The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szczurek_PB
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2008, 07:41
harthausen napisał(a):Wyświetl post
na dużo lepszą piłkę liczyłem w Zabrzu. Co tam się z nimi dzieje, pieniądze są, skład na papierze całkiem całkiem a wyników brak?

Czyżby syndrom nażartego kota, który nie musi się wysilać? Szkoda byłoby, Górnik to Górnik.
W Chorzowie to pewnie nikogo nie martwi
Zapewniam Cię, że nie tylko w Chorzowie
"Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć:
my, wybrańców garść,
...kompania braci"
W.Szekspir

Drink up me Hearties Yo Ho!

You can't always get what You want
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.08.2008, 08:38
te wszystskie Sląskie kluby (m.in Górnik) grały najlepiej i wygrywały lige jak składy miały oparte na rodowitych Ślązakach.Grały twardo i zdecydowanie, przed nikim nie pękali.Dziś w Górniku w pierwszej jedenastce doliczyłem sie raptem 3 graczy wywodzących sie ze Śląska (Danch,Pitry,Nowak).Dawniej jak Zabrzanie czy Ruch wygrywały lige to ich jedenastki składały sie w 90 % z zawodników dawnego woj. Katowickiego.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 24.08.2008 o godz. 08:44.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.08.2008, 09:26
W Wiśle też ciężko znaleźć rodowitych krakusów ;-)
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 24.08.2008, 10:21
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Co do Lech to nie wiem czemu wszyscy tak się ich grą podniecaja a zwłaszcza dziennikarze , którzy już koronują Kolejorza na Mistrza .Przecież oni zagrali jak na razie jeden dobry mecz , ze Szwajcarami , którzy w Polsce graliby najwyżej o środek tabeli .Ale komentarze po meczu były takie jakby co najmniej wygrali z Barceloną .Uważam , że Beitar o klasę przewyższa Szwajcarów.W lidze Lech wygrał ze słabiutka Jaga która będzie walczyć o utrzymanie i z Górnikiem który jest cieniem zespołu z poprzedniego sezonu . Dzisiejsza gra Lech z Górnikiem też nie powalała na kolana . Przereklamowany zespół i przereklamowani kibice - nie mówie , że kibiców mają słabych bo wg. mnie są w pierwszej 3 ale on uważają się za Europejska elitę . Zobaczycie , że Leszek z meczu na mecz będzie co raz słabszy , przyjdzie zmęczenie meczami w PU , a jak wiadomo w Lechu jest duzo młodych zawodników którzy wypruwają sobie żyły w każdym meczu co się zle dla nich skończy , w Wiśle są piłkarze ograni w pucharach i widać po nich doświadczenie , a mianowicie wygrywanie jak najmniejszym nakładem sił w Ekstraklasie . Wystarczy , że z ich skłądu wypada Bosacki lub Arboleda i obrona sie sypie lub Murawski i środek pomocy nie istnieje .Mimo wszsytko życze Lechowi jak najlepiej czyli 2 miejsca na koniec sezonu .
Jednak troszke obiektywizmu by sie przydało . Lech gra w chwili obecnej najbardziej widowiskowo w lidze i prezentuje skuteczny , ofensywny football. To trzeba im oddac.
LEch to 2 siła naszej ligii w chwili obecnej rzcz jasna.W tym poście piszesz troche jak bys miał jakieś kompleksy na ich punkcie, nie trzeba ich obrażac ani deprecjonowac klasy np. Helwetów (sądze ze nie mieli by problemów z naszej "lidze" ). A Kolejorz ma naprawde niezłych kibiców więc zycze im 2 miejsca a lidze , bo im mocniejsze zespoły w europucharach tym lepiej dla nas a do Lecha nigdy nie zywiłem zadnej urazy (vive Cracovia haha )
A skład ... dokonali trafionych transferów graczy młodych(Lewandowski) jak i doświadczonych(Arboleda) wiec maja mała przewage nad nami w postaci niezłej (dobrej jak na rodzime warunki) ławki.
Tylko czekac na mecz naszej Wisełki z Lechem W tym meczu możemy pokazac kto ma lepszych kibiców , zawodników , wić nie ma co obrażać sie nawzajem . tylko czekać na mecz.
Odpowiedz cytując
Jachcik
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.08.2008, 10:46
Ale o co tyle krzyku?... Moim zdaniem przynajmniej 7 zespołów powinno byc takich jak Lech, aby nasza piłka nie cofała sie tylko szła do przodu! To chyba dobrze że mamy w lidze zespół którego nie będziemy mogli zlekceważyc pod żadnym względem?
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.08.2008, 11:03
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Lewandowskiemu Wisła oferowała większy kontrakt niż Lech. Ile zarabia Brożek nie wiem, jakoś nie chce mi się wierzyć, że Lewy w Lechu tyle kasuje co Brozinho.
Lewandowski wybrał miejsce gdzie może grać, a powiedzcie sami, czy w Wiśle wychodzilby w pierwszym składzie? Nie
Otóż nie, Lewandowski chciał zarabiać tyle co Brożek i dlatego nie przeszedł do Krakowa. I to nie jest żadna tajemnica. Więc śmiało przypuszczam ze w Poznaniu inkasuje najwięcej ze wszystkich grajków. Chłopak jest świadomy tego że jest dobry jak na polskie warunki i dobrze wie (albo raczej jego menago) czego chce. A czy w Wiśle by grał? Dla mnie odpowiedź retoryczna.
the end
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.08.2008, 11:08
Lech i Wisła już są na wysokim poziomie. Legia wyjdzie z marazmu prędzej, czy później. A aspirują Górnik (silny sponsor) i prędzej czy później Śląsk Wrocław i Lechia Gdańsk (nowe stadiony na Euro, nowe możliwości, dużo kibiców, więc sponsorzy się znajdą).
Szkoda, że Łodź przespała sprawę EURO, bo marazm tam przez to straszny...rozpadające się stadiony, brak dobrego klimatu dla piłki, a szkoda takich fajnych kibiców.

Ja tam bym chciał, żeby do czołówki doszlusowała także.... Cracovia . Tak, tak...najfajniejsze derby jakie pamiętam, to były, jak i Wisła i Craxa walczyły razem o wejście do I ligi. Wole, że byśmy co roku lali Pasy które są na 3 miejcu i strasznie pompują atmosfere, niż bić ich kiedy wloką się w ogonie.
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 24.08.2008 o godz. 11:13.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 24.08.2008, 11:12
Więc sprawę Lewandoskiego mozna podsumoac nastepująco -> dla Polskiej piłki ( nie klubowej) to świetnie że GRA w Lechu , rozwija się , zdobywa doświadczenie i umiejętności. Dla Lecha to sprawa wspaniała , szansa na przyszły zarobwek i relane wzmocnienie składu , dla Nas , dla Wisły to duzy błąd że go nie sprowadzilismy . A co do grania , to nie mozna teraz wyrokowac czy by chłopak grał czy nie grał , może był by system z 2 w napadzie , może nie , ale wzmocnienie by było i to duze.
Więc jak wszystko sa dwie strony medalu .
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 24.08.2008, 11:20
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Lech i Wisła już są na wysokim poziomie. Legia wyjdzie z marazmu prędzej, czy później. A aspirują Górnik (silny sponsor) i prędzej czy później Śląsk Wrocław i Lechia Gdańsk (nowe stadiony na Euro, nowe możliwości, dużo kibiców, więc sponsorzy się znajdą).
Szkoda, że Łodź przespała sprawę EURO, bo marazm tam przez to straszny...rozpadające się stadiony, brak dobrego klimatu dla piłki, a szkoda takich fajnych kibiców.

Ja tam bym chciał, żeby do czołówki doszlusowała także.... Cracovia . Tak, tak...najfajniejsze derby jakie pamiętam, to były, jak i Wisła i Craxa walczyły razem o wejście do I ligi. Wole, że byśmy co roku lali Pasy które są na 3 miejcu i strasznie pompują atmosfere, niż bić ich kiedy wloką się w ogonie.
W Łodzi Widzew ma dobrego sponsora który sporo inwestuje w klub. Kupił np. do I (dawna II) Marcina Robaka z Korony. Nikogo nie sprzedał ze składu po spadku i ostro walczy o powrót do Ekstraklasy. Planuje również wydać 150 mln na wybudowanie własnego stadionu bez pomocy miasta? Stadion podobno ma być podobny do stadionu Korony.

Co innego ŁKS - oni idą na dno pomimo tego, że to właśnie oni grają w ekstraklasie.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.08.2008, 11:23
Liga się krystalizuje 2 moży 3 zespoły walczą o MP. Bełchatów, DyskoPolo, Cracovia, Lechia, Śląsk, Ruch, Arka, Jaga, Piast i Górnik miejsca 4-14. Odra, ŁKS i Polonia B. kandydatami do spadków.
Żal patrzeć na Górnika, no bo miała być pierwsza 5 a wychodzi, że będzie 8-13. Słaby trener, przecietni zawodnicy tylko kibiców szkoda. Allianz musi poszukać trenera z zagranicy, o w kraju już nie ma z kogo wybrać.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.08.2008, 11:30
czesiu napisał(a):Wyświetl post
Allianz musi poszukać trenera z zagranicy, o w kraju już nie ma z kogo wybrać.
Z całkiem niezłych młodych mógłbym wymienić Stawowego, a z całkiem niezłych starych Lenczyka i Kasperczaka
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.08.2008, 11:31
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Defetyści odpocznijcie od komputerów, bo żałość bierze jak sie czyta ...kibiców ...no właśnie kogo ?
otoz to. Nie ma nic gorszego jak po wejsciu na forum WISŁY czytasz: "Lech jest mega zaje*isty", "ida na majstra", 'a Wisła to nie ma o co grac w tym sezonie". Przewodzi w tym oczywiscie pan 'e' - idiota ktory juz jakis czas temu pomylil forum. Ogarnijcie sie co poniektórzy i tak jak pisze Maćko spojrzcie na tabele.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.08.2008, 11:40
Wiem, ze moze nie na temat i za to z gory przepraszam, ale coś dla tych, którzy myślą, że Lech ma najlepszych kibiców w Polsce:

http://pl.youtube.com/watch?v=uNnrZu...eature=related

I jeszcze raz przepraszam za OT
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.08.2008, 11:44
ale o co Wy się kłócicie? Bezsens. 99% wiślaków powie, że najlepszych kibiców ma Wisła, 99% poznaniaków, że Lech a 99% legionistów, że Legia. I nie ma w tym nic dziwnego, każdy idzie za swoim klubem. I każdy przedstawiciel danego klubu będzie miał argumenty za tym, aby przedstawić swoich kibiców jako najlepszych. W takich kwestiach trudno o obiektywizm
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Od: 04.2008

Stary 24.08.2008, 11:48
co jak co ale fajny mieli doping na Lechu wczoraj
a co to za 3 pietrowa trymuna wyrasta w Poznaniu?
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 24.08.2008, 11:59
Jakie miasto tacy kibice

Mistrzowie pseudo dopingu i lalalania.
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 24.08.2008, 12:02
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Z całkiem niezłych młodych mógłbym wymienić Stawowego, a z całkiem niezłych starych Lenczyka i Kasperczaka
Lenczykowi to chyba nadal BOT płaci, Stawowy odchodził z Arki ze słabymi wynikami. Kasper chciałby, aby Allianz kupł Reprezentanów różnych krajów, a sponsor nie wyda od ręki 10-15 mln E.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 24.08.2008, 12:05
u nas tez by sie udało skleić taki filmik, tak samo udało by sie skleić 10 minutowy film z niewykorzystanymi setkami Brozia. i co z tego.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.08.2008, 12:07
tylko_na_kilka_dni napisał(a):
Przewodzi w tym oczywiscie pan 'e' - idiota ktory juz jakis czas temu pomylil forum
no chyba Ci się coś pomyliło, bo nie ma na forum osoby, która bardziej ma polskie zespoły (oprócz Wisły oczywiście) w głebokim poważaniu

Ja mam nadzieję, że Śląsk się załapie w tym sezonie na puchary. Tak się zachowuje profesjonalny klub i świetni kibice - bez żadnych fuzji wywalczają awans do ekstraklasy i są najlepszym beniaminkiem. Brawo.

edit:

JasnyGwint napisał(a):
Komplesy co poniektórzy mają straszne. Żal wam dupy ściska że Lechowi tak dobrze idzie, ale to wasz problem i również dla dobra swojego zdrowia psychicznego moglibyście sobie dać spokój z 'prostowaniem' innych ludzi na forum, bo wam jeszcze żyłka pęknie.
ciekawe po której kolejce to odszczekasz.
Ostatnio edytowane przez Elendil : 24.08.2008 o godz. 12:41.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.08.2008, 12:14
tylko_na_kilka_dni napisał(a):Wyświetl post
otoz to. Nie ma nic gorszego jak po wejsciu na forum WISŁY czytasz: "Lech jest mega zaje*isty", "ida na majstra", 'a Wisła to nie ma o co grac w tym sezonie". Przewodzi w tym oczywiscie pan 'e' - idiota ktory juz jakis czas temu pomylil forum. .
Nie wchodź do tematu "Ekstraklasa 2008/2009" i będziesz miał problem z głowy.

Cytat:
Ogarnijcie sie co poniektórzy i tak jak pisze Maćko spojrzcie na tabele
no i co ? co z tej tabeli wynika ? chyba tylko tyle że do zdobycia jest jeszcze 81 punktów, a przewaga nad Lechem wynosi 3

Komplesy co poniektórzy mają straszne. Żal wam dupy ściska że Lechowi tak dobrze idzie, ale to wasz problem i również dla dobra swojego zdrowia psychicznego moglibyście sobie dać spokój z 'prostowaniem' innych ludzi na forum, bo wam jeszcze żyłka pęknie.
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 24.08.2008, 12:21
Nie ma co płakać nad Lewandowskim, dyspozycją Lecha, brakiem transferów, kontuzjami etc.
Będzie co ma być. A jeśli przestanie iść, cóż, nie zawsze było pięknie, a my kibice jesteśmy od tego aby być z drużyną na dobre i na złe.
Póki co jest pięknie - komplet punktów i przodownictwo w tabeli.
Brawa dla Śląska za świetny wczorajszy mecz, a dziś wszyscy trzymamy kciuki za Lechię!
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Od: 04.2008

Stary 24.08.2008, 12:41
juz za godzinke mecz Lechii na Orange Sport

14:50 Piłka nożna - EKSTRAKLASA: [MECZ LECHIA GDAŃSK - CRACOVIA - KRAKÓW]

http://www.cyfraplus.pl/program/abo/?full/26798
Odpowiedz cytując
pytong
Banita

Od: 08.2008

Stary 24.08.2008, 13:49
Cytat:
Takiego piłkarza jeszcze w Polsce nie było

Sarajewska gazeta San wybrała go najlepszym piłkarzem rundy jesiennej bośniackiej ekstraklasy w 2007 roku. Nie wybrał go nim przypadkowy dziennikarz, tylko szesnastu trenerów ligowych, którzy wzięli udział w plebiscycie. Arsenal oferował za niego cztery miliony euro, ale on nie chciał siedzieć na ławce, ani grać w rezerwach.

Dlatego też Semir Sztilić, Muzułmanin z Sarajewa, trafił do Lecha Poznań, klubu w którym widzi dla siebie odskocznię do dalszej kariery i idealne miejsce na promocję. Nie zmienił nawet barw klubowych - kolory Żeljezniczara Sarajewo to również niebieski i biały. A co więcej - Żeljezniczar to w miejscowym języku... kolejarz. Sztilić trafił więc z Kolejorza do Kolejorza i jest odkryciem początku sezonu w Polsce.

Sztilić gra w Lechu wręcz doskonale. Strzelił bramkę Jagiellonii Białystok z rzutu karnego, był jednym z bohaterów wygranego sensacyjnie aż 6:0 meczu Pucharu UEFA z Grashoppers Zurych. Znakomicie spisał się też w meczu reprezentacji młodzieżowej Bośni i Hercegowiny przeciwko Chorwacji, po którym nowy trener bośniackiej kadry, słynny Chorwat Miroslav "Ćiro" Blażević zapowiedział, że powoła go do pierwszej reprezentacji.

Sztilić jest zresztą bardzo zadowolony z gry w Lechu. Bośniackiej prasie mówi: "Jestem bardzo usatysfakcjonowany warunkami finansowymi. W zasadzie obecnie mógłbym podpisać kontrakt dożywotni z Lechem. Nie chcę mówić o konkretnych kwotach, ale zarabiam jak piłkarz dobrego klubu Bundesligi".

"Z prezesem rozmawiałem na temat numeru na koszulce. Pytał jaki chcę, a ja odpowiedziałem, że w Żeljezniczarze z dziesiątką strzeliłem w sezonie 10 goli. Zaproponował mi numer 33" - śmieje się Semir. "Skończyło się na czternastce" - dodaje.

Wiadomo natomiast, że zagraniczny piłkarz tej klasy i w takim wieku jeszcze w Polsce nie występował. Lech zrobił złoty interes i prawdopodobnie w przyszłości odsprzeda Sztilicia za wielkie pieniądze do możnych europejskiej piłki.
http://ekstraklasa.wp.pl/wid,1028738...l?ticaid=167be
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 24.08.2008, 14:26
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Otóż nie, Lewandowski chciał zarabiać tyle co Brożek i dlatego nie przeszedł do Krakowa. I to nie jest żadna tajemnica. Więc śmiało przypuszczam ze w Poznaniu inkasuje najwięcej ze wszystkich grajków. Chłopak jest świadomy tego że jest dobry jak na polskie warunki i dobrze wie (albo raczej jego menago) czego chce. A czy w Wiśle by grał? Dla mnie odpowiedź retoryczna.
Najwyższy kontrakt w Lechu ma Bosacki, wynosi on ~175k euro (mogę się mylić o 10k, ale na pewno zarabia mniej niż 200k euro). Nie wiem jaki kontrakt ma aktualnie Brożek, przed podpisaniem nowego pewnie nie miał zbyt wysokiego nawet na polskie warunki. Nie powiecie mi, że patrząc np na zarobki Łobodzińskiego, Wisły nie byłoby stać na te ~150k euro rocznie dla Lewego.
To Lewandowski wybrał Lecha odrzucając ofertę Wisły, a nie odwrotnie koledzy
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 24.08.2008, 14:28
Nick wyzej ma racje.
Nie o pieniadze tu do konca chodzilo. Ale niektorzy dalej na upartego beda gadac ze blad Bednarza, bo ktos zalowal hajsu itp.
Po prostu mia do wyboru Wisle i Lecha - wybral to drugie.

Cytat:
Co przekonało "Lewego" do gry w Lechu, a nie w Wiśle? - Zadecydowała przede wszystkim tradycja, kibice oraz szybki rozwój Lecha Poznań. To są główne aspekty, ale wiadomo, że dochodzi do tego gra w europejskich pucharach. Lech jest głodny sukcesu, bo już od kilkunastu lat nie zdobył mistrzostwa Polski. Myślę, że jest na dobrej drodze, aby wreszcie osiągnąć ten cel - mówi w rozmowie z naszym redaktorem Robert Lewandowski.

Wiadomo, ze lekko sie przypucowal, moze i sie bal tego ze bedzie grzal spory czas lawe przy Reymonta, ale na pewno nie pieniadze tu chodzilo, bo w Wisle by pewnie zarabial wiecej , tyle co w Lechu lub ciut mniej niz w Lechu.

Nie wiem kto tam mowil ze chcial zarabiac tyle co Brozek, Bednarz (?) czy wymysly mediow , jesli to pierwsze to inaczej powiedziec nie mogl, jesli to drugie to bez komentarza.
Ostatnio edytowane przez e : 24.08.2008 o godz. 14:39.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 24.08.2008, 14:39
Kaczmarek 1-0 dla Lechii
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.08.2008, 14:40
Cytat:
Obejżyj sobie mecz Lecha z Bełchatowem. Jego przebieg to potwierdzenie tego o czym pisałem w poprzednim poście. Przeczytałeś go w całości czy tylko fragment?

Jeśli chcesz brać udział w dyskusji to się do niej najpierw przygotuj bo piszesz bzdury.
Bzdury albo Megabzdury to takie stwierdzenia typu "grali pięknie, ale przegrali". Liga to taki turniej, który trwa cos ok. 9 miesięcy. Najlepszym jest ten kto na końcu zajmie 1 miejsce. A zajmie go ten, kto nie gra pięknie tylko skutecznie. Wolę grać tak jak Wisłą i wygrywać z tym samym Bełchatowem 2:1 niż przegrać 2:3 i później sadzić bery na forum, że lepiej przegrać 2:3 itp. bzdety. I zastanawiać się nad jego przebiegiem
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 24.08.2008, 14:53
Faktem jest, że sprawdzianem dla Lecha będzie to, co Wisła zalicza bez najmniejszego problemu, czyli ogrywanie słabych zespołów, nawet brzydko i mało widowiskowo, ale skutecznie i nie męcząc się specjalnie. Szczerze, to mam wątpliwości, czy ten Lech może tak grać. Chimeryczna obrona i bramkarz raczej nie pozwalają na grę na 1:0, zawodnicy też już za bardzo wierzą, że po strzeleniu bramki mecz sie sam wygra. Dobrze, że wczoraj w drugiej połówce się w miarę szybko ogarnęli. Świetnie by było, gdyby Lech z dołami tabeli grał tak jak z Jagą tydzień temu, na luzie, skutecznie i efektywnie. Ale póki co, nie wierzę w powtarzalność. Zresztą, prawdziwy test będzie za dwa tygodnie. I dla Nas, i dla Was.

A te filmiki, jacy to kibice w Poznaniu są denni, to można o kant dupy sobie rozbić, bo można zmontować takie coś z każdą drużyną, także z Wami. Poza tym, w tym roku objawiło się na tym forum wielu ludzi z jakimiś dziwnymi kompleksami. Tak jak Legię już w tym wątku przetrawiono, to teraz dodatkowo doszedł Lech, co wzbudziło jakieś dziwne frustracje u co poniektórych. Cóż, psy szczekają, a...
Odpowiedz cytując
Old Town
Banita

Stary 24.08.2008, 14:56
bardzo ładna gra Lechii
kibice są spragnieni ekstraklasy w Gdańsku, bo super doping i Duuużo o Wiśle
ładnie Kaczmarek rypnął
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.08.2008, 15:11
i to bardzo często

Ja stawiam, ze Lechia wygra 3:0
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów