|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
dziekowka.
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jakie polecacie technikum zaoczne dla dorosłych ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś aktualne składy do FIFY 09?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy jutro będzie można kupić Gazetę Wyborczą wraz z filmem ,,Kulisy II wojny Światowej" - czy jutro będzie cz. 3 czy 4, bo 3 nie dałem rady dziś obejrzeć... chyba, że ktoś ma linki do tego filmu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
gdzie mogę zobaczyć statystyki Eurobasketu, kto ile rzucił itp
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jakaś nowa aktualizacja została wprowadzona do battlefielda 2?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Co jest potzrebne do wyrobienia legitymacji ubezpieczeniowej orpocze tego druku e-22
Ile zdjec i czy cos jeszcze CZy moge to wyslac poczta czy myusze osobiscie sie udac do swojego odzdzialu Zus |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.urbancity.pl/pl/open/cata...19498#bigPhoto wie ktoś gdzie mogę dostać taką bluzę w krk?
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
da sie gdzies nabyc te koszulki polo adidasa reprezentacjii Polski w siatce? te biale z Plus na plecach i flaga z przodu
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
zamierzam sobie kupić słuchawki zamknięte... cena to od 300 do 400zł. i teraz pytania:
jaka firma jest dobra wolałbym bezprzewodowe... ale czy nie jest dużej różnicy w jakości dzwieku niż w przewodowych |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sennheiser! Najlepsza
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm zależy co potrzebujesz. Ja mam Hd 205, bo na takie sobie mogłem pozwolić i grają pięknie.
Każde Senki, powyżej 300 zł to już na prawdę porządny sprzęcior. Dodam tylko, że firma ta nagłaśniała m.in. Mistrzostwa Świata w Korei, Niemczech. Że nie wspomnę o milionach koncertów ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja wolałbym bezprzewodowe... nie ma różnicy w jakości dźwięku
wiesz... plątające się kable... a tak to chodze sobie po mieszkaniu i słucham sobie muzy z kompa bez przypału żeby innym nie przeszkadzało, albo podłączam do ipoda który jest w plecaku i też nie ma problemu... tylko ta jakość... bo słyszałem że jest bardzo duża... :/
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 08.09.2009 o godz. 23:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Hdj - 1000 , akg , technics i senki też , jak coś to mogę ci napisać jutro dokładanie modele bo teraz spać mi sie che xd
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Różnica jest mniej więcej taka, co oglądanie meczu, a czytanie relacji w internecie. Niby dowiesz się tego samego, ale wrażenia z goła inne
![]() Tylko przewodówki! ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja mam takie pytanie..
Szukam pracy ale ciężko znaleść..czy ktoś tu z forumowiczów,może ma jakieś kontakty,znajomych którzy mogą dac prace lub dac jakiś punkt zaczepienia cokolwiek to bardzo ważne. Dzieki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
albo zbieranie ogórków na białorusi... 0,40zł. na godzinę... to może byś napisał co skończyłeś ile masz lat i co byś chciał robić... na czym się znasz... z tłumaczeniem to prawda a z ogórkami już troszkę mniej ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Podam Ci taki przykład - sam mam od dawna Sennheisery 515(średnia półka) i jak słucham muzy ze swojego kompa, gdzie wszystko idzie przez baaardzo stary, ale konkretny wzmacniacz techniksa, to dzwięk potrafi rozbić mnie na kawałki...Jak te same słuchawki podepne bezpośrednio do kompa kobity(w drugim pokoju) - to jest płasko. Jak to ma być na lapka i ipoda - pochodź po sklepach , przetestuj kilka modeli w okolicach 200-300 zeta.Jak dla mnie bez konkretnego wzmacniacza nie ma sensu inwestować w coś droższego.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 09.09.2009 o godz. 00:57.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racja, nie doczytałem o co chodzi dokładnie. Ja mam podpięte pod mixer, także idą przez podwójny wzmacniacz
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pioneer a-449... wystarczy
kolejny problem... zacznę tak: mam Vistę... nie ma dźwięku podczas włączania lapka i nie ma dźwięku na youtube... a jak puszcze muzykę na winampie to śmiga wszystko... teraz 2 problem... mam podłączony wzmacniacz i altusy o niego, ale jak cos puszcze to te małe glośniczki w lapku też nadupcają... a chyba nie powinny...
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 09.09.2009 o godz. 13:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię/wypożyczę tą książkę? Bo u mnie w mieście nie ma :/
Dominiczak H ,Granice państwa i ich ochrona 966-1996 PILNE! ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy wie ktoś czy jest w Wieliczce boks/kick boxing/muai thai
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
boks na Gorniku reszta nie wiem
![]()
.....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dawno temu założyłem sobie profil na Naszej - Klasie.
Lecz zapomniałem loginu i hasła . Jak mogę to odzyskać albo usunąć konto? Proszę o odpowiedź.!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
a jest jakas strone lub forum boksu na gorniku?
|
|
|