|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Transfer Janusza uważam za świetny pomysł .Leo benhaker niech go obserwuje i powoła.Czy taki smolarek czy krzynówek są obecnie lepsi od Gancarczyka czy nasego Rafała.
Może trener Skorża pomyśli o Bieniuku ,który wrócił do Polski.Niech Buzałe obserwuję też ciekawy zawodnik. ![]()
Wielkopolska Wisła Kraków.
Kraków do nas należy.Mistrz mistrz nasz TS! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Bujacie w obłokach, naszą "strategią transferową" jest branie zawodników za friko, nikt tu nie zamierza za nic płacić a wy już sobie dzielicie kasę za Brożka, pamiętam jak przed letnim okienkiem kibice rozpisywali się kogo to będzie można kupić za kasę z Dudki, u nas wzmocnienia za kasę to tylko decyzja właściciela, jeśli pan i władca dalej będzie prowadził swoją politykę odnośnie klubu, to zimowe okienko będzie oznaczało co najwyżej mocno wzmożone testy i kupowanie wiekowych zawodników bez formy ale z kartą na ręku i z rozpoznawalnym nazwiskiem.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
To jak z tą Wisłą bierze jakiś zawodników nowych czy nie
![]() ![]() Tylko Ty, w moim sercu Ty, jedna jedyna, niepokonana, Wisła KOCHANA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
@GroszekR22
Prześledź ten temat to się dowiesz... że nikt nic nie wie na ten temat |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ciekawe co by było gdyby kibice założyli jakiś fundusz na wzmocnienia klubu, gdyby wszystko było dokładnie pilnowane, jawne i kasa szła by tylko na wzmocnienia, wliczam pomyłki transferowe i zmarnowanie kasy czasem przez nietrafione inwestycje, ale uważam że dałoby się wtedy temat wzmocnień posunąć do przodu, jako kibic Wisły uważam że nie byłoby dla mnie problemem wpłacenie z 50 zł miesięcznie na szczytny cel, jak wiadomo kibiców naszego klubu jest dość sporo więc jakby taką kwotę dawał co 10 kibic to rocznie mogłaby się uzbierać całkiem ciekawa sumka, istotne żeby cała sprawa była w miarę przejrzysta i bez żadnego krętactwa to by wypaliło, skoro różne fundacje potrafią zbierać kasę na różne cele to dlaczego nie kibice Wisły. Ja jestem na poważnie całkiem za.
|
|
|
|
Guest
|
|
Dla mnie to się kupy nie trzyma. Z drugiej strony jak są pieniądze i Skorża rzeczywiście chce Ivanowskiego to dać Mu go i koniec. Na Iwańskim i Lewandowskim, których też ponoć chciał i miał obiecanych (Piłka nożna) raczej byśmy nie stracili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
arti napisał(a):
Poza tym Ivanowskiemu niespieszno do Wisly |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ivanowski przypominam moze grac na pomocy. Bardzo dobrze podaje ... przypomnijcie sobie nawet mecz gwiazd vs reprezentacja B
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie, nie, nie, Ivanovski się nie nadaje...;x
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A czemu juz polowa forum sprzedala Brozka? On jeszcze jest w Wisle i oby byla jak najdluzej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
z tym napastnikiem to ja obstawiam że chodzi o Costly'ego, ewentualnie Zahorski...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() W tym klubie to jest tak teraz ze chocby Pawel sie zapieral nogami i rekami to i tak go sprzedadza.Pytanie tylko ,czy w zimie czy w lecie - oba terminy do dupy ,no ale niech juz pogra do konca tego sezonu. Jedyna szansa to powrot 'starego' Pawla - czyli kupe setek , malo goli ale na to sie nie zanosi. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wyjatek potwierdzajacy regułe.
Tez nie rozumiem dlaczego Brozek jest juz sprzedany, sam Paweł mowil ze JEŚLI odejdzie to w Czerwcu. no chyba ze trafi sie odpowiednia oferta. czyli dla Cupiala to gdzies 3-5mln Moze jestem naiwny, moze jestem głupi, ale jestem optymista i mysle ze w zimie solidnie wzmocnimy nasz sklad. Mam nadzieje ze Cupial rozumie to ze Skorza to nie jest byle trener i jesli dostanie odpowiednie narzedzia to zrobi z tego uzytek.
Ostatnio edytowane przez lodecki : 31.10.2008 o godz. 14:23.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ivanovskiego chce też CFR Cluj wiec raczej cięzko go bedzie skusic do przyjścia, pozatym pewnie za niego chcą koło miliona Euro jak nie lepiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Przeraża mnie świadomość, że takie drewno jak Ivanovski ma być Wisły zbawieniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie wlasnie dopiero przeraza swiadomosc tego, ze Cwielong moze tutaj powrocic. To dopiero jest mistrz marnowania dogodnych sytuacji strzeleckich. W tym elemencie dorownuje chyba samemu A.Niedzielanowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dawidowskiemu kiedy kończy się kontrakt ?On nie zarabia przecież marnych pieniędzy .
Dajcie linka do jakiejś stronki gdzie można pobieżnie przyjrzeć się ich "kontraktom" Jestem ciekawy komu teraz kończą się kontrakty i jakie jest to obciążenie dla budżetu . A i co z tym Vargą , czy sie wyleczył i kiedy ma wrócić do Wisły ? ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No wlasnie, tez chcialbym wiedziec kiedy koncza sie kontrakty.
-Cantoro -Zieniowi -wiecznej kontuzji -Golosiowi -Niedzielanowi tylko jakies pewne info poprosze ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niedzielan liczac od nadchodzacego okienka transferowego, bedzie mial jeszcze 1,5 roku waznego kontraktu.
Golos przychodzil do nas na poczatku 2005r. i podpisal piecioletnia umowe, wiec zdaje sie ze jeszcze przez rok pozostanie na liscie plac. Wieczna kontuzja przyszla z Zieniem w tym samym czasie i razem podpisali 5-letnie kontrakty, ktore wygasna w czerwcu przyszlego roku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Zieniu i wieczna kontuzja 30.06.09 Niedzielan 30.06.10 Info z glowy, ale jestem pewny na 100% Golosiowi pewnie kolo 2010. a tu link na potwierdzenie - http://www.wislasoccer.com/kadra.html
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 31.10.2008 o godz. 16:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
dla mnie odejscie Brozka w tym okienku = nie ma pucharów, nawet chocby przyszli jacys w polowie tak dobrzy pilkarze, w co nie wierze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Brozek w tym okienku nie odejdzie. nadzieja matka głupich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ponadto tyle razy już ludzie z klubu wypowiadali się że kasa z transferów poszła na bieżące wydatki a wy dalej chcecie te pieniądze (bez których klub nie zdołaby zamknąć budżetu) przeznaczać na transfery
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 31.10.2008 o godz. 19:31.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
od zysku . Lokaty 8% w ofertach banku są dopiero od kilku tygodni. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Nasz wciąż aktualny cel transferowy rozegrał dzisiaj bardzo dobre spotkanie, mowa tu o Łukaszu Gargule. Nie jest to pierwszy dobry mecz Łukasza w tej rundzie także moim zdaniem udowadnia, że jest wartościowym piłkarze, a nie tak jak wielu tu pisało "zawodnik na jedną rundę". Jeśli byłby za darmo aż żal byłoby nie skorzystać.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|