|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Ciężko stwierdzić który operator jest najlepszy, każdy jest dobry na swój sposób. Najlepiej poczytaj o każdym z nich i dobierz ofertę taką która będzie tobie najlepiej odpowiadać. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 21.09.2008 o godz. 18:36.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Udało się komuś odpalić transmisje z meczu w Białym stoku na Sop C. ? Bo nie wiem czy tylko u mnie problemy czy wszędzie...
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
zna ktoś tytuł tej muzyczki która leci podczas prezetnowania ramówki na TVN
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
działa wam bearshare? ja się od kilkunastu dni nie mogę połączyć z siecią :S
![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Działa. Przeinstaluj program, albo sprawdź "zapory". ![]()
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
nie oczekuje od tego bezprzewodowego neta codow poprostu chodzi mi o to zebym mogl sprawdzic poczte i jako tako przegladac neta bez zadnego sciagania, da rade? ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
internet w przez sieć komórkową mozesz mieć za pomocą którejs z 3 technologii
podstawową jest GPRS, gwarantuje on jednak przepustowość 30-80 kb/s, czy coś jak modem. GPRS jest dostepnna terenie całego kraju. I jak zadna lepsza technologia nie działa to koszystasz z GPRS jeśłi gdzieś sa lepsze urządzenia to obsługuje cie EDGE(236.8 kbit/s) ta prędkosc nie jest juz zła, jednak wyraźnie jest to 'do' wiec efektywnie spodziewąłbym sie czegoś na poziomie ok 130kbit/s. A to trochę mało. tam gdzie dostępny jest UMTS, możesz korzystac z netu za pośrednictwem HSDPA(3,6 -7,1Mbit/s) przy czym w praktyce wiem, że przed podpisaniem umowy nikt ci nie zagwarantuje, ze w twoim mieszkaniu UMTS jest dostępny. najlepije zebys srpawdził sobie to sam.... wg mnie nie warto płacić ok 80zł za net z predkością modemu, a jak dobrze zawieje to mozę gdzies kiedyś będzie to predkośc normalna.twój wybór... ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jako ze sezon zimowy sie zbliza postanowilem kipic jakies uzywane narty z racji tego ze jestem totalnym amatorem i nie chce narazie pakowac kasy na nowy sprzet.Mam takie pytanie moze ktos kto sie zna pomoze mi wybrac dlugosc i cos podpowie bo nie mam zielonego pojecia od czego zalezy dobor nart.Mam 181cm i 95 kg.Zgory dzieki za pomoc
![]()
TYLKO WISLA TS.........
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jak Dojść z osiedla kolorowego na osiedle Zgody
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Heh nic prostrzego wystarczy iśc cały czas prosto wzdłoz osiedla kolorowego kieruj sie na szkole sportowa "kusy"
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
thx
![]() 10 znaków ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ja mam Mix Plusa i wykupuje sobie co miesiąc pakiet za 5 zł (20mb) i śmigam po necie przez Opere Mini.mam gg mogę robić przelew zakupy na allegro tak więc jeżeli chodzi o mnie to tel (nokia n73) nie sluzy mi tylko do dzwonienia ale tez do internetu..polecam wszystkim bo czasami naprawde duze ułatwienie
mozna np sprawdzic stan meczu jak jestescie gdzies poza domem![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jak aktywować ten pakiet za 5 zł?
Daj najlepiej jakiego linka do tej oferty ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
kto jest właścicielem Lecha Poznań?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ja mam takie pytanie jak sie edytuje swoja wypowiedz bo właśnie nie wiem , jak to się robi.
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
jak się przyjrzysz okienkom pod postami - to pod Twoimi postami będziesz miał między innymi okienko/przycisk "edytuj" - a pod postami nie Twojego autorstwa tego nie ma... Także wystarczy kliknąć "edytuj" i edytować.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam... nie wiedziałem gdzie napisać to napisze to tutaj... Wie ktoś może czy będą rozprowadzane jakieś czapki na zime? Robi się coraz chlodniej a taka czapka by się przydała zwłaszcza dla takich osób (jak ja), które takowej nie posiadają....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.plus.pl/oferta_indywidual...y_internetowe/
tutaj znajdziecie kod do pakietu 20 i 50mb ja zaktywuje zawsze 20 bo w zupełności mi wystarcza na gg pocztę allegro itd...co do konfiguracji to powiem wam szczerze ze n73 mam od miesiąca i nie musiałem nic konfigurować po prostu wgrałem opere (przeglądarkę do koma) aktywowałem pakiet zmieniłem w ustawieniach polaczen na INTERNET GPRS i smiga od poczatku...wiem tez ze wysyla sie jakiegos smsa pod nr mi nieznany i przychodzi gotowe ustawienie pod gprs tak ze nic nie trzeba przestawiac..najlepsze moim zdaniem wyjscie dla laika jest pojscie do salonu PLusa i ustawia w 2 minuty bo nie warto dzwonic na BOK ...nie ma szans zeby ktos odebral tel.. jezeli chodzi o gg na komorce polecam ta stronke tutaj wszystko sobie usatwicie i zainstalujecie gg na komie...ja wchodzilem przez komorke nata wlasnie stronke i sciagalem bezposrednio do komorki gg potem odpalalem i mozna cieszyc sie gg na kom http://mobilne.gadu-gadu.pl/ znalazłem jednak ta stronkę gdzie skonfigurujecie koma pod internet:
pzdr
Ostatnio edytowane przez vip2008 : 22.09.2008 o godz. 18:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jest coś takiego, jak opcja edytuj...pare postow wyzej bylo napisane..
Zeby nie było offtopu to ja zadam pytanie: Jestem na kupnie nowego koma..jaki polecacie> Zeby mial troche bajerow, ale znowu bez przesady,..aa..i zeby byl rozsuwany ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra ja dalej z tym netem poczytalem troche i rzeczywiscie net bezprzewodowy wydaje się gówniany. Ma ktoś z was chello? jak sie spisuje? ile czekaliscie na przyłączenie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
||
|
Właśnie mam chęć na skonfigurowanie internetu w swoim telefonie.
Tutaj pojawia się moje pytanie: Cytat:
Moje pytanka: 1. Które z powyższych komend są niezbędne to poprawnego skonfigurowania internetu w moim telefonie? 2. Jaka jest i czy w ogóle istnieje opłata za wysłanie poszczególnych komend? Z góry dzięki ![]() vip2008 napisał(a):
vip2008 napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez michu-k : 22.09.2008 o godz. 18:31.
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
sew810i intg - ustawienia int gprs dla W810i groszowe sprawy
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
[problem został rozwiązany]
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 23.09.2008 o godz. 07:02.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|