|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
1 kupon
PSG - Sp.Braga 1 CSKA Moskwa - Szachtar 1 3,06 2 kupon Dynamo K. - Charkov 1 Manch. City - Aalborg X Marseille - Ajax X Udinese - Petersburg X2 31
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 12.03.2009 o godz. 10:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
co to drugiego to niechce Ci zle zyczyc ale wolalbym jednak zeby OM wygrali to spotkanie.
Gks - Wisła 2 Jaga - Legia 1x Górnik - Lech 1x Tyle odemnie, mam nadzieje, że się sprawdzi ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Cieśla wyraźnie Ci napisałem jak chcesz zagrać grubo to zagraj te mecze co dałem (albo inne swoje ) a myślę że kasę wyciągniesz jakąś z tych moich ale 100% nigdy nie ma , że tak będzie. Tak jak napisał "Zwierze" postaw za 200zł , za 300zł albo 400zł i więcej a uwierz , że wtedy się będzie dało dobre pieniądze wyciągnąć . Myślałem że dysponujesz grubszą gotówką niż tylko 10zł patrząc po twoich postach i typach jakie na forum podajesz
Cieśla może Ty byś coś poważnie wytypował i dał na forum (skorzystamy) a nie prosił o typy , albo chwalił się , że koledze powyżej kupon nie wejdzie bo MU wygra na 100% (chociaż do meczu jest dzień czy dwa ) z Interem bo lubisz tą drużynę i gra na własnym stadionie . Mu wygrał bardzo fajnie bo też stawiałem . Tobie gratuluje typu sprawdzonego ale na przyszłość robiąc analizę patrz na inne ważne rzeczy a nie tylko na publiczność i to że gra tam Ronaldo czy inna gwiazda dużego formatu . Powodzenia WISŁAZWE Myślę nad podobnym kuponem 1 Twoim ale nie mam coś przekonania do Dynamo Kijów patrząc jak w tym roku w PU gra Metalist . A znowu gra 1x nie bardzo się opłaca i się zastanawiam cały czas o zagrać ALE POWODZENIA
Ostatnio edytowane przez mac251_251 : 12.03.2009 o godz. 12:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Metalist, fakt, że zaskakuje w tej edycji p. UEFA, ale sądzę, że to raczej arogancja i lekceważenie Ukraińców gubi ich przeciwników niż niesamowite umiejętności piłkarzy Metalista (na pewno są dobrzy, ale raczej nie aż tak, jak to sugerują ich wyniki w P. UEFA). Dynamo, to drużyna, która ich zna z własnego podwórka, mało tego- ostatnio wygrali z nimi wyjazd 2-0 i generalnie są w gazie. Żeby nie było- sam nie gram tego meczu, ale uważam, że Metalistowi przytrafiło się najgorsze losowanie z możliwych i raczej tej rundy nie przejdą.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 12.03.2009 o godz. 12:37.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie będę ogrinalny jak pokażę mój wczorajszo-dzisiejszy kupon ale co tam
![]() Barcelona - Lyon 1 @ 1,45 PSG - Sp. Braga 1 @ 1,70 CSKA Moskwa - Szachtar 1 @ 1,85 Man Utd - Inter 1 @ 1,75 Man City - Aalborg 1 @ 1,50 AKO: 11,97 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
CSKA - Szachtar 1.75 1 A
PSG - Braga 1.75 1 C Hamburger - galatasaray 1.70 1 B Manch. City - Aalborg 1.52 1 D ROZPISOWY 3 z 4 |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Pozdro ![]() Zastanawiałem się też nad dodaniem Manchesteru City ale zrezygnowałem bo ten Aalborg to taka dziwna drużyna jest, od meczu pucharu Danii nie przegrali meczu a grali potem z ManUtd, Celticem, La Coruna.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 12.03.2009 o godz. 13:24.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Co do Lecha,ida na majstra pewnym krokiem,skład bedzie optymalny ,a gornik szału zadnego nie robi,pod wodzą Kasperczaka Górnicy nie przeszli metamorfozy. Graja dobrze,ale nie do tego stopnia by wygrywać z najlepszymi.Stadion im raczej teraz nie pomoze,jak dobrze pojdzie to wleca 3 i poplyna. No i legia,legia to legia,ale jage na remis jak najbardziej stac,zwlaszcza ze duzo zepsolow juz tracilo punkty u nich.. Zobaczymy Waldus,zobaczymy w ndz ![]() Powód: a tak o
Ostatnio edytowane przez maciek777 : 12.03.2009 o godz. 13:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma się co łudzić, że KSG jakkolwiek się przeciwstawi Lechowi. Można liczyć na ich zmęczenie, ale jeszcze nie teraz, a raczej za 2-3 tygodnie. Chciałbym się oczywiście mylić, ale tu raczej 2 jest pewne jak w banku (a i na handi Lech (-1) można się raczej pokusić). Jaga raczej też Legii nie sprawi kłopotu- wygrali z Arką i to by raczej było na tyle z ich spektakularnych osiągnięć na ten sezon. Piszesz, że dużo zespołów traciło u nich punkty- proszę, wymień kilka z nich i nie roześmiej się przy tym.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dudi no masz racje,moze orlow to oni u siebie nie pokonywali na jesien(piast,lechia,cracovia,gornik) ale wole jednak dac x2 gdyby cos sie stalo niedobrego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W takim razie chyba źle Cię zrozumiałem. Myślałem, że chciałeś stawiać Jaga- Legia 1X, a Ty mówisz o podpartej dwójce. To ma sens w takim razie. Zasugerowałem się wklejonymi typami Waldusia.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dudi wladus odpowiadal
