|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Nie było spisku.
Po prostu piłkarze wiedzą, kto im płaci (podpowiadam: nie Hyballa). Po drugie: nie mają nadzwyczajnych umiejętności Po trzecie: Hyballa przestał ich już motywować skoro widzieli, że jego dni są policzone, więc nawet grając dobrze, ale bardzo indywidualnie, bardziej liczyli na ewentualne punktowanie u potencjalnego nowego pracodawcy niż na realizację założeń PH. Po czwarte: nikt im nie powiedział, że oni będą winni porażek, a nie PH. Można byłoby jeszcze kilka takich: "po n-te" dorzucić, ale całość sprowadza się do jednego: brak zdecydowanej postawy władz klubu, a zamiast tego podsycanie kiepskiej atmosfery przez różne medialne działania. Sprawy wewnętrzne należy rozwiązywać w domu, bez angażowania w to mediów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Wiele pisano o trenerze i to prawda, że były pewne problemy w szatni, ale uważam, że wszystko zostaje w rodzinie. Jeśli chodzi o mnie, to nie mogę powiedzieć nic złego na temat trenera Hyballi, przeciwnie, muszę podziękować mu za to, że we mnie uwierzyłâ.
Więcej tutaj https://grandhotelcalciomercato.com/...kov-intervista Polska wersja na dole |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jakby nie patrzeć wyniki miał. Poza tym jeśli chodzi o trenerów to chyba on najbardziej kojarzy się z erą Tele-Foniki (no ew. jeszcze Kasperczak).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Kasa 10x większa niż u reszty ligi, zawodnicy jacy tylko się marzą.. i tylko można się uśmiechnąć ilu to trenerów z Wisły wyleciało w momencie gdy liderował w ligowej tabeli... Lenczyk, Nawałka, Liczka, Skorza.. tyle pamiętam, a pewnie jeszcze paru by się znalazło. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
https://weszlo.com/2016/03/03/grzego...cie-od-a-do-o/
Wywiad z 2016 roku ale jak ktoś nie czytał a lubi Grzele to warto |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Łobodziński trenerem Miedzi Legnica
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
On w tej Miedzi tyle lat został? nieźle. Ktoś wie jak mu ta trenerka w drugiej drużynie wychodziła?
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Peszko, Miśkiewicz i spółka wygrali dzisiaj regionalny Puchar Polski , na jesieni startują w normalnym pucharze razem z drużynami ekstraklasy , ciekawe kogo wylosują
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rafał Boguski w Puszczy Niepołomice, kontrakt 1+1
To już wiemy z kim odpadnieny w PP ![]() I wcale mnie szczególnie nie zdziwi jak Puszcza awansuje do ekstraklasy. Patrząc na przykład Łęcznej nie takie rzeczy widziała 1 ligowa piłka ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale Puszcza nie chce awansować
![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Odpowiedni klub na tym etapie kariery, żeby Rafał spokojnie sobie jeszcze pograł dla przyjemności
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czyli pewnie jeden trening tygodniowo i w weekend mecz. No chyba, że Kaziu załatwi w Puszczy brak treningów dla Messiego z Łomży.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zagórowski z Clj odchodzi. Powodzenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mimo wszystko z tymi warunkami nie powalczy. Poza tym w CLJ teraz pewnie postawią mocno na Miłosza Jaskule, równie duży talent. Pewnie będzie również w 1 drużynie 3 bramkarzem (o ile Buchalika gdzieś wypchną).
Ostatnio edytowane przez Karherop : 21.06.2021 o godz. 22:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Marko Kolar (przypominam, że jeden z naszych Socios) w Płocku na 3 lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Miał u nas naprawdę dobry moment, szkoda że później mu nie wyszło.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W związku z zakończeniem kontraktu przez P. Buskę prezentuje aktualną 11 największych judaszy XXI w. Brakuję drugiego stopera, nie mogę sobie nikogo przypomnieć
Grabowski z konieczności wędruje na ta pozycje a Handzlik przesuwam na lewą obronę. Dolha - Stolarski, Kokoszka, Grabowski, Handzlik- Uche, Laszczak, Mączyński, T. Zając - Buksa, Carlitos |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Z perspektywy czasu i późniejszych wydarzeń mam pewne opory co do kwalifikowania odejścia Mączyńskiego i Carlitosa. Tam mogło być (co nie znaczy, że na pewno było) drugie dno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ale przysieganie w lidze + ekstra że nie przejdzie do legii , to sobie mógł w tym "pomidorze" odpuścić
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z kolei Janekx89 podał info na TT, że Vullnet Basha (w sumie również nasz Socios
)na testach w Łęcznej.Co do wyżej wymienionej jedenastki to może mnie pamięć myli (tak więc niech ew. mnie ktoś poprawi) ale: - Grabowski przecież przeszedł normalnie do Bruk-Betu, to, że Wisła twierdziła inaczej to druga sprawa. - Zając też, dostał kontrakt nie taki jak chciał to poszedł gdzie indziej. - Uche raz była akcja ze strajkowaniem, ale podejrzewam, że nie jeden piłkarz by narzekał jakby mu się blokowało trasnfer do mocnego wtedy średniaka z piłkarskiej perspektywy. - Carlitos też nie zarzekał się, że będzie do końca życia grał w Wiśle. Jedyny minus to te teksy o zakochaniu się w tamtejszym klubie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Buksów można umieścić dwóch a nawet trzech bo starego jako kierownika tej zdradzieckiej druzyny.Na pozycji bramkarza też konkurencja bo jest przecież jeszcze Cierzniak
Ostatnio edytowane przez krysztal : 01.07.2021 o godz. 18:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|