|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co do określenia "perełka", co do Beto to chyba z ironią?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/spiel....html -solidny za darmo
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...l -konkurencja na prawą obronę http://www.transfermarkt.de/de/spiel...cz/profil.html - na środek obrony Wyżej wymieninonym kończą się kontrakty, a mogą wzmocnić rywalizacje w zespole. Kotor wie że ma szanse na to aby być pierwszym bramkarzem. Łukasiewicz ma za sobą cały sezon gry. Fonfara musi zacząć wreszcie grać. Powód: dopis
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 06.04.2009 o godz. 13:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ciekawe co teraz robi Jacek. Mam nadzieje, że chociaż wykorzysta trochę urlopu, żeby nie było tak jak przed rokiem, że bierze sobie urlop w środku okienka transferowego.
Na miejscu Bednarza priorytetem dla mnie byłoby sprowadzenie Łukasza Piszczka. To plus Garguła powinno dać nam dać duże pole manewru w ofensywie. Jeśli chodzi o obronę to nie będzie źle jeśli nastąpi spodziewana wymiana Kowalskiego za Baszcza. Bramkarza jak zwykle ciężko będzie zastąpić, można poobserwować jak dalej będzie się spisywał Perdijic.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 06.04.2009 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówisz i masz:
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5541 http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5542 Młodych uczy, nagrody odbiera ![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kiedyś juz chyba zadawałam takie pytanie, ale zadam je jeszcze raz :] a mianowicie: Chcecie kupować kogoś po obejrzeniu zdjęcia i metryczki na trnsfermarkt.de ? oO Bo tyle widzę propozycji, a tu by się sprzydał chociaż filmik na youtube czy warto się danym gościem zainteresowac
![]() Ktos po wyżej dał pomysl by z ZL wziąć Szymka P. a w rozliczeniu im możemy dorzucić Łobo... Powiem wam że ten pomysł mi się naprawdę bardzo podoba! Inna sprawa- myślę nad transferem Guły. OK. jest to naprawdę dobry i solidny pomocnik, ale tak się zastanawia[ła]m, czy nie mogliśmy wyjąć Cetnarskiego (młodszy, więc ewentualne braki nadrobi)? Ale ten problem, to powiedzmy sobie szczerze- żaden problem ;p Ale jak już o Bełchatowie mowa- tego Nowaka Dawida można by jednak ściągnąć. Ach...transfery to wbrew pozorom nie taka prosta sprawa (tym bardziej w polskiej lidze). Trzeba mieć na prawdę dobre rozeznanie noi, to czego p. Bednarz nie posiada- dar przekonywania, negocjowania. Ale miejmy nadzieję, że tym razem zobaczymy jakieś 2/3 transfery, które wypalą- Marcelo czy też [jakby nie było] Diaz pozwalają nam mieć tą nadzieję i trwać w niej przez kolejne okna transferowe ;P ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Yyy Kotorowski? Pewnie jesteście?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
q widzielisc 2 reprezentantow Litwy z ZL
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie to był głupi OT z mojej strony, ponieważ posłużyłem się w nim cholernie nieczytelną ironią za co niezmiernie przepraszam! zapomniałem dopisać że w FMie 05 bardzo chciałem go mieć w Benfice xD [czytelna ironia mam nadzieję^^]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bardzo podoba mi sie gra tej wiosny Smolińskiego i Kascelana z ŁKS-u.Wiem że ten pierwszy jest zawodnikiem Legii i pewnie Wojskowi wystawią za niego zaporową cene.Taki playmaker na pewno by sie Wiśle przydał ,chciałbym żeby tak grał Jirsak ale sie chyba nie doczekam.Jeśli Bednarz dysponuje jeszcze jakimiś pieniędzmi na transfery to mógłby sie zainteresowac Smołą.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.04.2009 o godz. 15:47.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Nie wiem ile razy o tym tu ktoś wspominał ale ode mnie CRVENA ZVEZDA. Ekipa się sypie kompletnie. Gdybym był Bednarzem to bym już dawno ten temat obrabiał.
Kadra Crvenej: http://www.transfermarkt.de/de/verei...tartseite.html |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ic/profil.html na lewą pomoc solidny gracz
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ic/profil.html testowany przez Herthe BSC http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ic/profil.html 21 meczy / 16 goli w Serbia U-21
Ostatnio edytowane przez L0czek : 10.04.2009 o godz. 16:33.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Bednarz nie ma zamiaru wydawać 850 tysięcy więc o takich transferach możemy tylko pomażyć.Pawłowski,Cetnarski,Kotorowski plus ktoś na lewe skrzydło i Kowalski raca Baszczu też zostaje.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kotorowski ? Na lato czeka nas kolejna dawka śmiechu, czyli testy golkiperów z 2 lig indyjskich.
Dołożyłbym jeszcze do tego Chrapka z Podbeskidzia, może Bruno z Jagi jeśli dalej będzie się tak obiecująco prezentował i Króla. Co do Pawłowskiego to wart jest 800 tyś. więc nie ma szans. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Z tym Kotorowskim to sobie żartujesz mam rozumieć ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Już lepszy naprawdę Bodzio W.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nie no wg mnie Kotor odpada ma 33 lata bodajże więc kariery u nas nie zrobi a w Lechu ze składu wygryzł go drwal.To ja już wole J.Dudka.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może Sebastian Przyrowski hmm ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W sumie skoro już gramy tak cały czas do przodu - czyli tzw. wyjazd. To sensownym transferem bylby Krzynówek
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A on na prawdę taki dobry? Od kilku lat na jednym poziomie...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a ja tak sobie myślę... Po co było sprowadzać Beto, który [póki co-?] sprawdza się w sparingach co najwyżej, no po co było patrzeć w stronę odległej Brazylii, jak można było rzucić okiem bliżej na tego Matulevicius'a z Odry... oO A ten ma już przynajmniej 2gole na koncie [w Ekstraklasie]. Fakt- nie wiem jak sie dalej to ułoży [gra jednego i drugiego], ale póki co to poddenerwowałam się tym deczko
Mam jednak nadzieję, że Beto wypali w końcu na całego. Jeśli nie? To może zamiana na linii Odra-Wisła ;P <to w formie pół żartem pół serio>. A p. Bednarzowi radziłabym żeby się zaczął porządnie rozglądać za BDB napastnikiem. Bo skoro nie ściągnął nam R. Lewandowskiego ( ;[ ), to niech teraz szuka!.... :] ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja od jakiegoś czasu zwracam uwagę na Stachowiaka z Odry. Jeśli chodzi o bramkarzy z polskiej ligi, którzy mogliby WZMOCNIĆ tę pozycję w naszej drużynie to on wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
moze potrzebuje zmiany otoczenia,w Wisle mogl by sie przydac,uwazam ze to dobry wybor.
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
2. Na jakiegoś tam gościa 850 tys nie mamy . Zgodze sie z tym....... Ale myślisz ,że Pawłowskiego czy nawet Cetnarskiego nam ktoś za darmo da ? Akurat Zagłebie i GKS póki co mają kase i jakieś ambicje wiec swoich czołowych piłkarzy nie będą się pozbywać za bezcen......... 3. Na temat Kotorowskiego to sie nie będę wypowiadał. Wiadomo,że to był żart z twojej strony. O tym czy dobry , można by dyskutować ........ Dobra teraz moje propozycje : Bramka- Rafał Gikiewicz ( Jagiellonia) Pomoc- Bruno ( Jagiellonia) , Kamil Wilczek (Piast) Atak : Krzysztof Chrapek (Podbeskidzie) , Myśle ,że Bruno i Gikiewicz wobec karnej degradacji Jagi będą do wziecia za śmieszne pieniądze lub nawet za darmo (zależy od konstrukcji kontraktu........) Piast i Podbeskidzie do "potentatów" finansowych raczej nie należą , więc można oczekiwać od nich ,że nie podyktują "galaktyczny ch" sum.... Oczywiście Szymona Pawłowskiego też bym chętnie u nas zobaczył , ale jest jeden warunek : Brak awansu Zagłębia w tym sezonie .... Wtedy czołowi gracze mogą zostać" puszczeni" za rozsądne pieniądze.... W przypadku awansu- będzie cieżko go wyciągnąć... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ostatnio w oko wpadl mi Wilczek z Piasta, naprawdę ciekawy piłkarz, który wydaje się że wie co z piłką zrobić, inna propozycja, za odchodzącego Zienia, Małkowski z Odry.
Jestem przekonany, że warto zainteresować się tymi piłkarzami... ![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co do tego czy Przyrowski dobry:
Jest to solidny gracz, niejednokrotnie zapraszany na zgrupowania przez Leo, już kilka ładnych sezonów rozegrał, nie powiem, żeby to był taki "pajacyk" w bramce bo głupich błędów nie popełnia, jest pewny w swoich interwencjach. Jak na nasze skromne warunki, bo kasy nigdy nie było, to byłby dobry bramkarz od ręki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyrowski jest za drogi dla Wisły, przecież jak on był na testach w Totenhamie i mogliby wyciagnac za niego mln euro to nam go nie sprzedadza za grosze.
Nie zartujcie juz z Kotorowski i Bodzio W. Gdyż to nie sa lepsi bramkarze od Pawełka. Ciekawi mnie jak dzis z nami zagra Glikiewicz, chlopak ma talent, trzeba go obserwować Wie ktos jak ettien skonczyl? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|

|
||||||