|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
http://sport.onet.pl/0,1248770,20381...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 07.09.2009 o godz. 13:17.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jestem Polakiem i dopóki jest szansa będę wierzył że awansujemy tylko że gdy wygramy Leo zostanie i znów będzie to samo.Z tym człowiekiem nic już nie zdziałamy trzeba budować nową drużynę!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
No przynajmniej w 2012 roku nie bedzie problemu z awansem bo gramy u siebie no chyba ze nam UEFA turniej zabierze. Zeby zbudowac nowa druzyne czeba by zaczac od PZPNu i ludzi z nim zwiazanim inaczej nie ma szans bedzie to samo tylko w innym opakowaniu ![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja bym naprawde chciał Smude w tej reprezentacji. U niego przynajmniej nie będzie powołan dla gosci co nie grają w klubie a jak juz dostaną powołanie to sie nie starają. Moze beda pojedyncze przypadki, ale przynajmniej jak ktos nie bedzie zapie*** to wyleci , i to mi sie podoba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Zycze mu powodzenia w obejmowaniu stanowiska slekcjonera. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Przecież trenerem zostanie Majewski. Przyzwyczajcie się do tej myśli, żeby sobie oszczędzić rozczarowania na przyszłość. Smuda jest zbyt niezależny, żeby leśne dziadki go powołały, bo potem będą mieć z nim problemy. A Majewski? Jak Cracovia- układowy i zrobi wszystko, żeby wleźć w dupsko władzy, więc idealny kandydat.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale wiecie jak to będzie brzmialo, z 46 tysięcy gardeł
SSTTTTTTEEEEEEEEFFFFFFFFFFFAAAAAAAANNNNNNNNNNN SSSSSSSSTTTTTTTTTTEEEEEEEEEFFFFFFFAAAAAAAAANNNNNNN NNNNNNNN przeciwnicy sami się będa po tym podkładali szkoda tylko że znając uroki Doktora, w bramce może stanąc Przyrowski na środku będzie panował Polczak z Wasilukiem a w ataku idealny Grzegorz Rasiak ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli trenerem reprezentacji miałby zostać Majewski to ja nie obejrzę już żadnego meczu Biało-Czerwonych!Jestem pewien że Smuda dostrzegłby wreszcie Piotrka B.i Arka Głowackiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Arkowi Głowackiemu to ja dziekuje za mecz z Anglią.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To tylko w Polsce jest mozliwe, zeby trener-posmiewisko dostal najlepsza dostepna fuche.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety problemem Piotrka Brozka jest to ze w polsce ma opinie zapchajdzury, z racji tego ze juz byl probowany na wielu pozycjach. To odstrasza od powoływania go.
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeżeli Majewski na prawdę zostanie trenerem to pod naszą piłką pęknie dno, bo jego już sięgnęliśmy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie widzialem jednego rewelacyjnego. Kazdemu przecietnemu kibicowi ogladajacemu mecze Repry, slowo Głowacki i słowo Repra kojarzy sie z meczem z Anglią. Zgoda z Krzynówkiem - powinni go wywalić po mundialu 06.
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Andrzej Iwan o Wasilewskim
Cytat:
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
No i mądrze prawi pan Iwan.
Woził wilk razy kilka ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A ja za mecz z Anglią dziękuję Frankowskiemu. Trzeba pozytywów szukać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale to były 2 różne mecze.
Dajcie Głowie spokój Wisła mu wystarczy.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
a dla mnie pokazał, jakim jest głąbem.
Cytat:
W tej wypowiedzi dostrzegam pozwolenie na ostre faule, a co za tym idzie ciężkie kontuzje. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co do opinii Andrzeja Iwana, to w sumie sam też podzielam podobne zdanie ze jakaś cegiełkę Wasilewski dołożył do tego, bo z tego co się orientuje on tam kartki dostawał w niemal każdym meczu. Wiadome kontuzja fatalna, ten Belg faktycznie zachował się beznadziejnie bo chciał zastawić piłkę a wyszło że skoczył na niego, i w sumie więcej tam było nieszczęścia niż złośliwości. No ale się stworzyła taka Polska typowa napinka, niczym Howard Webb itd.
a Kolega z Warszawy pisze ze Andrzej Iwan jest głąbem, to ja powiem że jest jednym z niewielu facetów z piłkarskiego światka który zawsze jest w 100% szczery. 2 sprawa z tego co poznaje po stylu to tekst pochodzi chyba? z weszło, i zapewne trochę podkoloryzowany
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 07.09.2009 o godz. 21:51.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Krytycy znajdą się zawsze, gorzej z tymi którzy wiedzą co zrobic by lepiej było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
jak ten wywiad jest z weszło badz czegos pokrewnego to polowa pewnie pokolorowana
Co do Iwana to zgodze sie z SZYMKIEM _TSW Iwan zawsze jest szczery i tu ma u mnie duzy plus. Nie pier*** glupot byle sie komus podlizac tylo wali prosto z mostu. A uzytownikowi To Tyllko Ja radze wziasc na wstrzymanie zanim zacznie na cudzym forum obrazac byłego Wiślaka. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jak tak dalej pójdzie, to będziemy musieli bronić posady Leoo jak niepodległości. Jeszcze tylko "Piechniczek - reaktywacja" i można stypę zaczynać. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Łoooo, dobre! ![]() Z miejsca by wyjebał Obraniaka (co za przypadek, że gra na tej samej pozycji, co jego syn! ), a potem mówi, że doradzałby jak najlepiej po uczciwej selekcji. Taaa![]() ![]() ![]() A typek z Warszawy żeby się przypadkiem nie popłakał. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobry tekst o Obraniaku. Najpierw mowi ze gosc grał do dupy, a potem ze Leo wystawil go na nie tą pozycje co trzeba i to dlatego Obraniak grał do dupy. Czyli w koncu czyja to wina? Obraniaka czy Leo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Iwan przesadza.
Wasilewski jest twardo grajacym obronca, ale nie chamem boiskowym jak Szala, Bak (Arkadiusz) czy Cantoro. Glowacki tez gra twardo, Arboleda i Choto rowniez. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Ja mam wielki szacunek do Pana Włodzimierza - zarówno za grę w narodowych barwach, jak i za to, że syna wychował na Polaka i reprezentanta Polski. Jak pokazuje przykład Trochowskich, Podolskich i Klose - na ogół jest inaczej.
Dlatego traktuję cytowaną wypowiedź z www.stawiam.com (co to w ogóle jest?) za wyjętą z kontekstu i na 100% nieautoryzowaną dykteryjkę, a nie poważną deklarację. Z resztą dorobek trenerski Smolarka Seniora jest mniejszy, niż Płatka, Lesiaka, Trzeciaka i Pasieki razem wziętych. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|