|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
||||||
|
To nie jest kraj dla starych ludzi!
http://pl.youtube.com/watch?v=W-eslNwGXrI A na świecie co roku leci coś takiego nawet jak do kogoś dzwonię to nadal to słyszę w słuchawce: http://pl.youtube.com/watch?v=3354flS1KJs
I tyle za komentarz.
http://pl.youtube.com/watch?v=Stkup89ArUo Zresztą znowu przemawia przez Ciebie zazdrość, bo Ty nie miałeś romansu z prezydentem! Phi, w Izraelu można zabić tysiąc cywilów, samemu stracić kilku żołnierzy i twierdzić, że prowadzi się operację obronną. A w wolnych chwilach wykrzykiwać hasła o ludobójstwie i prześladowaniach swego narodu! To się nazywa wolność, to się nazywa demokracja, a nie to co u nas. Człowiek zażąda 30 tysiaków za występ charytatywny i już go obsmarowują gdzi się da! Przyznaj się, nie masz więcej argumentów! Właśnie, pokazałem jak daleko nam do Zachodu! To jest patologia. A tej patologii winne są właśnie takie aspołeczne indywidua, które rzucają kłody pod nogi uczciwym ludziom, którzy nieustępliwie maszerują po swoją wolność i niezależność! Ale Ty się nie martw, my i tak wygramy, po to żeby Ci na złość zrobić! |
|||||||
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
. A co do wyjaśnienia to Red Hoci nagrali wcześniej ten teledysk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pokonałeś mnie... padam do kolan i w ramach pokuty kupię płyty Feela, Stachursky'ego i Ich Troje.
['] ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dzień Dooobryyy !
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mnie sie wydaje, że on to ironicznie pisał. Ale co ja wiem...
![]() Nie ma to jak wstać o 7, żeby o 8.10 dowiedzieć się, że zajęcia odwołane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
AOT to zaiste bardzo dobra wiadomość
Uwielbiałem takie!Niestety jak się do roboty chodzi, nie ma już takich fajnych wiadomości ![]() ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czizas, ludzie żeby nie wyczuć tej ironii to trzeba nie mieć mózgu... z całym szacunkiem
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Bardzo dobra, to ona byłaby wczoraj. Nie zmarnowałbym kilku godzin na pisanie pracy na dzisiaj, pospałbym se dłużej jak człowiek, prawdopodobnie nie wypierdzieliłbym sie wychodząc z klatki (bo wychodząc później byłbym już troche bardziej ogarniety). W takim wypadku, ona jest najwyżej niezła, ale lepszy rydz niż nic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
dj_ibutti jestem pod wrażeniem Twojej analizy
![]() dzień dobry tak poza tym ![]() ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pindol w czoło na wesoło czyli weekend czas zacząć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
weekend!!!! Nareszcie!
czas odpocząć ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ale Wam dobrze! Na stos tego co wymyślił system 3- zmianowy 4- brygadowy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Również już zaczynam świętowanie nadchodzącego weekendu.
PS Czy was też tak okropnie wkur*** ten śnieg? ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie Nie w****ia... wole ten śnieg niż ten j.ebany deszcz....xD
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Skoki się zaczynają
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
skocznia prezeentuje sie okazale
no to dlugo sobie poskakali
Ostatnio edytowane przez tomek_TSW : 16.01.2009 o godz. 16:50.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ha widzielscie tego chłopa z ta babcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zawody good, ale mam nadzieję, że jutro się nie odbędą
nie może być tak, że kiedy mnie tam nie ma, to wszystko jest w porządku !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nic się nie dzieje nanana jaki tu spokój nanana wszyscy się nudzą nanana
![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mnie też śnieg wkurza szczególnie codzienne odśnieżanie auta
... ale racja lepsze to niż deszcz i chlapa!ja dopiero teraz weekend rozpoczynam, wszyscy tak wczesnie a ja dopiero teraz a co tam w skokach słychać bo nie w temacie jestem? Abdul cóż za śpiewający nastrój
Ostatnio edytowane przez Ni_Ma : 16.01.2009 o godz. 19:59.
![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Już po ...
1. Loitzl 2. Schlierenzauer 3. Schmitt ten ostatni najbardziej mnie cieszy, może w końcu po latach zacznie coś działać. Małysz na miejscu 8 - jak do tej pory całkiem nieźle co do weekendu ... tydzień nauki sprawił że zamiast mieć energię na imprezowanie mam ochotę pójść spać. ![]()
... a w Naszych sercach Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeszcze jutro i chuligani Małysza wypad z miasta!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Weekend zaczyna się teraz, tak dla ścisłości, wcześniej był ewentualnie pre-weekend
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ni_Ma ja mam się z czego cieszyć wyszedłem z 11 ocen ndst na 6 na semestr i jedną będe miał już poprawioną w przyszły piątek
Hah jaka beka dzisiaj nasi ukochani piłkarze mieli trening na boisku "SMS" i budowlanki jak miałem 2 lekcje polskiego. Trening miał zacząć się o 10.30 ale zasypało i chłopaki z klas Wisły w liceum najpierw odśnieżali 2h a potem pierwsza trenowała ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Abdul - do pierowtnego wyniku 11 pał, no jest to sukces - to kurde gratuluje Ci
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hah dziękuję
![]() Ide pokopać piłeczkę z kumplami będę koło 00.15 jak by już was nie było to dobranoc .![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Abdul, gdybym był moderatorem, to dałbym Ci bana do czasu poprawienia wszystkich ocen
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tez mam jutro studniówke, mam cykora że bedzie zmuła, ogólnie to nie chce mi sie iść, moze to i lepiej
![]() Nie spodziewam sie fajerwerków wiec moze bedzie dobrze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pewnie że sie denerwowałam! w końcu to jedna z tych imprez którą sie pamięta do końca życia !
pio bo jeszcze któryś do serca sobie weźmie ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|