|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dlatego wczoraj Mauro widziałem w Carrefourze na Zakopiance z rodzinką około 18:30.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Weź mi wyjaśnij etymologię tego zdjęcia bo ja za głupi chyba jestem na to, albo Ty jesteś przewrażliwiony ... ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Podbijam pytanie...
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
chodzi o to, że Cantoro przechodzi obok meczu...
wisi mu czy będzie karny czy nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A może po prostu Mauro szedł do liniowego.... patrzył się w jego stronę, albo ktoś coś do niego mówił...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Z pianą na ustach pędził do liniowego, nie idąc w jego stronę
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
zresztą na tym zdjęciu widać, że Małecki też gdzieś miał czy jest karny czy nie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Po tym zdjęciu to poznałeś ? Może go akurat Skorża wołał bo chciał przekazać mu jakieś uwagi, może po prostu nie chciał już tam iść bo widział, tak jak ja naliczyłem tam, 6 naszych zawodników i czekał na rozwój wydarzeń. Rozpierdalają mnie na łopatki rozkminy niektórych po jednej focie. To zdjęcie można interpretować na milion sposobów. Fakt Mauro ostatnimi czasy nie daje powodów aby być z niego zadowolonym, ale nie szukajmy przy każdej nadarzającej się okazji sposobu aby mu dokopać. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ojej, nie bądźcie tacy przewrażliwieni. Czy nie widać, że Mauro jest osobno?
Mnie to pasuje do artykułu: http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html I n ie wyżywam się na Mauro, jest to jeden z piłakrzy, ktorych lubie i cenię |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ja tylko podałem możliwą interpretację jaką miał autor postu z tym zdjęciem na myśli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Taa, ewidentnie wypycha Sobolewskiego,żeby się tym zajął,zamiast samemu podejść do sędziego. A Łobodziński też gdzieś tam patrzy na lewo w trybuny i Alvarez też jakoś tak mało zainteresowany tym wszystkim, no nie?
Noo ludzie, proszę Was. Na podstawie zdjęcia będziecie oceniać czy zawodnik przeszedł obok meczu, czy nie? Bo przecież ze zdjęcia można tak wiele wyczytać, prawda? ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja to jaka ![]() Mauro idzie juz swoja drogą....co pasuje akurat do wiesci na temat nie przedluzania jego kontraktu. Za tyle lat nalezy mu sie jednak szacunek. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dzis Błaszczykowski gra z Realem.
Dla chętnych na cyfrze kanał direct8-156 no i barce tez mozna. na 341 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html no to nam Marcelo nadzieje zrobił! xD
|
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lubię gościa, jest bardzo sympatyczny jako człowiek - poza tym wykazuje się świetną postawą w defensywie i zdecydowanie wyróżnia się na tle naszej ligi - ale bez przesady, reprezentacja Polski to ostatnie miejsce gdzie powinien grać
(no może poza starozakonnymi czy innymi Arkami lub Lechami ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
juz rzygam tymi malowanymi Polakami
chociaż znając życie to pewnie jakies "gdybym był leo" marzenia marnego dziennikarza ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
pismaki nakrecaja afere,.......y wyssane z palca
podobnie jak bylo z "wielkimi transferami" ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przecież zupełnie inaczej powiedział. Kwestia odpowiedniego doboru słów i już wychodzi, że się wpycha do reprezentacji Polski.
Zapytali go o kadrę. Powiedział, że ciężko pracuje i marzy o tym, by kiedyś zagrać w reprezentacji Brazylii - normalka. Zapytali go, czy zagrałby dla Polski. Odpowiedział, że jeśli byłaby taka możliwość TO NA PEWNO BY SIĘ NAD TYM ZA-STA-NO-WIŁ. No i co, że by się zastanowił? Każdy by się zastanowił. A zapewnienie, że grałby z dużym zaangażowaniem? Podkreślił tylko, że jest prawdziwym profesjonalistą. AFERA AFERA ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Lubię i szanuję Marcelo za jego grę dla Wisły. to jeden z lepszych stoperów jakich mieliśmy w ostatnich latach. Życzę mu, żeby zagrał w reprezentacji...Brazylii. Wolę, żebyśmy nawet nie awansowali na MŚ jeśli mieliby grać tam sami naturalizowani zawodnicy. Ostatnio to co drugi "poważny artykuł" jest o tym, który zawodnik ma polskie korzenie chociażby w 5 pokoleniu do tyłu. To jest żenujące co te pismaki wyprawiają. Reprezentacja Polski tylko dla Polaków. Roger, Obraniak- wystarczy. Osobiście nie chcę sytuacji jak w repr. Francji gdzie ponad połowa to nie Francuzi. I żeby nie było wątpliwości to nie mam nic do obcokrajowców, czarnoskórych itp. Ale w reprezentacji powinni grać RODOWICI Polacy.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dla mnie co innego to sprawa gdy płynie w kimś polska krew, jak w Obraniaku - a Olisadebe czy Roger to już całkiem co innego.
Marcelo nie powiedział, że chce grać dla Polski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Dobrze prawisz ... niestety to pokazuje poziom naszej ligi skopanej !!!... Że zasieki z zagranicy dają więcej niż nasi rodzimi kopacze !!!... za granicą też mało który nasz robi kariere !!! Ciekawi mnie kontekst Brożka ... Angielska liga to nie przelewki ... obym się mylił ale czarno to widzę ...zagra z 10 meczy strzeli 1 gola później ława i pożegnają go bez skrupułów .... Mam nie odparte wrażanie że 5 najlepszych lig świata to za wysokie progi dla kazdego piłkarza z naszej ligi !!! Ale może się myle i Brożek zaistnieje czego mu życze ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
to ja mam takie pytanie:
kto zastąpi Pawła w ataku jeśli ten odejdzie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Fakt, że to karygodne (choć na 100% nie wiadomo czy to w ogóle prawda), ale z drugiej strony - Małecki swoim zachowaniem mocno prowokuje i w końcu się to źle skończy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
cwaniakiem na boisku trzeba być. Brawo Mały !
Czyzniewski Frajer ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Maly -kogucik co w kasze sobie dmuchac sobie nie da.
Jak ja lubie takie charaktery. Mały z nami ,kibicami!! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Moze rozrozniamjy odwazna gre na pograniczu fauli, a chamstwo, ktorym wczoraj blysnal Malecki, bo gosc fauluje ewidentnie, po czym jeszcze ma pretensje do faulowanego. Pewnie niektorych to kreci, ze jest fighter, ale to chodzi o przlozenie charakteru na gre i wyniki, a nie bluzganie kazdemu i szukanie przyslowiowego ch... wiadomo do ktorej czescie ciala. co do Brozka - z calym szacunkiem, ale jesli lepszy Zurawski zginal w Szkocji, to slabszy Brozek kariery nie zrobi w UK. Dwa mecze, gdy zagra ze swoja "skutecznoscia" i treneiro uzna, ze ma kilku innyc, lepszych na jego miejsce ( a w Fulham konkurencja jest) i Brozinho usiadzie sobie, a na Wyspach latwo z lawki wrocic mu nie ebdzie zwlaszcza, gdy pojawi sie oslawiona "hard work"... Zle mu nie zycze, a wrecz przeciwnie, ale to nie jest napastnik na Wyspy, a raczej Niemcy/Francja/.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Charakter to ma Sobol, a Mały to zwyczajnie gwiazdorzy
![]() ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Anglia nie jest dla Brożka dobrym miejscem na kontynuowanie kariery,
dla niego to Francja albo Niemcy Ale Paweł jest dorosłym człowiekiem i wie co robi. A co do Małeckiego to trzeba go trochę przytemperować, nie kiedy mu trochę odbija na boisko. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|