|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
emocje jak przed apoelem nikozja
też tak macie ? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Czerepach napisał(a):
Nie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ale chlopaki nie maja wgl sil. A jeszcze 45 minut. Marnie to widze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Młyński to paralityk.
Możecie mnie cytować. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zgadzam się.
Młyński do natychmiastowej zmiany. (ale będą jaja jak coś strzeli) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Szkoda, że nie ma go kompletnie na kogo zmienić. Chyba, że Sukiennicki znowu na skrzydło. Wygląda na to, że na dzień dzisiejszy mamy dwóch skrzydłowych w składzie i jeden jest kontuzjowany.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mlynski zmarnował rok w Łęcznej. Zero postępów.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Gashijan powinien dostać drugą żółtą tuż przed przerwą. Książkowy przykład żółtej kartki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ale dlatego że już dostał jedną żółtą to sędzia drugiej nie dał. W końcu to gospodarze - byłaby to dość kontrowersyjna czerwona.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
@Arked - już Starzyński lepiej wyglądał. Biegał chociaż. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak. Motorycznie znacznie lepiej, a to ważne na tej pozycji.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Przeciwnik był bardzo słaby do tego symulki, machanie rękami bleee nieznosze takiej gry, fajnie że sędzia dał szybko żółtą kartkę tej pokrace ktora próbowała karnego wymusić.
Dobrze ze nie grają dalej. Z Goku, Alfaro i Zwolinskim ta drużyna może wygladac zupełnie inaczej z przodu. Już zrobiliśmy wiecej niz ktokolwiek się spodziewał.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 18.07.2024 o godz. 17:34.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Zadanie wykonane ja niestety byłem w pracy i nie miałem jak oglądnąć :|
Cieszy wygrana i punkty do rankingu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Noooo... wstydu nie było.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrobiliśmy więcej niż wiele klubów Ekstraklasowych, które w swoich legendarnych przygodach pucharowych np. przegrywały oba mecze z pierwszym rywalem. Nie piszę o nikim konkretnym...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Myślę że wielu tego nie docenia, ale Wisła zrobiła już coś ponad stan
Wystarczy prześledzić tylko ostatnie lata gdzie Raków czy Pogoń gubiły punkty w dziwnych miejscach. Przez wzgląd na warunki i murawę, mecz do zapomnienia. Niech zbuduje morale i pokaże jak bardzo ten zespół potrzebuje wzmocnien. Z Rapidem pokusić się o bramkę i niespodziankę w 1 meczu PS. W końcu dobry mecz Urygi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Niestety zobaczyłem ostatnie ~15 minut meczu, gdzie było już w zasadzie po wszystkim. Duży plus za wynik, mecz odhaczony bez kontuzji i to się tak naprawdę teraz liczy najbardziej.
Z komentarzy w necie widzę, że nasze skrzydła zagrały totalny piach - prawda to? Szczerze cudów po duecie Baena + Młyński się nie spodziewałem, ale ponoć było bardzo słabo.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 18.07.2024 o godz. 18:21.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ważne zwycięstwo (+budowa morale, +frekwencja na następnym meczu) osiągnięte w ekonomicznym stylu.
Na głębsze wnioski dotyczące strony sportowej jeszcze za wcześnie. Choć niewątpliwie dalsze wzmocnienia są niezbędne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak to było? "Luksemburg nie jest taki słaby piłkarsko jak się wszystkim wydaje" ![]() Nie pamiętam, Legii strzelił gola kucharz czy pracownik banku? ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jakbyśmy mieli kogokolwiek sensownego to i Baena i Młyński są do wymiany. Skrzydła mamy fatalnie obsadzone. Goku i Alfaro - wracajcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Akurat powrót Goku raczej niewiele zmieni - on całą wiosnę grał kryminał. Głowa w dół i najczęściej kiwanie się z samym sobą.
Skrzydłowi z dobrym dośrodkowaniem to trochę jak napastnicy - do I ligi przychodzą gracze z dużymi mankamentami, albo wyblakłe gwiazdy do odbudowy. Gracz na poziomie Yeboaha to byłby skarb. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Oglądałem tylko drugą połowę
Patrząc na stan boiska i pogodę to nie było źle Dojdzie Goku, Alfaro, Duda, Zwoliński to drastycznie się zwiększy jakość z przodu Nie chwaląc za wcześnie ale wygląda na to że w końcu zrobiliśmy przemyślane transfery I Mikukec i Sukiennicki wybiegani, w miarę szybcy, tego nam brakowało Zirytował mnie tylko Gogol, ma szansę się pokazać przy brakach kadrowych, powalczyć o skład, wchodzi w 60 minucie a w 80 już drepcze wewnątrz koła srodkowego ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A taki Goku to jest jakieś 3 poziomy wyżej niż choćby Młyński |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem o czym Wy tu piszecie... Wychodząc w pierwszym składzie taką pokraką jak Młyński to i Goku, i Alfaro, i Szywacz się przydadzą.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Gratulacje dla zespołu i trenera.
![]() Gdyby była lepsza skuteczność z naszej strony to już do przerwy byłoby po meczu. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Cała drużyna grała w trybie maksymalnego oszczędzania sił i wszystko wskazuje na to, że to była zamierzona taktyka ze względu na pogodę, więc trudno im w związku z tym coś zarzucać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Podejmowaliśmy próby wychodzenia i utrzymywania piłki, ale rywale zbytnio nie mieli nic do stracenia i ich doskok, agresja spychały nas do defensywy. Myślę że wielokrotnie jednak brakowało umiejętności/lepszej jakości w 2 linii by aż tak się nie cofać. Widać to było w pojedynkach 1:1. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
O naszej przewadze świadczył fakt że po bramce na 1:1 wyszliśmy wyżej i skończyły się sytuacje pod naszą bramką.
A co do Młyńskiego to co z nim zrobił ten .....adze w 1 połowie to jakaś paranoja. Jego dwa strzały to futbolowe jaja. Wszedł Grek na 20min i pokazał jak się strzela. Zagraliśmy dobry mecz,była walka, asekuracja wygrywaliśmy wrzutki w obronie, byliśmy cierpliwi w ataku. Wszystkie transfery pokazały się z dobrej strony. Teraz czas na Rapid. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Karherop napisał(a):
Ja też tak na to patrzę. Ale ponad stan nie tylko dlatego, że europejskie puchary dla I ligowca to wielkie wyzwanie, ale też, a może przede wszystkim, bo powinniśmy skupić się na walce o awans do ekstraklasy. Oczywiście cieszę się z awansu i wiem, że się oszczędzali. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|