|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Orest trenerem Maccabi.
Zwariował. Bezapelacyjnie. ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Stary szary ligowy trenerzyna, moze zaproponowali mu ciekawy kontrakt to sobie chce dorobić...
To jest piłka - jeden wielki biznes. To tylko my, bierni widzowie, możemy sobie z boku dywagować o ambicjach, honorze i tego typu sloganach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Człowiek który zrobił nam majstra po raz pierwszy od Kuchynki to nie jakaś popierdółka w rodzaju Płatka czy Probierza. I tym większy wstyd.... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orest zgłupiał całkowicie.
Chyba za gorąco było ostatnio. Zaskoczył mnie chłop. Negatywnie zaskoczył. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może demencja, albo Alzheimer. No offence
)![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Orest na Kałuży
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Gdy jechałem na to spotkanie, dawałem sobie pięć procent szans na to, że przyjmę tę ofertę. Ale rozmowa z profesorem Filipiakiem doprowadziła do tego, że gdy wróciłem do domu, powiedziałem do siebie "o, Jezu". Sam byłem zdziwiony, że zgodziłem się zostać trenerem Cracovii - powiedział Lenczyk.
Dziwna decyzja Lenczyka...ciekawe jak długo tam potrenuje ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mam nadzieję, że nie była to słynna "pigułka gwałtu". ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ciekawe czy Kalu tez bedzie tych wszytskich z Fulham "kochał " ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kalu ma bardzo bezpośrednie podejście do miłości. Jak mówi że kogoś kocha to znaczy, że chce go (pardon my French) wydymać.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Parafrazując : Kasa Wilku, kasa...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orest
Cytat:
![]() I tak go lubię, tylko szkoda, że w cv obok mistrzostwa i 1/4 PEMK z Wisłą, będzie również miał wpisaną rozpaczliwą obronę przed spadkiem z Sąsiadką ![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wywiad z Lenczykiem http://krak.tv/kategoria-9,film-640.html ...
06:40, 07:32 nie bardzo wiem o co mu chodzi. Chęć przypodobania się nowemu środowisku? W wieku 66 lat? Po co srać tam gdzie się jadło... Szkoda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po prostu im wcześniej niektórzy zrozumieją, że w futbolu dla 99% ludzi liczy się pieniądz, a nie honor, tradycja, przywiązanie do barw i tego typu hasła tym lepiej dla nich.
Ja już dawno przyjąłem ten fakt do wiadomości i takie kwiatki jak te Oresta już mnie zwyczajnie nie ruszają Zdrowiej sobie żyję dzięki temu, są większe problemy. Poelcam taką drogę innym.
Ostatnio edytowane przez felipe : 13.08.2009 o godz. 10:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Reasumujac kazdy chwali smrod kupy w ktora niechcąco wdepnął ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli tylko ta kupa powiększa sowicie stan konta danego delikwenta to jak najbardziej niektórzy taką kupę chwalić będą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A myślałem, że już tamta telenowela się skończyła a tu widać .... będzie dogrywka ;/
http://polskatimes.pl/gazetakrakowsk...iona,id,t.html ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ejże, posluchalem tego monologu Lenczyka i mogę tylko stwierdzic, że miotał się między chęcią przypodobania a niechęcią powiedzenia pewnych rzeczy do końca.
Wolałbym, zeby po prostu powiedział: starałem sie profesjonalnie trenowac Wisłę oddając jej wtedy całe serce, a teraz będę starał się profesjonalnie trenowac Cracovię. Niestety od kilku lat Lenczyk stracił kontakt z rzeczywistością. Pozostało pustoslowie, bajania. Myslałem, że tacy ludzie mają zapewnioną jakąś godziwą emeryturę zamiast musiec bawić się w ratowanie nieprofesjonalnych klubów |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czyżby szykował się "drobny" zastrzyk finansowy? http://sport.interia.pl/raport/wisla...-wisly,1352767
|
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pierwsze niech go sprzedadzą... a jak jest jakaś klauzula to napewno Wilczek ją wykorzysta ;p
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Żałosne, ale prawdziwe. Pamiętacie ilu miał zwolenników na tym forum, gdy próbował wyciągnąć jak najwięcej kasy z klubu.Ilu żarliwie go popierało i nawet dopingowało ? A doił zdrowo Wisłę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Za jego czasów mieliśmy chociaż ładny styl gry.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem co jest żałosnego w dotrzymywaniu umów
![]() ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zero szacunku dla dziada - i niech go jeszcze bronią wielcy kibice - a on Wisłe wydoi do ostatniego gorsza....widać 100.000/mc za nic nie robienie to mało
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zyjemy w wolnym, demokratycznym panstwie prawa, zgodnie z ktorym umow sie dotrzymuje. Sad jest wlasciwym organem do rozstrzygniecia tego sporu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|