The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2009, 16:58
Co do określenia "perełka", co do Beto to chyba z ironią?
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 06.04.2009, 13:10
http://www.transfermarkt.de/de/spiel....html -solidny za darmo
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...l -konkurencja na prawą obronę
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...cz/profil.html - na środek obrony
Wyżej wymieninonym kończą się kontrakty, a mogą wzmocnić rywalizacje w zespole. Kotor wie że ma szanse na to aby być pierwszym bramkarzem. Łukasiewicz ma za sobą cały sezon gry. Fonfara musi zacząć wreszcie grać.
Powód: dopis
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 06.04.2009 o godz. 13:32.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.04.2009, 13:15
Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
http://www.transfermarkt.de/de/spiel....html -solidny za darmo
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...l -konkurencja na prawą obronę
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...cz/profil.html - na środek obrony
Wyżej wymieninonym kończą się kontrakty, a mogą wzmocnić rywalizacje w zespole.
Łukasiewicz już był testowany w lecie przez Wisłe.Co do Fo nfary to jest to bardzo kontuzjogenny zawodnik.Nad Kotorowskim można sie zastanowic o ile Lech go puści.
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 06.04.2009, 13:40
Ciekawe co teraz robi Jacek. Mam nadzieje, że chociaż wykorzysta trochę urlopu, żeby nie było tak jak przed rokiem, że bierze sobie urlop w środku okienka transferowego.

Na miejscu Bednarza priorytetem dla mnie byłoby sprowadzenie Łukasza Piszczka. To plus Garguła powinno dać nam dać duże pole manewru w ofensywie.
Jeśli chodzi o obronę to nie będzie źle jeśli nastąpi spodziewana wymiana Kowalskiego za Baszcza.

Bramkarza jak zwykle ciężko będzie zastąpić, można poobserwować jak dalej będzie się spisywał Perdijic.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 06.04.2009 o godz. 13:42.
Odpowiedz cytując
bigi333
Senior Member

Stary 06.04.2009, 13:43
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co teraz robi Jacek.
Mówisz i masz:
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5541
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5542
Młodych uczy, nagrody odbiera
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto

...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę...

KLIKAJ TUTAJ CODZIENNIE
W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund

Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań
Odpowiedz cytując
fanKA92
Member

Od: 06.2007

Stary 06.04.2009, 14:29
Kiedyś juz chyba zadawałam takie pytanie, ale zadam je jeszcze raz :] a mianowicie: Chcecie kupować kogoś po obejrzeniu zdjęcia i metryczki na trnsfermarkt.de ? oO Bo tyle widzę propozycji, a tu by się sprzydał chociaż filmik na youtube czy warto się danym gościem zainteresowac

Ktos po wyżej dał pomysl by z ZL wziąć Szymka P. a w rozliczeniu im możemy dorzucić Łobo... Powiem wam że ten pomysł mi się naprawdę bardzo podoba!

Inna sprawa- myślę nad transferem Guły. OK. jest to naprawdę dobry i solidny pomocnik, ale tak się zastanawia[ła]m, czy nie mogliśmy wyjąć Cetnarskiego (młodszy, więc ewentualne braki nadrobi)? Ale ten problem, to powiedzmy sobie szczerze- żaden problem ;p
Ale jak już o Bełchatowie mowa- tego Nowaka Dawida można by jednak ściągnąć.

Ach...transfery to wbrew pozorom nie taka prosta sprawa (tym bardziej w polskiej lidze). Trzeba mieć na prawdę dobre rozeznanie noi, to czego p. Bednarz nie posiada- dar przekonywania, negocjowania. Ale miejmy nadzieję, że tym razem zobaczymy jakieś 2/3 transfery, które wypalą- Marcelo czy też [jakby nie było] Diaz pozwalają nam mieć tą nadzieję i trwać w niej przez kolejne okna transferowe ;P
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 06.04.2009, 16:32
Yyy Kotorowski? Pewnie jesteście?
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 06.04.2009, 18:13
q widzielisc 2 reprezentantow Litwy z ZL ulalala to co zagrali przeciw Francji to... no nie wierze ze graja w Polsce i to w drugiej lidze...
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.04.2009, 22:02
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Znasz go czy co? ;] oglądasz jego mecze?
nie to był głupi OT z mojej strony, ponieważ posłużyłem się w nim cholernie nieczytelną ironią za co niezmiernie przepraszam! zapomniałem dopisać że w FMie 05 bardzo chciałem go mieć w Benfice xD [czytelna ironia mam nadzieję^^]
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 10.04.2009, 15:45
bardzo podoba mi sie gra tej wiosny Smolińskiego i Kascelana z ŁKS-u.Wiem że ten pierwszy jest zawodnikiem Legii i pewnie Wojskowi wystawią za niego zaporową cene.Taki playmaker na pewno by sie Wiśle przydał ,chciałbym żeby tak grał Jirsak ale sie chyba nie doczekam.Jeśli Bednarz dysponuje jeszcze jakimiś pieniędzmi na transfery to mógłby sie zainteresowac Smołą.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.04.2009 o godz. 15:47.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 10.04.2009, 15:48
AYALA napisał(a):Wyświetl post
bardzo podoba mi sie gra tej wiosny Smolińskiego i Kascelana z ŁKS-u.Wiem że ten pierwszy jest zawodnikiem Legii i pewnie Wojskowi wystawią za niego zaporową cene.Taki playmaker na pewno by sie Wiśle przydał ,chciałbym żeby tak grał Jirsak ale sie chyba nie doczekam.Jeśli Bednarz dysponuje jeszcze jakimiś pieniędzmi na transfery to mógłby sie zainteresowac Smołą.
AYALA - myślisz, że zorganizowany ruch kibicowski zgodzi się na transfer gościa z legii?
Odpowiedz cytując
jarcze
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 10.04.2009, 15:50
Nie wiem ile razy o tym tu ktoś wspominał ale ode mnie CRVENA ZVEZDA. Ekipa się sypie kompletnie. Gdybym był Bednarzem to bym już dawno ten temat obrabiał.

Kadra Crvenej: http://www.transfermarkt.de/de/verei...tartseite.html
Odpowiedz cytując
L0czek
Member

Od: 12.2008

Stary 10.04.2009, 16:25
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ic/profil.html na lewą pomoc solidny gracz
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ic/profil.html testowany przez Herthe BSC
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ic/profil.html 21 meczy / 16 goli w Serbia U-21
Ostatnio edytowane przez L0czek : 10.04.2009 o godz. 16:33.
Odpowiedz cytując
Skrzat
Member

Stary 10.04.2009, 16:34
Bednarz nie ma zamiaru wydawać 850 tysięcy więc o takich transferach możemy tylko pomażyć.Pawłowski,Cetnarski,Kotorowski plus ktoś na lewe skrzydło i Kowalski raca Baszczu też zostaje.
Odpowiedz cytując
L0czek
Member

Stary 10.04.2009, 16:45
Kotorowski ? Na lato czeka nas kolejna dawka śmiechu, czyli testy golkiperów z 2 lig indyjskich.
Dołożyłbym jeszcze do tego Chrapka z Podbeskidzia, może Bruno z Jagi jeśli dalej będzie się tak obiecująco prezentował i Króla.
Co do Pawłowskiego to wart jest 800 tyś. więc nie ma szans.
Odpowiedz cytując
Waldus88
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 10.04.2009, 16:45
Z tym Kotorowskim to sobie żartujesz mam rozumieć ?
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 10.04.2009, 19:05
Już lepszy naprawdę Bodzio W.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 10.04.2009, 19:18
Nie no wg mnie Kotor odpada ma 33 lata bodajże więc kariery u nas nie zrobi a w Lechu ze składu wygryzł go drwal.To ja już wole J.Dudka.
Odpowiedz cytując
L0czek
Member

Stary 10.04.2009, 20:08
Może Sebastian Przyrowski hmm ?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 10.04.2009, 20:14
W sumie skoro już gramy tak cały czas do przodu - czyli tzw. wyjazd. To sensownym transferem bylby Krzynówek
..
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Stary 10.04.2009, 20:26
tofik napisał(a):Wyświetl post
W sumie skoro już gramy tak cały czas do przodu - czyli tzw. wyjazd. To sensownym transferem bylby Krzynówek
Tylko, że my się nie staramy*

* Cały czas do przodu. Staramy się ;]
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 10.04.2009, 20:37
L0czek napisał(a):Wyświetl post
Może Sebastian Przyrowski hmm ?
A on na prawdę taki dobry? Od kilku lat na jednym poziomie...
Odpowiedz cytując
fanKA92
Member

Stary 10.04.2009, 20:42
a ja tak sobie myślę... Po co było sprowadzać Beto, który [póki co-?] sprawdza się w sparingach co najwyżej, no po co było patrzeć w stronę odległej Brazylii, jak można było rzucić okiem bliżej na tego Matulevicius'a z Odry... oO A ten ma już przynajmniej 2gole na koncie [w Ekstraklasie]. Fakt- nie wiem jak sie dalej to ułoży [gra jednego i drugiego], ale póki co to poddenerwowałam się tym deczko
Mam jednak nadzieję, że Beto wypali w końcu na całego. Jeśli nie? To może zamiana na linii Odra-Wisła ;P <to w formie pół żartem pół serio>.
A p. Bednarzowi radziłabym żeby się zaczął porządnie rozglądać za BDB napastnikiem. Bo skoro nie ściągnął nam R. Lewandowskiego ( ;[ ), to niech teraz szuka!.... :]
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.04.2009, 21:00
Ja od jakiegoś czasu zwracam uwagę na Stachowiaka z Odry. Jeśli chodzi o bramkarzy z polskiej ligi, którzy mogliby WZMOCNIĆ tę pozycję w naszej drużynie to on wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem.
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 10.04.2009, 21:04
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
A on na prawdę taki dobry? Od kilku lat na jednym poziomie...
moze potrzebuje zmiany otoczenia,w Wisle mogl by sie przydac,uwazam ze to dobry wybor.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Wiślak1994
Member

Od: 02.2009

Stary 11.04.2009, 07:43
Skrzat napisał(a):Wyświetl post
Bednarz nie ma zamiaru wydawać 850 tysięcy więc o takich transferach możemy tylko pomażyć.Pawłowski,Cetnarski,Kotorowski plus ktoś na lewe skrzydło i Kowalski raca Baszczu też zostaje.
1. To nie Bednarz decyduje o tym czy wydamy kase czy nie ..... Ostateczna decyzja należy do P.Cupiała. Myślisz ,że nasz dyrektor sportowy tą kase z własnej kieszeni wykłada ? Tyle razy to było wałkowane a, niektórzy "inteligenci" nadal swoje.....

2. Na jakiegoś tam gościa 850 tys nie mamy . Zgodze sie z tym....... Ale myślisz ,że Pawłowskiego czy nawet Cetnarskiego nam ktoś za darmo da ? Akurat Zagłebie i GKS póki co mają kase i jakieś ambicje
wiec swoich czołowych piłkarzy nie będą się pozbywać za bezcen.........

3. Na temat Kotorowskiego to sie nie będę wypowiadał. Wiadomo,że to był żart z twojej strony. O tym czy dobry , można by dyskutować ........

Dobra teraz moje propozycje :

Bramka- Rafał Gikiewicz ( Jagiellonia)
Pomoc- Bruno ( Jagiellonia) , Kamil Wilczek (Piast)
Atak : Krzysztof Chrapek (Podbeskidzie) ,

Myśle ,że Bruno i Gikiewicz wobec karnej degradacji Jagi będą do wziecia za śmieszne pieniądze lub nawet za darmo (zależy od konstrukcji kontraktu........) Piast i Podbeskidzie do "potentatów" finansowych raczej nie należą , więc można oczekiwać od nich ,że nie podyktują "galaktyczny ch" sum....

Oczywiście Szymona Pawłowskiego też bym chętnie u nas zobaczył , ale jest jeden warunek : Brak awansu Zagłębia w tym sezonie .... Wtedy czołowi gracze mogą zostać" puszczeni" za rozsądne pieniądze.... W przypadku awansu- będzie cieżko go wyciągnąć...
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.04.2009, 08:05
Ostatnio w oko wpadl mi Wilczek z Piasta, naprawdę ciekawy piłkarz, który wydaje się że wie co z piłką zrobić, inna propozycja, za odchodzącego Zienia, Małkowski z Odry.

Jestem przekonany, że warto zainteresować się tymi piłkarzami...
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
L0czek
Member

Stary 11.04.2009, 08:38
Co do tego czy Przyrowski dobry:
Jest to solidny gracz, niejednokrotnie zapraszany na zgrupowania przez Leo, już kilka ładnych sezonów rozegrał, nie powiem, żeby to był taki "pajacyk" w bramce bo głupich błędów nie popełnia, jest pewny w swoich interwencjach. Jak na nasze skromne warunki, bo kasy nigdy nie było, to byłby dobry bramkarz od ręki.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 11.04.2009, 09:05
Przyrowski jest za drogi dla Wisły, przecież jak on był na testach w Totenhamie i mogliby wyciagnac za niego mln euro to nam go nie sprzedadza za grosze.

Nie zartujcie juz z Kotorowski i Bodzio W. Gdyż to nie sa lepsi bramkarze od Pawełka.
Ciekawi mnie jak dzis z nami zagra Glikiewicz, chlopak ma talent, trzeba go obserwować

Wie ktos jak ettien skonczyl?
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 11.04.2009, 09:47
L0czek napisał(a):Wyświetl post
Co do tego czy Przyrowski dobry:
Jest to solidny gracz, niejednokrotnie zapraszany na zgrupowania przez Leo, już kilka ładnych sezonów rozegrał, nie powiem, żeby to był taki "pajacyk" w bramce bo głupich błędów nie popełnia, jest pewny w swoich interwencjach. Jak na nasze skromne warunki, bo kasy nigdy nie było, to byłby dobry bramkarz od ręki.
To, że był zapraszany przez Leo na testy to nic nie znaczy. A kto nie był? Leo już w sumie każdego kto się jeszcze nie zestarzał przetestował.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów