|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
MVP meczu zostal Pawelek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Fajnie że Skorża ogrywa Beto. Koleś musi być rzeczywiście szykowany do pierwszej 11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Czy to faktycznie fajnie, to dopiero wyjdzie w praniu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wiedziałem, że ten Beto będzie dobry !
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Tytuł jakby to Wisła grała co sezon w LM , miał budżet liczony w w dziesiątkach milionów Euro i miała w składzie gwiazdy znane na międzynarodowej arenie .
Dziennikarzyny już zostały kompletnie pokopane przez syndrom choroby zwany 'Amica poznań mistrz a.d 2009" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Respect. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
No i miałem rację. Czekamy więc na następnych ogórków do przetestowania. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jednak Beto wydaje się dobry. A przynajmniej napewno spełnia kryteria wysokiego czołga
Zastawia się bardzo dobrze co było widać nawet na kilku fragmentach... przy tym nie jest drewnem i po tym zastawianiu potrafi bardzo dobrze uruchomić partnera. Mam nadzieję że na polskie klepiska to będzie strzał w 10... Spełnia miej więcej rolę Bogusia tyle że tyłem do bramki, będzie zgrywał na Brozia![]() A jeżeli chodzi o Bogusia to ten musi być konkurencją dla Zienia bo jak widać lepiej żeby Diaz i Pi.Brozek rywalizowali o lewą obronę... Na prawej już jest dość dobra konkurencja między Łobo a Małym. Więc jest Git. Marcelo też dostał 90 minut więc może się sprawdzi na pozycji def. pomocnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Chlop z karnego przywalil ze az siatka poszla
Co do bramki puszczonej przez Pawelka (na 1-2) to czy ja wiem czy to az tak wielki jego blad ? Byl zasloniety przez atakujacego,ktory prawdopodobnie tracil lekko pilke. Czytajac relacje zupelnie inaczej wyobrazalem sobie "wielkiego babola"
Ostatnio edytowane przez mic : 27.01.2009 o godz. 19:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
zeby to jeszcze po jakis akcjach... a bramki takie indywidualne ze tak powiem, Brozkowi miejsca do strzału nie pożałowali
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dobre wiadomości są takie, że Boguś od jutra ma rozpocząć normalne treningi z drużyną - przynajmniej sam ma taką nadzieję. Zresztą zawsze można zapytać się go o przygotowanie zespołu i nie tylko. Tutaj jest taka możliwość.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
kto faulował Diaz czy Jirsak ? Wydaje mi sie ze ten 1, a Jirsak dostal zoltko.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ale wśród bramkarzy jest progresja. Pewnie są zapraszani wg. ceny. Ten Hindus był za darmo, teraz Ilzi za jakieś grosze... potem XXXX potem YYYY a na końcu jest Silanpaa za którego trzeba zapłacić słono pomimo że za pół roku kontrakt mu się kończy(czyli dobry jest)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Niektórzy się zastanawiają jak wielkimi ogórkami muszą być Cebanu i Juszczyk, że w bramce nadal stoi Pawełek, a ja się pytam jakich to patałachów bramkarskich ściąga się do nas na testy, że po paru dniach są uznawani za gorszych od super Maria. Brama puszczona dzisiaj przez Pawełka to kolejna kompromitacja w jego wykonaniu. Każdy to widzi, wszyscy wiedzą, że facet zawali nam kilka punktów na wiosnę, ale na konkurenta nie wyłożymy złamanego eurosa. Dramat.
A tak poza tym wszystkie dzisiejsze bramki, poza tą z karnego, takie trochę z dupy wzięte. Cieszy za to wynik. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Moja uwaga, tak mała. Szachtar to jest najgorzej ustawiona taktycznie drużyna ze wschodu, jaką kiedykolwiek było dane mi oglądać. Oni bazują głownie na wyczynach przepłaconych Brazylijczyków. Im potrzeba dobrego trenera. Dlatego remis uważam za przyzwoity wynik.
Pawełek gra jak gra,lepiej nie będzie. Dziwi natomiast zachowanie klubu, że nic nie zamierza z tym zrobić. Znaczy robi coś ,ale wygląda to tak jakby czekali na cud,że znajdą kogoś kto piłkę lecącą złapać potrafi. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jedno jasno widać tak jak zapowiadał Skorża Mauro zaczyna częściej przebywać na ławce niż na boisku
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ehhhh... Po tym, co dzisiaj zobaczyłem stwierdzam- trzeba nam na gwałt nowego bramkarza. Po kolejnym takim wyskoku musi "fajnie" spadać mobilizacja w obronie. Przecież, co by nasi defensorzy nie zrobili i tak nie znają dnia ani godziny. Jedyne, co pociesza to fakt, że taki Szachtar też ma niezłego akrobatę między słupkami. Najpierw wpuścił w krótki róg, a potem też musiał się nieźle wysilić żeby ten strzał Brożka wpadł do bramki.
Następna kwestia, czy moglibyście się przestać jarać Beto do czasu kiedy zobaczycie go w akcji? Że wyszedł w podstawowym składzie, albo, że się przewinął kilka razy w relacji tekstowej to już znaczy, że mega wzmocnienie? Troszeczkę powagi, proszę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ten bład Pawełka ,to poprostu jego kolejna wpadka,takich farfocli bylo pare na jesien i bedzie pewnie na wiosne.
My dalej testujemy jeszzce gorszych od niego ,zastanawiam sie kto w klubie decyduje sie przez takie działanie wystawiac na posmiewisko. A z Beto to podobnie jak Uran235--------nic jeszcze o nim nie wiemy,pozyjemy zobaczymy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
HEDu, faulował Jirsak, zagranie Diaza było zinterpretowane jako czyste. Doskonale to widać na video z TWSD.
EDIT: Jednak na odwrót ;] Diaz faulował.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 28.01.2009 o godz. 17:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bo klub tak na prawdę szuka zastępcy dla Pawełka ,chodzi o zwiększenie rywalizacji .
Być może on jest mistrzem treningów ,w każdym razie moim zdaniem z Mariuszem trzeba pracować nad -detalami ,między innymi nawykami,reakcjami,kontrolą ,koncentracją itd.... takimi zdawać by się mogło drobiazgami . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Humor na weszlo.com to zdecydowanie ten rodzaj, który do mnie najbardziej trafia
![]() Akurat zamieścili fajny artykuł o poszukiwaniu przez nas bramkarza... "(...)Być może wiślacki sztab szkoleniowy prowadzi badania naukowe i chce oszacować, ilu w Europie jest bramkarzy gorszych niż Pawełek. Bo już wiadomo, że kolejny leszcz ma przylecieć lada dzień. Jeśli będziecie jechać przez Czechy, Słowację albo któryś z krajów bałkańskich i zobaczycie mężczyznę, który w pośpiechu próbuje się nauczyć podstaw łapania piłki, zapewne właśnie szykuje się do testów." http://www.weszlo.com/news/2204 Zachęcam do przeczytania całości Powód: link
Ostatnio edytowane przez MCX : 28.01.2009 o godz. 00:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Widzę że Skorża liczy mocno na Zieńczuka. Na Prawym skrzydle chyba na razie remis w rywalizacji. Zdziwiło mnie że Marcelo miał sporo okazji w ofensywie i nie szło mu najgorzej. Czyżby Baszczu był już jedną nogą poza Wisłą jeśli trener wystawia w składzie Singlara.. Oby ławka podziałała mobilizująco na Cantoro, bo potrzebujemy każdego zawodnika z kadry.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie tak było
O ile oczywiście Diaz faulował w ogóle... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jirsak chyba stracił w środku, że tak wracał aż w pole karne ?
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|