The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2009, 21:58
Wisła&Lechia napisał(a):Wyświetl post
A ja gdybym był Bednarzem kupiłbym dwa garaże bo taka prawda że i tak nic nie zrobi! Zamiast kupic zarąbistego bramkarza i pomocników to sobie testuje grajków których i tak później odsyła ...
Nie wiem czy takie postępowanie przystoi na mistrzów Polski bo my powinniśmy kupowac zawodników którzy coś prezentują i poradzą sobie w takiej drużynie a nie brac bramkarzy na testy i tylko ich odsyłac.
Człowieku. Wyłóż pieniądze a gwarantuje Ci ze zobaczysz piłkarzy z odpowiednim poziomem.

19 lat masz a tak głupio pierd.....

Odpowiedz cytując
Wisła&Lechia
Guest

Stary 13.02.2009, 22:15
Jak wygram w lotka to wyłożę ale jak na razie to niech klub kupuje piłkarzy. Sory ale według mnie potrzebne są transfery jeśli chcemy miec mistrza !
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 14.02.2009, 10:52
Gdybym był Bednarzem przyjrzałbym się sylwetce tego zawodnika:
bramkarz:
Łukasz Lewczuk
wiek 16 lat
180/65
bez klubu
Wielu o nim mowilo i mowi ze chlopak naprawde przyszlosciowy i ze takiego jeszcze nigdny nie widzieli
Moze i mlody ale doswiadczenie juz jakies zalapal, warunki srednie ale dopiero 16 lat, pozatym swietny chwyt, zryw, dobrze gra na przedpolu, bardzo zwinny, nie boji sie pilki i lepszy niz Pawełek (bez obrazy). Drogi nie jest
Ostatnio edytowane przez bravelukas : 14.02.2009 o godz. 10:55.
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 14.02.2009, 11:25
Gdybym był Bednarzem czytałbym ten temat do wieczornego lolka
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 14.02.2009, 12:00
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
bramkarz:
Łukasz Lewczuk
wiek 16 lat
180/65
bez klubu
Wielu o nim mowilo i mowi ze chlopak naprawde przyszlosciowy i ze takiego jeszcze nigdny nie widzieli
Moze i mlody ale doswiadczenie juz jakies zalapal, warunki srednie ale dopiero 16 lat, pozatym swietny chwyt, zryw, dobrze gra na przedpolu, bardzo zwinny, nie boji sie pilki i lepszy niz Pawełek (bez obrazy). Drogi nie jest
skąd żeś go wytrzasnął? Chłopak z 3 gimnazjum w bramce mistrza Polski?
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 14.02.2009, 12:09
Doświadczenie w wieku 16 lat...w imię Ojca i Syna i Ducha Świętego, Amen.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.02.2009, 12:12
Najprawdopodobniej gościu z tej stronki :
http://www.pilkacv.pl/
Faktycznie korzystają z niej kluby ...........ale 4 ligowe !
Jak się chcesz pobawić w "szperanie" to lepiej wez się za transfermart!
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.02.2009, 12:19
WychowanaNaReymonta napisał(a):Wyświetl post
Głosujmy i pokazmy kto siłe naszych kibiców !!

http://www.kibic.ugu.pl/wisla.html

chyba pomyliłaś temat...
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 14.02.2009, 12:35
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
bramkarz:
Łukasz Lewczuk
wiek 16 lat
180/65
bez klubu
A nie przypadkiem o sobie piszesz Imie się zgadza z nikiem i wiek też jakby podobny xD
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 14.02.2009, 12:37
matizaq napisał(a):Wyświetl post
Najprawdopodobniej gościu z tej stronki :
http://www.pilkacv.pl/
Faktycznie korzystają z niej kluby ...........ale 4 ligowe !
Jak się chcesz pobawić w "szperanie" to lepiej wez się za transfermart!
pisalem o sobie a tak poza tym to transfermarkt wielokrotnie zawyza ceny i podaje nieprawdziwe info
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 14.02.2009, 14:33
No to szkoda że nie ma oddzielnego tematu na własną reklame też bym sie zareklamował.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 15.02.2009, 11:57
http://sport.onet.pl/0,1248703,1916958,wiadomosc.html

kiedyś pisałem że Wisła go powinna brać...szkoda...dobry zawodnik był za małą kasę...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 15.02.2009, 12:05
a co myślicie na temat Piotra Dziuby z Floty Świnoujście? W 1 lidze strzelił przez pół roku 9 bramek, niewysoki i szybki.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.02.2009, 12:31
Gdybym był Bednarzem to bym na nim grał , opowiedział bym o swej miłosci ktora przezylem sam.
Dzisaj maja rozmawiac z Dja Etiennem? tak?

co do bramkarzy to mowili ze zalatwia do konca tygodnia wiec niech zalatwiaja.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Stary 15.02.2009, 12:45
juz kiedys pisales, ze gralbys na Bednarzu, nie musisz powtarzac. Jezeli juz jestesmy przy bramkarzach, to jak wyglada sprawa tego Filipa Kurto? czy on tez dostanie 45 minut i zostanie odrzucony?
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 15.02.2009, 12:52
Robilem wczoraj male testy i wyszlo ze do bramki zmiesci sie tylko pieciu bramkarzy: Cebanu, Pawelek, Silanpaa, Hajduch i ten kangur, dla Kurto miejsca niestety brak. No chyba ze pogromcy mitow wykaza co innego...
Odpowiedz cytując
koker
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 17.02.2009, 22:27
Tak sobie dzsiaj po tym naszym sparingu pomyslalem ze moze to naprawde nie "wina" Mariusza tylko naszego trener bramkarzy?
Przeiciez jak Dolha byl u nas w klubie(Petrescu mial swojego trenera) i wszystko bylo super. Mario w Odrze tez, chyba mozna powiedziec ze, byl w lepszej formie. Nie bylo kiksow itp. Jak Dolha odszedl no Mario jakos nigdy nie byl bez kikosw. W zeszlym sezonie nie bylo tego tak widac bo wiadomo jak nasza druzyna grala...
Ale w tym sezonie duzo zalezalo od naszego bramkarza a on niestety nie zawsze stawal na wysokosci zadania.
Druga sprawa to Cebanu. Zostal sprowadzony niby jako wielki talent. Chlopak ma 22 lata a w lidzie (chyba) nie gral ani razu. Bardzo lubie Illie ale no przeciez nie dostal szansy od klubu zeby sie pokazac. Nie winie za to naszego trenera bo wiadomo ze on nie pracuje z bramkarzami ale nasz "trener" od bramkarzy nie robi nic innego...wiec zdaje mi sie ze nie ma znaczenia ktory z dwojki tych bramkarzy dojdzie do nas nie bedzie on w stanie pomoc druzynie bo podczas rundy i tak Mario bedzie numerem 1.
Mam nadzieje ze bede sie mylil.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.02.2009, 23:43
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Robilem wczoraj male testy i wyszlo ze do bramki zmiesci sie tylko pieciu bramkarzy: Cebanu, Pawelek, Silanpaa, Hajduch i ten kangur, dla Kurto miejsca niestety brak. No chyba ze pogromcy mitow wykaza co innego...
może to w naszej sytuacji jest rzeczywiście jakiś sposób - grać dwoma albo trzema bramkarzami - jak Pawełek będzie wybijał głowką pod nogi przeciwnika to na przykład Cebanu będzie asekurował na linii pola karnego?
Trzeba tylko poprosić UEFA o zgodę...
Inaczej nie widzę naszej gry na pozycji bramkarza....
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 18.02.2009, 09:42
Myślę, że Koker ma rację. To Kazimierski jest problemem wśród bramkarzy
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 18.02.2009, 10:00
FraMat napisał(a):Wyświetl post
może to w naszej sytuacji jest rzeczywiście jakiś sposób - grać dwoma albo trzema bramkarzami - jak Pawełek będzie wybijał głowką pod nogi przeciwnika to na przykład Cebanu będzie asekurował na linii pola karnego?
Trzeba tylko poprosić UEFA o zgodę...
Inaczej nie widzę naszej gry na pozycji bramkarza....
ja mam jeszcze inny pomysł o ktorym już od jakiegoś czasu trąbię - przestawienie Cebanu na lewą pomoc albo do ataku obok Pawła
i tak nikogo konkretnego tam nie mamy, a nuż Ilie nas zbawi..
w lecie pole manewru się zwiększy bo będzie go można probować jeszcze na prawej obronie za Baszcza
zakładam, że kogoś tam w końcu weźmiemy na tego drugiego bramkarza
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.02.2009, 11:42
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że Koker ma rację. To Kazimierski jest problemem wśród bramkarzy
ale Skorża sie pewnie nie zgodzi na zmiane trenera bramkarzy bo to pewnie jego kumpel.Już za Holochera zancznie pewniej bronił Radziu Majdan
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 18.02.2009, 14:58
Holocher był rzeczywiście niezły, jakoś nie było problemów. Za czasów tego Rumuna (jeśli to nie był Rumun to pardon), była sytuacja gdy mieliśmy dwóch bramkarzy - Dolhe i Pawełka, i aż żal było patrzeć jak Pawełek się na ławce marnuje.

A teraz?...

Pawełkowi od pól roku wmawia się że jest niepotrzebny. I jak tu grac.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 18.02.2009, 15:39
W Szamotułach na 100 % znajdzie się trener dla naszych bramkarzy. Myślę że Bednarz powinien o tym pomyśleć.

A Kazimierski nie musi wcale odchodzić, niech trenuje naszą młodzież.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 18.02.2009, 15:55
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
W Szamotułach na 100 % znajdzie się trener dla naszych bramkarzy. Myślę że Bednarz powinien o tym pomyśleć.

A Kazimierski nie musi wcale odchodzić, niech trenuje naszą młodzież.
Haha...no to byśmy mieli bramkarzy..nono - to byłby strzał w swoje kolano.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 18.02.2009, 15:59
Może by tak zrobić jakiś apel, co by odsunąć Kazimierskiego od pracy z bramkarzami? Niech nie śmiga po dyskotekach
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.02.2009, 16:57
Może by tak zrobić jakiś apel, co by odsunąć Kazimierskiego od pracy z bramkarzami? Niech nie śmiga po dyskotekach
Ja nie wiem co wam ten Kazimierski zrobił... Myśle że większość osób, które się tutaj wypowiadają gówno wiedzą o jego robocie i widzały go może raz czy dwa na oczy i to przy pomyślnych wiatrach...

Z tego co słyszałem to wszystko zaczęło się od jakiejś informacji prasowej, czy internetowej...
Ciekawe co by było gdyby chwalili Kazimierskiego i całą wine zwalili na kogo innego...

Przypuszczam że wtedy nikt by się trenerem bramkarzy nawet nie zainteresował... Radze popracować nad wyrobieniem sobie własnych poglądów, które nie będą tak podatne na wszelkie nowości prasowe, bo dziennikarz bardzo swobodnie i zależnie od własnej woli może kształtować rzeczywistość, a każdy powinien mieć jakiś swój pogląd i nie lecieć jak kura za ziarnem kiedy tylko coś przeczyta nowego we wszechwiedzącej gazecie czy stronie www.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 18.02.2009, 19:03
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem co wam ten Kazimierski zrobił... Myśle że większość osób, które się tutaj wypowiadają gówno wiedzą o jego robocie i widzały go może raz czy dwa na oczy i to przy pomyślnych wiatrach...
Domniemam, że skoro tak mówisz to pewnie z Kazimierskim wiele lat współpracowałeś
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.02.2009, 19:34
Domniemam, że skoro tak mówisz to pewnie z Kazimierskim wiele lat współpracowałeś
Wiem o nim takie same gówno jak i ty tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jade po nim jak po łysej kobyle bo ktoś mi to zasugerował...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 18.02.2009, 19:43
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Wiem o nim takie same gówno jak i ty tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jade po nim jak po łysej kobyle bo ktoś mi to zasugerował...
Nie rozumiem Twojej agresji, widzę że chcesz na siłę pokazać że znasz stadium mojej wiedzy i że wiesz jakie jest moje zdanie na jakiś temat. Czy tak przystoi?

Jacka Kazimierskiego nie lubię za wpieprzenie do kadry Macieja Nalepy - ze swoich Karpat Lwów w których pracował. Za to, że jego treningi nie odpowiadają bramkarzom (np Borucowi) bo opierają się tylko na sile i chwycie.
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.02.2009, 19:50
jeśli od paru dobrych lat mówi się że Kazimierski jest w swoim fachu mierny to po co tę rzeczywistość zakrzywiać? żeby pojeździć po Mariuszu? to znowu się zacznie gadka że to nie wina Mariusza tylko Krystyny z gazowni albo kogoś jeszcze innego.
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów