|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam problem: jakieś dziwne rzeczy dzieją się z moim kompem tzn.: na necie mogę bez problemów siedzieć godzinami i wszystko jest ok. Gdy włączę Football Managera 08, pogram dosłownie parę minut naglę trach i komp się sam (totalnie bez mojej pomocy) wyłącza. Ktoś może wie o co chodzi?
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
, a moze ci sie przegrzewa czy cos takiego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak na chłopski rozum, jeśli to byłoby przegrzewanie, to by się wyłączał po długim użytkowaniu, a nawet po włączeniu gry rano(gdy całą noc nie chodził) się sam wyłącza.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kiedy jest ustalany terminarz naszej Ekstraklasy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Zważywszy na aktualnie miłościwie panujące nam upały, można zauważyć pewną zbieżność pomiędzy wyłączaniem się kompa oraz temperaturą otoczenia. Wyczyść i po problemie, a jak nie zadziała to do serwisu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Gra jest dużo bardziej wymagającą aplikacją niż np: IE czy Firefox. Nie można tego rozpatrywać w tych samych kategoriach. Osobiście uważam, że jest to wina 'sprzętowa' a nie oprogramowania. Może spróbuj przeczyścić z kurzu skrzynkę, wentylatorki itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
A komp glosno ci chodzi Mialem podobnie i do tego niemilosiernie mi "wył" .... Rozkrecilem po prostu obudowe,i przeczyscilem zwlaszcza wentylatorki,bo zwykle sa bardzo zakurzone... Podzialolo,mzoe i tobie to pomoże ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przeczyściłem i póki co się nie wyłącza, ale grzeje się tak czy siak. Dzięki za pomoc, jakby co to będę pisał. I wybaczcie za moją ,,niekumatość"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy jest w necie stronka z aktualnymi vlepkami Wisły oprócz vlepki.ovh.org, gdzie wejście blokuje antywirus...
![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ile w ostatniej rundzie sprzedano karnetów na D ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może ktoś mi podsunie najtańszą możliwość kontaktu telefonicznego z Włoską komórką (Vodafone) z Polski. Pewnie ktoś już cóś wykombinował, więc liczę na pomoc, bo inaczej wyląduję na bruku niedługo
Względnie telefon sieci Orange, znajdujący się również we Włoszech. Tylko tak, żeby odbiorca jak najmniej (najlepiej w ogóle nie) płacił. Chodzi mi tu o jakieś kombinacje w stylu: darmowy numer czy coś takiego. Ktoś coś musiał wykminić. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
szukam jakiegos programu do obrobki zdjec, czy moze ktos cos polecic i ewentualnie zapodac linka
da rade na rapid shara dziekuje ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy na dokument tymczasowy (dowór rejestracyjny) samochodu można jechać za granicę ? Chodzi o taki dowód otrzymany zaraz po zarejestrowaniu nowego auta (z salonu), w oczekiwaniu na ten właściwy. O Austrie chodzi konkretnie.
I dwa - kiedyś był tkai obowiązek, że jadąc za granice czyimś autem trza było mieć papier od własciciela o "udostępnieniu" czy coś. Po wejściu do UE to już nie obowiązuje? Z góry thz za odp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Adobe Photoshop Picasa ( banalny program, sluzy takze do przechowywania zdjec) ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kiedy startuje liga szwajcarska ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
W temacie "Beitar - Wisła" wiele osób zamarzyło sobie wyczarterować samolot dla kibiców.
Czy był już taki przypadek w Polsce, że kibice lecieli na mecz wyczarterowanym samolotem ( chodzi mi o samolot bez piłkarzy i działaczy) ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak miał na tytuł drugi dokument o polskich kibucach: jeden był Wojny na stadionach i właśnie nie pamiętam jaki miał tytuł ten drugi dokument.Przypomni ktoś?
![]()
I
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak najszybciej dojechac Z Armii Krajowej(Galileo) do Galerii Kazimierz ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
139/159 na inwalidów, i z tamtąd trajką pod dworzec badz bezposrednio pod GK
bądz przebijaj sie na wawel i tam na trajke i moze 502 ? chociaz juz nie pamietam jak to śmiga ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dzieki wielkie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie zupełnie nie na temat, ale liczę na pomoc. Nie mogłem znaleźć forum często odwiedzanego, związanego z tym tematem, dlatego liczę, że tu się znajdzie może jakaś osoba która ma obeznanie w tym temacie.
A więc... Chciałbym zostać użytkownikiem Cyfry +, zamierzam wziąć pakiet podstawowy za 40 zl i dodatkowo tą opcję za 68 zł z HBO i Canal+. Przeczytałem jeszcze, że trzeba płacić dodatkowo 10-20 zł za wynajęcie dekodera czyli wychodzi coś koło 120-130 zł, ale przeczytałem coś jeszcze o jakiejś opłacie aktywacyjnej ( 100 zł ), ale coś niejasno mają wytłumaczone tą opłatę. Moje pytanie brzmi czy to jest opłata jednorazowa na czas umowy czy trzeba co miesiąc uiszczać tą opłatę? Jeszcze jedno, jaki bym mógł kupić dekoder za rozsądną cenę, bo widzę, że oni tak jakiś mają w ofercie, ale za aż 1000 zł, a to trochę masakra taka cena? Przepraszam administratorów i moderatorów forum, że trochę może zaśmiecam forum i piszę nie na temat, ale jest mi bardzo potrzebna ta informacja. Acha, i jeśli ktoś chce odpisywać, że mam się przejść do punktu sprzedaży to lepiej w ogóle niech nie odpisuje, bo dobrze wiecie, że w tych punktach sprzedaży potrafią ludzi tak zakręcić że ból głowy, dlatego bym wolał usłyszeć to od kogoś kto ma już jakieś doświadczenie związane z Cyfrą + Z góry dzięki za wszelką pomoc! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
opłata aktywacyjna jest jednorazowa, dekoder pewnie taki drogi bo z mozliwoscia odbioru obrazu HD.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W jakich godzinach otwarty jest Wiślacki Świat i Fanatyk jutro (sobota) ? Bo nie iem czy jakies urlopy sa czy cos?
Z gory thx za info |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
wie ktoś skąd czym i jak dojechać do Mogilan ? PILNE
bardzo proszę o odpowiedź. dzięki sefarsefar ![]()
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 04.07.2008 o godz. 13:18.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Do Mogilan dojedziesz autobusem nr 245 z pętli w Borku Fałęckim.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam
orientuje się ktoś czy na dworcu pkp funkcjonuje takie coś jak przechowalina bagarzu ? potrzebuje zostawić torbę na kilka godzin przed odjazdem pociągu ewentualnie jaki koszt pzdr |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jest przechowalnia bagażu na lewo od głównego wejścia, niestety nie znam cen, ale nie będzie to jakiś gigantyczny wydatek.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.allegro.pl/item390174987_...azdy_nowo.html
http://www.allegro.pl/item385909951_...rwsi_%5Dm.html można te koszulki gdzieś kupić (z wyjątkiem allegro oczywiście)? ![]()
I
|
|
|