The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2008, 18:13
medyk napisał(a):Wyświetl post
co wartają te bezprzewodowe internety? który obecnie operator ma najlepszą oferte? ile to wychodzi na miesiac.
Jeśli chcesz mieć internet typowo do czytania wiadomości, ewentualnie sprawdzenia poczty to są całkiem ok, koszty tego typu internetu to coś koło 50 zł czyli standard.
Ciężko stwierdzić który operator jest najlepszy, każdy jest dobry na swój sposób.
Najlepiej poczytaj o każdym z nich i dobierz ofertę taką która będzie tobie najlepiej odpowiadać.
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 21.09.2008, 18:32
medyk napisał(a):Wyświetl post
co wartają te bezprzewodowe internety? który obecnie operator ma najlepszą oferte? ile to wychodzi na miesiac.
jeśli pytasz o oferte sieci komórkowych, to jak kiedys pisałem "niech cię bozia chron" .
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 21.09.2008 o godz. 18:36.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.09.2008, 19:30
Udało się komuś odpalić transmisje z meczu w Białym stoku na Sop C. ? Bo nie wiem czy tylko u mnie problemy czy wszędzie...
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.09.2008, 21:07
zna ktoś tytuł tej muzyczki która leci podczas prezetnowania ramówki na TVN
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
mckoval
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 21.09.2008, 21:38
działa wam bearshare? ja się od kilkunastu dni nie mogę połączyć z siecią :S
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free

Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.09.2008, 21:38
laurence napisał(a):Wyświetl post
zna ktoś tytuł tej muzyczki która leci podczas prezetnowania ramówki na TVN
jeżeli chodzi o nową jesienną ramówkę to jest to Imogen Heap - "Just For Now" (tak mi się wydaje przynajmniej)
Odpowiedz cytując
aluszkaa
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.09.2008, 23:22
mckoval napisał(a):Wyświetl post
działa wam bearshare? ja się od kilkunastu dni nie mogę połączyć z siecią :S

Działa.
Przeinstaluj program, albo sprawdź "zapory".
Grunt to pozytywne myślenie i optymistyczne podejście do życia
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 21.09.2008, 23:59
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
jeśli pytasz o oferte sieci komórkowych, to jak kiedys pisałem "niech cię bozia chron" .
o co chodzi z tym umts edge?

nie oczekuje od tego bezprzewodowego neta codow poprostu chodzi mi o to zebym mogl sprawdzic poczte i jako tako przegladac neta bez zadnego sciagania, da rade?
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 22.09.2008, 10:00
internet w przez sieć komórkową mozesz mieć za pomocą którejs z 3 technologii

podstawową jest GPRS, gwarantuje on jednak przepustowość 30-80 kb/s, czy coś jak modem.
GPRS jest dostepnna terenie całego kraju. I jak zadna lepsza technologia nie działa to koszystasz z GPRS

jeśłi gdzieś sa lepsze urządzenia to obsługuje cie EDGE(236.8 kbit/s)
ta prędkosc nie jest juz zła, jednak wyraźnie jest to 'do' wiec efektywnie spodziewąłbym sie czegoś na poziomie ok 130kbit/s. A to trochę mało.

tam gdzie dostępny jest UMTS, możesz korzystac z netu za pośrednictwem HSDPA(3,6 -7,1Mbit/s)
przy czym w praktyce wiem, że przed podpisaniem umowy nikt ci nie zagwarantuje, ze w twoim mieszkaniu UMTS jest dostępny. najlepije zebys srpawdził sobie to sam....

wg mnie nie warto płacić ok 80zł za net z predkością modemu, a jak dobrze zawieje to mozę gdzies kiedyś będzie to predkośc normalna.twój wybór...
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
tsw maniek
Member

Od: 11.2002

Stary 22.09.2008, 12:34
Jako ze sezon zimowy sie zbliza postanowilem kipic jakies uzywane narty z racji tego ze jestem totalnym amatorem i nie chce narazie pakowac kasy na nowy sprzet.Mam takie pytanie moze ktos kto sie zna pomoze mi wybrac dlugosc i cos podpowie bo nie mam zielonego pojecia od czego zalezy dobor nart.Mam 181cm i 95 kg.Zgory dzieki za pomoc
TYLKO WISLA TS.........
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Stary 22.09.2008, 13:11
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
internet w przez sieć komórkową mozesz mieć za pomocą którejs z 3 technologii

podstawową jest GPRS, gwarantuje on jednak przepustowość 30-80 kb/s, czy coś jak modem.
GPRS jest dostepnna terenie całego kraju. I jak zadna lepsza technologia nie działa to koszystasz z GPRS

jeśłi gdzieś sa lepsze urządzenia to obsługuje cie EDGE(236.8 kbit/s)
ta prędkosc nie jest juz zła, jednak wyraźnie jest to 'do' wiec efektywnie spodziewąłbym sie czegoś na poziomie ok 130kbit/s. A to trochę mało.

tam gdzie dostępny jest UMTS, możesz korzystac z netu za pośrednictwem HSDPA(3,6 -7,1Mbit/s)
przy czym w praktyce wiem, że przed podpisaniem umowy nikt ci nie zagwarantuje, ze w twoim mieszkaniu UMTS jest dostępny. najlepije zebys srpawdził sobie to sam....

wg mnie nie warto płacić ok 80zł za net z predkością modemu, a jak dobrze zawieje to mozę gdzies kiedyś będzie to predkośc normalna.twój wybór...
dzieki, rozjasniles mi troche o co w tym chodzi, mi tam bezprzewodowy internet sie nie usmiecha ale potrzebuje go zaczynam studia i sam wiesz jak jest moze sie okazac ze bede musial zmienic mieszkanie albo coś a niestety internet to teraz jak tlen musi być, wszystkie info z uczelni przez neta leci nie moge stracic do niego dostepu.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Fuss
Member

Od: 09.2008

Stary 22.09.2008, 14:01
Jak Dojść z osiedla kolorowego na osiedle Zgody?
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
Odpowiedz cytując
Ave
Senior Member

Stary 22.09.2008, 14:27
Heh nic prostrzego wystarczy iśc cały czas prosto wzdłoz osiedla kolorowego kieruj sie na szkole sportowa "kusy"

Odpowiedz cytując
Fuss
Member

Stary 22.09.2008, 14:33
thx

10 znaków
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
Odpowiedz cytując
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 22.09.2008, 14:55
ja mam Mix Plusa i wykupuje sobie co miesiąc pakiet za 5 zł (20mb) i śmigam po necie przez Opere Mini.mam gg mogę robić przelew zakupy na allegro tak więc jeżeli chodzi o mnie to tel (nokia n73) nie sluzy mi tylko do dzwonienia ale tez do internetu..polecam wszystkim bo czasami naprawde duze ułatwienie mozna np sprawdzic stan meczu jak jestescie gdzies poza domem
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.09.2008, 15:03
jak aktywować ten pakiet za 5 zł?

Daj najlepiej jakiego linka do tej oferty

Odpowiedz cytując
Amfre
Banita

Od: 07.2008

Stary 22.09.2008, 15:29
kto jest właścicielem Lecha Poznań?
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.09.2008, 15:32
Cytat:
kto jest właścicielem Lecha Poznań?
Jacek Rutkowski.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 22.09.2008, 15:52
vip2008 napisał(a):Wyświetl post
ja mam Mix Plusa i wykupuje sobie co miesiąc pakiet za 5 zł (20mb) i śmigam po necie przez Opere Mini.mam gg mogę robić przelew zakupy na allegro tak więc jeżeli chodzi o mnie to tel (nokia n73) nie sluzy mi tylko do dzwonienia ale tez do internetu..polecam wszystkim bo czasami naprawde duze ułatwienie mozna np sprawdzic stan meczu jak jestescie gdzies poza domem
napisz jak to aktywowac i skonfigurowac neta na fonie bo mi nawet nie laczy sie z netem bo pisze cos o zlej konfiguracji mam-SE K800i
.....
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 22.09.2008, 15:59
ja mam takie pytanie jak sie edytuje swoja wypowiedz bo właśnie nie wiem , jak to się robi.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.09.2008, 16:16
WISLAZWE napisał(a):Wyświetl post
ja mam takie pytanie jak sie edytuje swoja wypowiedz bo właśnie nie wiem , jak to się robi.
jak się przyjrzysz okienkom pod postami - to pod Twoimi postami będziesz miał między innymi okienko/przycisk "edytuj" - a pod postami nie Twojego autorstwa tego nie ma... Także wystarczy kliknąć "edytuj" i edytować.
Odpowiedz cytując
TSman
Banita

Od: 09.2006

Stary 22.09.2008, 16:25
Witam... nie wiedziałem gdzie napisać to napisze to tutaj... Wie ktoś może czy będą rozprowadzane jakieś czapki na zime? Robi się coraz chlodniej a taka czapka by się przydała zwłaszcza dla takich osób (jak ja), które takowej nie posiadają....
Odpowiedz cytując
vip2008
Socios Wisła Kraków

Stary 22.09.2008, 17:58
http://www.plus.pl/oferta_indywidual...y_internetowe/

tutaj znajdziecie kod do pakietu 20 i 50mb ja zaktywuje zawsze 20 bo w zupełności mi wystarcza na gg pocztę allegro itd...co do konfiguracji to powiem wam szczerze ze n73 mam od miesiąca i nie musiałem nic konfigurować po prostu wgrałem opere (przeglądarkę do koma) aktywowałem pakiet zmieniłem w ustawieniach polaczen na INTERNET GPRS i smiga od poczatku...wiem tez ze wysyla sie jakiegos smsa pod nr mi nieznany i przychodzi gotowe ustawienie pod gprs tak ze nic nie trzeba przestawiac..najlepsze moim zdaniem wyjscie dla laika jest pojscie do salonu PLusa i ustawia w 2 minuty bo nie warto dzwonic na BOK ...nie ma szans zeby ktos odebral tel..

jezeli chodzi o gg na komorce polecam ta stronke tutaj wszystko sobie usatwicie i zainstalujecie gg na komie...ja wchodzilem przez komorke nata wlasnie stronke i sciagalem bezposrednio do komorki gg potem odpalalem i mozna cieszyc sie gg na kom

http://mobilne.gadu-gadu.pl/

znalazłem jednak ta stronkę gdzie skonfigurujecie koma pod internet: dla chcącego nic trudnegopzdr
Ostatnio edytowane przez vip2008 : 22.09.2008 o godz. 18:11.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.09.2008, 18:07
Jest coś takiego, jak opcja edytuj...pare postow wyzej bylo napisane..

Zeby nie było offtopu to ja zadam pytanie:

Jestem na kupnie nowego koma..jaki polecacie> Zeby mial troche bajerow, ale znowu bez przesady,..aa..i zeby byl rozsuwany
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Stary 22.09.2008, 18:10
Dobra ja dalej z tym netem poczytalem troche i rzeczywiscie net bezprzewodowy wydaje się gówniany. Ma ktoś z was chello? jak sie spisuje? ile czekaliscie na przyłączenie?
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.09.2008, 18:10
vip2008 napisał(a):Wyświetl post
dla chcącego nic trudnegopzdr
Właśnie mam chęć na skonfigurowanie internetu w swoim telefonie.

Tutaj pojawia się moje pytanie:

Cytat:
Istnieje również możliwość skonfigurowania ustawień przy pomocy krótkiej wiadomości SMS. W tym celu należy wysłać na numer 9988 wiadomość o odpowiedniej treści (dostępne komendy SMS uzyskasz wybierając w formularzu posiadany model telefonu)
    • sew810i intc - ustawienia int csd dla W810i
    • sew810i intg - ustawienia int gprs dla W810i
    • sew810i mms - ustawienia mms dla W810i
    • sew810i video - ustawienia video dla W810i
    • sew810i wapc - ustawienia wap csd dla W810i
    • sew810i wapg - ustawienia wap gprs dla W810i
Jestem całkowicie zielony w tych sprawach, więc proszę o małą pomoc. Mój telefon to SE W810i.

Moje pytanka:

1. Które z powyższych komend są niezbędne to poprawnego skonfigurowania internetu w moim telefonie?
2. Jaka jest i czy w ogóle istnieje opłata za wysłanie poszczególnych komend?

Z góry dzięki

vip2008 napisał(a):
sew810i intg
vip2008 napisał(a):
- ustawienia int gprs dla W810i groszowe sprawy
I to będzie już wszystko? Wysłane ok 12 minut temu, nic nie przyszło
Ostatnio edytowane przez michu-k : 22.09.2008 o godz. 18:31.
Odpowiedz cytując
vip2008
Socios Wisła Kraków

Stary 22.09.2008, 18:13
sew810i intg - ustawienia int gprs dla W810i groszowe sprawy
Odpowiedz cytując
AOT
Droga jeszcze długa...

Od: 10.2003

Stary 22.09.2008, 18:31
Romy S. napisał(a):Wyświetl post
File Name: Advanced Controls for Winamp-5.3.1-pl.exe
Size: 164KB |

http://www.sendspace.com/file/yjikli
Wielkie dzięki ! Właśnie o coś takiego mi chodziło.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.09.2008, 19:06
[problem został rozwiązany]
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 23.09.2008 o godz. 07:02.

Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.09.2008, 19:06
Fuss napisał(a):Wyświetl post
Jak Dojść z osiedla kolorowego na osiedle Zgody?
Nie żartuj w ten sposób
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów