|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Mnie nawet nie rajcuje tak ten wynik Amiki bo zdaje sobie z tego sprawę że bez Pawła będzie bardzo trudno i dla mnie koniec będzie wyglądać.. zachowam to dla siebie. Jeśli nie my to każdy, byle nie Amika. Z Pawłem w składzie na prawdę moglibyśmy cisnąc po tego majstra, mimo to trzeba walczyć. Z trudem to piszę ale klapek na oczach nie mam pomimo tych wyników Amiki czy Legii.. bo zapominamy o Wiśle. Remisy nas zniszczą.
Ostatnio edytowane przez element : 21.03.2009 o godz. 20:47.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Remis remisem, ale za to co zrobił Stilić to powinni go za jaja powiesić. Tylko ten http://www.youtube.com/watch?v=TX0fHftVgHU strzał Kikuta może się z nim równać
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie ma się co podniecać wpadką Lecha, trzeba wygrać z Cracovią ... potem wyjazd do Poznania który ewentualnie odpowie na pytanie czy wracamy do gry.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
LUDZIE JAKI LECH? NIIE MA CZEGOŚ TAKIEGO. ZAPAMIĘTAĆ - AMICA-, EWENTUALNNIE KUCHENKORZ.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kordel Walker,
Wcześniej ludzie mówili "Lech" i nie miał z tym nikt większych problemów. Potem Wisła przegrała dwa razy z "kuchenkorzem" i zaczęła się napinka? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
typowe Abstahując: wg mnie - patrząc na grę drużyn top 3 - nie ma drużyny która zasługuje na miano MP Lech? Nie z tą grą co pokazuje w lidze Legia? Nie z tą grą co pokazuje w lidze Wisła? Nie z tą grą co pokazuje w lidze Ktoś na tym forum powie że Wiśle należy się MP? Za co? Trzeba przestać brać to dobre ziele i powiedzieć głośno: nasza Ekstraklasa jest słaba... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ich Adwokat podczas afery z Reissem też się napinał mówiąc że każdy im może naskoczyć bo "starego Lecha" już nie ma dając wszystkim do zrozumienia że nie mogą ich karać za grzechy Lecha bo grają na licencji... no właśnie.
Wcześniej się mówiło, ale historia Lecha miała swój koniec nie tak dawno i powinieneś o takich rzeczach wiedzieć. Nie bądźmy mądrzejsi od ich adwokata bo on najlepiej się na tym zna ![]() I gwoli ścisłości nazywani już tak byli za czasów kiedy oglądali nasze plecy. Zresztą ciach z Amiką, jutro wielkie święto, kierunek R22.
Ostatnio edytowane przez element : 21.03.2009 o godz. 21:18.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czy Pyrki dalej się kumplują ze Słoneczniczkami (Arką )?
Bo coś miałem wrażenie, że nie bardzo. Jakbyśmy my grali z Lechią to byłoby święto,a tutaj na trybunach jakieś gwizdy itp. Czy to na swoich gwizdali? ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
I Polonia wygrała ze Śląskiem.
Jak to jest - 2 i 3 zespół w lidze grają w nowym pucharze uefa ? Czy tylko drugi ? |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
O ile nasze porażki z Barcą czy nawet Tottenhamem (wygrał dzisiaj z Chelsea), i waszą z Udinesse można zrozumieć bo są to niewątpliwie drużyny na europejskim poziomie , które regularnie grają w pucharach, to kompletny blamanż ze słabiutkim FK Moskwa mówi wszystko........ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie chcę krakać, ale coś gospodarze w tej kolejce są za bardzo gościnni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Mistrzostwa Polski nie zdobywa się za zasługi lub efekt estetyczny. Wiem, że to stare i wyświechtane, ale taka jest prawda. Weilu o tym zapomniało ogłaszając że Mistrzem Polski będzie Lech. Zobaczymy... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
SQ - kolega element dokładnie przedstawił ci jak się sprawy mają. Jeśli chcecie dalej Lecha to won za korupcje do 2giej ligi a nie puchary w głowie. Jesteś z Poznania i ciężko ci to przyjąć.
Sprzedaliście się i musicie ponieść konsekwencje. Dlaczego Kibice Śląska nie chcielii fuzji z lepszym od Amici Groclinem? Bo nie wszystko jest na sprzedaz. Jest cos takiego jak duma i honor, czego wy pyry nie rozumiecie...A zresztą jak chcesz. Oszukuj się dalej. Lech, Lech, KKS....śmieszne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
2. Oddzieliłbym mecze pucharowe od ligowych bo ZAWSZE gra się inaczej w pucharach i inaczej w lidze
Narazie Wisłą Legia i Lech grają PIACH - zgodzisz się? MP musi odbiegać sporo od reszty jak Wisła parę lat temu.. (całą Polska kibicuje)
chcesz się nawzajem obrażać Panie Władzo? |
|||
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam ochoty wpychac sie w jakies smieszne przepychanki prawda jest taka ze Ty chcialbys na nas jakos wjechac.
W tym momencie wykazujesz sie ignorancja bo pewne sytuacje w naszej historii byly nam odgornie narzucone, chyba nie chcesz powiedziec ze wam Amica tez zostala odgornie narzucona przez totalitarny aparat wladzy stalinowskiej ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 21.03.2009 o godz. 21:51.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ależ ja nie chcę się przepychać
to temat Ekstraklasa-w Ekstraklasie gra LECH i pogódźcie się z tym? Macie jakiś problem z CWKS Legia Warszawa czy tylko z Lechem? Kordel_Walker - rozumiem że jesteś za karaniem klubów a nie osób? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Karać kluby i osoby.
Wyobraź sobie sytuacje: Jesteś sq, ja jestem kordel. Kordel zabija sq. Kordel robi operacje plastyczną i wygląda jak sq. Kordel wprowadza sie do domu sq. Kordel zmienia nazwisko i nazywa sie sq. I co mamy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Hehe, po tym meczu doszedłem do takiego wniosku:
Kibice Lecha - polska Zvezda(przyśpiewki) Piłkarze Lecha - polska Barcelona(komentarze dziennikarzy) A my jesteśmy Wisła Kraków, nic dodać nic ująć ![]() ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Legia -piach Lech - piach Wisła? Jutro się okaże Kto MP? Wisła? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liga się wyrównała, ale w dół. Amica jest co prawda najlepszą drużyną w lidze, ale to poziom niżej niż my w tamtym roku i trzy klasy niżej niż Wisła Heńka. Różnica między tym co Kuchenkorz gra w lidze, a tym co grał w Europie jest naprawdę duża i jak dla mnie zaskakująca. Wielka szkoda, że gramy taki piach jak gramy, no i że gramy bez Brozia. Zgadzam się z tym co napisał element. Gdybyśmy jakimś cudem zdobyli majstra w tym roku byłby to najcenniejszy tytuł w czasach telefonikowych. Uwierzyłbym wtedy, że Skorża to świetny trener, a Bednarz to dobry dyrektor sportowy. Niestety na razie jestem człowiekiem małej wiary. Może jutro o tej porze będzie lepiej
.![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem dobrej myśli, w końcu Craxa też zagra bez Ślusarskiego , co by nie było najgrozniejszego ich piłkarza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Z tym Ślusarskim to nie byłbym taki pewny....to jest ściema według mnie.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tez slyszalem ciagłe gwizdy kibiców Amiki,ale zgoda chyba panuje .Zreszta mi to lotto ![]() Jutro jest szansa na doscigniecie Legii i Amiki ,i złapanie z nimi juz bezposredniego kontaktu. Jutrzejszy mecz trzeba bezwzglednie wygrac.Gryzć,kopac,szarpac,czy cokolwiek innego byle wygrac. A te inf o SLusarskim ze ma niezagrac itd....zobaczycie...-jutro bedzie zdrów jak ryba . marny pejsiasty kamuflaż ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|