Ja juz polecialem Gks-Wisła 2 Gornik-Lech 2 Jaga-Legia x2 zycze wszystkim powodzenia ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na dzis mam tak
CSKA-Szachtar 1 Man City-Aalborg 1 Dynamo K-Metalist 1 Co myslicie o tym kuponie Napewno bedzie ciezko dla Man City i CSKA wg mnie. A wy co myslicie o tym kuponie Kurs ogolny 4,07 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Weekendowe kupony czyli Daj Boże
Kupon 1 GKS BEŁCHATÓW - WISŁA KRAKÓW TYP 2 2,15 Stawka : 420zł EW : 903 zł Kupon 2 : Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa Typ x2 1,21 GKS Bełchatów - Wisła Kraków Typ x2 1,30 Olympique Lyonnais - AJ Auxerre Typ 1 1,40 Athletic Bilbao - Real Madrid Typ x2 1,22 Stawka :160zł , EW: 429,87zł KUPON 3 UD Almeria - FC Barcelona TYP 2 1,60 VFL Bochum - FC Bayern München 2 1,55 Stawka : 150zł . EW: 372,00zł Są to moje propozycje weekendowe zaliczane do kuponów zagranych za grube pieniądze , wieczór zamieszczę analizy , i jutro podam kupony zagrane za mniejszą sumę ; Bardzo bym was prosił o jakieś informacje co do tych kuponów , co byście zmienili , jak zagrali bo ważne są dla mnie w obstawianiu też spostrzeżenia innych osób związanych z bukmacherką POZDRAWIAM I POWODZENIA |
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Barca-Lyon-1 5:2
Manchester-Inter- 2:0 Udine-Zenit-2 Psg-Braga-1 Cska-Shatar-1 Ako 20.51 Stawka 3zł Eew.Wygr. 55.40 Marseille-Ajaax-1 Psg-Braga-1 Cska-Shatar-1 Hamburg-Galata-1 Udine-Zenit-x Ako 29.37 Satwka 5zł Ew,Wygr. 105. 75 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mac251, szalony! Nie graj czystej dwójki na Wisłę za tak grubą kasę! Gra nie warta świeczki moim zdaniem. Skoro jesteś gotów zaryzykować taką gotówkę, to ja proponuję Ci taki mecz na weekend- Korona K.- Widzew i postawić w nim X. Ewentualnie też X w meczu Motor- Stal St. Wola. Te remisy chyba pewniejsze niż nasze zwycięstwo w Bełchatowie. Nie wiem czy o tym wspominałem, ale ja nie gram na Wisłę, bo wtedy nigdy nie kieruję się rozsądkiem a w bukmacherce kierowanie się emocjami źle się kończy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale wiesz jak to piłka... |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
belchatow-Wisła 2
cracovia-Lechia 2 odra-Ślask 2 co wy na to ? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mac251 fakt,Wisły nie graj,choc mam dobre przeczucie ze wygramy sporo
Lech juz szczerze mowiac znacznie pewniejszy,a kurs nieznacznie nizszy,pzdr |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A ja na to że pojechałeś sympatiami klubowymi a nie chłodną analizą.Ale co Ci bedę mówił 'nie graj tak' - jeszcze wejdzie jakimś cudem i będą jaja
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Podobnie jak pan Dudi:
pan Dudi napisał(a):
A Ty ciesla1991 nawet nazw przeciwników z dużej litery nie potrafisz napisac. ![]()
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej, Codziennie w innym stanie ją spotykasz Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Typy na weekend :
1. Jaga-Legia x2 Gks-Wisła 2 Gornik-Lech 2 2.tasiemiec Polonia W.-Łks 1 Odra-Śląsk 2 Gls-Wisła x2 Arka-Piast 1 Jaga-Legia x2 Cracovia-Lechia 1 Gornik-Lech 2 Polonia B-Ruch x2 ako:48,71 pzdr ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciesla jak chcesz sie udzielać na forum : Bukmacherski .... to dawaj mądre typy i analizy a nie zaśmiecaj tematu , pierdołami że nie będziesz pisał z dużej litery nazwy drużyny , w ogóle zachowujesz się jak dziecko 15 letnie , wstrzymaj się z pisaniem na forum przemyśl to co robisz l , po typuj po analizuj sam w ciszy i wróć na forum odmieniony
![]() Proszę moderatora o usunięcie mojego jak i powyższego postu jeśli ciesla się opamięta i będzie z głową pisał i korzystał z forum ![]()
Ostatnio edytowane przez mac251_251 : 12.03.2009 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Spoko
nie napinaj sie juz tak <lol> |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Spoko
)Podajcie jakies dobre typy na Weekend ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dynamo Kyiv - FC Metalist Kharkiv-1
CSKA Moskva - FC Shakhtar Donetsk-1 Paris SG - SC Braga-1 za 15zł.... ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Iskra Odincowo - Skra Bełchatów 2 (godz.17)
kurs:2,9 krótka analiza:Liga Mistrzów mężczyzn,mecz rewanżowy,walka o Final Four.W pierwszym meczu Skra wygrała po fantastycznym meczu z rosyjskim dream-team'em 3:2.Żeby awansować muszą ponownie wygrać(obojetne ile 3:0,3:1,3:2) lub też w przypadku porażki(ale tylko i wyłącznie 2:3) bedzie decydować dodatkowy set.Szanse na zwyciestwo wynoszą wg mnie 50/50 więc czemu gram na 2? Ponieważ w Iskrze nie zagra największa gwiazda-GIBA Po miesiecznej przerwie ma zagrac Abramov ale jego dyspozycja jest wielka niewiadomą.kurs na Skrę jest znakomity więc 20złotych można zaryzykowac-bez szans nie jestem. jakby ktos mial jakies uwagi to chetnie wyslucham ![]() Pozdrawiam ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|