|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja tylko czekam na moment kiedy zobacze news "Dawidowski odchodzi z Wisły". Nietrwię tego typa,za "całokształt",dzień kiedy sie go pozbędziemy ,bedzie zatem radosnym dniem ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja mu współczuję. Grał dobrze, pamiętam jego dośrodkowania i rajdy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zanim Dawidowski przyszedł do Wisły to prawie rok był kontuzjowany jak grał we Wronkach , widze tu analogie z kilkoma niedawnymi transferami do Wisły w ciągu ostatnich 2 lat (Wtorek,Matusiak,Svitlica,Kuźba czy teraz Garguła).Po tak ciężkich urazach niezwykle ciężko odzyskac dawną forme
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Rajdy nocą po Krakowie miał naprawdę najwyższej klasy
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Co do Jirsaka to nie mam nic przeciwko niemu, mocno mu kibicuje. A swoją opinię opieram na tamtych 45 minutach. Oby jutro zagrał i pokazał na co go stać,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dawidowski nigdy nie był piłkarzem na miarę Wisły. Był przebojowy ale "dziki". Nie dorastał do pięt naszym napastnikom - Frankowskiemu, Żurawskiemu czy Moskalewiczowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
To był porządny zawodnik, który przydał by sie Wiśle, ale stało sie co sie stało i przestałby już sie naprzykszać i odszedł z własnej prośby... bo prwda jest taka że dostaje kase za NIC |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cóż, na przyszłość nie podpisywać takich kontraktów jak ten z Dawidem i z Henrykiem Kasperczakiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
:| ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ps. Wiedział ktoś wcześniej, że Dawidowski znowu zerwał więzadła? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/2606
Ostatnie ujęcie, z boku, które pokazuje kontuzję Pawła jest okropne :(. Rzut kamery z tyłu nie oddaje pełni sytuacji, ale to z boku, masakra :(. Co do Tomka, poprostu mi już faceta żal. Ileż można. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie no ale Dawidowskiemu to na prawdę współczuję tych kontuzji, bo to już nie chodzi o to, żeby tam grał w piłkę ale przecież to chore kolano to sito normalnie, kiła mogiła. Szkoda mimo wszystko gościa, bo to na pewno ból, że zdrowie nie pozwala robić to co się lubi ( bez zbędnych żartów dot. kasyn ).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba jeszcze nikt nie wspomniał, Łukasz Burliga zdobył dzisiaj bramkę dla Floty Świnoujście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A ja mam pytanie, ileż można kontnuować karierę tylko i wyłącznie po to żeby pobierać wynagrodzenie z wiloletniego sowitego kontraktu. A drugie pytanie dotyczy tego, kto decydował o tym, że klub nie rozwiązał kontraktu, ze względu na trwałą niezdolność zawodnika do gry, w sytuacji gdy było to możliwe już jakiś czas temu. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie mam nadzieje ze Varga i Niedzielan zrobia cos z tym zespolem...inaczej nie wiem jak to teraz bedzie wygladalo...bez Pawla :(...Andrzej musi teraz "wrocic"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Varga? ;] on?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
10 znaków. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wolfy, jesteś na miejscu więc mnie uświadom. Dwa pytania.
![]() 1) Czy wobec nowej kontuzji Dawidowskiego jest szansa rozwiązania jego kontraktu - skoro szybciej skończy się kontrakt niż teraz zawodnik wróci do zdrowia? Wiem, że wcześniej PZPN nie zgodziło się z argumentami Wisły, ale skoro kontuzja "wróciła"... 2) Jaka jest sytuacja z Niedzielanem? Wiem, że wcześniej miał jakąś niewielką kontuzję, ale to już chyba przeszłość. W tej chwili, skoro: - nie wiadomo kiedy Brożek wróci do gry; - Niedzielan "raczej" nie ma połamanych nóg; - klub i tak mu płaci, i to nie drobne grosze; - potrzebujemy napastnika, a nawet dwóch żeby miał kto strzelać; - Beto póki co nie gra jak Morientes czy Eto'o ![]() - Boguski jest bez formy, a Małecki też nie bardzo; - "Wtorek" sam wspominał, że chciałby się wreszcie przełamać, bo nie będzie nikogo męczył swą obecnością pod Wawelem; KAŻDY ofensywny zawodnik w Wisełce jest więc na wagę złota. Czy Niedzielan nadaje się w tej chwili do gry, czy też jest w jeszcze gorszej formie niż ci którzy wystąpili wczoraj w Bełchatowie? Jeśli wiesz coś wolfy, podziel się newsami. No i jeśli jest coś nowego o Brożku... Jak to USG? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Musimy teraz liczyc na wszytko i wszystkich Niedzielana Boguskiego i nawet Varge modlitwa i wiernosc druzynie
heh![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Varga to człowiek kontuzja tak samo jak Dawidowski (który po raz kolejny się rozleciał). Niestety na takich graczy nie można poważnie liczyć. Jaka jest pewność, że następnego dnia nie będą leżeć na operacyjnym stole ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jeśli szukać jakiś pozytywnych stron w tym to jest szansa, że Paweł zostanie z nami na kolejny sezon, bo nikt z zagranicy nie zaryzykuje wydania co by nie mówić dość sporych pieniędzy na zawodnika po takiej kontuzji i z przerwa.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=20503
:O darmozjad,za dużo w kasynie siedzi na jednej nodze no i ma..brak słów ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co do Vargi, to powinniśmy liczyć też na Gołosia. gość zbliza się do trzydziestki, Varga zresztą też. A kiedy ostatnio grali?
MaTyS. - naprawdę jest z czego się śmiać ;| |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|