The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pysio
Banita

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2009, 12:14
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Ja mam wielki szacunek do Pana Włodzimierza - zarówno za grę w narodowych barwach, jak i za to, że syna wychował na Polaka i reprezentanta Polski. Jak pokazuje przykład Trochowskich, Podolskich i Klose - na ogół jest inaczej.

Dlatego traktuję cytowaną wypowiedź z www.stawiam.com (co to w ogóle jest?) za wyjętą z kontekstu i na 100% nieautoryzowaną dykteryjkę, a nie poważną deklarację.

Z resztą dorobek trenerski Smolarka Seniora jest mniejszy, niż Płatka, Lesiaka, Trzeciaka i Pasieki razem wziętych.
dziwne, żeby był większy jak porównałeś jego dorobek trenerski do 4 innych trenerów razem wziętych hehe
Odpowiedz cytując
Wichar87
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.09.2009, 14:13
Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z biletami na mecz w Czechach? Można je gdzieś kupić, albo będzie tak jak teraz ze Słowenią?
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.09.2009, 14:16
Rozkmińcie jakie kary ludzie dostali za odpalenie racy, zasłonięcie sie szalikiem i bycie pijanym:
http://sport.onet.pl/0,1262245,2039174,wiadomosc.html !!

pa-ra-no-ja

Wisła
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.09.2009, 14:25
"Dobijemy Polaków"

Cytat:
Piłkarz Wisły Kraków Andraż Kirm już ostrzy sobie zęby na mecz z reprezentacją Polski. Jeśli Słowenia wygra, przybliży się do meczów barażowych, a Andraż sprawi sobie znakomity prezent urodzinowy.

- Gram w Polsce, lubię Polaków, Kraków jest super, bo przypomina mi rodzinną Lublanę. Ale nie liczcie na taryfę ulgową - ostrzega Kirm. - Jeśli będzie okazja, to dobijemy Polaków. Po remisie z Irlandią Północną jesteście rozdrażnieni, więc musimy uważać, ale gramy u siebie i leciutkim faworytem jest Słowenia. Kiedyś o finałach mistrzostw świata mogliśmy tylko pomarzyć, a teraz to bardzo realny cel. I nie chcemy, aby w końcówce Polacy nam to zepsuli.

- Już nie mogę się doczekać pojedynku z Pawłem Brożkiem. Przekazałem sporo informacji na jego temat naszym obrońcom, więc Paweł jest rozpracowany.

Jeszcze przed eliminacjami wydawało się, że trafiliśmy do wymarzonej grupy. Rzeczywistość okazała się brutalna. Najpierw Irlandia Północna, teraz Słowenia otwarcie przyznają, że chcą pokonać polski zespół. Miejmy nadzieje, że ich bojowe nastroje znikną jutro po ostatnim gwizdku sędziego.

Skoro jednak słaba Słowenia i jeszcze słabsza Irlandia Północna podchodzą do pojedynków z Polakami jak do równego sobie, to co nas czeka w meczach z Czechami i Słowakami?
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.09.2009, 14:59
znów weszło

dziś w PS jest wywiad z Kirmem i jakoś tam nie uderzała z niego taka agresja, tylko wypowiadał się w porządku o naszej reprezentacji czy o Pawle Brożku

edit.
Co do tych kar: race, alkohol, czy jakieś rzucanie koszem można w jakiś sposób zrozumieć bo w końcu takie jest prawo ale...
"Innych trzech widzów meczu, którzy nie wykonali poleceń ochrony i zajęli inne miejsca niż wyznaczone na bilecie, sąd ukarał grzywną w wysokości od 1,1 do 1,5 tys. zł i dwuletnim zakazem wstępu na mecze reprezentacji Polski."
to już przegięcie na maksa.
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 08.09.2009 o godz. 15:11.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 08.09.2009, 15:06
Robert_wislak napisał(a):Wyświetl post
Rozkmińcie jakie kary ludzie dostali za odpalenie racy, zasłonięcie sie szalikiem i bycie pijanym:
http://sport.onet.pl/0,1262245,2039174,wiadomosc.html !!

pa-ra-no-ja
Surowe kary są najlepszym sposobem. Co prawda nie powinno się tyczyć podchmielonych ale jak byłem Stadionie Śląskim na meczu z Danią ze 2 lata temu to pewien człowiek był tak nachlany, że wymiotował dalej niż widział. Dlatego pochwalam surowe kary za bycie pijanym na stadionie.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.09.2009, 15:26
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Ja mam wielki szacunek do Pana Włodzimierza - zarówno za grę w narodowych barwach, jak i za to, że syna wychował na Polaka i reprezentanta Polski. Jak pokazuje przykład Trochowskich, Podolskich i Klose - na ogół jest inaczej.
A masz szacunek za to, ze wychowal syna tak, ze ten sklecic zdania po polsku nie umie?

W Legii sie nie sprawdził - słabiak.

A powaznie to arcy wkurza mnie Smolarek senior - bo wymyslil to zalosne zastawianie sie dupa w narozniku (czym zachwycają sie niektorzy moi rodacy) zamiast grac o wyzsze zwyciestwo. Za kazdym razem jak to widze to mnie to wkurza. Jest 1-0 dla nas, akcja dwoch na dwoch i zamiast przeciwnika dobic to lecimy do naroznika i zastawiamy pilke dupą. Wielkie umiejetnosci.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 08.09.2009, 15:32
0 22 napisał(a):Wyświetl post
A masz szacunek za to, ze wychowal syna tak, ze ten sklecic zdania po polsku nie umie?

W Legii sie nie sprawdził - słabiak.

A powaznie to arcy wkurza mnie Smolarek senior - bo wymyslil to zalosne zastawianie sie dupa w narozniku (czym zachwycają sie niektorzy moi rodacy) zamiast grac o wyzsze zwyciestwo. Za kazdym razem jak to widze to mnie to wkurza. Jest 1-0 dla nas, akcja dwoch na dwoch i zamiast przeciwnika dobic to lecimy do naroznika i zastawiamy pilke dupą. Wielkie umiejetnosci.
mecz Polska - Austria 1-0 dla nas.. mamy kontrę i zamiast grać to jego syn biegnie do narożnika i robi to samo co jego stary.. później idzie kontra Austriaków.. faulujemy.. rzut wolny.. wrzuta w pole karne.. dalej każdy wie jak było..

NIE DLA SMOLARKÓW!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 08.09.2009, 15:35
0 22 napisał(a):Wyświetl post
mam podobne zdanie...z tym że nie chodzi mi o dobicie przeciwnika...tylko gre fair play. Dla mnie to czyste tchórzostwo i frajerstwo. Zawsze mi się niedobrze robi jak widzę taką gre. Nawet prezentowaną przez drużynę ktorej kibicuje.

rozumiem gre w dziada, wymienianie podań między obrońcami i bramkarzem...ale nie ten wymysł Smolarka...gościa którego styl gry był podobny do Laty...czyli kopnij i biegnij. Takim piłkarzom jak Deyna, Lubański czy Szymanowski inteligencją boiskową do pięt nie dorastali...a co widąc po ostatnich wypowedziach Laty i Smolarka w życiu też nią nie grzeszą.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 08.09.2009, 15:36
SZYMEK_TSW napisał(a):Wyświetl post
znów weszło

dziś w PS jest wywiad z Kirmem i jakoś tam nie uderzała z niego taka agresja, tylko wypowiadał się w porządku o naszej reprezentacji czy o Pawle Brożku

edit.
Co do tych kar: race, alkohol, czy jakieś rzucanie koszem można w jakiś sposób zrozumieć bo w końcu takie jest prawo ale...
[b]"Innych trzech widzów meczu, którzy nie wykonali poleceń ochrony i zajęli inne miejsca niż wyznaczone na bilecie, sąd ukarał grzywną w wysokości od 1,1 do 1,5 tys. zł i dwuletnim zakazem wstępu na mecze reprezentacji Polski."
to już przegięcie na maksa.[/b[
dlaczego przegięcie?

wyobraź sobie sytuację, że to ty zapłaciłeś grubo za bilet i chciałbyś mecz obejrzeć na dobrym miejscu, podchodzisz do swojego krzesełka a tam trzech koksów mówi, żebyś spadał.. poleciałbyś pewnie do ochrony się poskarżyć.. i tym sposobem skoro ochrona/policja musi zareagować to już musi też być kara.. prosta zasada..
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.09.2009, 15:43
znów weszło

edit.
"Innych trzech widzów meczu, którzy nie wykonali poleceń ochrony i zajęli inne miejsca niż wyznaczone na bilecie, sąd ukarał grzywną w wysokości od 1,1 do 1,5 tys. zł i dwuletnim zakazem wstępu na mecze reprezentacji Polski."
to już przegięcie na maksa.
sport.wp.pl
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.09.2009, 16:00
Dobrze trzeba karac wysoko, bo Polacy to albo tak rozbestwiony narod a moze tak glupi ze jak porzadnie nie dostanie sie po kieszeni to nie zrozumieja. Jak nie wolno wnosic rac itp o sie nie wnosi ich, chyba nikt nie jest takim imbecylem ze nie potrafi zrozumiec tak prostych zasad. Nie jestem z atakim ograniczaniem praw tak jak to bylo z racami, teraz z flagami, okrzykami ale skoro juz tak ustanowiono to trzeba tego przestrzegac a jak ktos chce byc taki super mocny i mysli ze stoi ponad prawem to niech buli kase i ma zakazy stadionowe
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.09.2009, 16:40
Cytat:
sport.wp.pl
przedruk z Super Expresu ;]

Cytat:
dlaczego przegięcie?

wyobraź sobie sytuację, że to ty zapłaciłeś grubo za bilet i chciałbyś mecz obejrzeć na dobrym miejscu, podchodzisz do swojego krzesełka a tam trzech koksów mówi, żebyś spadał.. poleciałbyś pewnie do ochrony się poskarżyć.. i tym sposobem skoro ochrona/policja musi zareagować to już musi też być kara.. prosta zasada..
Jakoś nie wydaje mi się żeby bilety cenowo były jakoś strasznie zróżnicowane, oraz żeby ktoś z biletem niższej klasy mógł trafić na miejsca o wyższym poziomie cenowym. Czyli jak rozumiem jesteś za tymi ludźmi którzy u nas na stadionie kupują najlepsze miejsca na pod sektor D3 i tam chcą siedzieć

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 08.09.2009, 17:16
przedruk z Super Expresu ;]

Jakoś nie wydaje mi się żeby bilety cenowo były jakoś strasznie zróżnicowane, oraz żeby ktoś z biletem niższej klasy mógł trafić na miejsca o wyższym poziomie cenowym. Czyli jak rozumiem jesteś za tymi ludźmi którzy u nas na stadionie kupują najlepsze miejsca na pod sektor D3 i tam chcą siedzieć
cena biletów na mecz z Irlandia Północną od 60 do 160 ... to jednak jak dla mnie straszna roznica jest. A sektor d3 za bardzo tu nie ma nic do rzeczy bo to młyn- kazdy kto kupuje bilet zdaje sobie sprawe jaka jest tam atmosfera, poza tym wszedzie jest trabione ze d3 to sektor dla fanatykow. Repra to cos zupełnie innego, kupujesz bilet i chcesz tam siedzieć, proste i logiczne...
Odpowiedz cytując
vacs
Member

Stary 08.09.2009, 19:08
Oskarżenia dla 9 kibiców za mecz z Irlandią niektóre naprawde dziwne 2 lata zakazu na reprezentacje i 1,5 tysiaca za zajecie złego miejsca jest to normalne? http://www.waszapilka.pl/article,219...cia_na_Slaskim
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 08.09.2009, 19:24
vacs niby wydaje sie to smieszne i zenujace ale jak pomyslec to pewnie ich nie raz poproszono zeby ustapili z tych miejsc i przeslzi tam gdzie maja bilety, skoro nie posluchali to bardzoi dobra kara, trzeba bydlo wygnac ze stadionow bo nie moze byc tak ze jak ktos jest silniejszy to sobie siada gdzie chce i mu sie nikt nie postawi bo sie boi...

PS Moimz dnaiem wlasnie od takich malych czynow sie zaczyna. Ochrona poprosila ich zeby sie przenisli oni nie posluchali- hmm pewnie pomysleli jacy to sa fajni i bezkarni, na nastepny mecz taki koles wniesie race bo bedzie myslal ze stoi ponad prawem, zamaskuje sie szalikiem pozniej rzuci cos na boisko itd itd jak jest prawo to trzeba go przestrzegac a nie traktowac je wybiorczo. Nie wolno wchodzic na boisko to sie nie wchodzi nie wolno zajac cyzjegos miejsca na trybunach to sie nie zajmuje, jakby takie małe wybryki były akceptowane to doszlibysmy do tego ze krasc komus 100 zł nie mozna ale 10 zł to przeciez nic takiego...
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 08.09.2009 o godz. 19:27.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.09.2009, 19:54
Cytat:
vacs niby wydaje sie to smieszne i zenujace ale jak pomyslec to pewnie ich nie raz poproszono zeby ustapili z tych miejsc i przeslzi tam gdzie maja bilety, skoro nie posluchali to bardzoi dobra kara, trzeba bydlo wygnac ze stadionow bo nie moze byc tak ze jak ktos jest silniejszy to sobie siada gdzie chce i mu sie nikt nie postawi bo sie boi...

PS Moimz dnaiem wlasnie od takich malych czynow sie zaczyna. Ochrona poprosila ich zeby sie przenisli oni nie posluchali- hmm pewnie pomysleli jacy to sa fajni i bezkarni, na nastepny mecz taki koles wniesie race bo bedzie myslal ze stoi ponad prawem, zamaskuje sie szalikiem pozniej rzuci cos na boisko itd itd jak jest prawo to trzeba go przestrzegac a nie traktowac je wybiorczo. Nie wolno wchodzic na boisko to sie nie wchodzi nie wolno zajac cyzjegos miejsca na trybunach to sie nie zajmuje, jakby takie małe wybryki były akceptowane to doszlibysmy do tego ze krasc komus 100 zł nie mozna ale 10 zł to przeciez nic takiego.
Bo odpalenie racy i zajęcie nie tego miejsca które jest przypisane przy bilecie jest szczególnie niebezpiecznym i społecznie szkodliwym czynem .
Jak spenalizują pierdzenie w miejscu publicznym , to też będzie ok bo prawo tak nakazuje ?
Czasem jednak trzeba się zastanowić czy coś faktycznie stanowi jakieś zagrożenie a nie bezrefleksyjnie uważać , że skoro zostało przez ustawodawcę uznane za przestępstwo to musi być złe .
Zresztą pomijając sam fakt czy słusznie jest to spenalizowane czy nie (według mnie nie) , to sędzia ma dosyć szeroką możliwość wyboru sankcji karnej a 8 mc pozbawienia wolności w zawiasach na 2 lata , za odpalenie racy , to jest śmiech na sali .
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.09.2009, 19:54
Cytat:
PS Moimz dnaiem wlasnie od takich malych czynow sie zaczyna. Ochrona poprosila ich zeby sie przenisli oni nie posluchali- hmm pewnie pomysleli jacy to sa fajni i bezkarni, na nastepny mecz taki koles wniesie race bo bedzie myslal ze stoi ponad prawem, zamaskuje sie szalikiem pozniej rzuci cos na boisko itd itd jak jest prawo to trzeba go przestrzegac a nie traktowac je wybiorczo. Nie wolno wchodzic na boisko to sie nie wchodzi nie wolno zajac cyzjegos miejsca na trybunach to sie nie zajmuje, jakby takie małe wybryki były akceptowane to doszlibysmy do tego ze krasc komus 100 zł nie mozna ale 10 zł to przeciez nic takiego...
Oj nie popłacz sie... Co Wy macie z tymi racami...?!... To takie straszne...? Odpaliłby... przynajmniej byłoby mniej piknikowo na kadrze... rzuciłby... są służby porządkowe... Kiedyś jakoś z tym nie było problemów... ba... dalej gdzieniegdzie nie jest to problemem... Nie wiem co się z tym krajem dzieje wszyscy chcą drugą Japonie, Irlandie, Anglię... Jakbyśmy po prostu nie mogli być sobą...

Jak denerwują Cię małe wybryki, nie umiesz myśleć samodzielnie, i przestrzeganie "prawa" jest dla Ciebie najważniejsze to... zapisz się do prewencji...

"prawa" bo takie prawo to jest kpina...

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 08.09.2009, 20:04
Kurt napisał(a):Wyświetl post
Jakbyśmy po prostu nie mogli być sobą...

.
Sobą to są... na boisku.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 08.09.2009, 20:08
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Bo odpalenie racy i zajęcie nie tego miejsca które jest przypisane przy bilecie jest szczególnie niebezpiecznym i społecznie szkodliwym czynem .
Jak spenalizują pierdzenie w miejscu publicznym , to też będzie ok bo prawo tak nakazuje ?
Czasem jednak trzeba się zastanowić czy coś faktycznie stanowi jakieś zagrożenie a nie bezrefleksyjnie uważać , że skoro zostało przez ustawodawcę uznane za przestępstwo to musi być złe .
Zresztą pomijając sam fakt czy słusznie jest to spenalizowane czy nie (według mnie nie) , to sędzia ma dosyć szeroką możliwość wyboru sankcji karnej a 8 mc pozbawienia wolności w zawiasach na 2 lata , za odpalenie racy , to jest śmiech na sali .
Może nie są to tak niebezpieczne czyny. Ale po co w takim razie w ogóle przypisywać miejsca i dawać różne ceny dla biletów ?
A może ktoś z dzieckiem chciałby iść na mecz i taki dym z racy mógłby źle wpłynąć na jego zdrowie ?
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.09.2009, 20:12
cfa napisał(a):Wyświetl post
Może nie są to tak niebezpieczne czyny. Ale po co w takim razie w ogóle przypisywać miejsca i dawać różne ceny dla biletów ?
A może ktoś z dzieckiem chciałby iść na mecz i taki dym z racy mógłby źle wpłynąć na jego zdrowie ?
Myśle, że mógłby go zabić

Ale sie porobiło.....
Odechciewa mi sie Euro...
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.09.2009, 20:17
Nie popadajmy od skrajności w skrajność. Zawsze na meczu się znajdą zarówno mariany jak i fanatycy. Ale to co robią polskie władze odnośnie wprowadzania tzw. modelu angielskiego jest po prostu żenujące i wręcz śmieszne. Do marianów i ludzi którzy nigdy nie byli na poważnym meczu - stadion to nie teatr. Tyle w temacie. Szkoda tylko, że te absurdalne kary mogę rzeczywiście doprowadzić do stworzenia 'widowiska sportowego' na polskich arenach.
the end
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.09.2009, 20:36
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Myśle, że mógłby go zabić

Ale sie porobiło.....
Odechciewa mi sie Euro...
Hehhe...Ale byc nachlanym piknikiem na meczu kadry to juz nie jest szkodliwe Wyje*8ne mam na kadre i wszlkie mecze reprezentacji jakiekogokowilek sportu. Koszykowka, siatkowka, brydz albo skoki narciarksie---te same piknikowate mordy. Dziekuje , ale ja wysiadłem na stacji pod haslem: Wisla.
Odpowiedz cytując
dawidex44
Banita

Stary 08.09.2009, 20:48
Kirm będzie grał z Polską?
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 08.09.2009, 20:50
Kurt napisał(a):Wyświetl post
Jak denerwują Cię małe wybryki, nie umiesz myśleć samodzielnie, i przestrzeganie "prawa" jest dla Ciebie najważniejsze to... zapisz się do prewencji...

Przepraszam.

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 08.09.2009, 20:54
Cytat:
Oj nie popłacz sie... Co Wy macie z tymi racami...?!... To takie straszne...? Odpaliłby... przynajmniej byłoby mniej piknikowo na kadrze... rzuciłby... są służby porządkowe... Kiedyś jakoś z tym nie było problemów... ba... dalej gdzieniegdzie nie jest to problemem... Nie wiem co się z tym krajem dzieje wszyscy chcą drugą Japonie, Irlandie, Anglię... Jakbyśmy po prostu nie mogli być sobą...

"prawa" bo takie prawo to jest kpina...
Kolego nie spinaj sie tak i pomysl troche. Jak teraz ktos wniesie race i mu sie upiecze to na nastepny mecz race przyniesie debil ktory ja wykorzysta nie do takich celow jakich trzeba. Historia chyba pokazała jakie bydło chodiz na polskie stadiony i mam nadzieje ze to bydlo da sie wytepic. Nie jestem jakims piknikiem tylko fanatykiem ale nie rozumiem jak mozna sie rzucac racami czy bic sie na stadionie a chyba nie zaprzeczysz ze jak w Polsce dasz palec kibicom to zaraz cała reke wezma. Stop temu bandytyzmowi bo pozniej normalny kibic ktory chce kibicowac swojej druzynie ma na starcie miano chuligana i bandyty. I wlasnie tak sie zaczyna, wniesie sobie ktos race, pozniej rzuci ja na kogos pozniej wywola zamieszki - takie fajne to jest jak na meczu kibice chca odgrywac glowna role, tylkos zkdoa ze nie dopingujac tylko awanturujac sie
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 08.09.2009, 21:00
dawidex44 napisał(a):Wyświetl post
Kirm będzie grał z Polską?
Zobaczymy jutro.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 08.09.2009, 21:05
Niech piłkarze wezmą przykład z dzisiejszego dnia.Trzy mecze polaków i trzy wygrane
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.09.2009, 21:13
Z pewnością wezmą. Zwłaszcza, ze Błaszyczkowski (znowu, po raz milionowy) kontuzjowany, wiec prawdopodobnie nie zagra (moze i lepiej) natomiast zagra moze 'swietny na treningach' Łobodziński (bo Peszko jest oczywiscie wielokrotnie od niego slabszy). Kończyć tego Leonida.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.09.2009, 21:16
leyzer87 napisał(a):Wyświetl post
Zobaczymy jutro.
Będzie. I życzę mu bramki.
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów