The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2008, 11:55
Baszcza można by puścić.
Dla Mili mówię nie, albo on, albo Garguła..
Poza tym, WKS nie puści go za mniej niż 0,8 mln euro.

Co do Gorawskiego, to też chyba raczej na nie, choć nie wiem w jakiej jest formie.
Nie mamy kasy na takie kontrakty jak choćby Gorawski, czy też ktoś wspominał o Kriżanacu...
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.11.2008, 12:04
thechris napisał(a):Wyświetl post
Dawidowski też miał być nienajgorszy

Eh... Skorża chyba cały czas tęskni za Amicą i Groclinem i najchętniej wszystkich ich byłych graczy by przygarnął...

Może mi ktoś przypomnieć dlaczego nie ma u nas Lewandowskiego?
Chciał mieć pewność gry więc u nas mógłby go Brożek posadzić na ławie. Mówiąc ogólnie nie chciał przyjść do nas
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.11.2008, 12:07
Dawidowski też miał być nienajgorszy

Eh... Skorża chyba cały czas tęskni za Amicą i Groclinem i najchętniej wszystkich ich byłych graczy by przygarnął...

Może mi ktoś przypomnieć dlaczego nie ma u nas Lewandowskiego?
O Dawidowskim już przestańcie .......ić, bo przychodząc do nas to był reprezentant Polski i grał naprawdę dobrze. To, że lekarzy mamy beznadziejnych, to nie wina dyrektorów sportowych, czy trenerów, bo ich decyzja o zakupie Dawida była słuszna, ale powinna zostać cofnięta po dokładnych badaniach piłkarza.

Wymień kolejnych graczy Amici i Groclinu, których Skorża chce tu przyciągnąć.

Nie ma Lewandowskiego, bo mimo tego, że dawaliśmy mu więcej kasy wolał iść do Lecha i tam mieć znacznie większe szanse na grę.

Piszesz dla samego pisania?

Mila to na pewno nie jest poziom Garguły (zwłaszcza tego Garguły, który grał w BOT gdy ten zdobywał v-ce MP i tego teraz), jednak zainteresowanie nim Wisły (jeśli rzeczywiście jest takowe) to sygnał, że w naszym klubie chyba zdali sobie sprawę, że Guła na bank jest już poza naszym zasięgiem i pojedzie na zachód (gdzie pewnie tradycyjnie przepadnie, ale coś tam zarobi ;-) ). Sam mam mieszane uczucia co do Sebka. Niby grać coś potrafi, ale pod kopułą nie jest u niego najlepiej. Cóż, życie pokaże jak to się potoczy. Baszczu do KSG? Chyba jednak lepiej, żeby dograł ten sezon do końca u nas, nawet kosztem tego, że nic na nim nie zarobimy. Gorawski znowu w Wiśle? Nigdy! Trochę lat mu przybyło od ostatniego meczu u nas, a znając jego charatker to i tak będzie wolał grać o utrzymanie w ruskiej lidze za duże pieniądze niż walczyć o Europuchary i w nich z Wisłą, ale za niższą kasę. Znacznie bardziej wolę Małeckiego na prawym skrzydle niż jego.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 21.11.2008 o godz. 12:09.
Odpowiedz cytując
losiu2001
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 21.11.2008, 12:39
Osuch: Brożek zostanie do czerwcaCZOŁOWY NAPASTNIK WISŁY KRAKÓW ZIMĄ NIE ZMIENI PRACODAWCY

Paweł Brożek nie opuści zimą Wisły Kraków. Informację tę potwierdził menedżer króla ligowych strzelców - Radosław Osuch. - Zapewniam, że do czerwca mój piłkarz nie będzie opuszczał Wisły. W lecie natomiast zrobi to na pewno - powiedział agent króla ligowych strzelców.
Brożkiem interesowała się w ostatnim czasie Bologna. Napastnika Wisły obserwował nawet dyrektor włoskiego klubu, Fabrizio Salvatori. - Nie miałem żadnych kontaktów z Bolonii. O ich obserwacjach dowiedziałem się jedynie z polskich mediów - stwierdził Osuch.
Wciąż nie wiadomo, co z zainteresowaniem FC Nantes. - Sprawa jest dla mnie nowa - powiedział Osuch.
Przemysław Gajzler
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 21.11.2008, 13:53
Coś mi się wydaje, że za bardzo się niektórzy przejmują tym, co jest w prasie. Przecież było wyrażnie powiedziane, że istnieje "lista Bednarza", na które są potencjalni zawodnicy do Wisły. Na tej liście jest pewnie 20-30 nazwisk, z których przy dobrym wietrze przyjdzie 2-3 po rozważeniu różnych sporowo-finansowych za i przeciw. Tak, jak Bednarz mówił, że przed sezonem przedstawił Radzie Nadzorczej 18 zawodników do wzmocnienia Wisły (wszyscy zostali odrzuceni) i chyba nikt sobie nie wyobrażał, że mogą przyjść wszyscy. Prawdopodobnie nazwisko Mila jest jednym z wieeeeelu na liście i tyle. Nic wiążącego. Pomijajm już kwestię tego, czy warto go ściągnąć.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 21.11.2008, 13:54
"Paweł Brożek na pewno zimą nie opuści Wisły Kraków – powiedział cytowany przez futbol.pl menedżer piłkarza Radosław Osuch. Przesądzone jest z kolei odejście piłkarza latem.
- Zapewniam, że do czerwca mój piłkarz nie będzie opuszczał Wisły. W lecie natomiast zrobi to na pewno - powiedział agent najlepszego strzelca Ekstraklasy."

Czyli w zimie trzeba szukać napastnika który pomoże nam w walce w europejskich pucharach.

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Chciał mieć pewność gry więc u nas mógłby go Brożek posadzić na ławie. Mówiąc ogólnie nie chciał przyjść do nas
Nie chciał? Raczej go nie przekonaliśmy odpowiednim kontraktem. Cóż, teraz widać, że straciliśmy bardzo dobrego piłkarza i 3-4 mln euro na przyszłym transferze. No ale trzeba było zainwestować pieniądze których "nie było" bo trzeba płacić np. Dawidkowi.

Natomiast jeśli słyszę, że interesujemy się Milą to.. ogrania mnie pusty śmiech.

Błaszczykowski pewnie zostanie sprzedany do Liverpoolu prędzej czy później. Wiecie czy Wisła w umowie transferowej z Borussią, zapewniła sobie % od następnej sprzedaży Kuby?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.11.2008, 13:58
Hmmm ten artykul w tej gazecie bo inaczej tego nie mozna nazwac to moim zdaniem kaczka dziennikaeska. Skad Osuch moze wiedziec co bedzie latem? Czy Brozek nie zlapie kontuzji czy moze Wisla zaproponuje mu nowy jeszcze lepszy kontrakt? Jak narazie do Wisly zadna oferta na brozka nie wplynela wiec po co kruszyc kopie o cos czego nie ma?
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.11.2008, 14:55
Co do Mili to jest to temat z kosmosu, ale można go poruszyć. Byłem za żeby wziąć go wcześniej bo był tańszy, teraz cena jest z duża jak na jego umiejętności. Przydałby się Mila w składzie, mógłby wchodzić za Jirsaka. Garguła jest poza naszym zasięgiem. Na lepszego rozgrywającego niż Sebastian nas nie stać, może że znajdziemy kogoś z bałkan albo południa.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.11.2008, 15:02
matti123 napisał(a):Wyświetl post
Co do Mili to jest to temat z kosmosu, ale można go poruszyć. Byłem za żeby wziąć go wcześniej bo był tańszy, teraz cena jest z duża jak na jego umiejętności. Przydałby się Mila w składzie, mógłby wchodzić za Jirsaka. Garguła jest poza naszym zasięgiem. Na lepszego rozgrywającego niż Sebastian nas nie stać, może że znajdziemy kogoś z bałkan albo południa.
A Bałkany ,to gdzie są ?
Na północy ?
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 21.11.2008, 16:11
Cytat:
Na lepszego rozgrywającego niż Sebastian nas nie stać
To po ch*j nam on?
Znowu chcecie sprowadzać miernote do Wisły?!
Ludzie ogarnijcie się...
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 21.11.2008, 16:23
O proszę piszą o Sebku Mili. Wspominałem o Nim kiedyś, że byłbym rad gdyby przyszedł do Wisły. I tam pitolę, że mu na zachodzie nie wyszło. Chłop ma pojęcie przynajmniej o co w grze do przodu chodzi.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
DjInas
Member

Od: 07.2008

Stary 21.11.2008, 17:20
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html << o możliwości Mili w Wiśle
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"

A. Sapkowski

Wisła Forever
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.11.2008, 18:59
"Paweł Brożek na pewno zimą nie opuści Wisły Kraków – powiedział cytowany przez futbol.pl menedżer piłkarza Radosław Osuch. Przesądzone jest z kolei odejście piłkarza latem.
- Zapewniam, że do czerwca mój piłkarz nie będzie opuszczał Wisły. W lecie natomiast zrobi to na pewno - powiedział agent najlepszego strzelca Ekstraklasy."

Czyli w zimie trzeba szukać napastnika który pomoże nam w walce w europejskich pucharach.

Nie chciał? Raczej go nie przekonaliśmy odpowiednim kontraktem. Cóż, teraz widać, że straciliśmy bardzo dobrego piłkarza i 3-4 mln euro na przyszłym transferze. No ale trzeba było zainwestować pieniądze których "nie było" bo trzeba płacić np. Dawidkowi.

Natomiast jeśli słyszę, że interesujemy się Milą to.. ogrania mnie pusty śmiech.

Błaszczykowski pewnie zostanie sprzedany do Liverpoolu prędzej czy później. Wiecie czy Wisła w umowie transferowej z Borussią, zapewniła sobie % od następnej sprzedaży Kuby?
Nie wszystkim chodzi tylko o kase. Podobno Lewandowski na serio brał tylko oferte Lecha i Jagi. Tyle razy było już wałkowany ten temat a ty jak zwykle musisz zapytać "czemu on nie jest u nas? Straciliśmy taki talent". Pamiętam jak rok wcześniej takim samym talentem był Ćwielong i teraz nikt nie uderzy się w pierś i nie powie "Pomyliłem się co do niego, myślałem że będzie drugim Brożkiem". Tutaj przecież są sami nieomylni i wszyscy wiedzieli że tak będzie, a Lewandowski to talent czystej wody o czym tez wszyscy wiedzieli tylko nie ten legijny łysy ch**.

Ponadto skąd wiesz jak rozwineła by się kariera Lewandowskiego jakby przyszedł do Wisły? Skąd wiesz że nie byłoby tak że miałby w tym momencie komplet meczy w Pucharze Ekstraklasy, połowke w Pucharze Polski i może pare końcówek w lidze a ludzie by mówili tak jak teraz Ćwielongu "wypożyczyć niech się ogra"

A odnośnie Mili to niby czemu śmiech?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 21.11.2008 o godz. 19:10.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 21.11.2008, 19:35
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Nie wszystkim chodzi tylko o kase. Podobno Lewandowski na serio brał tylko oferte Lecha i Jagi. Tyle razy było już wałkowany ten temat a ty jak zwykle musisz zapytać "czemu on nie jest u nas? Straciliśmy taki talent". Pamiętam jak rok wcześniej takim samym talentem był Ćwielong i teraz nikt nie uderzy się w pierś i nie powie "Pomyliłem się co do niego, myślałem że będzie drugim Brożkiem". Tutaj przecież są sami nieomylni i wszyscy wiedzieli że tak będzie, a Lewandowski to talent czystej wody o czym tez wszyscy wiedzieli tylko nie ten legijny łysy ch**.

Ponadto skąd wiesz jak rozwineła by się kariera Lewandowskiego jakby przyszedł do Wisły? Skąd wiesz że nie byłoby tak że miałby w tym momencie komplet meczy w Pucharze Ekstraklasy, połowke w Pucharze Polski i może pare końcówek w lidze a ludzie by mówili tak jak teraz Ćwielongu "wypożyczyć niech się ogra"

A odnośnie Mili to niby czemu śmiech?
Jasne że to musztarda po obiedzie i bez sensu wałkować, ale RL do Wisły chciał trener więc by u nas grał.
Mila w Wiśle - równie prawdopodobne jak Garncarczyk, Garguła, Nowak...
Trzeba go było brać ŁKS-u w lecie. Tak przy okazji możemy się pobawić w ankietę.
Pytanie: wolałbyś w Wiśle Gargułę czy Milę?
Moja odp. - Garguła
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 21.11.2008, 19:36
Prawda jest taka, że u nas by grał ogony.

W Lechu się sprawdził, choć też był rezerwowym, przebił się. U nas też by sobie dał radę. Jak ktoś jest dobry, to sobie wszędzie poradzi.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.11.2008, 19:59
Widac ze runda sie konczy bo znow zaczyna sie serial pt 'kto w Wisle'

O Mile bym sie nie martwil bo kontrakt ma na ponad 3 lata, za czapke gruszek go nie puszcza, a nawet jesli beda jakies pieniadze to na pewno nie na niego.

Swoja droga to przyklad Mili idealnie wpisuje sie w slabosc naszej ligi.
W Austrii nic nie pogral, w Norwegii podobnie a u nas jest wyrozniajacym sie grajkiem
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.11.2008, 21:49
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Widac ze runda sie konczy bo znow zaczyna sie serial pt 'kto w Wisle'

O Mile bym sie nie martwil bo kontrakt ma na ponad 3 lata, za czapke gruszek go nie puszcza, a nawet jesli beda jakies pieniadze to na pewno nie na niego.

Swoja droga to przyklad Mili idealnie wpisuje sie w slabosc naszej ligi.
W Austrii nic nie pogral, w Norwegii podobnie a u nas jest wyrozniajacym sie grajkiem
Problem w tym 1q2 ze to nie jest powod do usmiechow. Coby nie ukrywac jestesmy w tej chwili jedna z najslabszych lig w Europie. Brak ci u nas wielkich pilkarzy chodz widac ze w ostatnich latach zaczyna sie pojawiac coraz wiecej dobrych pilkarzy mlodego pokolenia: Blaszczykowski, Lewandowski, Boguski, Malecki. Oby sie poprawilo szkolenie mlodzierzy bo wszyscy na tym zyskamy, ale naprawde poki co nie mamy sie za bardzo czym pochwalic...

EOT.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 22.11.2008, 01:10
No nie jest do smiechu , masz racje - musimy czekac na swoje 5 min a to , jesli sie sprawa z tym euro nie zjebie, mam nadzieje nadejdzie , bo to na prawde wstyd by w 40 mln kraju - wcale juz nie takim biednym, byla taka zenada.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 22.11.2008, 01:26
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Problem w tym 1q2 ze to nie jest powod do usmiechow. Coby nie ukrywac jestesmy w tej chwili jedna z najslabszych lig w Europie. Brak ci u nas wielkich pilkarzy chodz widac ze w ostatnich latach zaczyna sie pojawiac coraz wiecej dobrych pilkarzy mlodego pokolenia: Blaszczykowski, Lewandowski, Boguski, Malecki. Oby sie poprawilo szkolenie mlodzierzy bo wszyscy na tym zyskamy, ale naprawde poki co nie mamy sie za bardzo czym pochwalic...

EOT.
Problem w tym, że my idziemy, a "Europa" biegnie.
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 22.11.2008, 04:05
To, ze Mila nie sprawdzil sie w Austrii i Norwegii a sprawdza sie u nas w Slasku, to jest jednak chyba bardziej problem Mili a nie naszej ligi, ktora AZ tak slaba nie jest.

"Nie drrramatyzuj!"
Odpowiedz cytując
omen69
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.11.2008, 09:31
Zamiast nowych piłkarzy to może przydałyby się dwie osoby: psychol i gapowicz.
Po tym jak rozwiązano kontrakt z Barreto, wydać to wyraźnie.
1) Psychologa nam brakuje takiego, który zajmowałby się wyłącznie aklimatyzacją zawodnika. Przykład z Barreto nie jest jedyny, podobne problemy miał Jirsak, Hrist Chiacu (czy jak mu tam było) i inni. Sprowadzamy wielu grajków, którzy odchodzą bo coś nie załapało.
2) a taki gapowicz by obserwował naszych wypożyczonych. Bo jak widać można było zarobić kase na kilku wypożyczonych piłkarzach, ale my koniecznie chcielismy ich z powrotem. A potem się okazuje, że do składu się koleś nie łapie...

3) Zresztą tak wygląda nasze szkolenie młodzieży i starszaków co niełapią się do skłądu. Brakuje nam profesjonalngo szkolenia, bo jak narazie jedyna droga do pierwszego składu idzie przez wypożyczenie. Nikogo chyba jednak nie obchodzi czy na tym wypożyczeniu koleś sie rozwija czy nie, przykład chociażby Cwieląga czy wspomaninego już Barreto. (pomijam sytuacje gdy gościu gra na poziomie i do składu miejsce sobie wywalczy na treningu) O ile się nie mylę to poza Brożkiem nie mamy w składzie żadnych wychowanków którzy by nie musneli się o wypożycznie, a to jest z lekka dołujące

po co tylko pisać kto do wisły, piszmy kto ma odejść, zobaczymy która lista będzie dłuższa
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 22.11.2008, 09:35
Mylisz się, Brożek był na wypożyczeniu napewno w GKSie Katowice i bodajże w ŁKSie.
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.11.2008, 10:29
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html

A my nadal nic tylko hasła pod tytułem "Wisła chce...", "Wisła jest zainteresowana", "Skorża by widział..."
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.11.2008, 10:53
bearex napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html

A my nadal nic tylko hasła pod tytułem "Wisła chce...", "Wisła jest zainteresowana", "Skorża by widział..."

nie wiem czy zauwazyłes ale do okna teansferowego zotało prawie jeszcze połtora miesiaca.... spokojnie człowieku a czego Ty teraz oczekujesz transferow w listopadzie?!
a niech sobie biora jakiegos grajka z bosni.... jakby Bosnia ( była taka kopalina talentow ) miała takie same gwiazdy ( Stilic i ten H ) to by była mistrzem swiata..
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.11.2008, 13:06
Wisełka interesuje sie Dudkiem i Ostrowskim ze Śląska
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=1702e

Pożyjemy zobaczymy, ja tam sobie wielkich apetytów nie robie bo pewnie skończy sie jak zwykle....
Dudek ( 28 lat) to rozgrywajacy ,Ostrowski ( 26 l.) to prawy pomocnik oprócz nich Wisła interesuje sie Milą i Gancarczykiem ze Śląska
Ostatnio edytowane przez AYALA : 22.11.2008 o godz. 13:16.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 22.11.2008, 13:41
W ostatnim wywiadzie, prezes Wilczek powiedział, że Wisła jest zdecydowanie za kupowaniem młodszych zawodników (do 25. roku życia), niż zagraniczne gwiazdy na emeryturze. Mam nadzieję, że słowo czynem się stanie i w oknie zimowym pozyskamy dwóch graczy pokroju Jirsaka czy Boguskiego/Małeckiego. Młodych zdolnych zawodników, gotowych do podjęcia walki o pierwszą jedenastkę, a zarazem z możliwością dalszej sprzedaży i późniejszego na nich zarobku.
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 22.11.2008, 13:47
Zwróciłem uwagę na Ostrowskiego już na początku rundy. Chłopak ma papiery na grę na wysokim poziomie. Posiada świetny przegląd tego co się dzieje na murawie. Zagrywa ciekawe piłki do napastników. Dzieje się tak m.in. dlatego, że prowadzi piłkę bez patrzenia na nią, co rzadko się zdarza w naszej lidze. Może bardzo szybki to on nie jest, ale specjalnie wolny też nie. Dlatego tez bardziej widziałbym go w środku boiska niż na boku. Zasadniczą jego zaletą to, że ma kontrakt do czerwca 2009 r. Nie wiadomo tylko jak z jego zdrowiem.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.11.2008, 13:58
Ważne że Kuba ma ofertę z Liverpoolu bo 2 mln Euro to 8 mln złotych i na polskim rynku można by było poszaleć. Byłoby nas stać na zatrudnienie Garguły, kupienie Gancarczyka, Nowaka i jeszcze może jakiegoś prawego obrońcy zamiast Baszcza. Na prawą pomoc jest Łobo Boguski Małecki i musi wystarczyć. Chyba że wróci temat Ze Kalengi bo ten chyba nie gra w Dinamo.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 22.11.2008 o godz. 14:13.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 22.11.2008, 14:31
Nowakiem tez sie interesujemy wiec powinno byc ciekawie. Gargula by u Was sie sprawdzil bo u Nas nie wiem gdzie i za kogo bysmy musieli go wstawic. Natomiast Mila to chyba za slaby pilkarz na Wisle.
To tylko moje zdanie i nikt inny nie musi sie z nim zgadzac.

PS: Podoba mi sie gra Boguskiego. Nigdy nie sadzilem ze taki progres ten chlopak zaliczy.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.11.2008, 14:35
Jeszcze ciekawym gościem jest Król z Jagi, Gol z Bełchatowa. Generalnie paru chłopaków to by się wybrało jakbyśmy dostali od Liverpoolu te 2 bański

No i spoko Nowak powoli zmierza do Wisełki.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 22.11.2008 o godz. 14:41.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów