|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jaka pogoda (ile stopni) jest w Turcji w miesiącu grudzien-styczen?
Czy oferty biur podrozy w tych miesiacach jest tansza niz w czasie wakacyjnym? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Szukam takiej starej piosenki o piwie - nie jakiejś biesiadnej itp., tylko normalnie nagranej przez zespół/solistę. Wiem, że to niewiele informacji, ale musi Wam wystarczyć
A męczy mnie ta nuta strasznie. E: Nie Dżemu... E2: leyzer87 nie, to był taki oldschoolowy kawałek i puszczali go kilka tygodni temu w I Programie PR ("Maj polskiej piosenki") E3: matizaq niestety nie Znalazłem!!! Piosenka "Małe piwko", wykonywał nieodżałowany Zdzisław Maklakiewicz w filmie "Przyjęcie na dziesięć osób plus trzy": http://www.youtube.com/watch?v=IlfzmjvOY0M enjoy
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 19.06.2009 o godz. 23:01.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pytał, to odpowiedziałem, ot co. a definicję pedalstwa każdy ma własną.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może Paweł Kukiz i Piersi - Będziemy piwo pić?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
mam pytanie czy jest ktoś tu kto bardzo dobrze zna sie na grze counter strike: source?
![]()
Dla przyjaciół:
![]() Alea iacta est... Carpe diem, quam minimum credula postero.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez matizaq : 19.06.2009 o godz. 18:51.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
PODBIJAM ważne
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
To przejdź się na jakiś ich koncert i się przekonasz, że nie śpiewa z playback'u i dobrze mu to wychodzi, koncerty ogólnie bardzo fajnie grają, z playback'u śpiewa Matt Pokora, ale oni nie (przynajmniej ja tego nie słyszę) |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam. Ściągnąłem pewną gre w formacie .iso. Problem tkwi w tym ze jak wlacze daemona i chce uruchomic iso wyskakuje obraz plyty ale... bez żadnych plikow :/ tak jakby byl pusty chociaz zajmuje 501mb.
co zrobic zeby dzialalo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
10mpx - zdjęcia w trakcie meczu, nie lustrzanka .... duża tragedia?
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja kiedyś chodziłem tutaj http://www.quatro.malopolska.pl/ i bardzo sobie chwalę.
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
wzór listu motywacyjmego..............
potrzebuje......... będe wdzieczny |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
do wglądu że tak ujme........ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cześć. Słuchajcie, szukam dobrego Słownika Wyrazów Obcych do ściągnięcia na PC! Jak ktoś posiada linka, zapodajcie, prośba.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
spróbuj zainstalować Alcohola 120% i wrzuć obraz przez niego, powinno pomóc
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Są dzisiaj otwarte jakieś sklepy ze sprayami? jak tak to gdzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy sa bluethoot "uniwersalne"? Tzn pasujace do kazdego modelu telefonu? Bo z tego co patrzylem na Allegro to ok 65zł takie "cacko" kosztuje. Ale to dosc niska cena jak na takie urzadzenie... Czy Raczej zainwestowac w "lepszy" (tzn drozszy)?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś starą wersję rozkładu jazdy dla Krakowa z mmpk.info? Bo pobrałem nową i nadpisałem na starą, a ta nowa jest jakaś popsuta i nie wyświetla w ogóle rozkładów.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam wie ktoś może czy po godzinie 21 będzie się dało przejechać przez most grunwaldzki autobusem 184 ?
Na stronie MPK oczywiscie nic nie ma,a rozkład jest tylko nieznacznie zmieniony - więc może przejedzie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś jaką czcionką jest zrobiona flaga Trzej Królowie Wielkich Miast
Z góry dzięki ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
CZy Full HD i rozdzielczosc 1920x1080 to jest to samo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tak. Znalezienie odpowiedzi na to pytanie, to jakies 2 sekundy spedzone w google.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
wie ktos gdzie w necie mozna obejrzyć dzisiejszą walke Kliczka z Czagajewem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Poratuje ktoś programem "Motorola Phone Tools" w wersji dla Motki K1 ?
Bo nie mam pojęcia kiedy wyparował mi z lapa, a płytę tradycyjnie odłożyłam tak, żeby nie zgubić i ... zgubiłąm :/ Znalazłam starą, z wersją 4.0 ale teg modelu tel nie obsługuje. Więc jak ktośma to byłabym wdzięczna za jakieś podrzucenie ... jeśli w ogólę się da ? :| |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam pilne pytanie, więc przepraszam za pogrubienie nagłówka
Do kiedy należy wpłacać pieniądze (85 zł) na rekrutację na Uniwersytet Pedagogiczny? Szukałem na stronie, ale tam kompletnie nic nie pisze na temat terminu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
wpłać jak najszybciej
)![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
potrzebuje linków do filmików z obchodów stulecia Wisły, jakby ktoś miał zapodajcie.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|