|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
A kolega skkt... to musi miec bardzo nuzace zycie, skoro kazda wizyta tutaj polepsza mu humor. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W przeciwieństwie to ich oprawy z meczu z Legią... ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
czyli jednak u Was tylko wynik się liczy...
Cytat:
a już pojedynek z Udinese pokazał Wasz "spektakularny" sukces...wkońcu to drużyna pokroju Valencii czy Barcy ![]() pozdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tylko czekałem, aż pojawi się kolega brain ze swoim stałym arsenałem tekstów typu: kompleksy, zaślepienie, zawiść, uprzedzenie, ubaw i dostarczanie rozrywki... Tak jakby ciężko było kolesiowi zrozumieć, że nikt tu delikatnie za Amikolechem nie przepada, a co za tym idzie niektóre posty to żarty, złośliwe docinki, lub "skuś baba na dziada". Ale nie, on wie swoje - Boże co za człowiek.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A Terek Grozny? Zresztą nie wiem czy się liczy dla "Wary Lecha", bo był jeszcze za czasów Lecha Poznań, czyli stworu którego na dzień dzisiejszy się zgodnie wyrzekli.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zwykle tak jest,że oprawa anty dla twórców jest celna i kumata, a dla "celu" żenująca. Widać wcześniej rzadko kto przeciw Lechowi coś robił i odczuwali tylko to pierwsze.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
BTW, ostatnio bylo prawie identycznie z Zaglebiem, zdobyli mistrza, to na kazdym forum mozna bylo przeczytac o "Wielkim ZL". A jak cos sie o nich wspomnialo to od razu zazdroscimy i kompleksy
Ostatnio edytowane przez mic : 09.03.2009 o godz. 21:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A jak kolega sktr chce zobaczyć kompleksy, zawiść, nienawiść i ogólną żenadę, to niech odwiedzi dowolne forum Cracovii i poszuka postów na nasz temat. Może zrozumie, że jest różnica między niechęcią a pojęciami, którymi tutaj tak szafujecie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.03.2009 o godz. 21:28.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ech, może trzeba założyć temat "Potyczki słowne"? Bo ni cholery nie mogę się doszukać c.dalszego wczorajszej dyskusji o EKSTRAKLASIE
Odnośnie linków z kontrowersyjnymi sytuacjami - też chciałbym je zobaczyć, bo Lewandowskiego łokcia nie widziałem live, w "Szybkiej Piłce" też nie pokazali, ale chyba się faktycznie uwzięli na Wisłę bo widzieli i pokazali "łokieć Głowackiego" bodajże i czerwień (drugą żółtą) dla Marcelo w ostatniej minucie... Więc... linki linki linki... jak ktoś ma (o co chodziło z Lewandowskim) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sq napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Eustachy ja nie porównuję bo nie widziałem nigdzie "łokcia Lewandowskiego" bo nie miałem okazji. Jak masz jakiegoś linka to chętnie zobaczę, bo w TVP i na C+ nie widziałem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety nie mam linka. Musisz poszukac gdzies indziej. Moze na forum Jagielloni, wszak kilka osob z ich obozu bylo tym zajsciem powaznie zbulwersowanych (np. Franek w pomeczowym wywiadzie).
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 09.03.2009 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie sęk w tym że przeglądałem dziś do południa forum Jagi i nie widziałem ani linka, ani nic nie pisali o "łokciu". W sumie narzekali tylko na swoich.. a - i o Arboledzie że spajacował w ostatniej minucie że "niby dostał kuksańca w brzuch"
A o Lewandowskim nawet napisali: Cytat:
![]() Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez sq : 09.03.2009 o godz. 22:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O w takim razie jakze mi przykro.
Niestety tak to juz jest z tym Canal+, ze nie na wszystkich skladaja donosy, by sprawe rozpatrzono w trybie przyspieszonym, przez co zanosi sie na to, iz na powtorki poczekamy sobie jeszcze tydzien.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 09.03.2009 o godz. 22:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Lidze+ Extra obiecali, że zajmą się tą sytuacją w kontrowersjach za tydzień. W tych nie starczyło czasu bo we wcześniejszych meczach też było sporo ciekawych momentów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niebardzo rozumiem, czyli jednak oglądałeś L+Extra i udajesz, że nie słyszałeś jak mówili o tym łokciu przy okazji skrótu Waszego meczu i że przyjrzą się temu w kontrowersjach (wypowiedź Smokowskiego)? I później, że w związku z wieloma kontrowersjami w we wcześniejszych meczach sytuacje m.in. z Waszego meczu pokażą za tydzień?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehehe
naprawdę nie oglądałem L+ Extra ![]() Oglądałem "Szybką piłkę" i na tej podstawie twierdzę że ŁKS - Cracovia mógł mieć "sporo ciekawych momentów" o których piszesz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Hah sam bylem ciekaw co sie dzieje z Ecikiem,i teraz wiem ze dalej gra w piłke ![]() Zycze mu wszystkiego dobrego,pamietam ten jego Ruch Radzionkow i chyba historyczne 6 miejsce w ktoryms tam sezonie w ekstraklasie . Powodzenia Ecik ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Nie ma juz takich piłkarzy jak "Ecik" a szkoda...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Polonia W. - ŁKS 0-1 do przerwy, ogromna niespodzianka póki co
![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ŁKS ogólnie dobrze zaczął tę runde.
Wynik bardzo dobry ^^ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Oby ŁKS zaczął II połowę tak samo jak skończył pierwszą. Jezeli Polonia dostanie drugą bramę, to już się nie podniesie, jestem o tym przekonany. Jeszcze Jagiellonia urwie punkty Legii dzisiaj i będzie pięknie, jest tylko jedno ale - trzeba jutro wygrać w Bełchatowie.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Oby ŁKS po sezonie nie pojechał kolegialnie do Wrocławia.
Przepraszam za brak wiary w ten zespół, ale tak długo byłem oszukiwany, że już nie wierzę w kolejnych "rycerzy wiosny". ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Obejrzę gdzieś w necie ten meczyk ŁKS-KSP?
Gdzie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
2:0!
No to nam Polonia polegnie ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
dyscopolo juz przegrywa 2-0 z Lks jeszcze dzis jaga wygra i pieknie weekend sie zaczyna http://www.justin.tv/crishd
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |