieywbredny zarcik a w zasadzie odpowiedz na pytanie, czy one chca w jakis sposob pokazac swoja meskosc. To one na to pytanie zawsze odpowiadaja ze geje zabieraja im cala kobiecosc)).
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.10.2009, 21:36
zakaz pedałowania publicznie. BEZ PRAW DLA ZWIAZKÓW GEI I LESBIJEK !!
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 29.10.2009, 21:42
tylko nie pomylcie parad bo podobno ok 11;30 idzie parada hellowen przez rynek he he to tak dla rozlużnienia tematu ,
a teraz na serio byli na RYNKU teraz WAWEL może niedługo paradować będą na golasa po GROBACH KROLEWSKICH albo jeszcze cos innego wymysla ,a na koniec i tak media powiedzą że kibole i WSZECHPOLSCY ich pobili, przecież jak by sie w zoo umowlili albo na... POBIEDNIKU to nikt by sie nimi nie zajmował (oczywiście chodzi mi o teren lotniska nie kogoś miejscowość)
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 29.10.2009, 21:59
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Mnie to juz męczy.......

Po co ci ludzie obnoszą sie swoja innoscia.
otóż to!

mnie Oni nie obchodzą dopóki nie obnoszą się swoją innością. Niech sobie będą. Ale niech nie organizują tego typu akcji.

A jeśli chodzi o dzieci w tego typu związkach, to moim zdaniem jest to straszne s****ysyńst*o. Dziecko musi mieć tatę i mamę, aby się prawidłowo rozwijać. Czasami są sytuacje że ma tylko jednego rodzica, i to jest naturalne. Ale opcja tata-tata albo mama - mama jest niedopuszczalna.
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 30.10.2009, 01:06
Naprawdę mam już ich dość. Po cholerę im takie akcje Lepiej się poczują, jak pokażą światu swoje odchyły A teraz jeszcze na Wawel im się zachciało... Nosz kur... może niech od razu zażądają, żeby im udzielali slubów w katedrze wawelskiej albo w Mariackim. Paranoja, krótko mówiąc.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów