The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2008, 00:17
Cytat:
Przyjrzałbym się bliżej Adamowi Stachowiakowi - bramkarzowi Odry Wodzisław. Jest młody i bardzo zdolny. W przyszłosci moze być jednym z lepszych ligowych bramkarzy.
Sądzę, że totalna abstrakcja i nie ma szans aby przeszedł do Wisły. Bo kibice go zapamiętali, i nie sądzę że po tym on sam chciałby do Wisły przyjść.

Gdybym był Bednarzem... kontynuowałbym swoją pracę, jak robię bo na razie jego "wynalazki": Diaz, Jirsak i choćby chociaż tu wstrzymam się z oceną Marcelo (dzisiaj na +), się sprawdzają. I może lepsi Ci anonimowi piłkarze, ale z jakiś konkretnych miejsc czy ten Slovan czy Santos niż te polskie mega gwiazdy Łobo, Niedzielan czy Garguła. Choć uważam że każdy z tej ostatniej trójki potencjał ma i jak się odblokują to możę być z nich duży pożytek, może jest to nawet jedyna okazja pozyskania tanio Garguły, że gra jak gra.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.09.2008, 02:56
Gdybym był Bednarzem zainteresowaliby mnie Ci zawodnicy:

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...lo/profil.html

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ungsdaten.html

Ostatnio edytowane przez pawelo84 : 28.09.2008 o godz. 03:09.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 28.09.2008, 07:20
Malo bramek strzelaja a do tego sa drodzy, 3 mln euro skad chcesz tyle wziac?
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 28.09.2008, 14:53
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Malo bramek strzelaja a do tego sa drodzy, 3 mln euro skad chcesz tyle wziac?
Stąd że mu sie kontrakt kończy. Pozatym Bradze coś nie idzie ostatnio.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 28.09.2008, 21:44
Gdybym był Bednarzem...

.... w trybie natychmiastowym rozwiazalbym kontrakt z Kmiecikiem......

Jak to jest mozliwe ze DUDU koles 5 razy lepszy pod kazdym wzgledem od Kmiecika zostal wywalony z klubu a taki chlop z umiejetnosciami ledwo 2-ligowymi jest w szerokiej kadrze MISTRZOW POLSKI...

... kiedy te uklady sie skoncza....
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 01.10.2008, 04:33
Zainteresowałbym się:

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...er/profil.html

Ten drugi to może byc taki drugi Nei. Tez sporo bramek strzelil w Portugalii.

Ten znowu ma niezłe statystyki w tym sezonie i kontrakt się mu kończy.

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html

Tak samo jak ten.

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...il/profil.html

A tego chłopak kiedyś uchodził za ogromny talent. Jeśli chodzi o szybkośc, to ma porównywalną do Roberto Carlosa. Swego czasu grał w kadrze Brazylii. Teraz można go zapewne dostac za czapke gruszek. Z jego dryblingiem i szybkoscią od Paulisty czy Zieńczuka napewno by nie był gorszy. Z nich wszystkich to bym własnie tego zawodnika ściągnął. Myslę że taki transfer byłby całkiem realny.
Ostatnio edytowane przez pawelo84 : 01.10.2008 o godz. 04:40.
Odpowiedz cytując
swirson
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.10.2008, 08:43
Ja bym się zainteresował tym, co wy bierzecie )
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda.
Odpowiedz cytując
kubanczyk
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 01.10.2008, 21:56
lucekj napisał(a):Wyświetl post
Gdybym był Bednarzem...

.... w trybie natychmiastowym rozwiazalbym kontrakt z Kmiecikiem......

Jak to jest mozliwe ze DUDU koles 5 razy lepszy pod kazdym wzgledem od Kmiecika zostal wywalony z klubu a taki chlop z umiejetnosciami ledwo 2-ligowymi jest w szerokiej kadrze MISTRZOW POLSKI...

... kiedy te uklady sie skoncza....
z ta 2 liga to wyjechales troszeczke na wyrost.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 03.10.2008, 12:32
Ja zainteresowałbym się zawodnikiem WIsły Płock - Bartoszem WIśniewskim

Grał razem z Lewandowskim w Zniczu, po przejściu do Płocka stracił (a Lewandowski zyskał, bo w rundzie wiosennej strzelił 9 goli przy 8 Wiśniewskiego) trochę - nie byłby specjalnie drogi - wartość 200 tys euro kontrakt w granicach 100 tys euro. Wiem, że facet nie jest może na wzmocnienie od razu, ale mógłby być cennym uzupełnieniem składu na dziś i wzmocnieniem napadu i lewej strony na przyszłość...
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.10.2008, 15:30
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Ja zainteresowałbym się zawodnikiem WIsły Płock - Bartoszem WIśniewskim

Grał razem z Lewandowskim w Zniczu, po przejściu do Płocka stracił (a Lewandowski zyskał, bo w rundzie wiosennej strzelił 9 goli przy 8 Wiśniewskiego) trochę - nie byłby specjalnie drogi - wartość 200 tys euro kontrakt w granicach 100 tys euro. Wiem, że facet nie jest może na wzmocnienie od razu, ale mógłby być cennym uzupełnieniem składu na dziś i wzmocnieniem napadu i lewej strony na przyszłość...
Faktycznie jak grał w Zniczu to bardzo fajnie wyglądał w parze z Lewandowskim, i bramki też ładne strzelał, ale później się uparł że chce wrócić do Płocka i tam jego kariera wychamowała, nie jego pierwszego bo i Sobolewski i Matusiak tam tracili swój czas.

Ale prawda jest taka że dopóki ten piłkarz nie trafi pod skrzydła jakiegoś dobrego trenera i do lepszego klubu to my się nim nie zainteresujemy, tylko że wtedy już pewnie będzie zbyt dużo kosztował jak na swoje umiejętności, tradycja.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 03.10.2008, 17:24
brać przykład z BATE Borisov bo chyba na dzien dzisiejszy jest nam do nich najbliżej ( finanse) a wiec postawić na młodych i zdolnych zawodników z naszej ligi.21-24 latków tak jak kiedyś było w Wiśle gdy kupiono Żurawia,Baszcza,Głowe,Kose i Szymka.
Teraz jak Lech awansował do fazy grupowej to żeby obronić mistrzostwo bedzie trzeba głebiej sięgnać do kieszeni.
Odpowiedz cytując
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 05.10.2008, 16:20
Po tym co pokazal Mario poraz kolejny, ja bym siegnol po Jurka Dudka, mysle ze jest to realny transfer dla nas, chlopak juz zarobil na emeryture a wiec by nie oczekiwal jakiegos wielkiego kontraktu jak na polskie realia, taki gracz mogl by podciagnoc zespol w nie zawesolych sytuacjach, A pod okiem trenera Skorzy ''Dudi'' mogl by osiagnac niezla forme.
Odpowiedz cytując
kaelowiec
Banita

Od: 04.2005

Stary 06.10.2008, 10:05
sadze raczej że za nazwisko bedzie oczekiwal duuzo kasy
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 06.10.2008, 10:12
zloto napisał(a):Wyświetl post
Po tym co pokazal Mario poraz kolejny, ja bym siegnol po Jurka Dudka, mysle ze jest to realny transfer dla nas, chlopak juz zarobil na emeryture a wiec by nie oczekiwal jakiegos wielkiego kontraktu jak na polskie realia, taki gracz mogl by podciagnoc zespol w nie zawesolych sytuacjach, A pod okiem trenera Skorzy ''Dudi'' mogl by osiagnac niezla forme.
Kolego sięgać więc sięgnąć. Podciągnoć też nie bardzo - pasuję się podciągnąć z ortografii. Co do pomysłu z Dudkiem, to jakiś z dupy wyciągnięty ten pomysł. Myślę że Jurek woli grzać ławę w Realu niż odejść do drużyny, która nie potrafi przejść średniaka ligi angielskiej i wiecznie marzyć o CL. O kasie nie wspominając
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 06.10.2008, 10:55
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Kolego sięgać więc sięgnąć. Podciągnoć też nie bardzo - pasuję się podciągnąć z ortografii. Co do pomysłu z Dudkiem, to jakiś z dupy wyciągnięty ten pomysł. Myślę że Jurek woli grzać ławę w Realu niż odejść do drużyny, która nie potrafi przejść średniaka ligi angielskiej i wiecznie marzyć o CL. O kasie nie wspominając
Dokłądnie Dudi jest zbyt dobry an naszą Wisłę, jeżeli będzie chciał odejść do słabszego zespołu to odejdzie do średniaka Europejskiego, być może wróci do Anglii, nie musi wybierać naszej "ligi"
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 06.10.2008, 10:57
A ja bym sięgnął po tego Dawidziuka z Szamotuł, gośc nie dosc ze się w kadrze Polski uczy od najlepszych to jeszcze sam ma na koncie kilku dobrej klasy wychowanków. Tak więc trochę cierpliwosci i wychowałby kilku klasowych bramkarzy, a potem Cupiał by ich z nawiązką sprzedał.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.10.2008, 11:25
Lepiej Globisza, przynajmniej wie o co w piłce chodzi. A Dawidziuk to jedzie całe życie na tym, że Fabiański jest z tych Szamotuł, a tak poza nim to same kaleki. Z resztą Fabiański też wiele wg mnie nie zdziała w Arsenalu.
..
Odpowiedz cytując
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.10.2008, 16:00
mcovalski napisał(a):Wyświetl post

Przepraszam ale nie moge pisac polskich znakow na klawiaturze, a co da ''o'' zamiast ''a''. jesli nie moge pisac polskich znakow to myslalem ze to zrozumiecie, poprawie jak cos i na przyszlosci bede wiedzial ze pisac ''a'' zamiasto ''o'' w tym kontekscie
Odpowiedz cytując
pagliuca
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 08.10.2008, 12:06
Ja zainteresowałbym się wciąż... Lewandowskim. Teraz jest wart dużo więcej niż poprzednio, ale dalej się będzie jeszcze rozwijał. Tylko czy zechce przyjść do porównywalnego klubu?:/
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.10.2008, 12:12
pagliuca napisał(a):Wyświetl post
Ja zainteresowałbym się wciąż... Lewandowskim. Teraz jest wart dużo więcej niż poprzednio, ale dalej się będzie jeszcze rozwijał. Tylko czy zechce przyjść do porównywalnego klubu?:/
A mnie zastanawia fakt ,skąd się biorą tacy jak ty ?
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 08.10.2008, 13:47
Albo co palą
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 08.10.2008, 14:17
Dokładnie, nie wiesz skąd my niby wytrzaśniemy 3 bańki Euro, bo tyle zapewne sobie za niego zaząda Lech..
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 08.10.2008, 14:24
pagliuca napisał(a):Wyświetl post
po pierwsze Lech go nie sprzeda
po drugie choćby Wisła dawała dużo więcej od Lecha nie przyszedłby do nas
po trzecie otrząsnij się
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 08.10.2008, 14:50
Dajcie sobie spokój już z tym Lewandowskim.. huj z nim
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.10.2008, 15:50
http://futbol.pl/index_2501.php?a_25...491823e&tr=yes

a ja bym chciał żeby sie nim przynajmniej zainteresowali. To co chce Skorża: Wysoki i strzela dużo bramek
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.10.2008, 16:11
bearex napisał(a):Wyświetl post
http://futbol.pl/index_2501.php?a_25...491823e&tr=yes

a ja bym chciał żeby sie nim przynajmniej zainteresowali. To co chce Skorża: Wysoki i strzela dużo bramek
Wysoki ? A co urosl cos w tym Zaglebiu ? Choc w sumie jak strzeli z 30 goli w tym sezonie to bedzie cos, a jest na dobrej drodze. Przycmilby takim dorobkiem Piechne czy Lewandowskiego.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
gukfva
Member

Od: 09.2006

Stary 08.10.2008, 17:27
Rafael Mkrtchyan - 23-letni napastnik Kilikii Erewań, pierwszoligowego klubu z Armenii. Wychowanek stołecznego Araratu. Zainteresowane jego pozyskaniem są rosyjskie kluby, w tym zespół z najwyższej klasy rozgrywkowej w Rosji - Spartak Nalczyk.
Cena max. 150 tysięcy euro.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 08.10.2008, 17:39
gukfva napisał(a):Wyświetl post
Rafael Mkrtchyan - 23-letni napastnik Kilikii Erewań, pierwszoligowego klubu z Armenii. Wychowanek stołecznego Araratu. Zainteresowane jego pozyskaniem są rosyjskie kluby, w tym zespół z najwyższej klasy rozgrywkowej w Rosji - Spartak Nalczyk.
Cena max. 150 tysięcy euro.
to idz do Cupiała / RN / Bednarza i im to powiedz.

Niestety ale my to sobie możemy tu rozkminiać do woli co i jak, ale to i tak nic nie zmieni.
Odpowiedz cytując
Austerlitz
Member

Od: 11.2007

Stary 08.10.2008, 17:48
A może by tak klasowi acz wolni piłkarze od Stycznia 2009

Kléber - podpora wicelidera ligii brazylijskiej http://www.transfermarkt.de/de/spiel...er/profil.html

Élder Granja - szukamy świetnego prawego obrońcy za Baszcza ? http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ja/profil.html

Ricardo Ferreira - ktoś sporo lepszy od Piotrka Brożka na lewej obronie http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ho/profil.html

... i według mnie absolutna perełka, która chce od przyszłego lata zarabiać ponad 500.000 euro rocznie. To Carlos Alberto, ofensywny pomocnik Botafogo . Kontrakt kończy mu się w czerwcu 2009. Do boju Bednario !!
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...to/profil.html

"Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą."
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.10.2008, 18:02
Chodzi, żeby głową dobrze grał. Jak strzela dużo z bańki to może mieć i 1.80m.
No własnie...strzela ? Ja to ni chu chu ledwo co ekstraklase znam
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów