The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2009, 09:12
Juszczyk sam sobie krzywdę robi, czas zeby w końcu... grał
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 14.01.2009, 11:08
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
czas zeby w końcu... grał
Po tym wywiadzie - gdziekolwiek tylko nie u nas.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 14.01.2009, 11:10
Aż mi normalnie serce zakołatało jak przeczytałem nagłówek artykułu o wypadku Singlara. Nie straszcie ludzi! Całe szczęście, że nic mu się nie stało.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
$iWu$
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 14.01.2009, 13:43
Ahhh te badania krwi...
Junior
http://www.wisla.krakow.pl/galerie/2...etr_losowy=521
Cleber
http://www.wisla.krakow.pl/galerie/2...etr_losowy=894

Zdjęcia z oficjalnej...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.01.2009, 15:40
$iWu$ napisał(a):Wyświetl post
Ahhh te badania krwi...
Junior
http://www.wisla.krakow.pl/galerie/2...etr_losowy=521
Cleber
http://www.wisla.krakow.pl/galerie/2...etr_losowy=894

Zdjęcia z oficjalnej...
Czym oni im tą krew pobierają - gwoździem?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.01.2009, 15:47
hehe - miny mieli niezle
btw. wlasnie dostalem info telefoniczne od kobity mojej ze nasze orly hasaja po parku przy alei JP2.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
dzamp
Member

Od: 08.2006

Stary 15.01.2009, 11:30
http://wislaportal.pl/news.php?id=14599 - mam nadzieje, że ta straszna choroba wzmocniła go psychicznie i pomoże mu w walce o miejsce w drużynie. Powodzenia

Odpowiedz cytując
Tomek_TS
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 15.01.2009, 11:52
Świetna informacja! Goły wracaj do nas!
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 15.01.2009, 11:58
Super sprawa że Goły wreszcie z tego wyszedl. Mam nadzieje ze jak przepracuje okres przygotowawczy pod okiem Skorzy to bedziemy mieli naprawde dobrego defensywnego pomocnika w srodku pola. Co jak co ale serca do gry mu nigdy nie mozna bylo odmowic, a i pierd........ ma zdrowe takze moze byc pomocny, a kto wie moze i sie okaze nastepca Sobola...
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
java
Member

Od: 05.2006

Stary 15.01.2009, 14:33
Czy ma ktos mozliwosci zdobycia informacji, u jakiego lekarza leczy się Goły na borelioze? Skoro terapia okazala sie skuteczna, to bylbym bardzo zainteresowany jakimis wskazowkami.
pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Junior1906
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 15.01.2009, 15:08
Chłopak jest dzielny, na pewno da radę. . .
zawsze chętnie go oglądałem w składzie.
z Wisłą Płock strzelił piękną bramkę w 90 minucie, a wszedł kilka minut wcześniej na prośbę kibiców
Ostatnio edytowane przez Junior1906 : 15.01.2009 o godz. 15:15.
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 15.01.2009, 15:24
Crusi napisał(a):Wyświetl post
Super sprawa że Goły wreszcie z tego wyszedl. Mam nadzieje ze jak przepracuje okres przygotowawczy pod okiem Skorzy to bedziemy mieli naprawde dobrego defensywnego pomocnika w srodku pola. Co jak co ale serca do gry mu nigdy nie mozna bylo odmowic, a i pierd........ ma zdrowe takze moze byc pomocny, a kto wie moze i sie okaze nastepca Sobola...
Niekoniecznie musi być defensywnym pomocnikiem. Z tego co pamiętam, to w Górniku grał na prawym skrzydle i nieźle sobie radził. Miejmy tylko nadzieję, że jego problemy zdrowotne skończyły sie na dobre.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.01.2009, 15:33
Mam nadzieje że Goły dobrze i bez kontuzji przepracuje okres przygotowawczy i wygryzie Mauro ze składu.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.01.2009, 15:45
oby Gołemu na wiosne wychodziły takie plomby jak ta z Płockiem
http://pl.youtube.com/watch?v=LDoBhM9WkKM
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 15.01.2009, 15:58
ale jestescie niektorzy jednak smieszni..

90% tego forum jechalo zawsze po Golym ze slaby ,ze sie nie nadaje it....
Nagle chlopak bardzo powaznie zahcorowal udalo mu sie na szczescie wyjsc z tego i wszyscy ci ludzie juz nagle robia calkowity zwrot i sa pewni ze bedzie to jeden z najwazniejszych pilkarzy na wiosne...

PS.I nie pisze tego ze mi nie jest zal Golego czy cos takiego bo oczywisice bardzo mu wspolczuje tylko pisze to po to aby mozna bylo sobie zobaczyc jak ludzie szybko zmienaija zdanie
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 15.01.2009, 16:01
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
ze bedzie to jeden z najwazniejszych pilkarzy na wiosne...
Nie sadze zeby powrócil do pełni sił/formy na tyle zeby w ogole wejsc do kadry meczowej na wiosne.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.01.2009, 16:03
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
ale jestescie niektorzy jednak smieszni..

90% tego forum jechalo zawsze po Golym ze slaby ,ze sie nie nadaje it....
Nagle chlopak bardzo powaznie zahcorowal udalo mu sie na szczescie wyjsc z tego i wszyscy ci ludzie juz nagle robia calkowity zwrot i sa pewni ze bedzie to jeden z najwazniejszych pilkarzy na wiosne...

PS.I nie pisze tego ze mi nie jest zal Golego czy cos takiego bo oczywisice bardzo mu wspolczuje tylko pisze to po to aby mozna bylo sobie zobaczyc jak ludzie szybko zmienaija zdanie
Czasy się zmieniły. Teraz punktem odniesienia nie jest już Uche, tylko Łobodziński.

Bardzo mnie cieszy, że Konrad wreszcie wrócił do zdrowia, bo to jest najważniejsze.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.01.2009, 16:04
Ja dalej jestem zdania ze sie nie nadaje do Wisły. Może się zmienił ale nie wierze. A co do tego gola to najbardziej wymowna jest reakcja ławki. Jak on to ****a zrobił?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 15.01.2009, 16:07
Cytat:
Naprawdę bardzo współczuje Konradowi i bardzo cieszę się że udało mu się wyjść z kłopotów ale moje zdanie jest takie że jest to po prostu słaby piłkarz. Gra bardzo samolubnie, za bardzo pod siebie, pcha się do wykonywania rzutów wolnych mimo że 3 poprzednie, które wykonywał kończył na trafieniu piłka w mur. Brak techniki, kompletny brak przeglądu pola, wolne podejmowanie decyzji, prowadzenie piłki z głową w dole. Najlepiej wychodzi mu pchanie się na 3 bo czasami mu się to udaję ale co z tego, że ich ogra skoro źle potem poda. W tym wieku wielu rzeczy już poprawić się nie da, błędy zostały popełnione wcześniej i nawet jakby Skorża stawał na głowie to nie zrobi z Gołosia wielkiego piłkarza.

Ale jeśli punktem odniesienia ma być Łobodziński to jego wady stają się walorami.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 15.01.2009 o godz. 16:11.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 15.01.2009, 16:13
8 miesięcy brania antybiotyku? Kurde to normalny człowiek jak z tydzień bierze antybiotyk to jest bardzo osłabiony, a co dopiero 8 miesięcy. Chyba, że ja źle coś przeczytałem. Najważniejsze, że jest zdrowy. Jak mu zdrówko pozwoli to wróci do swojego poziomu, a jaki to poziom to już niech każdy sobie sam oceni.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.01.2009, 16:20
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę bardzo współczuje Konradowi i bardzo cieszę się że udało mu się wyjść z kłopotów ale moje zdanie jest takie że jest to po prostu słaby piłkarz. Gra bardzo samolubnie, za bardzo pod siebie, pcha się do wykonywania rzutów wolnych mimo że 3 poprzednie, które wykonywał kończył na trafieniu piłka w mur. Brak techniki, kompletny brak przeglądu pola, wolne podejmowanie decyzji, prowadzenie piłki z głową w dole. Najlepiej wychodzi mu pchanie się na 3 bo czasami mu się to udaję ale co z tego, że ich ogra skoro źle potem poda. W tym wieku wielu rzeczy już poprawić się nie da, błędy zostały popełnione wcześniej i nawet jakby Skorża stawał na głowie to nie zrobi z Gołosia wielkiego piłkarza.

Ale jeśli punktem odniesienia ma być Łobodziński to jego wady stają się walorami.
Muszę się podpisać pod tym postem, najgorsze, że to samo myślę o Łobie.
To w kwestiach piłkarskich. A jeśli chodzi o wyzdrowienie Konrada, to zajebiście, że pozbył się tej paskudnej choroby.
..
Odpowiedz cytując
jacob_burns
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 15.01.2009, 16:26
W kwestii wzmocnień, to liczę na Niedzielana.
Najbliższe tygodnie będą tak na prawdę pierwszym w całości przepracowanym przez niego okresem przygotowań po kontuzji. Mam nadzieję, że on sam i sztab trenerski zrobią nam niespodziankę i Wtorek się odblokuje. Już w tej rundzie momentami miał przebłyski (tyle, że było tego ledwie kilka sztuk :/ ), więc może moje nadzieje nie są złudne i znów zobaczymy Niedzielana jak z Chicago Trophy czy meczów z Zagłębiem i Koroną.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.01.2009, 16:26
Kiedy Gołoś dojdzie do pełni dyspozycji liczyłbym na niego raczej w ofensywie (skrzydło, środek). Na razie dajmy mu dojść do pełni kondycji i motoryki a potem zacznie budować formę.
Odpowiedz cytując
Tasior89
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 15.01.2009, 19:04
Co do naszych "nowych-starych" zawodników to Gołoś wreszcie wyzdrowiał i ten rok musi być przełomowy dla niego. To samo dotyczy Ćwielonga. Jarosiński powinien walczyć z Trelą o o pozycje pierwszego bramkarza w ME. Varga powinien odejść.
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 15.01.2009, 19:28
Tasior89 napisał(a):Wyświetl post
Co do naszych "nowych-starych" zawodników to Gołoś wreszcie wyzdrowiał i ten rok musi być przełomowy dla niego. To samo dotyczy Ćwielonga. Jarosiński powinien walczyć z Trelą o o pozycje pierwszego bramkarza w ME. Varga powinien odejść.
No no tezy godne szkoleniowca oraz lekarza klubowego,Gołoś zdrowy stop Varga powinien odejsć stop Jarosiński walczy z Trelą.Na jakiej podstawie piszesz że Varga powinien odejsc ? pewnie go widziałeś jeden raz i już takie przekonanie co ? A co do Gołosia to spokojnie,dopiero wrócił do treningów i to podejrzewam że raczej bez piłki.
Odpowiedz cytując
Tasior89
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 15.01.2009, 19:43
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
No no tezy godne szkoleniowca oraz lekarza klubowego,Gołoś zdrowy stop Varga powinien odejsć stop Jarosiński walczy z Trelą.Na jakiej podstawie piszesz że Varga powinien odejsc ? pewnie go widziałeś jeden raz i już takie przekonanie co ? A co do Gołosia to spokojnie,dopiero wrócił do treningów i to podejrzewam że raczej bez piłki.
Jarosiński nie najgorzej prezentował sie na wypożyczeniu a w ME powinni grać młodzi... Gołoś powinien dostać rok czasu zdaje sobie sprawe że zanim wróci do formy to minie troche czasu. Co do Vargi to on sam chciał kiedyś odejść
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 21.01.2009, 08:10
http://www.weszlo.com/news/2161
Taksówka do Wronek
Taksówka z Poznania do Wronek. W środku piłkarze Amiki - Tomasz Dawidowski, Bartosz Ława (o kulach) i Dariusz Dudka.
- Jedź ****a szybciej! - denerwuje się na kierowcę jeden z nich. A kierowca rzeczywiście prowadzi ślamazarnie.
Mijają trzy minuty...
- Pedale, prowadzisz jak baba! Weź ****a depnij! - wścieka się piłkarz i wali w siedzenie taksówkarza. Koledzy też zaczynają pokrzykiwać na coraz bardziej przestraszonego chłopinę. A samochód dalej jedzie jakieś 40 kilometrów na godzinę.
- Frajerze, zaraz cię wysadzimy i sami pojedziemy dalej!!! - straszą.
Kierowca (które faktycznie jechał jak baba) podjeżdża pod komisariat policji w Szamotułach. Dudka ucieka w krzaki, Ława o kulach pomyka w boczną uliczkę, zostaje tylko Dawidowski. Policja prowadzi przesłuchanie.
- Panie władzo, nie wiem o co chodzi temu panu, zachowywałem się normalnie, to jakieś nieporozumienie - mówi z niewinną miną Tomek.
- Co? On mówi, że nas było trzech? Proszę pana, on jest niespełna rozumu! Jechałem sam! - idzie w zaparte.
Trafia na chwilę za kratki. Skrucha mu mija, a wraca "sodówka". Woła gliniarza.
- Panie, przynieś mi pan pizzę pepperoni i dużą colę.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.01.2009, 08:52
Dzisiaj szydera z Maleckiego i jego tatuażu w eska rock
A jakas babka z Wisly podala numer do rzecznika na antenie
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 21.01.2009, 12:48
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj szydera z Maleckiego i jego tatuażu w eska rock
A jakas babka z Wisly podala numer do rzecznika na antenie
A możesz streścić w jakim sensie? Z czym mieli problem ? Bo w sumie nie bawi mnie nic w tatuażu z Papieżem ... ale może z mną jest coś nie tak i mi to uzmysłowią? Hmm ...
Odpowiedz cytując
SimpsoN
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.01.2009, 13:36
Jak na Wojewódzkiego i Figurskiego to nic szczególnego
chcieli zrobić "święte" obrazki z portretem Małeckiego, szukali również, jako kuria Krakowska,garbarza który zdejmie z niego skórę z tatuażem, wyprawi, rozciągnie do wymiarów obrazu na ścianę żeby można go było powiesić gdzieś w Kurii.
OPĘTANI

::::
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów