|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy program FlashGet, można uzywać do ściagania plików z rapidshera
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
I właśnie w "przypadł mi do gustu", "moim zdaniem" jest pies pogrzebany. Każdy słyszy inaczej, czego innego wymaga od zestawu, to bardzo indywidualne kwestie. Równie ważne w jakim pomieszczeniu chcesz to montować czy to będzie 3x4 czy może 10x5. Więc nie zdziw się czytając fora "specjalistyczne" że na temat każdego zestawu głosy za i przeciw rozłożą się po 50% .De gustibus non est disputandum. Dlatego naprawdę warto umówić się w którymś salonie na odsłuch wybranego zestawu gdyż każdy jeden element Ampli/DVD/kable/głośniki ma znakomity wpływ na brzmienie całości i w różnych konfiguracjach będą brzmiały inaczej. Ja osobiście szukam tego jedynego od ponad 2 miesięcy zaczynałem od kompletu za 2600 w tym momencie doszedłem już do granicy 6000 i boje się że mogę ją przekroczyć... ;]. Mały offtopic: Niestety w większości sklepów audio "odsłuchiwaczy" traktują jak zło konieczne jeden Pan przez całą moją wizytę ok. 1,5h nie powiedział ani słowa tylko się krzywo patrzył na kolejne moje pomysły. W innym na próbę negocjacji ceny można usłyszeć <Jak kogoś nie stać to nie kupuje takiego sprzętu...> (to akurat zasłyszane) Ot biznes po polskiemu Jak coś to pisz via PM Pozdrawiam, Lukasz |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
moze ktos pomoc?
mam aparat Fuji FinePix S1000fd i po podlaczeniu do TV (probowalem do dwoch) poprzez kabel z 2 chichami obraz jest tragiczny. widac pikseloze, jest znieksztalcony. jak podlaczam do kompa przez USB wszystko jest ok. w czym moze byc problem? bede wdzieczny za pomoc ![]() dzieki impreza pokombinuje cos, jak nic to nie da, to chyba jednak zadzwonie...
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 30.01.2009 o godz. 11:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
O której dokładnie zaczyna się mecz piłki ręcznej rozpoczęcie gry.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie czaje czegoś. Zainstalowałem tą wtyczke, i program. Zacząłem ściagać plik przy pomocy Flashgeta, podobno ten program ma przyspieszac sciaganie, a u mnie jest tak ze zwalnia i to dośc dobrze ;/ Co jest nie tak I jeszcze jedno pytanie, jak wstawic zdjecie do postu zamiast linku
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 30.01.2009 o godz. 01:07.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
teoretycznie bo mnie nurtuje:
wie ktoś jak wygląda sprawa podatków od wygranych w pokera w serwisach poker stars, poker party czy innych wymysłach szatana? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Padł mi dysk w kompie. 15 GB danych poszło się walić.
Pomimo podpięcia do Adaptera na USB - nie zagrał. I teraz pytanie, zna się ktoś na tym fachu i byłby w stanie odzyskać te dane? No zależy mi - pierdoły ale cenne ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Jak sciagasz z rapida wpisales i zapamietales login i haslo ? btw, jaki masz internet ?
Ostatnio edytowane przez mic : 30.01.2009 o godz. 12:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
na gmailu kliknąłem przez przypadek na" archiwizuj" i mi gdzieś wywaliło dosyć ważnego maila ,idzie go jakoś odzyskać ?
dzięki orzeu
Ostatnio edytowane przez South : 30.01.2009 o godz. 12:59.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Katalog "wszystkie" - tam jest
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
siec osiedlowa. jak wstawic zdjecie do postu zamiast linku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś , w którym dzisiaj pubie/clubie najlepiej na rynku (moze byc kazimierz) bedzie puszczany mecz Polska-Chorwacja w recznej?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
O CK browar tez myslalem, w fauscie chyba maja telewizor i towerze :d
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jeśli chcecie to cały temat jest na forum satkurier.pl Ale to już ostatnie dni. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomocy.
Problem komputerowy. Co jakiś czas miga mi monitor, po czym wyskakuje w zasobniku komunikat: "Sterownik ekrany przestał działać ale odzyskał sprawność". Czytałem na przeróżnych forach rozwiązania, szukałem odpowiedzi ale nie pomaga. Miałem najnowsze sterowniki do karty graficznej, przeinstalowałem je, zmieniłem na starsze, zainstalowałem jakąś łatkę do sytemu i wszystkie uaktualnienia, w końcu przeinstalowałem system. Nic nie pomogło. Dzieje się tak nieregularnie. Jest tak np. kiedy oglądam film, sporadycznie kiedy gram w grę, jest tak też kiedy np otwieram plik, graficzny, który ktoś mi przesłał skypem, albo jak się "bawię" blenderem. Mój sprzęt: Intel C2D 2,66 Mhz 3 GB ramu GF 9500 GT 512 mb od Asusa Wszystko na płycie Asusa Monitor Samsung 22" LCD Windows Vista Home z SP1 Karta nie obsługuje DX10, a taki mam zainstalowany, czy to może być problemem? Nie wiem, może jest jakiś sterownik do monitora (?) i to on robi błędy? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
gdzie mogę kupić startery z unikatowym numerem ? komisy,giełda ? pomóżcie !
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najnowsze były dostępne razem z kartą na płycie. Ściągnąłem inne ze strony Nvidii. Tez nie pomogło. Następnie ściągnąłem starsze również se strony nvidii i jest to samo. Na ich stronie nie bardzo da się popełnić błąd przy wyszukiwaniu sterowników, wystarczy wiedzieć czy się ma system 32 czy 64 bitoty i jaką się ma karte. Tutaj błędu nie popełniłem.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o jakąś rozpiskę lepszych kawałków hh poproszę , poza kawałkami Molesty, Grammatika, PFK, Peji, WWO, K44 i Fenomena.. raczej chodzi o jakieś kawałki równie dobre tyle że mniej znanych artystów.
Ostatnio edytowane przez element : 30.01.2009 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
w ramach sampli Łona - >rozmowa z Bogiem, LUC >nibyminipocieszne psychomaterionety, >Co z tą Polską ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie czy da sie samemu zdjąc simlocka do Nokii 1208
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Firma - Przeciw kurestwu i upadkowi zasad Espe - Operacja Mic czerwony jak mars Grad Gromów - Graniazda Grande Cumulus Soundsytem - Mixtape vol. 1 Szpak - Szpak dla miasta W większości stare płyty, ale naprawdę bardzo dobre. Jeśli nie słyszałeś to polecam.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 30.01.2009 o godz. 19:59.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Znacie jakis program do redukcji szumów? Nagralem cos komórka przez dyktafon ktora mialem w spodniach i troche szumi
|
|
|