|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ja tez
może jakiś turniej |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
co do HSV na innych stadionach, to raczej poza Slaskiem nikt sie z tym nie wypuszcza, bo troche wstyd bylby.. ktos tam jeszcze chyba probowal ale im nie wyszlo 8)
PS: mowa o polskim podworku.[/quote] Ostatnio było to słyszalne na stadionie Górnika Zabrze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeśli o piosenkach na reprze, to była też legijna Polska gol alle alle
(można ją też było usłyszeć na Superpucharze w sektorach Zenita A co do "Mistrzów Polski..." i "Moich jedynych miłości" to pewnie też najpierw śpiewał je jeden klub i kogo to teraz ochodzi. Może tak samo będzie z so called "HSV", w Niemczech każdy to śpiewa, ciekawe kto nie jest "xerobojem". ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|||||
![]()
Dziwnym trafem znów Górnik Zabrze. kto się szanuje będzie się szanował. Kto nie... no cóż. |
||||||
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
PS 'Mistrzem Polski' też kiedyś było tylko kojarzone z Legią. Ale kluby zaczęły od siebie kserować i wyszło jak wyszło. Z HSV też będzie podobnie i za 30 lat może już mało osób pamiętać, kto to wprowadził Sorry, ale dla mnie to z deka śmieszne. Tak samo swego czasu połowa ekip chciała zaadaptować PAO. Pamiętam te wyścigi na forach, kto pierwszy ten lepszy.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 11.09.2008 o godz. 20:39.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mam prośbę.
Żaden z nas.Ja Wiślacy jak i Legionisci raczej nie mają prawa wypowiadać się w kwestii dopingu itp.Wydaje mi się, że po prostu nie wypada. Są o wiele bardziej kompetentne osoby by wypowiadać się w tej materii. My tutaj możemy jedynie się przekrzywikwać, kto jaką piosenkę wczesniej zastosował na boisku, a prawda może być zupełnie inna. Więc po co to robic, i udawac osobę wiele kumatą.Nie przyszło Wam do głowy, że osoby, które tworzyły to wszystko, czytając te wypociny mogą się chwytac za głowy?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 12.09.2008 o godz. 02:53.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
HSV to HSV super przyśpiewka której nie wypada kserować, a "mistrzem polski jest legia" to taka ostatnimi czasy mijająca się z prawdą przyśpiewka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zostaliście mistrzami to damy Wam Mistrzem Polski, a Wy Nam dajcie HSV, zabójcza logika
![]() ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Strona nie żyje. Co na niej było? ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
info o programie publicystycznym w tvp1 dziś rano (było m.in. o zatrzymaniach w Wawie)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
i zaczyna się upolitycznianie sprawy, ale jak widać bez babrania się w politycznym gównie policji się nie pokona ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zobaczcie na stadion Legii... pustki
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
no tak bo się coś organizowali że nie wchodzą na stadion
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
pewnie uczą sie w domach HSV :(
co do Wisła to jest potęga, byłem zdziwiony jak usłyszałem, że to ksero Legii, bo pamiętam to piosenkę znacznie wcześniej niz zacząłem chodzic na stadion, tzn. tak +/- '95 rok. Od kiedy +/- Legia uważa to za swój hymn? Pozatym wtedy to były inne czasy. Zresztą na ta melodię hymn ma tez Cracovia i myślę ze oni byli pierwsi. Oni zawsze sa pierwsi. ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Źródło: Album ''Warszawa i Legia-90 lat razem'' ![]() ![]() |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
****a, co za rozkminki o tym kto co pierwszy spiewał.
gowno prawda. Powód: "mniej pisac wiecej czytac", no chyba ze sugerujesz sie tym co pisza w komentarzach na LL albo gronie :D
Ostatnio edytowane przez Kijek : 14.09.2008 o godz. 01:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Co do koniecznego pierszeństwa sąsiadki: Pejsy "przerabiają przeróbkę" ( ) i w miejsce Legii wstawiają nas. Mogę się mylić, ale zaczęli jej używać od wiosny 1996 (usłyszałem ją po raz pierwszy na derbach na Kałuży, wedle mojej pamięci nie śpiewali u nas tego jeszcze na jesieni '95). I ważna sprawa - to żydy pierwsze jadą nam WTSK, na pewno nie śpiewaliśmy pierwsi "Mistrzem Polski jest Wisła" ani "Wisła to jest potęga" (zresztą podczas meczu na Judasic Park nie bardzo wiedzieliśmy, jak zareagować na ich chorały). Nie przypominam sobie, żebyśmy mieli ten kawałek w swoim repertuarze na drugoligowym froncie.Śmiszne to zresztą były czasy. Nie zapomnę dziarskiej ekipy Hutnika, która "przerobiła przeróbkę przeróbki" Cracovii ( ) i jechała po nas w ten uroczy sposób (cytuję, niech mi będzie wybaczone ): "Wisła to stara k. /Wisła j... jest / Wisłę trzeb p... / Wisła j.. jest". Cóż, pasowało to jak ulał do ich limitowanej serii szalików <<Hutnik Kraków Kraków>> kmwtwPS. Całość łatwo sprawdzić, jeżeli ma ktoś dostęp do derbów z 1996 (były transmitowane przez krakowską "trójkę", ale byłem na meczu a "wideła" wtedy nie posiadałem). Pzdr |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Organizowali się, żeby był pełny stadion. Więc wyszła klapa.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Właśnie na TVP info idzie mecz Widzew - Stal. Czemu na Widzewie nie ma dopingu i dużo ludzi stoi za sektorem który jest za bramką?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczylo wejsc na Wasze forum, gdzie mozna bylo wyczytac, ze "trzeba isc, bo jestesmy to winni tym 741", "trzeba isc, bo ITI nie moze nas wyrzucic", natomiast do bojkotu spotkania - jak sami twierdziliscie - nawolywali klakierzy Miklasa. Wiec nie klam. Taka jest prawda, ze kiedy przychodza trudne czasy, to okazuje sie ilu klub ma fanatykow. A u Was to dopiero poczatek.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Widzew nie prowadził dopingu, gdyż kibice Stali SW nie zostali wpuszczeni na mecz.
![]() |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
nikt nikogo nie nawoływał. jakbys wszedł to bys przeczytał ze "kto ma byc to bedzie". wystarczy ze Wy sie mobilizujecie i pokazujecie swoj fanatyzm na kazdym kroku i kazdym meczu. wiec jak masz pieprzyc głupoty to sie zamknij. i jak cos odpiszesz to nie spodziewaj sie riposty bo nie mam ochoty kopac sie z koniem.
Ostatnio edytowane przez Kijek : 14.09.2008 o godz. 16:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS Waszego fanatyzmu nie będę komentował ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
dzięki za wyjaśnienie,starsi bracia w wierze znów w roli głównej, co za swiat
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jestem załamany po wyjeździe Stalówki.
Przyjechaliśmy w 800 osób godzinę przed meczem, ponad połowa miała bilety, reszta miała dokupić, były listy zrobione... W półtorej godziny wpuścili mniej niż 30 osób, ludzie się wkurzyli rzucili się na bramę. Potem wyszedł koleś, powiedział że wszyscy wejdą i zamknął bramę już do końca meczu... Płakać mi się chce, najliczniejszy wyjazd w historii klubu a wszyscy zostali potraktowani jak bydło, zamknięci w jakimś rowie bez widoku na mecz... ponad pół tysiąca kilometrów żeby pocałować klamkę... Ciężko się będzie otrząsnąć. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dostałem tu już od kilku osób zjebkę, że wrzucam teksty odnośnie akcji widelec, temat jednak tak jakby pasuje więc, znowu coś ciekawego do poczytania.
Kto nie ma ochoty niech wyobrazi sobie, że dalej już w tym poście nic nie ma ![]() Gazeta Polska napisał(a):
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|